katsomassa elokuvaa

Parhaat elokuvat alkupuoliskolla syyskuun 2019

Date: 2020-07-11 03:02

Syksy perinteisesti alkaa hitaasti. Ei siinä mielessä, että laatikko ei ole yksittäinen mahdollisuudet blockbuster, kuten jatkoa tarina pennywisen kunniaksi voi helposti olla yksi menestyksekkäimmistä elokuvia vuoden, mutta siinä mielessä, että yleisö on esitetty pitkä lista hankkeita, miellyttävä, pikemminkin mielen kuin silmä. Osa niistä tarjoaa tavata hänen seuraavan tarkastelun elokuva-Akatemia portaali "movie news".

"Missä olet, Bernadette?" (2019)

Kesto: 130 min5 Sep valkokankaalla menee Komedia-draama elokuva "Missä olet, Bernadette?". Bernadette Fox kaikki on hyvin elämässä: hän on lahjakas arkkitehti, hän on rakastava aviomies ja loistava tytär bree. Kuten palkita hyviä arvosanoja bree voi pyytää vanhemmiltani mitään, ja hän valitsee perheen matka Etelämantereelle. Mutta ennen lähtöään, Bernadette katoaa kotiin ja hänen isänsä mennä etsimään häntä, jonka aikana he oppivat monia salaisuuksia hänen vaimonsa ja äitinsä menneisyydestä. Elokuva perustuu samannimisen romaanin Maria Semple, joka oli mukana kirjallisesti käsikirjoituksen kuten sarjassa "Beverly hills 90210" ja "mad sinusta". Elokuvan Ohjaaja teki Richard Linklater. Pääosissa cate Blanchett, Judy Greer, Kristen Wiig, Lawrence Fishbournen, stand by, kärpäsiä., Troian Avery ja Bellisario, Johannes Haukur Johannesson, Claudia Durmic ym.

"Se on 2" (2019)

Kesto: 169 minuuttia Budjetti: 70 000 000 $Harvoin käy niin, että odotetuin elokuva kuukausi on luokiteltu "kauhu". Ehkä viimeinen tällainen tapaus oli syyskuussa kaksi vuotta sitten, kun "Se" de Moscetti, joka repi riekaleiksi Amerikkalainen auto ja tuli korkein bruttoutusmenettelyksi kauhu elokuva kaikkien aikojen Pohjois-Amerikassa. Ja nyt - jälleen syyskuussa, taas "Se" ja mitä katsoja jälkeen kylmä sateinen kesä? Tietenkin, nauraa ja piristää itseäsi! Koska pellet ovat niin hauskoja! Kyllä? Kyllä?

- Ei. Pennywisen kunniaksi palaa kostaa, "häviäjiä" - Kerho. Kastiin suosikki monia lapsia ( Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Valittu Jacobs ja muut) ollut kiinni heidän aikuisten versio - mastodontit moderni elokuva, esimerkiksi, James McAvoy, Jessica Chastain ja korostettu ensimmäinen yleisö bill Hader. Olemme valmiita jälleen kerran nauttia taistelu merkkiä pelkonsa ja ovat valmiita elää uudelleen ja pelkää heitä. Kolme tuntia kalasatama verinen pelottava pelle odottaa meitä elokuvassa. Tavataan siellä, yhdessä päättää: arvoinen on vuoropuhelu "Se" vihdoin Kultainen Rahastoon elokuva mukautukset kirjoja Masters of Horror vai ei?!

"Työ ilman nimeä" (2018)

Kesto: 189 min.5. syyskuuta venäjän näytöt lähtee uusi elokuva saksalaisen Ohjaajan Florian von Henkel Donnersmark. Hän on kirjoittaja ylistämä draama "muiden Elämää" (noin yhteensä valvoa kulttuurinen elämä DDR: n Stasi-agentit), sai "Oscar" kategoriassa "Parhaan ulkomaisen elokuvan" ja voitti monia muita arvostettuja palkintoja. Onnistunut Johtaja työskennellä Hollywoodissa (erityisesti, hän ohjasi "Tourist"). Uuden työn Donnersmarck jatkuu linja, alkoi hänen ensimmäinen elokuva – tämä on jälleen luova ihminen (oli kirjailija, taiteilija Kurt Barnhart), se on jälleen jaettu Saksa, kauhea past, joka saaliiden kanssa sankari (tässä hän oppii isä hänen rakkaan miehen, joka on vastuussa monista rikoksista), ja rikoksia omasta maalauksia, jotka on Manifesti kokonainen sukupolvi ihmisiä.

