katsomassa elokuvaa

Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:01

Takana tasan puolet kesällä ja vuoden Yleensä. Aika tehdä joitakin alustavia johtopäätöksiä, ja Yleensä he eivät ole kovin lohdullinen, ainakin, tämä koskee määrä lippuja myydään elokuvaesityksiä. Toivotaan, että tilanne paranee toisella vuosipuoliskolla, enemmän, että on meitä, katsojat, siellä on vielä paljon hankkeita, joiden tila on-ks. Ja joitakin niistä, jotka ovat julkaissut seuraavan parin viikon elokuva-Akatemia portaali "movie news" ilo esitellä.

leijona Kuningas (2019)

, Joka tuli vertailunäyte disney klassikoita on "muunnettu" uusi moderni kierre. Toteuttaa tämä tehtävä oli nimeltään "peresmotrel" toinen klassinen Disney itse Jon Favreau, joka aiemmin teki hyvän osoittaa onnistunut "viidakkokirja". Nykyinen kehittynyt teknologia oli kaikki realismia välittää unohtumattomia tunteita ja vaikutelmia, joka oli jäänyt vuosia alkuperäisen 1994.Jon Favreau oli nostanut tämän suuren joukkueen, kuten ääni (James Earl Jones re-ääninen Mufasa) ja kuvantamisen tämä remake (tiimi esimiehet, jotka työskentelivät "jungle Book" 2016). Hän sai myös Hans Zimmer - säveltäjä "Lion King" 25 vuotta sitten. Kaikki nämä myönteisiä kohtia, että elokuvantekijät ovat ottaneet palauttaa meidät onnellinen lapsuus annettu ymmärtää, innostus ja hoitoa he tekevät työnsä. Lopuksi, koska heidän työnsä, me kaivaa rikas monimuotoisuus Afrikkalainen Savanni ja verraton tarina Simba, joka tulee takaisin kuuluvan paikan joukossa valtakunnat petoja. Tässä elokuvassa, 18. heinäkuuta.

"Hiirenloukku" (2019)
- Eksoottinen ruokalaji meidän ginomenu - Trilleri Argentiinan ja espanjan ruokia Johtaja Mariano Cohn ja tuottaja Axel Kusevitsky, Luoja Trilleri "Secret heidän silmissään", "Grand finale" ja musta Komedia "Killer valo" ja "Wild tales" (suuri latinalaisen Amerikan hit 2014). Ovela varas Siro Bermudez avaa autiolla kadulla upouusi MAASTOAUTO, nopea taukoja, tietokone ennakoi, glove-ruutuun ja jätä hi-omistaja, virtsaamisen takapenkillä. Ja sitten yhtäkkiä se kääntyy pois, että ovet ovat lukossa ja huijasivat-out panssaroitu auto, jossa on luodinkestävä tummennetut Ikkunat ja oma matkapuhelin "ajoissa" on kuollut. Mutta todellinen painajainen on vielä tulossa. Pääosissa Peter Lanzani, Louis Brandon, Dadi Brieva, jacquie castaño, Gustavo Rodriguez. Rajoitettu julkaisu 18. heinäkuuta.

"Temptation" (2019)
18. heinäkuuta venäjän elokuvateattereissa on toinen Cannes kilpailija Johtaja Justine Trie (tunnettu elokuva "sängyssä Victoria" on saanut viisi ehdokkaita palkinnon "Cesar"). Kuuma ranskalainen draama, nopeasti virtaava Trilleri kertoo psykoterapeutti Sybil (soitti Virginie, Epiros, joka pelasi aiemmin elokuvassa "Hän", Paul Verhoeven). Hän haluaa kirjoittaa kirjan ja sitten hän tulee koko sopiva potilas Margot (Adele exarchopoulos kuluu - "Elämä Adele"). Tulevaisuuden kirjailija sekä uima-allas kastettu jonkun toisen tarina, ei tiedä, mitä se on voi johtaa. Myös kuvassa soittaa Gaspard Ulliel (nuori Lecter vuonna "Hannibal rising"). Faneille ranskan toiminta elokuvia!

"Solstice" (2019)
Ohjasi viime vuoden hitti "Reinkarnaatio" Ari Aster edelleen pelata hermoja katsoja. Juoni pyörii nuori pari, jonka suhde sai halkeama, yrittää aloittaa puhtaalta pöydältä he liittyä joukko antropologeja, menossa hiljainen ruotsin kaupunki ottaa osaa perinteiseen folk juhla kesäpäivän seisaus. Rauhallinen loma muuttuu verinen muinaisen kultin palvelijat, jotka ovat paikallisia asukkaita. Tarinan innoittamana juoni "Wicker man", joka elokuva-ja on täsmälleen kaksi alkuperäinen Brittiläinen versio vuonna 1973 Robin hardy ja remake 2006 Neil Labute.

tärkein rooli on kutsuttu yksi lupaavimmista Näyttelijöiden sukupolven 20-vuotias Florence Pugh ("Lady Macbeth", "Pieni rumpali tyttö"). Muita rooleja will poulter, Jack Raynor, William Jackson Harper ja suuri joukko ruotsin toimijat - Julia Ragnarsson, Annan Yliopisto, Björn Andresen, Liv Maines, Henrik Norlen, (iässä, joka pelasi Tadzio alkaen Luchino Visconti "Kuolema Venetsiassa"), ja toiset. Fani nauha on jo tullut Jordan Peele, kirjoittaja osuma pelata vuoden, ennen kuin kauhu genre, "Pois", joka soitti nauhan Astera uusi kultti elokuva Pakanoille. Rajoitettu julkaisu 18. heinäkuuta.

