katsomassa elokuvaa

Parhaat elokuvat. helmikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:35

helmikuussa 2019, katsojat voivat nähdä paitsi viihde-elokuvia, mutta myös maalauksia, jotka ovat oikeutettuja useita arvostettuja ammatillinen palkintoja, kuten oscar.

"LEGO. Elokuva 2" (2019)


7. helmikuuta venäjän näytöt on jatkoa erittäin onnistunut sarjakuva perustuu kuuluisan sarjan LEGO. Ensimmäinen osa saanut korkea arviointi kansainvälisen elokuva kriitikot, tuotti lähes puoli miljardia dollaria ja voitti Britannian BAFTA-palkinnon parhaana animoitu elokuva. Julkaisi vuosi sitten hänen toinen sooloalbuminsa noin Batman, joka on mukana tässä kynoselen, vain vahvisti aitoa kiinnostusta yleisön tällaisia sarjakuvia. Tällä kertaa päähenkilöt edessä Emmet ja Lucy, seurassa hänen "tähti" - sarjakuvan ystäviä antaa vastustuskykyä DUPLO ulkomaalaisten saapui Maan päällä ulkoavaruudesta.Olla onni nähdä sarjakuva alkukielellä, hän kuulee ääniä kuten toimijoiden Jason Momoa, Alison brie, Chris Pratt, Stephanie Beatriz, Elizabeth banks, Jonah hill, Nick Offerman, Channing Tatum ja muita suuria toimijoita julki.

"Sokkelo menneisyyden" (2018)
Näytöt maan lehdet elokuva kaksi kertaa voittaja palkinnon "Oscar" Iranin Ohjaaja Asghar Farhadi "Kaikki tietävät", joka venäjän vuokraus, joka on nimeltään "Sokkelo menneisyyden". Laura, Espanjalainen, joka meni naimisiin ja meni asumaan Argentiinassa, tulossa kotiin, pieni kaupunki lähellä Madrid, yhdessä lasten kanssa milloin sukukokous – siskoni häissä. Ugolev häät, perhe kerää kotona illalla, kapea ympyrä istua ja jutella, muistaa menneisyyden. Mutta perhe idylli ei kestänyt kauan – talo täynnä sukulaisia katoamassa tytär Laura. Epäily osuu välitön ympäristö ja enää tämä tilanne kadonnut tytär, enemmän paljastaa ikäviä perhesalaisuuksia. Ainoa, joka voi olla varautunut Laura on hänen ex-poikaystävä Paco. Pääosissa Penelope Cruz ja Javier Bardem, perheen sopimus tämä on yhdeksäs yhteistyötä. Tämä maalaus on ensimmäinen Asghar Farhadi, joka avasi Cannesin elokuvajuhlilla. Elokuvateattereissa 21. helmikuuta.

"Kasvi" (2018)
venäjän näytöt ulos kuva "Kasvi", jonka Johtaja Juri Bykov, jonka elokuvia yleensä kerätä hyvää kritiikkiä, mutta ohi lähes huomaamatta venäjän vuokraus. Tällä kertaa tarina on ryhmä työntekijöitä, jotka muodostavat yritysten maakunnan kaupunki. Laitoksen omistaja oligarkin Kalugin, kuusi kuukautta ei maksa palkkaa työntekijöilleen ja on menossa konkurssiin yrityksen, koska mitä muutama tuhat työntekijää menossa epäonnistua. Viisi epätoivoisia miehiä, jota johtaa ex-erikoisjoukkojen Harmaa kieltäytyä hyväksymästä tämän kohtalon ja ottaa Kalugina panttivangiksi, harjoittaa avoimessa ristiriidassa johtaja henkilökohtainen henkivartija oligarkin Sumu ja hänen taistelijoita. Pääosissa Denis Shvedov, Andrei Smolyakov, Vladislav Abashin, Ivan Yankovsky, Aleksandr Bukharov, Alexey Komashko, Alexander Bashirov, Dmitri Kulichkov, Juri Loparev, Sergei Sosnovskiy. Premier pidettiin 7. syyskuuta Torontossa, jossa kriitikot totesi, että elokuva osoittautui vahva, hyvin kirjoitettu vuoropuhelu, mutta joissakin paikoissa kiristetty, ja toimintakohtaukset selvästi kaikki ei ole täydellinen. Elokuvateattereihin elokuva tulee olemaan 7. helmikuuta.