prototyyppi sankari oli nykyaikainen saksalainen taidemaalari Gerhard Richter, joiden teoksia ripustaa monet suuret museot Euroopassa. Suositeltavaa kaikille faneille draama, joka etenee totalitaarisen time warp, jossa turvallisuuspalvelun agentit, luovuuden vapaus on tukahduttava, mutta vielä puhkeaa, ja lopulta voittaa Historiassa!

"Odessa" (2018)

Kesto: 130 minToimittaja internationalistinen Boris kahdeksan-vuotias poika tulee päivä Odessa vierailla appivanhemmat... ja saa karanteeniin tapauksessa kolera, joka on julistettu kaupungin saapumispäivänä. Pakko suljettu toistaiseksi tilaa kärjistää draama suhde - mikä on perheen sisäisiä konflikteja. Nostalginen omaelämäkerrallinen nauha Valeri Todorovsky lapsuudestaan, ja Neuvostoliiton 1970-luvulla, avattiin tämän vuoden "Kinotavr". Kuinka paljon voit päätellen perävaunu, nauha on ihanan tunnelmallinen, vaikka, koska jotkut väistämättömät olosuhteet, perheen pihalle rakennettiin Mosfilm ja Odessa street kuvattiin Volgograd, ja täynnä charmia, elossa, ei fiktiivinen yksityiskohtia ja ainutlaatuinen sekoitus Odessa murre kanssa Jiddiš.

Käsikirjoitus ukrainan kirjailija Maxim Belozor ("Elämä ja seikkailut Mishka Yaponchik"), ja kameran takana Roman vasyanov kanssa Todorovsky vuonna 2007-2008 elokuva "Vice" ja "anarkistit", ja nyt paremmin tiedossa, ehkä, niiden Amerikkalaisten elokuvien "Partio", "Kirkkaus", "itsemurhan Joukkue", "Triple rajalla". Todorovski kokoontuivat vahva joukkue näyttelijät: Evgeniy Tsyganov, Kseniya Rappoport, Jevgenija Brik, Veronica Ustimova, Stepan Sereda, mutta varsin kestävä ja odottamattomia vaikutelman, Irina Rozanova ja Leonid Yarmolnik rooli pariskunta-söpö äreä. Päätellen joitakin spoilereita kriitikot, nauha on samanlainen osa kanoninen draama Tsehov ja Gorki soittaa, interagisce tanskan "Triumph", yhdysvaltain "elokuu", jne. Teattereissa 5. syyskuuta.

"Vaarallisia salaisuuksia" (2019)

Kesto: 112 min.Britannian poliittinen Trilleri perustuu kirjan Marsseja ja Thomas Mitchell, kääntäjä nuori-pasifisti Britannian tiedustelupalvelun, joka vuotaa toimittajille salaisia tietoja suunnitelmista CIA: n kiristykseen virkamiehet Yhdistyneiden Kansakuntien tyytymätön suunnitelmia hyökkäys Irakiin. Aloite tietenkin päättyy skandaali, pidättäminen ja syytteeseen vastaisesti salassapitorikos. Hän jatkaa puolustaa heidän uskomuksia niiden vapautta ja avioliitto miehensä kanssa-maahanmuuttaja, joka lisää historia humanistinen, ja jopa sankarillinen, romanttinen ääni.

elokuva ohjannut eteläafrikkalaisen Gavin Hoodin ("Oscar-2006" parhaan ulkomaisen elokuvan "Tsotsi"; Johtaja elokuva "X-Men: the Beginning. Wolverine") oli esillä independent film festival Sundance. Pääosissa keira Knightley, yhtiö hän teki jopa Matthew Goode, Conleth hill, Indira Varma, Ralph Fiennes, Matt Smith, Kenneth Cranham, Tamsin Greg, Rhys Ifans,. Kotimaan lipputulot alkaen 5. syyskuuta.

