katsomassa elokuvaa

Parhaat elokuvat joulukuun puolivälissä, 2018

Date: 2020-07-11 03:26

Vesimies


Seuraava hanke DC comics aikoo vangita huomiomme. Anna yksi viimeisiä elokuvia maailmankaikkeuden lähes haudattu hänen vielä maa kyydin ennen. James WAN tietää hänen kamaa, ja epäilen ole antanut, päinvastoin, kaikki, että hän lupasi, osalta hanke. Suurin laatu, kaikkein tunnollinen. Näyttää uuden maailman, osoittaa sen kirkkaan, mehukas ja näyttäviä. Ja mukaan varhainen arvosteluja, hän on se! Tarina Arthur Curry taas pakko puolustaa ympäri maailmaa. Vesi on valmis tulva maa, war of two worlds on väistämätöntä. Kuka voittaa? Kritiikkiä millään tavalla vuosisadan tyytyväinen, ei tämä ole syy ilosta, toivo, maailmankaikkeus on löytänyt tiensä, sormet ristissä. Joukkojen keskuudessa oli merkitty: Jason Momoa, amber heard, Nicole Kidman, Patrick Wilson, Willem Dafoe, Dolph Lundgren, Graham Mctavish, Yahya Abdul-Marin II, Temuera Morrison, Michael beach ja muita pelastajia maan. Nähdä, miten siistiä Vesimies Golden univormut alkaen 13 Joulu.

Bumblebee

Tärkein kilpailija "kultakala" meidän vuokra, kohtaaminen on vaikeaa. Ennen meitä ei, että muut, kuin yrittää tuoda tunteita yleisön, kun vakava tyrmäys. Puhumme viides osa, joka oli selvästi perenasytil meille ticky-tahmea visuaalisia tehosteita. Valitse "aivoriihi" oli ainoa hanke, joka tarvitsee antaa selkeän viestin tekijät - "nyt Riittää!!!" tai "Lisää!". Juoni ensimmäinen spin-off ympärille rakennettu keltainen ystävä, Bumblebee, ja toiminta siirtyi 80-luvulla viime vuosisadalla. Kaatopaikka, Autobot tyttö. Itse asiassa kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Toinen tarina suuri ystävyys, siitä hengen voimaa ja uskollisuutta. Talousarvio on merkittävästi erilainen kuin big brothers -70 miljoonaa dollaria. Kyllä mainonta viettää enemmän. Mikä on tämä laadullinen lähestymistapa tai ei halua pomot ottaa riskejä? Löydämme ulos. Todistaja seuraava yhteenotto tulee olemaan:Haley Steinfeld, Justin Theroux, Angela Bassett, John Cena, Pamela Adlon, Glynn theremin, Kenneth Choi, Peter Cullen ja muut. Perävaunujen tehdä sinut hymyilemään, mutta pelko huijataan on edelleen vahva. Tietää, miten hyvin Kimalainen laulaa SOOLO alkaen 13 Joulu.

Crystal

Nauha on merkkitapaus koko post-Neuvostoliiton elokuva, kuten kriitikot sanovat; ainutlaatuinen tarina 90-luvulla, romahdettua Neuvostoliiton, köyhyys ja kirpputori "EN plein air", heroiinin ihmiset, loputon jonoja yhdysvaltain Konsulaatti ja lävistys nuori työtön nainen, joka asiakirjojen valmistelu, kaupungin hänen kristalli unia Chicago työpaikalla osoittaa kuolemaisillaan tehdas crystal maakunnassa ja ensimmäinen paikallinen puhelinnumero ja, jos tarkastus Lähetystöstä, on pakko jättää tämä Jumalan hylkäämä sisämaahan, joka täyttää enemmän kuin ystävällinen ja jopa aggressiivinen. Elokuva on debyytti Darya Zhuk, joka, kuten hänen sankaritar, vasen aikanaan Valko-venäjältä yhdysvaltoihin, jossa hän valmistui Harvardista ja toimi HBO. Ja tämä on ensimmäinen Valko-venäjän projekti (yhteistyössä Saksan, USA ja Venäjä), joka oli ehdolla palkinnon "Oscar" kategoriassa "Parhaan ulkomaisen elokuvan". Onnea! Pääosissa Alina Nasibullina, Ivan Mulin, Ljudmila Razumova, Anatoli Golub, ja toiset. Teattereissa 13 joulukuu.

spider-Man: Kautta universumin,

13. joulukuuta venäjän näytöt ulos animoitu elokuva omistettu miles Morales, toinen tunnettu supersankari spider-Man "ultimate" marvel universe. Ajatus ottaa käyttöön osaksi juonta, miten teini on puolet Etelä-Amerikan, puolet Latino - tuli mieleen luojat aattona vaalit virkaan Presidentti Amerikan Barack Obama. Tämä on yhteinen hanke Studio Columbia Pictures ja Sony Pictures Animation. Juoni seuraa klassisen Canon, liittyvät elämän Morales-opiskelija ja hänen seikkailuja naamio supersankari. Yhtiö tekee hänestä yhtä kuuluisa sankareita henkilö: Mary Jane, Gwen-hämähäkki sika-hämähäkki, Hämähäkki, Peter Parker ja kingpin, Tohtori Octavius, Vihreä Menninkäinen ja muut. Utelias reimagining tunnettu hahmo ansaitsee huomiota elokuvissakävijät!

Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-23-26. toukokuuta 2019 | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 7. helmikuuta - 10. helmikuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 31 Oct - 03 Nov | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 1 | Parhaat elokuvat. helmikuuta 2019 | Klikkaa Mikki hiiri | Sarja. Uusi helmikuuta 2019 | Galaksi on vaarassa. Potkut, mitä Johtaja "Guardians of the Galaxy"

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea kehitys opit ja tekninen instituutti, perus organisaatio suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tiedon matkatavarat ja tieto.