katsomassa elokuvaa

Parhaat elokuvat ensimmäisellä puoliskolla kesäkuuta 2019

Date: 2020-07-11 02:58

Kesällä 2019 alkoi vaikuttava katsotuin ennätyksiä elokuvassa Marvel comics "Avengers 4: Finaali". Mutta ennen elokuvan ystäville, ei vain mahdollisia myyntihittejä, mutta paljon jaosto hankkeita, jotka ovat kelvollisia sekä huomiota ja investointeja liput. Jotkut heistä me tutustuttaa sinut tässä tarkastelussa.


"X-Men: Dark Phoenix" (2019)

Budjetti: 200 000 000 $. Kesto: 113 min.varmasti ei, mutta silti hän rikkoi vuonna laaja julkaisu. Se on, tietenkin, noin uhri reshooting, elokuva "X-Men: the Dark Phoenix", joka on viimeinen ulkonäkö tunnettu joukkue mutanttien Fox. Elokuvan juoni paljastuu noin Jean grey, jonka aikana pelastustehtävä avaruudessa ottaa vastuun tuntematon kosmiset voimat. Se hankkii uusia kykyjä, mutta se myös tekee sen epävakaa. Kun voimat Jin käsistä, X-Men-joukkue on yhtenäinen, ei vain pelastaa sielu geeni, mutta pelastaa Maapallon ulkomaalaisten, jotka haluavat kääntää voima hänen sisällään aseeksi hallita Galaksia. Vuonna Ohjaajan tuoli on Bryan singer, tällä kertaa ratkaistu Simon Kienberg, pitkäaikainen tuottaja franchising, jossa elokuva on ohjata debyytti. Valettu kaikki samat James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas hoult, Evan Peters, Kodi Smith-McPhee. vaikuttava valmistumisajankohta vain Jessica Chastain rooli salaperäinen konna. Venäjän elokuvateattereissa elokuva on esillä 6. kesäkuuta.

"Vita ja Virginia" (2018)

Kesto: 110 min.Kiistanalainen historia, kun Brittiläinen aristokraatti ja kirjailija Vita Jatko Länteen ja kirjailija Virginia Woolf, johtava hahmo modernistisen kirjallisuuden ensimmäisen puoliskon 20. luvulla. Historia, joka alkoi äärimmäinen vihamielisyys, mutta kasvoi intohimoinen suhde ja hellä ystävyys. Vita on tullut guardian angel of Virginia, joilla oli mielenterveyden häiriö, kaikin keinoin lisäämään hänen luottamusta. Kaksi vuotta sen jälkeen, kun Dating Virginia toimitti Vita erittäin kuuluisa romaani "Orlando", joka oli lähinnä fantasia, elämäkerta päähenkilö, asuu kolme vuosisataa varjolla sekä miesten ja naisten, ja viehättävä Ilmoitus rakkauden.

Mukauttaminen "Orlando" vuonna 1992 ylellisyyttä Tilda Swinton nimiroolin on kerännyt paljon palkintoja itsenäinen elokuva. Nykyinen Johtaja British film Hania-painiketta, käsikirjoitus perustuu samannimisen pelata Eileen Atkins. Rooli Virginia Woolf 28-vuotias orastava Elizabeth Debicki ("the Great Gatsby", "Leski"), jossa se väistämättä verrataan Nicole Kidman, joka sai palkinnon "Oscar" rooli Woolf elokuvassa "Kello". Rooli Vita vastustamaton nuori Brittiläinen elokuva tähti Gemma Arterton - bond-tyttö 2008. Teattereissa 6. kesäkuuta.

"Rocketmen" (2019)

Budjetti: 40 000 000 $. Kesto: 121 minuuttiaLähes fantastinen tarina siitä, miten "nörtti" englanti maakunnassa, kuten Reginald Kenneth Dwight tuli eniten kaupallisesti menestynyt ja luova pehmeä rock 1970-luvulla, sir Elton John, jäljellä tämän päivän kirkkain tähti maailman musikaali Olympus, tyyli-ikoni, harvinainen harizmatika ja suosikki armeija faneja. Pääosassa 29-vuotias Taron Egerton, jotka vuonna 2014 ovat edelleen maailman elokuva, pääosissa musta Komedia spy "Kingsman: Secret service", joka turvaa tämän menestyksen jatkoa elokuva "Kingsman 2: Golden ring" (osallistuminen Elton John). Edgerton ei ole menetetty näytön vieressä ensimmäisen asteen tähdet (Colin Firth, Hugh Jackman) ja ei vain pudota luettelo eniten tyylikäs miesten GQ-lehden.

