katsomassa elokuvaa

Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. tammikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:31

"T-34" (2018)


tarina kertoo vastakkainasettelua nuorten Neuvostoliiton tankman Ivushkina ja saksan säiliö ACE Yeager, joka, alkaen Moskovan taistelu vuonna 1941, saavuttaa huippunsa vuonna 1944 Natsi-keskitysleiri Orderd lähellä tsekin rajaa, jossa Ivushkin olivat Saksalaisten vangiksi ja tuomittu kohteena kiinni T-34 harjoituksen aikana saksan armeijan. Menettämättä sydän, hän kerää miehistö niiden sotavankien ja suunnitelmia tappava tehtävä - Gladiaattori paeta kaatopaikalle, T-34. Tämä kollektiivinen historia perustuu useita todellisia kohtauksia, jotka oli paikka rintamilla suuren Isänmaallisen sodan. Käsikirjoittaja ja tuottaja nauhan Aleksei Sidorov ("varjo Nyrkkeily", "Joukkue"). Ensimmäistä kertaa historiassa elokuva ammuttiin live-säiliöt. Ohjaaja ja kuvaaja otti riskin ja otti kuvan säiliöt liikkeellä samaan aikaan viisi kiinteää sisällä taisteluajoneuvoja kamerat.Pääosissa lahjakas venäläinen romanttinen Duo Alexander Petrov ja Irina Starshenbaum ja Viktor Dobronravov. Yleensä, kastit ovat hyvin nuoria, mutta jo vakiinnuttanut asemansa kirkkaasti - Semjon Treskunov ("Hyvä poika"), Peter Skvortsov ("Student"), Nikita Kukushkin ("Vetovoima"), Vasili Butkevych ("Kangas Unionin"), Artem Bystrov ("Tyhmä"). Vuokra alkaen 1. tammikuuta.

"Maija Poppanen palauttaa" (2018)Aloita 30-vuotta, UK on vaikutuksen alaisena suuri masennus. Aikuinen Michael ja Jane pankit ovat kokeneet taloudellisia ongelmia, jotka voivat johtaa menetys kotiin. Ja nyt, kun 20 vuoden kynnyksellä heidän talo näyttää taas lastenhoitaja lapsuudestani – Maija Poppanen. Ja kuten viime kerralla se ei vain auttaa kouluttaa seuraavan sukupolven Pankit, mutta myös selviytyä taloudellisia vaikeuksia, ja tuoda heidän elämäänsä taikuutta ja tehdä niistä onnellinen jälleen.

Elokuva on jatko-osa 5-kertaa voittanut palkinnon "Oscar" kuva 1964 "Maija Poppanen" Julie Andrews nimiroolin. Johtaja jatko-osa oli tehnyt Rob Marshall. Pääosassa näytteli Emily blunt, Ben whishaw, Meryl Streep, Colin Firth, Julie Walters, Emily Mortimer, Angela Lansbury, dick van dyke, Lin-Manuel Miranda, David Warner ja muut. Elokuvateattereissa 3 tammikuuta.

"Lävistyksiä" (2018)3 Jan venäjän näytöt ulos Trilleri Nicholas Hiekkaa perustuu teoksia Ryu Murakami. Kauhea yhteenotto on rakastava aviomies reed, pakkomielle halu tappaa prostituoituja ja Jackie, aiheuttama palveluksessa toteuttaa suunnitelma. Mutta hänen palava intohimo lävistyksiä-leikkaus ja sadomasochistic suuntauksia, hän ei voinut aavistaa. Keskeiset näyttelijät Christopher Abbott (tunnettu TV-sarjassa "Tytöt") ja ei esittelyjä kaipaa MIA wasikowska. Faneille kutittaa hermoja kuvan suositellaan katseltavaksi!

"1 1: Hollywood story" (2017)Kuten odotettua, ranskalainen osui nimeltään "1 1" löytyi vastaus ja jäljitelmä transatlanttisen mantereen muodossa self-sopeutuminen. Kaksi tärkeimmät roolit pelataan alkuperäisen françois cluzet ja Omar si kutsuttu heidän kuuluisa Hollywood toimijat - Bryan Cranston ja Kevin HART. Ei jää ilman huomiota, ja naisten osa elokuvan. Se edustaa jäljittelemätön ja tunnetuin on Nicole Kidman. Loput, mainokset, elokuva näyttää meille lähes kaikki samat tapahtumat: ensimmäinen tuttavuus kanssa pyynnön merkki, yhteisen kampanjan päähenkilöt teatterissa, lentävät lentokoneet ja niin edelleen.

Niille, jotka haluavat tuli olla tämä ihmeellinen tarina, uudelleen Amerikkalainen tapa, todennäköisesti, ei tule ikävä tätä elokuva elokuva. Koska hän menee meidän kanssa lähes samaan aikaan kuin Amerikassa. Meidän on myönnettävä, että tuskin kukaan voi kilpailla versio 7 vuotta sitten, liioittelematta, on ansainnut kansainvälistä tunnustusta, mutta paras kinodela maailma on ehdottomasti kannattaa antaa mahdollisuus. Tässä elokuvassa, koska 10. tammikuuta.

"creed 2" (2018)Ne, jotka näkivät traileri tietää, että kohdata nuori mestari Adonis creed (Michael B. Jordan) on Victor Drago (Florian Munteanu). Juoni itse asiassa kaikki nimet on liian silmiinpistävää pureskella yli, että Kyllä.

Jäähyväiset Sly rooliin, joka teki hänestä kuuluisan, hyvin surullinen ja järkyttävä, mutta väistämätöntä. Rocky Balboa on mennyt ikuisesti, jättäen kaunis, voittamaton, jolloin käsineet nuorempi sukupolvi. Faneille tämä sarja tämä on maamerkki elokuva, joka täytyy nähdä heti lomien jälkeen. Vuonna tappava taistelu tulee liittyä Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Felicia Rashad, Dolph Lundgren, Russell Hornsby, wood Harris, Milo Ventimiglia, Brigitte Nielsen, Christopher Mann, ja toiset. Tavataan rengas 10. tammikuuta.

2019 Sarja. Uusia kohteita elokuussa | Tulevan 2019 vuosi! | Vaikutus Thanos, tai aviomies Palaa töistä | Kokoelmia Venäjän ja IVY 24 27 päivänä tammikuuta 2019 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 4 | Elokuva. 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-24 - 27. lokakuuta 2019 | katsomassa elokuvaa | Kokoelmia Venäjän ja IVY-4 - 7. huhtikuuta 2019 | Kinganon. Elokuvia toinen puoli helmikuun 2020

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea kehitys tiede ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.