Tikli (2019)

Kesto: 149 min Budjetti: 40 000 000 $Venäjän näytöt lehdet elokuva mukauttamista romaanin Donna Tartt sai tämän kirjan Pulitzerin kirjallisuuspalkinnon. Tämä on tarina nuoresta miehestä, joka menetti äitinsä vuonna räjähdys, Metropolitan Museum, ja sitten vanha mies antaa hänelle työtä hollantilainen taiteilija Karel Fabricius, että hän pelasti hänet. Tästä hetkestä alkaa seikkailuista Theodore Decker, jonka kuva on samanaikaisesti kirous ja ainoa mahdollisuus pelastukseen. Pääosassa näytteli Nicole Kidman, Sarah Paulson, Ansel Elgort, Finn Wolfhard, Jeffrey Wright, Luke Kleintank, Luke Wilson ym. Tässä elokuvassa, 12. syyskuuta!

"kohde Hymy" (2019)

Kesto: 88 minElokuvia the damned asioita – erityinen virstanpylväs kauhu tyylilaji. Demoninen nuket, ahdisti taloa, lumotut esineet tai laitteet koneet ovat jo pitkään olleet pelkää katsojan näyttö. Elokuvassa "kohde Hymy" paljon putoaa näennäisesti harmittomia Amerikkalainen kamera yritys "Polaroid Corporation". Käsissä tyttö-valokuvaaja, laite tuo kuolema kaikille, jotka putosi hänen linssi. Valokuvaaja ja hänen ystävänsä, mitä oli tarpeen selvittää syy yläpuolella kirous. Onko se tietää elokuvissa vuodesta syyskuu 12. Elokuvan ohjannut Lars Claverham motiiveista ottaa niitä vuonna 2015, sama lyhyt. Pääosissa Kathryn Prescott, Priscilla Quintana, Javier Botet, Mitch Pillegi, Katie Stevens, grace Zabriskie, Madeleine Lemmikkieläimet ja muut.

PS. Kuva, vaikka samankaltainen nimi venäjän palkata, ei ole mitään tekemistä tunnettu franchising.

"bunuel sokkelo turtles" (2019)

Kesto: 80 min Budjetti: 2 500 000 $12. syyskuuta venäjän auto on sarjakuva siitä, yksi suurimmista Johtajien kahdennenkymmenennen vuosisadan, yksi perustajista surrealismi elokuva, jonka työ on voittanut palkintoja suurimmista elokuvan festivaalit (ja Oscar erityisesti) – Louis Buñuel. Toiminta vaikuttaa 1930, kun julkaisun jälkeen "Golden age", järkyttynyt yleisölle, Johtaja kääntyä pois kirjaimellisesti kaiken, jopa hänen lähin työtoveri Salvador Dali (jonka kanssa hän teki kuuluisan lyhyt elokuva "Andalusialainen koira").

Johtaja on yrittää löytää rahaa dokumentti köyhin alue maassa, elämäntapa, joka on pahempi kuin surrealistista unta. Rahoitus auttaa häntä hänen pitkäaikainen ystävä, joka ei rahaa lotossa. Ja tässä me näemme työtavat bunuel, joka pelottaa jopa hänen lähimpien ystävien ja miehistön jäseniä.

Sarjan 2019. Suurin pettymys (Osa 1) | Perintä Venäjällä ja IVY-17. -20. tammikuuta | Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee | Coronavirus: uhrien Hollywood-hankkeet | Sarjan 2020 mennessä. Uudet tuotteet tammikuussa (Osa 2) | Läksiäiset 2019. Sarja päättyy | Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. lokakuuta 2018 | Epämiellyttävä kysymyksiä elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | 2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa II)

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogeneesi tiede ja tekninen , perus delegointi suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tiedon matkatavarat ja tieto.