katsomassa elokuvaa

Sarja. Lupaavia innovaatioita 2019

Date: 2020-07-11 03:29

Project Blue Book"" (2019)


Olemme pitkään tottuneet TV-ohjelmia ja elokuvia ulkomaalaisten, missä meille annetaan selkeä käsitys siitä, aikomuksia ja ajatuksia ulkomaalainen asiakkaat ihmisyyttä vastaan. Ja mitä jos yrittää luoda etsivä elementtejä Trilleri ja draama, yrittää mahtua juoni top secret-aineita, jotka ovat 50-luvulla nimeltään "Project Blue Book"?

Pohjimmiltaan tämä salainen ohjelma oli tutkia erilaisia UFO-raportit ja valikoima true niistä. Tätä käsitellään tulevassa sarjassa. Keskellä viime vuosisadalla. YHDYSVALTAIN hallitus antaa nuori sotilas-ja tietty Tohtori Allen, Heineken suorittamaan tutkinnan onnettomuuden tunnistamaton lentävä esine jossain Länsi-Virginiassa. Mutta tämä ei ole, mitä he kohtaavat lopulta. Salaliittoja, crop circles, lentävät lautaset, sieppaukset, selittämättömiä tapahtumia, yhteystietoja ensimmäisen asteen, epätavallinen kykyjä, sekä monet väliä kehittyvien kysymyksiä, mukaan lukien tärkeimmät yksi – olemmeko yksin maailmankaikkeudessa?Mitä "salaisia materiaaleja" odottavat meidän sankareita tiedämme hyvin pian, tammikuussa 2019. Ja älä unohda: totuus on tuolla jossain. (Maiki)

"Akatemian "sateenvarjon" (2019)


Fanit ei-standardi lähestymistapa superheroic 2019 valmistelee miellyttävä ja odotettu monet lahja muodossa teleadapt kultti sarjakuva "Akatemian "sateenvarjo", juoni, joka on keskittynyt muutamia ihmisiä, joilla on valtuudet, joiden elämä syntymästä on läheisesti maailman kohtalo. Graafinen työ loi Gerard Way, entinen keulahahmo yhtyeen My Chemical Romance, yhdessä teema ihmiskunnan pelastus ja vaikuttaa sosiaalisiin kysymyksiin, perhe-arvot, vaikeuksia ihmissuhteissa. On odotettavissa, että TV-versio näyttää katsojaa paljon kirkkaita epäselvä merkkiä ja pitää omaa, ominaista omaperäinen, groteski ripaus surrealismia ja hieman synkkä ironia.ponnistelujen Kautta Netflix, tämä sarja julkaistaan 15. helmikuuta. Jeremy Slater ilmoitettu käsikirjoittaja Steve Blackman toimii show-juosta, ja valettu on pahamaineinen Ellen page ja Tom Hopper. (SAPP)

"Keepers" (2019)

pelottavin re-mukauttaminen kuuluisa sarjakuva Alan Moore ei siitä, että se on ajaa tunnettu ruoskinta poika Damon Eide (Oi, kuinka monta munaa tuli hänen "Prometheus"), vaan pikemminkin siitä, että Eide päätti kirjoittaa oma historiansa, ottaen sarjakuvia vain merkkiä. Kuitenkin, plussat ovat tulevaisuuden sarjassa paljon: vaikuttava valettu, jossa Jeremy irons ja Regina king (jälkimmäinen voi olla ehdolla palkinnon "Oscar" tänä vuonna), suuri taloudellinen potentiaali HBO, joka etsii sen uusi "Game of thrones", ja progressiivinen rekrytointi Johtajat, mukaan lukien ei vain kaksi naista, mutta myös ukrainan operaattori kuvattiin "Valentine" ja "13 syytä miksi".

"Hyviä merkkejä" (2019)


Jos olet lukenut saman kirjan kirjoittanut Neil Gaiman ja Terry Pratchett, niin tiedät, että uusi sarja Amazon Prime, voit odottaa joitakin hullu juoni, hilpeä hahmoja ja erittäin nokkela dialogi (jos et jostain syystä ole lukenut pala, korjata sen heti!). Yksilön etu on suoran osallistumisen Gaiman kirjallisesti skriptejä koko kauden.Michael sheen näyttelee enkeli pakko yhdistää paholaisen kanssa suorittaa David Tennant, estää puhkeamista Apocalypse. Yleisesti ottaen kirjan suosio "Hyviä enteitä" uhkaa tulla yksi tärkeimmistä tapahtumista televisiossa vuonna 2019. (OlegD)

"Mandalorianets" (2019)


se on epäonninen varmasti on, fanit "Star wars." Toisen trilogian kanssa sarjan spin-off-on aiheuttanut paljon riitoja ja joskus ei ole kaikkein kohtelias keskusteluja. Kuitenkin, uusi projekti tässä universumissa hän tekee Jon Favreau joukkueen kanssa mielenkiintoisia Johtajat, mukaan lukien, esimerkiksi, ovat Dave Filoni ja salaisuus Waititi. Sarja "Mandalorians" kertoo tarinan yksinäinen palkkasoturi planeetalta Mandaloren, rooli tulee soitti Pedro Pascal.


