katsomassa elokuvaa

Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2018

Date: 2020-07-11 03:43

"Mamma Mia! 2" - jatkoa käämitys elokuva 2008. Paratiisi kreikan saarella, kapeita katuja, paikallisia ruokia, reheviä maisemia ja kaunis meri on Paratiisi ystäville. Toiminta tapahtuu nykyhetkessä, ja menneisyys, suuri perhe kerääminen, jotta voit muistaa, kuin nuori Donna (Lily James) tavannut hänen ainoa mies, tai pikemminkin pari miestä. Ensi-ilta on jo tapahtunut ja ensimmäinen arvosteluja, lyhyesti, vaikka painotusta ja hukkaan helposti, jatkoa musiikillinen voidaan pitää erittäin onnistunut. Se kuulostaa erittäin vakuuttava. Näyttää laulu tiedot: Lily James, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Meryl Streep, Stellan Skarsgård, pierce Brosnan, Dominic Cooper, Colin Firth, Andy Garcia, char ja muita ihania ihmisiä. Laulaa ja tanssia 16. elokuuta.

"Vaarallinen tehtävä" - Sean Haggerty, entinen ammatillinen lentäjä, ahdisti tragedia: ensimmäinen, hän ja hänen vaimonsa Jen, lapsi kuolee, ja sitten itse tulee uhri syöpä. Ansaita rahaa, hän suostuu siirtää Meksikon rajalta suuri lasti huumeita. Mutta omatunto käskee Seanin ilmoitettava työntekijälle Johdon taistella huumeita vastaan lähestyvästä toimitus. Hän toivoo auttaa viranomaisia leikkaus Jen ja osallistuminen todistajansuojeluohjelmassa. Joilla ei ole aikaa ottaa pois, Sean alkaa uusi ongelma: huumekauppiaita oppivat paljastaminen sen kanava lääkeaineiden, poliisi ja rajavartijat eivät pysty koordinoimaan toimiaan, Jen on kidnapannut palkkasoturi, joka uhkaa tappaa hänet, jos Se ei täytä sen työtä.

Johtaja elokuvan ohjannut ruotsalainen Ohjaaja Jesper Ganslandt ja, joka on hänen ensimmäinen englanninkielinen elokuva uransa. Pääosissa Daniel Radcliffe, grace Gummer, Pablo Schreiber, John Hattie, David Martinez, mark Smith."Vaarallinen tehtävä" ruuduilla, koska 16. elokuuta.

"alpha" - Kaksikymmentä tuhatta vuotta sitten maailma oli vihamielinen, täynnä kuolettavia vaaroja, nälkä, pedot, taudit, kylmä. Ihmisiä yhdistää heimot ja piti aina yhdessä - avain selviytymiseen. Elokuvan juoni keskittyy nuori mies, joka sen jälkeen, kun epäonnistunut metsästys on täysin yksin. Kotiin voi muuttua tragedia hänelle, lähes kaikki ympärillä on mahdollisuus tappaa. Pitkä, vaarallinen ja jännittävä seikkailu. Viime aikoina olemme harvoin hemmotella historiallisia elokuvia, niitä on vaikea poistaa, ja palaa, usein ongelma. Albert Hughes (Ohjaaja-käsikirjoittaja) päätti ottaa riski, toivotamme hänelle onnea. Perävaunujen luottamusta, kasviston ja eläimistön (Alberta) ei satuttaa silmiä, ja toimia houkutella huomiota. Taistella elämä on: Kodi Smith-McPhee, Natasha Malta, Leonor Varela, Mercedes De La Zerda, Jens Hulten, Priya Rajaratnam, Iohannes Hakur Johannesson, Marcin Kowalczyk ja muut. Tietää, tulos tavalla 23. elokuuta.

"Syntymäpäivä!" Roman Karimovin, tuuletin ihmiset riittämätön ja Johtajan kanssa valtava tarjonta ironiaa ("Kaikki", "Kpl"), lisää lämpöä jo kuuma elokuvamainen lentää. Elokuvan päähenkilö herää yksin vieraassa asunnossa, lukittu ulkopuolelta, ja vain viestintävälineitä ulkomaailman kanssa — Internet-kannettava tietokone. Verkko-hän törmää rulla, jonka muistuttaa, että aattona "poltetaan" aikana puolue ystävän ja, kauhu kauhut, petti hänen tyttöystävänsä, joka kaikkien vakavasti. Ja nyt me tarvitsemme kaiken nopeasti "asettua", ainakin aluksi, että video pitää poistaa Kaikki toiminta tapahtuu tietokoneen näytöllä, on odotettava, miten tällainen kokeilu tänään on kotimainen yleisö. Tuottaja Timur Bekmambetov on jo ammuttu tässä muodossa, Komedia "Hakata bloggaajia" (2016), joka oli lipputulot menestys. Pääosissa nuoret näyttelijät, tunnetaan lähinnä TV-sarja: Eldar Kalimulin, Danila Tsvanov, Alina Titova, Nikita Sanaa, Agishev Semashkov, Victoria Ivankov ja muut. Teattereissa 23. elokuuta.

"älä huoli, hän ei pääse pitkälle" - Tragikoominen biopic noin nuori muusikko-alkoholisti John Callahan, jotka sen jälkeen, kun kohtuuttomaan libations juhlissa saa auto-onnettomuudessa ja on edelleen pyörätuolissa, mutta löytää voimaa aloittaa kaiken nollasta, ja jopa on halvaantunut, elää täyttä, mukaan lukien huono tottelevainen käsi alkaa piirtää ironisia sarjakuvia. Suurin yllätys ei ole tarina voiton itselleen, joka todella ruokkia useimmiten itsenäinen elokuva, mutta kertojan ja Ohjaaja Gus van Sant , Johtaja tunnustettu (kaksi ehdokkuutta "Oscar"), mutta provosoiva, vaihtoehto, jossain mielessä "anatomi" valtion eristäminen yksittäisten perinteisistä arvoista yhteiskuntaa. Erityisen outoa on uusi bändi, Gus on tarkoitettu laajan yleisön kuljettaa valtava positiivinen varaus. Työn Ohjaaja alkoi hänen ystävänsä, mikä Callahan, jatkoi itsenäisesti taiteilijan kuoleman jälkeen.

