katsomassa elokuvaa

Perintä Venäjällä ja IVY-17. -20. tammikuuta

Date: 2020-07-11 03:33

kolmannen viikonlopun 2019 johtajuutta venäjän auto jää uusi elokuva M. night Shyamalan - "Lasi", joka viime viikonloppuna kokoontui suuri 346 miljoonaa euroa (1 207 869 katsojaa). Johtajalle tämä on paras aloittaa, koska 2013 tape "Kun meidän aikakausi" (269 milj. euroa). On todennäköistä, että se tulee "Lasi" ja korkein bruttoutusmenettelyksi elokuva uran Shyamalan Yleensä. Tällä hetkellä johtava asema on "Split" 2016 (palkkiot yhteensä 570 milj. euroa).

panned arvostelijat elokuva on jatkoa Yhdistyneiden post-credits kohtaus jo aiemmin mainittiin, "split" ja "Unbreakable" vuonna 2000. Tärkein valettu näistä kuvista lähes kaikki heistä tulivat takaisin kuvausten kolmas sarja. Yleisö sai elokuva maltillisesti, mutta monet olivat kuitenkin pettynyt siihen, mitä hän näki, odottaa enemmän viihdyttävä elokuva, puhumattakaan loppu, joka jätti paljon kysymyksiä, ole kaikki miellyttävä. Kuitenkin, tämä ei estä "Lasi" parantaa tulosta edeltäjä on lähes neljäkymmentä prosenttia. Tietoja training camp "Voittamaton" valitettavasti ei.Toinen linja kaavio on laskenut osoitti hyvää kestävyyttä aikana Joulun ribbon kotimainen tuotanto - "T-34". Menettää 45,6 prosenttia kassasta toinen viikonloppu, sotilaallinen draama lisätty kolmantena viikonloppuna rullattu toinen 184 miljoonaa ruplaa. Samaan aikaan, se voi ylpeillä saavutus voittaa kaksi miljardisosaa virstanpylväs. Yhteensä palkkiot olivat upea 2,086 miljardia euroa (7 956 357 katsojaa). Ottaen huomioon, että kuva Alexei Sidorov alkoi vielä vuonna 2018, se on syytä huomata, että hän tuli korkein bruttoutusmenettelyksi venäjän elokuva viime vuonna ja on nyt kolmannella sijalla, menettää kaksi Hollywood myyntihittejä - "infinity War" ja "Venom". Loppuun mennessä ensi viikonloppuna elokuva nousee ensin. Joukossa venäjän edessä nauhat kerätään vain yli kolme miljardia ruplaa "liikkuu ylös". Ja jos draama "ihmeitä tapahtuu jopa kolmen viimeisen sekunnin" "T-34" ei pääse, sitten kolmas sija luettelossa korkeimman katsotuin elokuvia Venäjällä, joka nyt vie viides "pirates of the Caribbean" (2,326 miljardia euroa), elokuva on kaikki mahdollisuudet kiivetä.Toinen sankari Joulun taistelu ei aio ottaa kantaa, ja täysin perusteltua sen nimi-elokuva, jonka lipputulot on todella ääretön - "Poliisin kanssa rupla. Uusi vuosi on kaaos". Saman sarjan kanava TNT on ollut niin suosittu, että katsojat luojat päätti kertoa uusi Joulu tarina elämästä päähenkilöt elokuvan. Oli tämä ajatus on onnistunut? Katso itse. Viidennessä viikonloppuna lipputulot Komedia Ilja Kulikov on kerätty 48 miljoonaa euroa, jolloin yhteensä rahaa inspiroiva 1,726 miljardia euroa (6 517 179 paikkaa). Päästöt 2018 on neljäs tulos, neljäs oli Komedia ja luettelossa korkein bruttoutusmenettelyksi venäjän elokuvia kaiken aikaa, mutta hyvin pian se nousee kolmanneksi, ennen "Viimeinen sankari" (1,733 miljardia euroa).neljännellä sijalla on toinen tulokas - ranskalainen sarjakuva "Asterix ja secret potion". Kymmenes animaatioelokuva noin seikkailuista Asterix ja Obelix ovat sijoitettiin lähes 42 miljoonaa ruplaa (135 179 paikkaa). Alku oli 22 prosenttia heikompi kuin edellisen sarjan "Asterix: Land of Gods" 2014 (53 milj. euroa). Hyvä kestävyys vuokra voi laskea. Selviytyä hyökkäystä alkaa tällä viikolla jatkaa "sudet ja lampaat" ei auta mitään taikajuomaa.