"van Gogh. Kynnyksellä ikuisuuden" (2018)
Vuonna 1888, tiedossa mutta yhä tunnistamaton ja ole ostanut van Gogh lähti Pariisiin ja meni Etelä-Ranskan Arles, jossa kaksi vuotta myöhemmin päättyi hänen elämänsä. Tänä aikana hänen luovaa elämää taiteilija keskittyi kehittämään yksinkertainen "älä impressionistinen" tekniikoita ja pelata väri maksimoida intensiteetti ilmaus elämän luonne. Arles aikana antoi maailmalle yli 200 maalauksia suuri hollantilainen taidemaalari. Nauha rakasta Mestari teki Ohjaaja Julian Schnabel ("Golden globe awards 2008 kategoriassa" best Johtaja "sukellus bell ja butterfly"), ammatillinen taiteilija, nuorin jäsen legendaarinen näyttely "Uusi Henki Maalaus", Royal Academy of arts Lontoossa.

kirjoittajat käsikirjoituksen itse Schnabel; erinomainen, ilman liioittelua, Euroopan käsikirjoittaja Jean-Claude Louhos, joka kirjoitti enemmän Luis Bunuel ("that obscure object of desire", "hillitty charmi porvariston") ja Louise Kugelberg. Ensi-ilta elokuva van Gogh otti paikkansa kilpailun ohjelma 75 Venetsian elokuvajuhlilla, pääosissa Willem Dafoe sai Volpi Cup. Elokuva tuotti vahvan toimiva joukkue. Rooli Theo van Goghin veli Vincent, Rupert Ystävä, läheisin ystävä Vincent Paul Gauguin pelaa Oscar Isaac, muissa rooleissa Mads Mikkelsen, Mathieu Amalric, Emmanuelle Signa, Niels Arestrup, Vincent Perez, Vincent ruoho, Louis Garrel. Viime vuonna julkaistiin upea mestariteos animoitu elokuva noin van Gogh-ensimmäistä kertaa maailmassa, maalattu öljyväreillä kankaalle tavalla van Gogh artists-harrastajat ", van Gogh. Rakkaudella, Vincent." Schnabel kutsuu meitä elää suuri Hollantilainen, hänen viimeinen päivää ja nauttia rehevyyttä ja ainutlaatuinen estetiikka maalaus. Nauha vuokra alkaen 7. helmikuuta.

"Alitan: Battle angel" (2019)Me kaikki tiedämme, noin pitkä yritys James Cameron (vuodesta 2003) itse elokuva on Japanilainen manga-tyttö-kyborgi alkaen post-apokalyptinen maailma. Ja vielä, pian näimme hänet, tämä ajatus osittain sijoitettiin ("Avatar", kiitos) ja säädetyn vastuun käännös ideoitaan näytön harteilla jo vähemmän arvostetun Johtaja. Kuvattiin kaksi vuotta elokuvan julkaisu sai vain nykyhetkeen. Ehkä voi syyttää kaikesta raskas pitkä työvoiman Cameron ja muu Lauma kinodela mukana tässä, liioittelematta, suuri hanke. Nyt on tärkeintä, että kriitikot (suuri, koska nyt niiden vaikutus), ja myöhemmin yleisölle, joka maksaa kovalla työllä ansaitut rahat, elokuvissa. Kuitenkin ensimmäisessä tapauksessa kuva ei ole niin onnekas. Palautetta kerätään pääasiassa negatiivisella tavalla. On syytä huomata, että tämä elokuva on, että Cameron oli ensimmäinen zaregistrirovalsa Instagram sisällä mainoskampanjan. Henkilö miehittää niin korkeaan asemaan maailmassa elokuva, ja antoi meille useita ikonin maalauksia, se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa. Alitan on yksi hänen unelmansa täyttyvät, ja varmasti ei vain hänelle, mutta monet, monet ihmiset ympäri maailmaa. Kiittää häntä hänen toimiaan tai ei on 14. helmikuuta.