Elokuva on melko kylmä otti Amerikkalainen festivaali itsenäinen elokuva "Sundance", mutta yksimielinen tuki on "Berlinale 2018". Nimiroolin Joaquin Phoenix ja mukaan kriitikot, on hänen paras rooli tänään. Muista, että alussa uransa, van Sant hänen Muusa oli vanhempi veli Joaquin river Phoenix ("My own private Idaho"), joka jäi eläkkeelle 23-vuotiaana huumeiden yliannostukseen. Rooli tyylikäs tyttöystävä-lentoemäntien Callahan Rooney Mara (ampumista elokuva "Maria Magdaleena" Mara ja Phoenix pari), rooli johtaja aa vieraili Callahan, täysin tunnistamattomaksi ja puolet ohuempi Jonah hill. Biopic teattereissa 23. elokuuta.

"Hotelli "Artemis" On ominaisuus debyytti käsikirjoittaja drew Pearce oli kätensä tällaisia elokuvia kuten "Iron man 3" ja "Mission impossible 5: rogue nation". Elokuva sijoittuu Los Angelesin lähitulevaisuudessa. Jokainen itseään kunnioittava rikollinen on menossa lääketieteellisiin apua vakavan Hoitaja, joka sisältää hotel Artemis. Täällä erityisen klubin jäseniä voi rentoutua ja saada hoitoa. Mutta pari uusia asiakkaita vahingossa johtaa paikallisen rikollisuuden pomo, joka haluaa saada arvokasta tuote varastetaan ryöstö. Huoneissa on paljon hikeä, koska sisällä on ehdottomasti kielletty tahansa ase ja tappaa muita potilaita. Hänen esikoisohjaus Laituri onnistui saamaan erittäin vaikuttava valettu.

pääosassa on jodie foster, joka varmasti on lisätty kannustin menossa elokuviin, koska hän ei ole tyytyväinen meille hänen läsnäolonsa valkokankaalla viisi vuotta. Fosterin yritysSofia Boutella, Dave Batista, sterling K. brown, Jenny slate, Jeff Goldblum, jodie foster, Charlie day, Zachary Quinto. Oli aika arvioida tilannetta sanoa, että osoittautui melko Groovy spektaakkeli täynnä huumoria ja värikkäitä hahmoja. Haittoja totesi pinnallinen kirjoitus. Onko niin se itse asiassa voidaan nähdä 23. elokuuta.

"Näytä, Mystikko" - Tarina perheen ja sirkus Knipsel alkaa hullu rakkaus nuori lääkäri Knipsa ja akrobaatteja Beatrice, jonka kanssa hän solmii "eriarvoiseen avioliitto" ilman vanhempien siunaus, ja koska häät lahja hänen syntymäpäivänsä sirkus. Kohtalo kaikki seuraavat sukupolvet perheen Knipco liittyy sirkukseen, joka on tullut heille lähes ainoa maailmassa, joka on täynnä intohimoa ja rakkautta. Johtaja yhteisen Brasilia-Luso-ranskan projekti Carlos Diegis, moninkertainen ehdokas tällä palkintoja elokuvafestivaaleilla Cannesissa ja San Sebastian. Tärkein tähti syötti ja nauha Vincent Cassel — neodnokratny ehdolla kansallisen ranskalaisen elokuvan palkinto "Cesar", sillä heidän ensimmäinen ammatillinen koulutus acrobat vanha ranskalainen sirkus koulu Annie Fratellini, ja myöhemmin valmistunut toimiva koulu Lee Strasberg in new York, intohimoinen taitavia Brasilialainen kamppailulaji tanssi, capoeira, joka alkoi hänen Brasilian Odyssey. Yhtiön Kassel on monikansallinen toimiva tiimi De Mariana, Nuno Lopes, Jesuita Barbosa, Antonio Fagundes, Rafael Lozano, Alban Jeronimo, David maanviljelijä, ja toiset. Teattereissa 23. elokuuta.

"Gogol. Kauhea kosto" 30. elokuuta, venäjän näytöt ulos viimeinen osa tätä sarjaa. Tällä hetkellä suuri kirjailija ja osa-aika etsivä, jolla paranormaaleja kykyjä kanssa kosketuksiin pahat henget - olla ratkaiseva taistelu, jossa velho, joka kaappaa nuoria tyttöjä. Loppujen lopuksi suurin uhka leijuu Lisa, rakas Gogol. Kuten voit nähdä perävaunun ( ja varsinkin juliste!) - meidän sankari voitokkaasti palaa Jakov Petrovitš Guro, jonka mieli on jo epäilty. Valettu ei ole tapahtunut muutoksia - tärkeimmät roolit ovat kaikki sama Alexander Petrov ja Oleg Menshikov. Toivotaan, että finaalissa hän lähestyi vastuullisesti ja on valmis monia mielenkiintoisia yllätyksiä. Ja ei vähentää aste jännitystä asetettu aiemmin (ottaen huomioon, että tarina sykli "Illat maatilalla lähellä Dikanka" on todella kauheaa!).

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin elävä ontogeneesi opetukset ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tieto ja tieto.