top viisi johtajaa toisen kuvan, joka keskittyy perhe yleisö - "Matkalla kotiin". Verrattuna viime viikolla, liikevaihto laski hyväksyttävää ja 45.72 prosenttia, lisäämällä Treasury elokuva 35,5 miljoonaa ruplaa. Yhteensä maksujen määrä on nyt 113, 7 miljoonaa euroa (476 679 katsojaa). Sai kaksi ehdokkuutta "Oscar" draama "Kaksi Kuningattaret" tuli kuudes. 28 miljoonaa ruplaa (92 594 henkilöä) ei paras tulos alkaa vuokra, mutta korkeat hinnat täällä ja kukaan odotti, koska kaikki tiedämme, että tällaisia elokuvia yleensä saada niiden hyvä kestävyys. Viime vuoden elokuva pääosissa Margot Robbie "Tonya vs kaikki" ja kaikki alkoi kymmenen miljoonaa, ja "Lady bird" ja Saoirse Ronan oppinut vähän yli yksi miljoonaa euroa.Seuraava tiukka ryhmä asettui vanha-ajastimet palkata. Keräsi 26 miljoonaa sen kuudes viikonloppu vuokra-sarjakuva "Grinch" tuli seitsemäs (yhteensä: 1,078 mrd - 4 692 311 katsojaa). Urheilu draama "creed 2" on kirjattu omaisuuserän toisena viikonloppuna 22 miljoonaa euroa (koko: 118.5 miljoonaa DOLLARIA - 445 187) ja sijoittui kahdeksanneksi. On yhdeksäs asema sijaitsee elokuva, jossa Jennifer Lopez "Käynnistä uudelleen", lisäämällä toinen viikonloppu tilillesi toinen 18 miljoonaa ruplaa (koko: 74.7 miljoonaa - 266 630). Sulkee kymmenen kotimainen sarjakuva "Kolme heroes ja Perillinen valtaistuimelle". Neljäs viikonloppu toi vain 13 miljoonaa ruplaa, ja pahin kehitys viikonloppuna top 17. Yhteensä maksujen muodossa 599 miljoonaa euroa (2 743 773) huomattavasti huonompi kaikki Sankarillinen laukku (solo adventures tässä tapauksessa ei pidetä), ei paljon pelaajan "Shamahanskaya Kuningatar" (575 milj. euroa). Kuitenkin, jos otamme huomioon määrä katsojia, sitten uusi animaatioelokuva menettää häntä.

kaiken kaikkiaan viikonloppu kymmenen kerännyt kunnon tammi 771 miljoonaa ruplaa, menettää 7 prosenttia edellisen viikon lopussa. Odotetaan laskevan ensi viikolla, erilaisuudesta huolimatta uusi vuokraus - "Isoäiti easy virtue 2. Vanhusten Avengers", joka yrittää kilpailla alkuun kaavio, sekä animoitu elokuva "Sudet ja Lampaat: Kurssin sika", joka sai kielteisiä arvioita kriitikoilta Komedia ", Holmes

Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. I osa | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 1 | Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. helmikuuta 2020 | Paras elokuvia toinen puoli. huhtikuuta 2019 | Sarja. Suurin pettymys 2018 | Oscar-2019. Soita Bryan singer | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla elokuussa 2019 | Sarja. Uusi Mma-2018. I osa | Paras Neuvostoliiton ja venäjän elokuvia noin tilaa | Elokuvia 2018. Suurin pettymys

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä ontogony opit ja tekninen instituutti, perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.