Musiikki on iso osa hänen elämää "Rocketman" on Teron itse elää laulaa merkittävä osumia Elton John. Se on toivonut, että elokuva kuten laulaja itse, joka alun perin pääosissa näki Justin Timberlake, ja jonkin aikaa esiintyjä kuin Elton John oli listattu Tom hardy. Tuottaja nauhan Dexter Fletcher kutsuu yleisön huomio ei ole tavallinen biopic, mutta lumoava fantasia musikaali. Käsikirjoittaja Lee Hall, joka oli ehdolla "Oscar 2001" elokuva "Billy Elliot". Yhteistyössä pääosissa suosittu näyttelijä Bryce Dallas Howard, Richard Madden, ja Taron Edgerton, Jamie bell, Steven Mackintosh, Gemma Jones, Camille Lemeshevsky, Victoria uskoa, Julian ferro. Biopic esiteltiin Cannesin spacekase vuonna 2019. Kotimaan lipputulot 6. kesäkuuta.

"Meillä on aina asunut linnassa" (2018)

Kesto: 90 min.Tulossa toinen mukauttamista romaanin Shirley Jackson. Fanit tietää, kirjoittaja elokuva mukauttaminen "haunting" vuodelta 1963 ja remake 1999 ja sarjan 2018, "Haamuja hill house". Tällä kertaa käsissä kinodela otti Goottilainen romaani Jackson "Meillä on aina asunut linnassa," nimetty, mukaan lehden "Time", yksi kymmenen parhaan romaaneja 1962. Juoni kirja on ihmissuhteista perheen Blackwood, kaksi sisarta, Mary ja Constance ja heidän Julian-setä. He eläkkeellä, perhe-Chateau, piilossa ihmisten juoruja kuoleman jälkeen vanhemmat tytöt. Niiden säännöllinen elämä purskahtaa serkku Charles, joka on ajanut perhe ei tunne. Rooli Mary ja Constance suoritetaan vastaavasti, taissa Farmiga, ja Alexandra Daddario, ja karismaattinen serkku Sebastian Stan. On odotettavissa, vahva dramaattinen Trilleri elementtejä etsivä. Teattereissa 6. kesäkuuta.

"Domino" (2019)

Määrärahat: 7 800 000 $. Kesto: 89 minvenäjän näytöt ulos Trilleri 78-vuotias veteraani Yhdysvaltain elokuva Brian De Palma, kirjailija kyseisten elokuvien kuten "Scarface" ja "Mission impossible". Uusi elokuva, hän uudelleen turvautui rikoksen tarina, joka kertoo tanskan poliisi, joka menetti hänen kumppani, joka hyökkäsi Igrovets. Ja nyt päähenkilö voittaa halu kostaa. Tutkia yhdistää entinen rakastaja hänen kollegansa ja CIA: n agentti, jonka tehtävänä on poistaa ne. Viimeksi pelannut guy Pearce. Roolin muut - Nikolaj Coster-Waldau ja Kris van Houten, joka tunnetaan parhaiten tv-sarja "Game of thrones". Elokuvassa 6. kesäkuuta!

"Men in black 4: kansainvälinen" (2019)

Budjetti: 110 000 000 $. Kesto: 115 min.Legendaarinen franchising kanssa kaksikymmentä-kaksi vuotta historiaa, vihdoin palasi maailman näytöt, mutta muodossa spin-off. Sen sijaan tavallista ja toivonut yleisö aineita Kay ja Jay, nyt ulkomaalainen rikollisuus taistelee hyvin karismaattinen Duo Chris Hemsworth ja Tessa Thompson, tuttu jo elokuvan "Thor 3: Ragnarok". Valettu oli rikastettu sekä veteraanien Hollywood (Liam Neeson) ja rising stars (Rafe kun Rebecca Ferguson). Palaa hänen rooli tulossa silta-trilogia ja uusi sarja, voittaja kaksi palkintoa "Oscar" - Emma Thompson. Edelleen liiketoimintaa, ja säveltäjä Danny Elfman, joka työskenteli soundtrack "Men in black" alusta. Onko F. Gary gray, joka korvasi Barry Sonnenfeld, tuoda elämän takaisin käteistä kerran onnistunut ja rakastettu franchise maailmassa, tuo jotain uutta ja pystyy kaapata huomiota, opimme 12. kesäkuuta.

