katsomassa elokuvaa

Sarja. Meidän huhtikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:43

huhtikuu ilmoitus, että televisio-ohjelma on hyvin monipuolinen ja Komedia ja kauhu, ja kaksi elämäkerrallinen historiallinen draama, yksi Sam Rockwell ja Michelle Williams tulee tähtiä Broadway. Kanava Cinemax esittää huomiota faneja legendaarinen Bruce Lee toiminta elokuva "Soturi", mukaan luotu luonnoksia kuuluisa mestarit taistelulajien, mutta sinun täytyy myöntää, odottaa sinua älä tee tätä. Kysyit: voittaa se nuori huhtikuussa talvi on lähempänä kuin koskaan? Tästä alkaa seurata alkaen 14. huhtikuuta.

maanantai, huhtikuu 1


"twilight zone" (CBS Kaikki Access) on kolmannen remake sama sarja, esitettiin 50-luvun lopussa-alussa 60-luvulla viime vuosisadalla. Valvoo antologia Jordan Peele. Vieraiden rooli on joukko kuuluisia näyttelijöitä, kuten tom Cruise, John Cho, Glenn Fleshler, Adam Scott, Allison Tolman, ja toiset. Arvostelut ammatillinen arvostelua on melko korkea, mikä on erittäin hyödyllinen, koska seisoo mysteeri ja kauhu TV alijäämä.

torstai, huhtikuu 4


"pimeässä" (CW) – Komedia-draama kaksikymmentä vuotta sokea Murphy viettää päivänsä viinanhorteessa. Hänellä on kaksi ystävää: Jess, kämppäkaveri, ja pieni huumediileri Tyson, joka kerran pelasti hänet raiskauksesta ja ryöstöstä. Kävely oppaan kanssa koira, Pretzel Murphy törmää ruumiin – ehkä Tyson - joka ennen saapumista poliisi katoaa. Murphy on tutkia ja selvittää, mitä tapahtui hänen ystävänsä.

perjantai, huhtikuu 5


"Soturi" (Cinemax) – dramaattinen Trilleri, joka perustuu luonnoksia Bruce Lee löysi hänen tyttärensä hänen kuolemansa jälkeen. Toiminta sarja on asetettu sotien aikana Tongoa 1800-luvun lopulla San Franciscossa, Kaliforniassa. Päähenkilö, Kiinalainen maahanmuuttaja, ja "Ihmelapsi of martial arts" (Andrew koji), tulee salamurhaaja ja toimii tehokkain rikollinen klaani Chinatown. Executive-tuottaja-sarja on Justin Lin.

tiistai, huhtikuu 9


"Code" (CBS) – uutta draamaa ammatillista ja henkilökohtaista elämää joitakin kirkkain oikeudellinen mielissä puolustusvoimien, työ-oikeudessa. Jokainen heistä oli koulutettu Syyttäjä, puolustaja, tutkija ja sotilas.

"Fosse/Verdon" (FX) – elämäkerrallinen mini-sarja, joka perustuu kirjan "Fosse" Sam Wassonille, kertoo "romanttinen ja luova suhde Bob Fosse ja Gwen Verdon. Hän oli elokuvaohjaaja, suuri koreografi ja tanssija, hän oli yksi kuuluisimmista tanssijoista Broadwaylla. Yhdessä he muuttaneet Amerikkalainen viihdeteollisuus – hyvä hinta". Pääosissa Sam Rockwell ja Michelle Williams.

maanantai, huhtikuu 15


"Huono Nick" (Netflix) – vanhemmat ja kaksi teini-ikäistä, Liz (Melissa Joan HART) ja ed (Sean Astin), päättänyt tehdä hyvän teon ja antaa 13-vuotias Nick (Siena Gudong), joka tunnisti itsensä niiden kaukainen sukulainen. Mutta he epäilevät, että nuori huijari kuoriutumisen ovela suunnitelma kostaa. Komediasarja.

maanantai, huhtikuu 22


"Gentleman Jack" (HBO) – draama-sarja, yhteinen tuotanto BBC: n ja HBO omistettu kuuluisa Brittiläinen kirjailija, kiipeilijä, matkailija ja kaunis maa Belle Anna Lister, tunnettu myös epäsovinnaisia suunta. Vuonna 1832, kun pitkän ajan matka-ja tutkimus Anne Lister (Suranne Jones) palaa hänen estate Shibden Hall, West Yorkshire. Sarjassa, joka perustuu osittain päiväkirjat Lister näyttää monipuolinen etuja erinomainen nainen, joka joissakin piireissä oli nimeltään "gentleman Jack."

perjantai, huhtikuu 26


"Chambers" (Netflix) – jälkeen sydämensiirto tyttö, joka selvisi sydänkohtauksesta, ahdisti kauhea visioita ja synkkä kuvia. Yrittää oppia niin paljon kuin mahdollista luovuttajan, joka pelasti hänen elämänsä, hän alkaa hankkia samankaltainen vainajan kanssa. Psykologinen kauhu tärkeimmät roolit pelataan Uma Thurman, Tony Goldwyn ja Sivan Alira nousi.

perjantai, 28. huhtikuuta


"Punainen viiva" (CBS) – Chicago poliisi (Noel Fisher) vahingossa tappaa musta lääkäri. Traaginen onnettomuus ja sen vaikutukset mukana kolme perhettä, ja tarina on jokaisen näkökulmasta.

huhtikuussa 2019 uusia vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien "Legends of tomorrow" (01.04), "Jäähdytys adventures of Sabrina" (05.04), "Tappaminen eve" (07.04), "Game of thrones" (14.04), "Nuoli" (15.04), "Bosch" (19.04), "Sata" (30.04).

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogony tiede ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.