"IKE" (2018)
Vuonna palkata lehdet draama Kazakstanin Sergei dvortsevoi (sai vuonna 2008 pääpalkinnon Cannesissa ohjelma "Special katso" elokuva "Tulppaani"). Uusi kuva myös onnistuneesti kiersi major film festivals, jossa hän sai useita palkintoja. Erityisesti hän taisteli otsikko paras elokuva kilpailun ohjelmassa 71-Cannesin elokuvajuhlilla ja sai palkinnon parhaasta näyttelijä saamat näyttelijä Samal Eslyamova. Lisäksi elokuva oli ehdolla Kazakstanin palkinnon "Oscar", ja jopa päässyt jatkoon ehdokkaat, mutta viimeiset viisi hän ei voinut saada. Juoni kertoo vaikeasta kohtalosta kazakstanin naisten nimi IKE, työskentelevät laittomasti Moskovassa. Synnyttää pojan, ja pakko lähtee sairaalaan, hän voi tulla yrittää löytää äidin onnea lapsesi kanssa. Elokuva 14. helmikuuta.

"Rehellinen mies" (2018)
ranskan romantiikkaa, laita kansallisten seksisymboli Louis Garrel, hän on johtava rooli. Hänen luonteensa Abel on kiinni kahden tulipaloja — entinen rakkaus Marianne, joka aikoinaan jätti hänet hänen paras ystävänsä, joka nyt on kuollut hämärissä! olosuhteissa, ja esittää rakkaus nuori tyttö, Eve on vielä viaton ja salakavala. Tässä tarina, täydelliseksi loistava ranskalainen käsikirjoittaja Jean-Claude Karrera tarpeeksi valittaa faneille melodraama, mutta tärkein herkku on esiintyjä naisen rooleista. Roolissa Marianne Laetitia Casta, jossa 2017go virallinen vaimo Garrel rooli nuorten Eve charm Lily-rose melody Depp. Teattereissa 14 helmikuu.

"Tyttö" (2018)
Hienovarainen psykologinen draama nuoresta Belgian Lucas Dont on kimppu arvostettuja ammatillinen palkintoja — "Golden camera" Cannesin 2018, ehdolla Golden globe-2019, palkinnon Johtaja "discovery of the year", jonka Euroopan elokuva-Akatemia. Sankaritar Lara — syntymän nuori Victor, joka haaveilee sukupuoli muutos, joka on mitä opiskelee baletti koulussa ja valmistautuu tulevia lääketieteellisiä toimenpiteitä. Ei ole väliä kuinka houkutteleva ja "lopullinen" ei näyttänyt hänelle (hänen) päätös, tuki ja rakkaansa, sankaritar etsii jotakin ehdotonta itsensä tunnistamista ja lopullinen resoluutio sisäinen konflikti. Tärkein debyytti rooli Victor Polster. Teattereissa alkaen 7. helmikuuta.

Hollywood kollegansa venäjän tähdet. Osa 2 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 21. helmikuuta - 24. helmikuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-2 5. toukokuuta 2019 | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2018 | Mitä vikaa traileri elokuvan "the Joker" | Sarjan 2020 mennessä. Uudet tuotteet tammikuussa (Osa 1) | Ikimuistoisin introja TV | Sarja. Uusi Nov 2018 | Klikkaa Mikki hiiri | Extended trailer "Vesimies". Hän oli kusta

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea kehitys tiede ja tekninen , perus organisaatio suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.