katsomassa elokuvaa

Parhaat elokuvat vuoden 2018 loppuun mennessä

Date: 2020-07-11 03:27

Rakkaat ystävät, päättymässä 2018 elokuvamainen. Se olisi fantastinen maailmankaikkeuksia Atlantis ja löytää wakanda, multiverse spider-Man, kulttuuri-Manifesti/tunnustukset Lars von Trier, uudelleenarviointia genre Länsi-Coenin veljekset ja genre Trilleri Steven Soderbergh, jyrkästi ironista yhteiskunnallinen pamfletti alkaen spike Lee, virtuoosi on fantastinen kauhu John Krasiński, uusi tulkinta ikuinen runo Ritari sorrowful countenance Terry Gilliam, jumalaisen kaunis tilaa Saaga Damien Chazelle, järkyttävä psykologinen Trilleri, Lynne Ramsay, toinen mission impossible, Ethan hunt, kirjailija art-house fantasia, Onko Wannell ja kauhu tyylilaji Julius Avery, esikoisohjaus genren musikaali muassa Bradley Cooper, tyylikäs Noir Pawel Pawlikowski; mestariteos draaman odottamattomia kotimainen elokuva LGBT teema perustuu lahjakkuutta näyttelijä Jevgeni Tsyganov; magic biopic vailla, legendaarinen, viehättävä, kiistanalainen keulahahmo "Queen" Freddie mercury: "Syy meidän suosiota, dearie? No, tietenkin, minun verraton viehätys"... Monta osumaa 2018 tulee olemaan meidän vuokra-ensi vuotta varten.

onnittelemme kaikkia tulevan 2019 Vuosi Keltainen maa Sika (virallinen aloittaa helmikuun 5), joka pitää ystävällinen yritys, rikas ja monipuolista ruokaa, kuten sian -, puhdistettua alkoholia, tiukka lompakot - ei ihme, että hän on säästöpossu! ja varmasti lasketaan 1. tammikuuta kaikkien velkojien kanssa! Toivotamme teille luovaa inspiraatiota, taloudellinen menestys, dolgozhitelskie terveys, muuttumaton ystävyys Lady Onnea ja runsaasti herkkuja näytön!

"Opettaja" (2018)

Aviomies, teini-ikäinen, lapset, työ, ja niin joka päivä. Ainoa lohtu on, vierailevat runollinen kursseja. Mutta yksi päivä elämässä Lisa kaikki muuttuu, kun päiväkodissa, jossa hän toimii kotiopettajatar, hän täyttää viisi vuotta vanha poika, joka kirjoittaa runoja kuin aikuinen. Ja sitten tärkein tavoite Lisa on olla mentori nero, toi hänelle suuri runoilija. Sen jälkeen, kun kaikki, se on nyt mahdollisuus muuttaa hänen harmaa elämä, ja tämän hän on valmis tekemään mitä tahansa, jopa rikkoa lakia.

Tämä elokuva on remake samannimisen Israelin ja ranskalainen elokuva, joka on kirjoitettu Nadab Lapid, joka toimi käsikirjoittaja tätä kuvaa. Johtaja elokuva oli Sarah Colangelo. Elokuva näytteli Rosa Salazar, Maggie Gyllenhaal, Gael Garcia Bernal, Michael Chernus, Anna Baryshnikov, Ajay Naidu, Daisy Tahan, Samrat Chakrabarti, Stefania Makarov. Vuonna 2018 riippumattoman elokuvan festivaali "Sundance" - elokuva sai palkinnon parhaasta ohjauksesta. Elokuvateattereissa 20. joulukuuta.

"Henkilö, paikka, aika ja jälleen ihmiset" (2018)

venäjän palkata alkaa Trilleri Etelä-Korean kirjailija-Ohjaaja Kim Ki-Duka. Se on kanta-kolme suurta festivaaleilla Euroopassa; laaja yleisö, se voi olla tunnettu elokuva "Pieta" vuonna 2012, on voittanut Venetsian "Gold lion". Hänen elokuvansa ovat tunnusomaista naturalismi, brutaali ja hyvin odottamaton juonenkäänteitä. Uusi elokuva tapahtuu sotilaallinen alus, jossa onnettomuus on tuonut täysin kaksisuuntainen matkustajien ja Senaattori ja rakastunut pari, ja outo mies, ja jopa jengi roistot, jotka alkavat tekemään likaisen työn. Elokuva on tarkoitettu faneille Aasian auteur elokuvateatteri ja on suositeltavaa kaikille niille, jotka haluavat vaihtaa jotain epätavallista ja saada osa jännitystä. Elokuva joulukuussa 20 (päivä syntymän Johtaja, jonka katselu elokuva tulee vaalia lahja!).