"Ophelia" (2018)
Joka ei vain ilmentää lavalla ja näytön hamlet! Tällaisia legendoja kuten Vladimir Vysotski, Innokenty Smoktunovsky ja Maris Liepa, ulkomaisia tähtiä Lawrence Olivier, Richard Chamberlain ja Mel Gibson. Se on puolestaan nuori Brittiläinen näyttelijä George Mackay ottaa roolin legendaarinen tanskalainen Prinssi, jonka ikuinen kysymys "ollako vai eikö olla?" kauan sitten tuli malliesimerkki. Mutta uusi mukauttaminen klassinen teoksia William Shakespeare, kirjoittajat keskittyä ei päähenkilö pelata, ja hänen rakkaan.

elokuva, Australian Johtaja Claire McCarthy on "Ophelia" kertoo itse Ophelia, tytär Kuninkaan Neuvonantaja Polonius, ennen ja jälkeen sen tutustuminen hamlet. Tyttö on revitty välillä hänen isänsä haluavat naimisiin osaksi Kuninkaallinen perhe, ja rakastettu sekasorrossa, koska äkillinen kuolema hänen isänsä ja pettämistä hänen äitinsä. Ophelia tähti uusi trilogia "Star wars" Daisy Ridley. Naomi watts kirjattu elokuva kaksi roolia: Gertrude, äiti hamlet ja paikallinen parantaja, Machida. Claudius, setä hamlet, soitti Clive Owen. Veli Ophelia oli soitti Tom Felton. Uusi tulkinta klassikoita musiikin Steven pricen voi olla nähnyt alkaen 25. heinäkuuta.

"Vidocq: Ghost Hunter" (2018)
Vuonna 2001, Picop esitteli elokuvan legendaarinen Eugène-françois Virallinen suorituskykyä Gerard Depardieu. Ja sen jälkeen, 17 vuotta maailman elokuva näytöt uusi elokuva "Vidocq: Keisari Paris", kutsutaan paikallinen vuokra "Vidocq: Ghost Hunter". Ja jos Pitof todellinen tarina elämästä Vidocq oli vain kuvan päähenkilö uusi elokuva me esittelyyn vain osa hänen elämäänsä.

Napoleonin Ranska ja alussa 19th century. Kun seuraavan rikoksen Eugene on pidätetty, ja nyt hän vain odottaa, yksi antaa kuolemanrangaistus. Mutta hän kehottaa viranomaisia niiden palveluja. Kun kaikki, jotka sitä paitsi rikollinen, joka tietää kaikki sisukset alamaailman, voi auttaa hallitus itse voittaa tämän erittäin rikos? Ja nyt Katso, tulee palvelun Lakia, vaikka tässä tapauksessa käyttää samoja menetelmiä, mitä käytetään olla lainsuojaton. Mutta kuten he sanovat: fight tuleen tulella.

elokuvan Ohjaaja on tehnyt Jean-françois rikkaampi, tiedossa yleisölle hänen osumia "Hyökkäys 13 alue" ja "valtion vihollinen №1". Tärkein rooli on tähti ranskalainen näyttelijä Vincent Cassel, joka on hänen kolmas yhteistyössä Jean-françois rikkaampi. Muita rooleja, näytteli Olga Kurylenko, Freya naomi watts, August Diehl, Denis Menoche, Patrick Le Chesnay ja muut. Elokuvateattereissa 25. heinäkuuta.

Pavarotti (2019)
Dokumentti, luoma Oscar-palkittu Ohjaaja Ron Howard, jonka yksi merkittävin Ooppera laulajia viime vuosisadan - Luciano Pavarotti, ensimmäinen tenori historiassa, helposti ja ilman falsetti otti kaikki yhdeksän "ja" toisen oktaavin Aria "Pour mon âme, quel destin!" Oopperasta "tytär rykmentin" Donizetti. Elokuva kertoo elämästä taiteilija lisääntynyt suosio ja sen jälkeen, perustaminen ura ja osallistuminen hankkeeseen "Kolme tenoria." Katsojat näkevät paitsi legendaarinen oopperalaulaja, mutta ennen kaikkea, yksinkertainen ihminen pyrkii muuttamaan maailmaa paremmaksi. Hanke luotiin kautta yhteydenpito sukulaisten, ystävien, työtovereiden, opiskelijat ja muut henkilöt, jotka ovat antaneet panoksensa ammatti ja elämä Pavarotti, sekä läpi erilaisia haastatteluja, asiakirjoja ja arkistoja. Elokuvan 25. Heinäkuuta.

Kokoelmia Venäjän ja IVY-Maaliskuu 21 - 24, 2019 | Warner Bros.: Menestyksekäs franchising, ja mistä löytää niitä | Elokuvia 2018. Suurin pettymys | Alkuperä Moskovan film distribution | Klikkaa Mikki hiiri | Elokuvia 2019. Tulokset | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28 - 31. Maaliskuuta 2019 | Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö | Kokoelmia Venäjän ja IVY -, 11 - 14. huhtikuuta 2019 | Paras elokuvia Jumala

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin vinttikoira kehitys tiede ja tekninen , perus organisaatio suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.