Toiminta tapahtuu kaatumisen jälkeen galaktinen Imperiumi, mutta ennen kuin Ensimmäinen Tilaus. Lisäksi punainen Käärme kastiin kuin määrä Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Carl Weathers, ja toiset. Valitettavasti, uusia hankkeita, "Star wars" iso näytöt Yleensä ovat pettynyt yleisö, kuitenkin, televisio hankkeita on vielä mahdollisuus voittaa yleisö. Ja "Mandalorians" voi hyvin laittaa alussa. Sarja julkaistaan streaming-palvelu, Disney lopussa 2019.

"Pojat" (2019)


menestyksen Jälkeen "Saarnaaja" on AMC Seth Rogen ja Evan Goldberg päätti tuottaa toinen elokuva mukauttaminen sarjakuva-sarjan sarjakuvia "Pojat" kirjailija Garth Ennis ja taiteilija Deric Robertson. Sarjan "Pojat" kertoo tarinan siitä erityinen yksikkö, CIA: n, joka käsittelee sitä, että ajoittain otetaan käyttöön ylimielinen ja itsekäs supersankareita. Näytä lupaa paljon mustaa huumoria ja valinta pilailu on nyt suosittu aihe. Yksi tärkeimmistä tehtävistä vie Karl urban, on jo hyvä kokemus sarjakuva mukautukset. Näyttelyssä julkaistaan Amazon vuonna 2019.

"Tumma alkuja" (2019)


Grand menestys "Game of thrones" oli motivoida TV-kanavat investoida mukauttaminen eri fantasia sykliä. Täällä, nyt on vuorossa "Dark alkuja" Philip Pullman. Fantasiamaailmassa tämä sarja sisältää useita rinnakkaisia maailmoja asuttavat myyttisiä olentoja kuten noitia, panssaroidut karhut, harpies ja niin edelleen. Hyvissä käsissä tämä materiaali voi tulla suuri menestys televisiossa. Oli jo epäonnistunut yritys vuonna 2007 elokuvassa "Kultainen kompassi" ohjannut Chris Weiz, kuitenkin, tällä kertaa ruorissa on Tom Hooper, voittaja "Oscar" elokuvan "Kuningas sanoo!". Tärkein rooli on tähti "Logan" Daphne Keane, ja muut mukaan lukien James McAvoy ja Ruth Wilson. Show lupaa olla todellinen tapahtuma kaikille faneille fantasia, julkaistaan vuonna 2019 BBC One. (Andrey253)

"Swamp thing" (2019)


päähenkilö tulevan projektin stream palvelu, yritys, DC Entertainment "Swamp thing", ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna samannimisen sarjakuva DC Comics vuonna 1971. Se oli noin Dr. Alec Holland, muuntuneet humanoidi massa kasveja (Swamp thing), suojella suon, ja luonto Yleensä. Yksi ohjelman tuottajat valittu James WAN, joka ohjasi elokuvan toinen sankari DC Comics, Vesimies.. Se olisi lisättävä, että van on tuottanut paljon kauhuelokuvia, että on plus, että tällainen hanke. Kirjoittajat nimitetty mark Verheiden ja Gary Dobermanni.

jo kirjoittanut skriptejä elokuva mukautukset sarjakuvia, ja yksi kauhuelokuvista. Johtaja nimitetty ohjaaja Len Wiseman, tiedetään katsojat franchising "Toiseen maailmaan". Swamp thing (ei Alec Holland) pelaavat Derek Mears, joka pelaa kuuluisa Jason Voorhees remake "Friday the 13th". On huomattava, että elokuva on rated R, joka antaa tekijöille mahdollisuuden näyttää kauhu tarina, joka on klassinen "Swamp thing". Mitä tapahtuu, näemme vuonna 2019. (BADENBADEN)

