katsomassa elokuvaa

Sarja. Suurin pettymys 2018

Date: 2020-07-11 03:26

aika ajoin jokainen fani sarja kysyy sarja minulle tai minä heille? Vaikea vastata, varsinkin niin erilaisia ja useita kysymyksiä per vuosi televisio. Mutta emme ole niin helppo pelotella. Meidän rohkea sotilaat, älä anna periksi alle hyökkäystä legioonaa tarinoita syntyy julkisen kaapeli-tv ja streaming-palvelut. Tarkastellaan vuosittain kymmeniä TV-ohjelmia, jotka meitä paremmin tiivistää? Ystävät, me tuo sinulle perinteinen artikkelisarja, joka koostuu portaalin käyttäjien "Movie news".

Ensimmäinen artikkeli, "Tärkein turhautumista 2018," on omistettu sarja, joka jostain syystä ei tyydyttää katsojan. He eivät välttämättä ole pahin mahdollinen, he vain odottivat jotain enemmän.

Kesällä 2018 "tyytyväinen" meille toisen kauden "Mr. Mercedes" - mukauttaminen samannimisen trilogian Stephen king.ensimmäisen kerran Jälkeen, ei ole täydellinen, mutta erittäin hyvä kausi, odotukset olivat nostetaan erittäin korkealle tasolle. Mutta lopulta kirjallisuuden lähde, niin hyvin sovitettu TV-formaatti ensimmäisessä Luvussa osoittaa, että jatko-osa on tullut Mirage-phantom – hieman merkitty ensimmäinen sarja, ja sitten onneksi katosi. Heikko motivaatio päähenkilöt, maustettuna valinnainen perhe kinastelua ja kaukaa haettu näytelmiä, muuttui tylsä katselukokemus. Lisäksi, pettynyt antagonisti, menetettyään puoli hänen karismaa hullu. Kauden finaali voidaan kutsua korkeus toleranssi podnadoevshih kaikki liike. Kiittää kirjoittajia olisi vain siitä, että ei tehdä lopullinen toisen, ja alussa tulevan kolmannen kauden sarjassa tuomioistuimen draamaa, vailla mitään toimintaa. On toivoa, että tekijät voivat vetää shown kuoppa johon laitat. Kuten tiedetään, kuolee viimeisenä.

juuri ennen vapauttamista jatko-osa "Mr. Mercedes" Hulu käyttöön sarja "castle Rock". Perävaunujen lupasi meille kauhea crossover kaupunkien tarinoita, vähän liittyy olettaa ratkaisun poikinut luova nero "suuri ja kauhea" kuningas.Tuloksena toiminta, jonka toimintaa voidaan kutsua venyttää, muuttui sekamelska tunnettuja hahmoja ja paikkoja, jotka liittyvät linna-Rock, josta puolet mahtuu leikkeitä esitetty Intro-sarjan. Kiinnostusta katseluun, harvoja poikkeuksia lukuunottamatta, "jäätyy" jokaisen sarjan, kuten järvi alussa ensimmäinen. Bill Skarsgård, joka osoitti itsensä jäykkä ylähuuli elokuvassa "Se", se on kuin menetetty juoni käänteitä. Päähenkilö soitti André Holland, hoppu välillä salaisuuksia menneisyydestään ja salaisuuksia se kätkee voimia, pian alkaa ärsyttää. Ja vaikka hieno valettu toinen suunnitelma ei ratkaise ongelmaa. Vain plus-sarja yrittää peitellä puutteita, juoni on lukuisia viittauksia toimii kuningas. Mutta katsella niitä yksin - varsinkaan fanit kirjailija - konkurssiin TV ei ole sen arvoinen. (xen04158602)

pelolla ja toivottavasti kaikki fanit kultti British sarjan "Doctor Who" regeneroitu vuonna 2005, olivat odottamassa Kolmastoista Lääkäri. Miksi varovasti? Vastaus on yksinkertainen: pysyä muotivirtaukset ensimmäistä kertaa Lääkäri tuli nainen. Ja kaikki mitään, mutta on muuttunut paitsi sukupuoli päähenkilö. Ruorissa liner on muuttunut koko johto. Aikakauden Chris Chibnall, joka, valitettavasti, otti avoimesti kulkee kausi, sekoittamalla cocktail kimeä militantti feminismi ja hillitön suvaitsevaisuutta.

