katsomassa elokuvaa

Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2018

Date: 2020-07-11 02:51

"Klubi miljardöörejä" - elokuva - remake samannimisen TV-Trilleri 1987. Ovela nuorten miesten Los Angelesissa 1980-luvun rakentaa jotta rikastuttaa taloudellinen pyramidi, taitavasti manipuloimalla rikas julkinen, mutta nuoria tulee vähemmän varovaisia, tehnyt peruuttamattomia toimia, lentoonlähtöön pitäisi laskea, pyramidi lähes hautaa sen luojat ja he joutuvat vakavan täytyy suojella itseäsi ja rakkaansa. Filmografia Ohjaaja James Cox ei ole iso, mutta se on pari suurta näytelmiä perustuu tositapahtumiin, ja että historia, otetaan vaihteessa Vuosituhannen ("Highway", "Wonderland"). Käsikirjoitus oli kirjoittanut Cox rinnalla hänen usein co-kirjailija Kapteeni Mauser. Valettu väri British ja Amerikkalainen elokuva, Taron Edgerton, Billy Lourdes, Ansel Elgort, Emma Roberts, Kevin spacey, (joka alkoi kuvaamisen ennen skandaali hänen osallistumisensa), Cary Elvis, Jeremy Irvine, Suki Waterhouse, Rosanna Arquette, sekä Judd Nelson (johtava toimija versio 1987). Teattereissa 19. heinäkuuta.

Zoe - Lahjakas tiedemies Cole ainsley, työskentelee vallankumouksellinen teknologia auttaa sinua luoda täydellinen suhde sisällä pari luo synteettinen tuhkaa. Hänellä on kyky tuntea ja jopa rakkautta. Ja hänen rakkautensa on Zoe, työntekijä Relatingist on aiemmin toiminut mm. Cole on tyttöystävä, mutta hän hylkää hänen tunteita: "ykkösiä ja Nollia. Robotit eivät tunne kuin miehet". Mutta yhtäkkiä paljastaa salaisuuden, joka pohjimmiltaan muuttaa suhdetta päähenkilöt. Ohjaajan tuoli elokuva otti Drake Doremus, vähän tiedetään laaja ympyrä yleisö. Pääosassa näytellyt Ewan McGregor, Lea seydoux, Rashida Jones, Theo James, Matthew gray Gabler, Miranda Otto, Christina Aguilera, Helen Jones, Anthony Shim. Yksi tuottajista elokuva oli Ridley Scott. Elokuvateattereissa alkaen 19. heinäkuuta.

"Mission impossible 6: Seuraukset" - Ethan hunt on palannut liiketoimintaa! Toinen Mahdoton tehtävä menee suunnitelmien mukaan, ja tiimimme omistettu valtion (valtion!) osuuskunnat on jälleen kerran pelastaa maailman ja itsensä. Kaikki on hinta, vaikutus ei ole palautuva. Olla varovainen valintasi. Tom cruise ei ikä (no, ei yhtä nopeasti kuin muut), runko on nuori ja pirullisen nuori sydän, valtava määrä energiaa, ei salli hänen elää rauhassa ja nauttia kunniaa, niin hän suorittaa vaarallisin stuntteja elokuvia, pelaa hermoja katsojat ja tuottajat. Valmistelu joitakin temppuja kestää vuosia, ja arvioida näitä ponnisteluja, meidän on pakko elokuvia! Tyylikäs toiminta, mielenkiintoisia ja kierretty juoni ja koko galaksin kuuluisien näyttelijöiden, kaikki, että on tarpeen miellyttävä katsella. Roolit totesi: Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Henry Cavill, Michelle Monaghan, Angela Bassett, Simon Pegg, Alec Baldwin, Sean Harris, Wes Bentley, ja toiset. Sinun tehtäväsi, sinun pitäisi valita hyväksyä se, alkaa 26. heinäkuuta.