"Kipu ja kunniaa" (2019)

Kesto: 113 min.Ei ole aikaa lopettaa 72 Cannesin elokuvajuhlilla, kuten venäjän palkata jo valmistautuu lähtemään yksi hänen elokuvia. Tämä on kaikkein henkilökohtainen työ ikonin espanjan Maestro Pedro Almodovar. Tarina kertoo elokuvan Ohjaaja kokee luovaa kriisiä. Juoni elokuva perustuu sarjan kokouksia joko todellisuudessa tai muistoja päähenkilö, joka sisältää tärkeimmät vaiheet elämästään: lapsuudesta, maahanmuutto, ensimmäinen rakkaus, ensimmäinen hajoamiseen, perehtyneisyys elokuva, monimutkaisuus kuvaamisen ja tavaraa. Tärkein rooli on Antonio Banderas, joka sai pienen "Palm" parhaan näyttelijä. Myös kuvassa näkyy Penelope Cruz. Kaiken kaikkiaan elokuva sai positiivista palautetta kriitikoilta. Onko tämä johtuu siitä, että Cannesissa rakastan Almodovar ja eivät uskalla arvostella häntä tai kuva on todella hyvä, me tiedämme, 12. kesäkuuta elokuvassa!

"Donbass. Okraina" (2018)

Kesto: 96 minSota – se on aina pelottavaa. Ja kun sotilaallinen konflikti puhkesi välillä saman maan kansalaisten, se on kaksin verroin traagista. Juoni elokuva "Donbass. Edge" perustuu tarina nuori sotilas, asevelvollinen. Sankari komento antaa, jotta pudota pois arvokas lasti määritettyyn pisteeseen. Työn aikana hän saa palo vihollisen tykistö ja pakotti pakenemaan lähellä kellarin pommisuoja. Siellä on armeijan tapaa muita ihmisiä, eri-ikäisiä, myös paeta hengenvaarassa. Kun puhut heidän kanssaan, nuori mies ymmärtää, mitä monet eivät ymmärrä, miksi 21. vuosisadalla, ne on menettää rakkaansa ja kotinsa ja asuvat pysyvästi ruutitynnyri. Kokous ihmisiä, joilla on päinvastainen lausunto tekee päähenkilö ihmetellä hänen rooli taistelut ja harkitsemaan painopisteet. Hän, samoin kuin "ystäviä epäonnea," suojaa, haluaa lopettaa konfliktin. Draama sodan aikana ei jätä ketään kylmäksi. Elokuvan on ohjannut Renata Davletyarova, joka kuvattiin remake "dawns tässä ovat hiljaa..." rajallisesti 12. kesäkuuta.

"MA" (2019)

Budjetti: 5 000 000 $. Kesto: 99 min."Jotkut ihmiset innostaa luottamusta ensi silmäyksellä, ilman pienintäkään vaivaa....". Susie Ann, lempinimeltään MA, hyvä yksinäinen nainen, aina valmis auttamaan nuoria heidän pikku kepposia. Kerran hän auttoi nuori yritys ostaa alkoholia ja pyysi heitä suorittamaan niiden juhlimista hänen kellarissa. Mutta hän on yksi sääntö – älä koskaan mene yksi huone yläkerrassa. Ja kun he rikkovat tätä sääntöä MA "demoni herää", koska vääryydet tehnyt hänelle koulussa, et voi aina unohtaa.

Elokuva on luotu riippumaton yritys "Blumhouse Productions", joka tuli legenda luomiseen pienen budjetin kauhuelokuvista ja slasher, joka huomioon tällaisten lipputulot osumia kuten "Paranormal activity", "Salakavala", "Split". Elokuvan Ohjaaja tehnyt Tate Taylor, Johtaja kuten elokuvissa "Palvelijat" ja "Tyttö junassa". Tärkein rooli on voittanut palkinnon "Oscar" elokuvan avulla, Octavia Spencer, joista tämä on neljäs yhteinen työ Tate Taylor. Rooli Luke Evans, Juliette Lewis, Allison Jenny, Corey Fogelmanis, Victor Turpin, Dante ruskea. Vuonna palkata, koska 13. kesäkuuta.

Kinganon. Elokuvia toinen puoli helmikuun 2020 | Oskar 2020 mennessä. Menettää Netflix ja Korean voitto | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 2 | Paras TV-sarja noin maniacs ja sarjamurhaajia | Galaksi on vaarassa. Potkut, mitä Johtaja "Guardians of the Galaxy" | Paras video pelejä tammi-helmikuussa 2019 | Ikimuistoisin introja TV | Paras elokuvia Jumala | Paras elokuvia säiliöitä ja säiliö sodankäynti | Mitä vikaa traileri elokuvan "the Joker"

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogeneesi opit ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.