"Terrorin" (2018-2019)


kannustaa positiivisia arvosteluja katsojat ensimmäinen kausi draama-sarjassa "Kauhu", hallitus kaapeli-TV-kanava AMC on päättänyt takoa kun rauta on kuuma, joka ulottuu hankkeen toisen kauden ja antaa se tila antologia. Uusia tarinoita tulee tapahtumaan vuoden Toisen maailmansodan Japanin yhteisön Kaliforniassa, leiristä sekä vihollisuuksien Tyynellämerellä.Lisäksi, toisen kauden yhtä hyvin kuin edeltäjänsä, ei ole ilman mystinen komponentti. Tällä kertaa terrorisoida päähenkilöt on pelottava Haamu. Tärkein rooli oli annettu George Takei, jotka pelaavat Yamato – entinen kapteeni kalastusaluksen ja nykyinen vanhin Japanilainen yhteisö. Pääministerin odotetaan loppuun mennessä ensi vuonna.

"True detective" (2014-2019)


Koska tuotto näytöt edellisen kauden kisa-antologia "True detective" se on ollut melko pitkään. Niin pitkä poissaolo aiheutti epäselvä reaktio yleisö toinen kausi ja halu Nika Pizzolatto jonkin aikaa etäisyyttä itsensä niiden jälkeläisiä, sitten tuoreita voimia sitoutumaan kirjallisesti uusia ja jännittäviä tarinoita. Ja nyt, kun lähes kolmen vuoden odotuksen horisontissa lopulta häämöttää ensi-ilta kolmas kausi, joka henki lupaa olla lähempänä ensimmäinen Luku sarjassa.Uusia tarinoita paljastuu alueen kalkkikivi tasangolla Ozarks, joka sijaitsee useissa Jäsenvaltioissa samanaikaisesti. Etsivä Wayne Hayes, yhdessä tutkija Arkansas Roland West yrittää käsitellä kyseessä salaperäinen katoaminen kaksi lasta, tutkimuksessa, jotka kestivät kolme vuosikymmentä. Pääosissa oli Maharshal Ali ja Stephen Dorf. Ohjaa Nick Pizzolatto yhdessä Jeremy Saunier ja Daniel Cachama. Ensimmäinen sarja saamme nähdä, 13 päivänä tammikuuta 2019. (Scream 4)

"Witcher" (2019)


niille, jotka etsivät jännittävä, brutaali fantasia, jossa on suuri ripaus mustaa huumoria täytyy tarkistaa katso-sarja "the Witcher" Netflix-palvelun, joka julkaistaan vuonna 2019. Hanke perustuu samannimisen sarjan kirjoja puolalainen kirjailija Andrzej Sapkowski, joka kertoo armoton taistelija vastaan hirviöitä ja pahoja ihmisiä, Geralt of Rivia. Ohjaa hankkeen Tomek Baginski tiedossa fanit maailmankaikkeuden "Witcher", kuten kirjailija johdanto-fragmentit kaksi ensimmäistä osaa video pelit, ja Alik Saharov, joka ohjasi paljon hienoja esityksiä.

Huolimatta voimakkaasti negatiivinen reaktio fanit kastiin hankkeen, menettää toivoa on vielä ole sen arvoinen, koska tekijät voi ottaa huomioon toiveet yleisön ja korjata monia bugeja, esimerkiksi, hopea kiharat Geralt. Se tulee olemaan Superman (Henry Cavill), jonka toivon tottua rooli-väsynyt Geralt. (Lane)

Vuonna 2019 on muutamia hankkeita luotu kokeneet elokuvantekijät osallistuvat suosittu toimijoita. Joukossa: "twilight zone" anthology of service CBS All Access, perustuu samannimisen kultti TV-sarjassa 60-luvulla; dramaattinen mini-sarja HBO: "Tuho" kanssa Nicole Kidman ja Hugh Grant päärooleissa; Trilleri-Trilleri "Tappava luokka" on mukauttaminen sarjakuva "Academy of death" Rick Remender. Yritimme muistaa kaikkein odotettavissa uutuuksia 2019 ja jos jotain unohdin tehdä lahjoituksen.

Alkuperä Moskovan film distribution | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa I) | Vaikutus Thanos, tai aviomies Palaa töistä | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 1 | Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö | Warner Bros.: Menestyksekäs franchising, ja mistä löytää niitä | Elokuvia 2018. Suurin pettymys | 2019 Sarja. Uusia kohteita elokuussa | Sarjan 2020 mennessä. Uusi heinäkuussa | Että Funko POP Luvut avain salaisuuksia elokuvan "Avengers 4: Lopullinen"

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogeneesi opetukset ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.