jodie Whittaker rooli Kolmastoista Lääkäri näyttää iloinen kun manipuloiva ja liian emotionaalinen poika umpeen. Eräänlainen Huckleberry Finn kanssa vaeltava hymy ja hämmentynyt ilme. Vaikutelma on, että Jodi (hyvä näyttelijä, me tiedämme, että TV-sarjassa "Murder at the beach") ei tiedä, miten lähestyä kuvan. Hän kuumeisesti haparoi ohut lanka, joka liukastui pois valtaville tilaa TARDIS, yrittää olla hauska, mutta jotenkin tyhmä ja ei ole hauskaa. Historian avoimesti pettymys katsojalle. Myös ole tyytyväinen seuralaiset uusi Lääkäri: keskinkertainen Kolminaisuuden, joka edustaa monimuotoisuutta rodut Maan päällä. Vain Kiinan naisten ei riitä! Tämä tuo mieleen tyylikäs rose Tyler, Martha Jones ja Amy pond aikaisemmista vuodenaikaa.

- toiveena on, että Chris Chibnall joukkue työtä bugeja ja kirjoittaa 12 kaudella vahva käsikirjoitus. Tai anna uusi aikakausi Neljästoista Lääkäri. Tee mitä haluat, mutta show on elää ja kukoistaa. (Angelina)

"lost in space" - tässä sarjassa ei voi ottaa yksi: kuvan laatu. Kanssa rikas resursseja Netflix, muodikas visuaalisia tehosteita ja viileä paikoissa - tämä on todellinen silmänruokaa, mutta valitettavasti, ei sielu.Remake kuuluisa sarja noin haaksirikkoutui outo planeetta perhe piti tapahtuman, että, henkeään pidätellen, katsella sekä aikuisille että lapsille. Todellisuudessa vain lapsilla on mahdollisuus nauttia huonosti kirjoitettu ja joskus melko tylsää pseudorealism, sillä ei ole merkitystä, kuten olemme tottuneet Netflix. Zack Estrin, joka tunnetaan työstään the series " - Paeta," otti pois tällä kertaa, kulta, ehdottomasti ei kosketa hölynpölyä, joka kuitenkin palaa toinen kausi, jälleen kerran, mikä viittaa siihen, että Netflix on todella paikkaa laittaa rahaa.

"Muokattu carbon" – toinen kallis pettymys Netflix, jonka johtajat näyttävät uskovan, että parempi ei näy ja yhtäkkiä yleisö tulevat?Fanit cyberpunk ja neonoir voi varmasti puolustaa tätä mukauttamista romaanin Richard Morgan, mutta meidän on myönnettävä, että lisäksi vaikuttava grafiikka eduista on, että peli Juell Kinnaman (kuka helvetti pelaa Aasian!). Kyllä, hän yritti, kuten kirjoittajat näyttävät itse hämmentynyt siitä, mitä halusin sanoa. Muutamia odottamattomia käänteitä ja hyvä toiminta kohtauksia, älä tallenna sarja kolkko yksitoikkoisuus ja liiallinen hitaus. Lopulta, cyberpunk ei tarkoita, että kaiken pitää olla erittäin huomaavainen ja itsepäinen. Ei jokainen töitä tämän tyylilaji on "blade Runner", ei ole se? (OlegD)

toisin kuin alkuperäinen ABC TV-sarja "Sabrina, teenage witch", kuvattiin genren komediasarja, Netflix on päättänyt miellyttää meitä remake-kauhua. Sitten sinun ja nimi sarjakuva: "Jäähdytys adventures of Sabrina".Tarina on kaikkien tiedossa: Sabrina, teini-ikäinen polubedina nosti hänet kaksi tädit on otettava kohtalokkaan päätöksen hänen 16-vuotias - luopua kuolevaisten maailmaan ja valitse polku noituutta tai pysyvät yksinkertainen mies, ja siksi ikääntyy nopeasti ja ei pysty on hauskaa taikuutta. Meidän Sabrina päättää huijata ja istua kahdella tuolilla: pitää ja supervoimia, ja kuolevainen ystäviä, ja rakastaja. Joten se antaa ratkaiseva taistelu Saatanan ja koko maaginen järjestelmä Yleensä.