"Poliisi ja rupla. Joulu kaaos" (2018)

Todellakin, ei kaikki "Puut" on tärkein uudenvuoden "ekranki" Venäjällä. Aika lopettaa tämän laittomuuden ja perustaa uusi, väistymässä ehkä hieman vähemmän suosittu kuin Urgant Ko, näyttelijöitä, mutta varmasti ei vähemmän sytyttävät. Joten, työntekijät Department of police "Barvikha North" valmistautuvat epätavanomainen Uusi vuosi — välttää sulkeminen haara valtuuttama ylemmät viranomaiset, ja että ne eivät jää ilman työtä, he aikovat Ryöstää Pankin, jonka itse ja se on rikos paljastaa operativnenko, lisäämällä rasvaa tarkistaa niiden maine. Ideologi tapahtuma Gregory Izmailov, kuten tavallista, jotain ei oteta huomioon, ja kaikki alkaa sulaa. Käsikirjoittaja ja tuottaja nauhan Ilja Kulikov, joka on myös tuottaja samannimisen TV-sarja. Rooli 29-vuotias Alexander Petrov, jo ansainnut ammattipiireissä kiitos hänen harvinainen kyky, maine "ainutlaatuinen neuroottinen", Alexander Bortech, suosittu suosikki ja minun 24 vuotta "vuoden nainen" 2018 versio Glamouria, samoin kuin Sergei Burunov, Roman Popov, Tatiana Babenkova, Sofia Kashtanova, Rina Grishina, Irina Vilkova, Uskon Guriev, Nikita Legostaev. Vuonna palkata, koska 20. joulukuuta.

"Kolme sankareita ja Perillinen valtaistuimelle" (2018)

vanha-hyvä perinne, olimme jälleen odottamassa seikkailu animoitu sankareita. Synopsis sarjakuva lukee: Prinssi Kiovan etsii seuraaja, ja valitsee hänen veljentytär Victoria, joka tuohon aikaan opetella lukemisen ja kirjoittamisen valistuneessa Konstantinopolin. Se on vain hallitsee petollinen Cabaret. Näin ollen, tulevaisuudessa perillinen valtaistuimelle lähettää meidän folk-trio, jossa hänen pitkäaikainen hevonen Julius. Jotain näennäisesti uutta, mutta tässä tapauksessa erittäin kiinnostava on nimitys Johtaja. On Konstantin Bronzit, joka edusti Venäjän Oscar-gaalassa kategoriassa paras animoitu lyhytelokuvia. Se oli vuonna 2009 elokuva "Tappaja story-rakkaustarina" vuonna 2016 – "Emme voi elää ilman cosmos". Mitä tapahtui hänen kokoillan sarjakuva – se selviää 27. joulukuuta!

"Viimeinen Puu" (2018)

Perinne vapauttaa jokainen uusi vuosi elokuva tässä sarjassa näyttää olevan aikansa eläneitä. Kirjoittajat ovat hyvin äänekkäästi ilmoitti, että tämä osa lopettaa tarinaa menneisyyden elokuvia (Muoto siirretään sarjan muiden toimijoiden kanssa, Oh, Timur). Ja onnellinen ja surullinen. Tarina ei ole järkeä, koska se on perinteinen ja toistetaan ajoittain, erilaisia ihmisiä, erilaisia kohtaloita, jaettu elämän viiva, leikkaa juhla Uusi Vuosi. Juhlia loma kanssamme on Ivan Urgant, Sergei Svetlakov, Dmitri Nagiev, Elena Yakovleva, Yulia Alexandrov, Daniel Vakhrushev, Alexander Golovin, Alexander Domogarov Jr., Juri Kuznetsov, mark Bogatyrev ja muut onnellinen kansalaisia. Pidä ystävät, koko maailma, elokuva, 27 Dec. Ei ihme, että kaikki Länsi-nauha ystävällisesti ajoi johtaja palkkaa.

Koska se oli tarpeen lopettaa "Game of thrones" | Paras video pelit. Maaliskuuta 2019 | Mustaa huumoria James bond-elokuvat | 2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa II) | Oscar-2019. Soita Bryan singer | Paras video pelejä Dec 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-2 5. toukokuuta 2019 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 5 | Elokuvia 2019. Tulokset | Sarja. Uusi Mma-2018. I osa

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä ontogony tiede ja tekninen , perus tavoite täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.