katsomassa elokuvaa

Sarja. Uusi Dec 2018

Date: 2020-07-11 03:26

Kysy lukea koko listan uusia tuotteita joulukuuta vuonna 2018? Ota kolme kappaletta, joista ensimmäinen crossover-sarja thalesalenia DC, toinen erityinen kysymys sarja "Star trek: löytö", ja kolmas on mitä tarvitset: psykologinen Trilleri, ja hooror, ja science fiction, lyhyesti sanottuna, kaikki at your service!

sunnuntai, 2. joulukuuta
"Lentävät läpi yön" (Syfy) – ensi-ilta kymmenen sarja sci-Fi-Trilleri elementtejä kauhu perustuu samannimisen Novella ja kokoelma lyhyitä tarinoita George R. R. Martin, sekä vuoden 1987 elokuva. Vuonna 2093, ryhmä tiedemiehiä lähetetään avaruuteen matkustaa Aluksella moderni alus Nightflyer tehdä ensimmäinen kosketus maapallon ulkopuolisesta elämästä muotoja. Yhtäkkiä laivalla alkaa tapahtua kauheita asioita, ja joukkue vähitellen tajuaa, että Nightflyer Aluksella lisäksi miehistö, siellä on joku muu. Jaksot julkaistaan joka ilta alkaen 2. 13. joulukuuta.

torstai, 6. joulukuuta
"Star trek: Shortsit" ("Kirkkain Tähti" CBS Kaikki Access) – ennen kuin Sarah (Doug Jones) tuli ensimmäinen edustaja rodun, Kelly värväytyi Laivaston hän eli yksinkertaista elämää hänen kotiin planeetalla Caminar hänen isänsä ja sisarensa. Nuori Sarah, joka oli hukkua uteliaisuus ja rakkaus fiction on epätavallista sen rotu, koko sydämestäni kaipasi tietää, mitä on ulkopuolella hänen kylässä. Se on nämä ominaisuudet että sai hänet tekemään ensimmäinen askel kohti tuntematonta.

sunnuntai, 9. joulukuuta
Crossover thalesalenia DC (CW) – perinteinen joulukuuta performance-sarjan DC comics merkit näkyvät Batwoman, ensimmäinen lesbo-super-sankaritar. Hänen rooli meni kuuluisa malli, laulaja ja näyttelijä ruby rose. Crossover koostuu kolmesta sarjasta: ensimmäinen on ilman 9. joulukuuta ("Flash"), toinen – 10 ("Nuoli"), kolmas – joulukuuta 11 ("Supergirl"). Kuten konna, hän edustaa Tohtori John Deegan (Jeremy Davies), hahmo, joka ei ole prototyypin painettu sarjakuvia. Tiedetään, että hän oli lääkäri, psykiatrinen klinikka Arkham, ja ehkä jopa enemmän hullu kuin hänen potilaille.

2019 Sarja. Tärkein herkkuja (Osa 1) | Sarja. Meidän huhtikuuta 2019 | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 3 | Elokuvat 2018: Avain herkkuja | Paras kohtauksia taisteluhelikoptereita elokuvissa | Hollywood kollegansa venäjän tähdet. Osa 2 | Sarjan 2020 mennessä. Uudet tuotteet tammikuussa (Osa 1) | Star wars 9. Lopullinen, joka ei | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2018 | Parhaat ulkomaiset sota-elokuvat

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogeneesi opetukset ja tekniikka , perus organisaatio täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.