sarjojen näemme, että Sabrina ei ole niin mukavaa kuin miltä se näyttää, ja jatkaa omia motiiveja, ei lopeta ennen kuin mitään. Välittämättä neuvoja vanhempi sukulaisia, luottaa kolmannen osapuolen apua, wallowing ongelmia. Mikä aiheuttaa ärsytystä ja hylkäämistä, koska hän ei toimi.

Mikä yhdistää sarjan 90-luvulla ja moderni, joten se on kumi hirviöitä, sanomattoman paha maisema ja huono meikki. Muuten, gorgrom ensimmäinen osa kausi ja ei haise, ja onko se tulee olemaan toinen osa, me oppia huhtikuussa 2019. Muuten, joulukuuta 14 "pyynnöstä työntekijöiden", julkaistiin Joulun episodi Sabrina. (S3S)

lopuksi haluan mainita kaksi uutta hanketta 2018, luoma kokeneita kirjailijoita-tuottajat-Johtajat Chuck Lorre ja Sam Assalam Komedia "Menetelmä Kominski" ja Trilleri "kotiinpaluu", vastaavasti. Miksi he minua ovat pari, vaikka genre ero? Luultavasti koska ja Laurie, ja Ismail teoksissaan yrittivät toistaa menestyksen hänen kuuluisa show "big Bang Theory" ja "Mr. roboto". Ja molemmat on kutsuttu tärkeimmät roolit tähtiä ensimmäisen asteen: Carlos - Michael Douglas, ja Ismail – Julia Roberts.

Laurie päätti siirtää painopistettä nuori (suhteellisen) kummajaisia kummajaisia vanhukset. Mielestäni on kääntynyt genre sekavuus – hieman (hyvin vähän) hauska, hieman dramaattinen, hieman poliittisesti korrekti. Yleensä kaikilla rintamilla vajaus. Pelataan Douglas sarkastinen ja karismaattinen konna-konna, se olisi ymmärrettävää. Ja niin, hänen luonteensa ei ole kala eikä kanoja, vaikka, minun täytyy maksaa kunnianosoitus näyttelijä – hän näyttää laukaus on edelleen kaunis.

Esmail poistettu, ilmeisesti Lite-versio "Mr. Robot", tällä kertaa naisen hahmo keskellä tarina. Kun kaksi ensimmäistä jaksoa (onneksi ne puoli tuntia, niin, muuten, ja Comiskey) on ylivoimainen halu lopettaa katsomassa loputon puheluita ja kehittää romanssi välillä sankaritar Roberts ja hänen kaksi nuorta lammaspaimenta, jotka hänen kahdesti. Onneksi jossain vaiheessa oli kierre, joka sai minut vielä katsomaan show loppuun asti. Ei sanoa, että Menetelmä "Kominski" ja "Paluu kotiin" tuli minulle suurin pettymys vuoden, koska en ollut antanut heille paljon toivoa, niin sanoi, nimet, tekijät ja toimijat. Vain jälleen kerran vakuuttunut siitä, että serialmon pitäisi olla kova ja ei tuhlata aikaa turhaan. (brune)

Jaa pettymyksiä, kaada pois häpeä ja voit paremmin!

2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 2) | 2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa I) | Alkuperä Moskovan film distribution | Läksiäiset 2019. Sarja päättyy | Sarjan 2020 mennessä. Uudet tuotteet tammikuussa (Osa 1) | Paras video pelejä keväällä 2020 | Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. lokakuuta 2019 | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 2 | Sarja. Lupaavia innovaatioita 2019 | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. I osa

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogeneesi opetukset ja tekninen , perus tehtävä täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.