"Maktub, my love" - romaani Francois Begodo, ranskalainen kirjailija, urheilu-uutisia toimittaja, kriitikko kuuluisan lehden Cahiers du cinema ("Les Cahiers du cinema", "Elokuva-muistikirjat"), co-perustaja punk rock-ryhmä Zabriskie point. Ohjaaja ja yhteistyössä kirjailija nauha Abdelatif Keshish, tunnetuin hänen sensaatiomainen elokuva "Elämä Adele", tunne Cannes 2013, kerätään kimppu Euroopan cinepresa. Ensi-ilta elokuva tapahtui Venetsian elokuvajuhlilla 2017, nauha ehdolla Golden lion. Elokuva ei ole tarina itsessään, keskellä tarina nuori kaveri amiini, epäonnistunut medic ja pyrkivä kirjailija, joka viettää kesän hänen natiivi kaupunki Ranskan rannikolla, jota ympäröi perheen, lapsuuden ystäviä serkku Tony ja hänen nykyinen rakastaja Ofili, drifting välillä beach, disco, kauniita tyttöjä, Tunisian ravintola-ja jopa aitta, jossa se vie vastasyntyneen karitsan. Mukaan kriitikot, elokuva on täynnä elämää ja starkness, ja sen päähenkilö on vaatimaton ja innokas tarkkailija ja todistaa, että perillinen Impressionistien ja trapper vaikutelmia. Pääosissa Shahin Bumagin, Ofili Bo, Salim Cashew, Lou Luttio, Alexis Shandar, Afsia Erza jne. Rajoitettu julkaisu 26. heinäkuuta.

"Pakopaikka devil" - 26. heinäkuuta venäjän näytöt lehdet Meksikolainen kauhuelokuva Ohjaaja Guillermo Amoedo (tunnettu elokuva "Kuka siellä" kanssa Keanu Reeves nimiroolin). Juoni elokuva povestvuet noin kolme Hranitelnica, sobravshihsya jonkun talon saada arvoesineitä. Liittyvät omistajat varoittaa varkaita ei mennä kellariin, joka vain polttoaineita edun jälkimmäinen tietää, mitä on siellä. Adivasi läsnäolo sidottu tytöt, ne pian ymmärtää, että teki kohtalokkaan virheen yrittäessään vapauttaa sen - koska vapautti itse Paholainen. Kuva tietenkin viittaa klassicheskomu kauhuelokuva William Friedkin "manaaja", mutta ystäville nykyajan lukea vanhoja tarinoita ja Yleensä, Meksikon lähestymistapa tämän genren - nauha on suositeltavaa katseluun!

"Hot summer nights" - tarjoamme ohjaajan ja käsikirjoittamisen debyytti Elia Bayman, draama rated R niille, jotka ovat melko kyllästynyt, että elokuvateattereissa kaikki vain lentää ja ryömiä. Sinun täytyy tarkastella laajemmin ja usein kääntää päätään etsimään uusia ja mielenkiintoisia asioita. Voi maamme elokuva on reilu viive, mutta kiinnittää huomiota se ehdottomasti kannattaa muutamia isoja nimiä, hanke on sen luetteloon. Kyllä, ja kriitikot pitivät häntä suotuisasti, se tarkoittaa, että testi lento oli menestys. Niin, kesällä voi olla kuuma, tulikuuma, meidän sankari Daniel muistaa hänet. Huumekauppiaita, kartellit, ja rakkaus, kaikki sekoitetaan yksi kuuma cocktail Niemimaalla, lomakeskus on auki. Näyttäisi siltä, ei mitään erikoista, normaali, tavallista arkea, vain se, että kaunein tyttö ei todellakaan ole yksinkertaisia talonpoikia. Pääosissa Timothy Chalamet ("Soita minulle hänen nimensä"), Jack Kesey, Thomas Jane, Alex ROE, Maika Monroe, William Fichtner, Maia Mitchell, Emory Cohen, Catherine Dyer, Thomas Blake ja muut nuoret tähdet. Kesä alkaa 27. heinäkuuta.

Paras elokuvia skitsofreenikot ja psykopaatit | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 1 | Kinganon. Elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2019 | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2019 | KinoNews.ru - käyttöohjeet | Kokoelmia Venäjän ja IVY 31 Oct - 03 Nov | Maailman elokuvia, kun Avengers | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 4 | Sarja. Suurin pettymys 2018 | 2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa I)

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogony opetukset ja tekniikka , perus rooli täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.