katsomassa elokuvaa

Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. toukokuuta 2019

Date: 2020-07-11 02:52

Vielä venäjän palkata laskea kirjaa maksuja elokuva "Avengers 4: Finaali", kotimainen elokuva faneja, jotka jo katsoa elokuva Marvel voi olla hajamielinen muita cinepoetry. Vaikka ne eivät hallitsevat vuokra-kuin elokuva mukauttaminen sarjakuva, mutta se on arvoinen matka elokuva. Ainakin vuoksi tasapaino, puhui tärkein antagonisti Avengers.

"Kultainen nuoriso" (2019)


Toinen ohjaajan työtä ranskalainen näyttelijä Eva Ionesco, jonka debyytti draama "Kultainen nuoriso" oli ehdolla César-palkinnon 2012 kategoriassa paras debyytti. "Kultainen nuoriso" esiteltiin tämän vuoden kansainvälisillä festivaaleilla Göteborgissa ja Miami ja ehdolla suuria palkintoja, Johtaja katsoo ottanut elokuvien kaksi ensimmäistä osaa trilogiasta, kaksi nuoria Näyttelijöitä päärooleissa kirjaimellisesti kaksinkertaistaa Ionesco. Juoni pyörii nuori anarkistit nousi ja Michelle Pariisissa 1970-luvulla, ensimmäistä kertaa ystäville kaikki intohimo kokemattomuus, joka vahingossa tutustua Boheemi pari porvarillisen Lucille ja Hubert; hienostunut Kypsä pari ottaa nuoret siipiensä suojaan ja muuttuu heidän elämäänsä.pääosissa täydellinen Isabelle Huppert, poikkeuksetta peloton nainen ja näyttelijä, usein partaalla hermoromahduksen, joka lähes 50 vuotta on helmi ranskan ja maailman elokuva, arvostetuimman elokuva-festivaalit, voittaja valtion palkinnot, mukaan lukien Legion of honor. Rooli miehensä Melville Pupo, joukossa Kultainen nuoriso Galatea ja Bellugi poika Johtaja Lucas Ionesco, nuorin poika Alain Delon Alain-Fabien Delon. Nauhan paljon klassista musiikkia, kuten Tšaikovski. Operaattori agnès Godard, joka työskenteli Euroopan parhaiden Johtajien ja joka ohjasi suurimman osan elokuvien Ohjaaja Claire Denis, jonka "High society" julkaistiin valkokankaalla viime viikolla. Asunnot 1. toukokuuta.

"Supersankareita" (2018)
Tarina nousu elokuvamainen supersankari sarjakuvia - Batman, Spider-man, Iron man, Superman, Musta Pantteri, blade, X-Men - joiden suosio on pitkään ylittänyt Hollywood ja tuli maailmanlaajuisesti "pandemia". Ilmoitus rakkauden, liioittelematta, kaikkein suosittu ja tyylikäs ilmiö massa kulttuuri 20-luvulla, kun harppaus puoli vuosisataa sitten, kanssa paperi-sivuja ruudulla, ja voimakkaasti työntää muut tyylilajit. Ohjaaja, kirjailija ja tuottaja Britannian (mikä on erityisen mukavaa) dokumentti Tom odell. Hankkeessa osallistuminen elokuvantekijät ammattimaisesti liittyy mukauttaminen sarjakuvat: Neal Adams, Scott Beatty, Jenna Bush, Chris Claremont, Chuck Dixon, Jeff Henderson, Emma Logginsin. Teattereissa 2. toukokuuta.

"Sota Anna" (2018)
Viime Voiton Päivä auto ilmestyy elokuva Alexei Fedorchenko. Tämä on tärkein kuva menneen 2018, joka houkutteli sadon elokuvamainen palkintoja. Innokas yleisö on jo kuullut tästä nauha ja esittää sitä jotain erityistä ei ole mitään järkeä. Vain muistaa, että tarina kertoo pieni Juutalainen tyttö piilossa Natseilta takka armeijan komentaja. Rooli 9-vuotias Marta Kozlova, sai palkinnon "Nika" parhaan näyttelijä. Tässä elokuvassa, 9. toukokuuta!

"Veljeys" (2018)
10. toukokuuta maasta tulee uusi elokuva Pavel Lungin peruuttamisesta Neuvostoliiton joukkoja Afganistanin sodassa. Elokuva perustuu muistelmat entinen FSB: n Johtaja Nikolai Kovalyov, joka palveli Afganistanissa. Toiminta tapahtuu vuonna 1988. Aikana paeta jalkaväkidivisioona, vangiksi Mujahideen tulee Neuvostoliiton lentäjä. Alkaa whirlpool tapahtumia, joihin sotivien osapuolten kaikilla hallinnon tasoilla. Ja vain sotilaita huolissaan kohtalosta sotavanki. Mukaan Lungin, hän pyrki osoittamaan, "näytä sankaruudesta". Elokuva oli tarkoitus tulla ulos 9 numeroita, mutta arkistointi Medina tulee päivä myöhemmin, kuten monet korkea-arvoiset virkamiehet ja armeija on ilmaissut tyytymättömyytensä maalaus, mustamaalata, heidän mielestään, ulkonäkö Neuvostoliiton sotilaita ja vääristää monia historiallisia tapahtumia. Mutta se on katsojalle. Pääosissa Jan Tsapnik, Alexander Kuznetsov, Kirill Pirogov, Vitali Kishchenko, jne.

"Mumbain Hotelli: Vastakkainasettelua" (2018)
26. marraskuuta 2008 Mumbaissa, entinen Bombay, on sarja terrori-iskujen. Islamilaisia militantteja ryhmiä, "Deccan Mujahedeen" tehdä hyökkäys useita esineitä, joista yksi on "Taj Mahal Palace

Parhaat elokuvat alkupuoliskolla elokuussa 2019 | Miten tappaa seremonia "Oscar 2019" | Epämiellyttävä kysymyksiä elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | Sarja. Uusi Mma-2018. Osa II | Kokoelmat Venäjällä ja IVY-maissa 14. helmikuuta - 17. helmikuuta 2019 | Sarja. Uusi helmikuuta 2020 (Osa 2) | Kokoelmia Venäjän ja IVY-2 5. toukokuuta 2019 | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 1) | Paras vampyyri elokuvia | Sarjan 2020 mennessä. Uusi heinäkuussa

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogony opetukset ja tekninen instituutti, perus tavoite suorittaa tieto ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy ihmiset tieto ja tieto.