katsomassa elokuvaa

Parhaat elokuvat alkupuoliskolla Maaliskuun 2019

Date: 2020-07-11 03:38

niin, Maaliskuussa, katsojat vihdoin oppia, mitä oli nuoruudessaan, Nick fury, jossa hän onnistui menettää silmän. Mutta meidän ei pitäisi rajoittaa antaa kehuttuun elokuva mukauttaminen sarjakuva, kuten ensimmäisen kuukauden keväällä on mahdollisuus esitellä ja muita yllätyksiä elokuvassa. Esimerkiksi, edustaa Länsi-näkymä tragedia venäjän sukellusvene "Kursk" tai muistuttaa meitä siitä, "hurtti 90-x" - Johtaja projekti, Jonah hill.

"Koomikko". (2019)


1. Maaliskuuta venäjän näytöt lehdet draama elokuva noin kovan elämän Jokeri, elää Neuvostoliitossa 1980-luvulla. Juoni on fiktiivinen hahmo, Boris Arkadiev, jotka ovat saavuttaneet mainetta ja universaali rakkaus alalla viihdyttäjä-humoristi (miten, epäilemättä, yhdessä). "Ammatti", vaikka suosittu, mutta myös vaarallinen, koska laaja istutus ideologia ja sensuuri. Siksi sankari tuntuu akuutti pula luovaa vapautta ja muuttuu vaaralliseksi anti-sosiaalinen.Elokuva tuli esikoisohjaus Michael Idov, kirjailija ja toimittaja, joka osallistui kirjallisesti skriptejä tällaisia tunnettuja elokuvia, kuten "duhless 2", "Kesä" Serebrennikov ja TV-sarjassa "Optimistit". Vuonna päärooleissa Alex Agranovich, Simon Steinberg, Alice Khazanov, Wilma Kutavichus, , Artem Volobuev, Juri Kolokolnikov, Olga Dibawa, Julia Aug ja muut. Traileri lupaa murskaavaa vuoropuhelut, ajankohtainen satiiri ja hankala tilanteissa, kuten silloin, kun "big shot" kylvyssä (jossa jokainen ilman vaatteita, riveissä ja otsikot) napsahtaa sormiaan puolelle koomikko: "Hei, vitsi!".

"van goghin". (2018)
Tarinan isä ja poika kuuluisa kapellimestari ja muodikas Israelin taiteilija, "paljon rakastava" toisiaan ja maailmaa, se näyttää, tuli liian pieni heille kahdelle. Kaikki muuttuu, kun hänen isänsä saa selville, tappava tauti ja rajaton skeptisyys suhteessa toisiinsa, egocentrism partaalla mielivaltaa, ne täytyy kääntyä aitoa rakkautta tai ainakin aselevon. Nauha oli esitellään festivaalin Kinotavr-2018 ja ammattipiireissä kuin paras draama vuonna harvinainen kemia välillä tärkein valettu Alexey Serebryakov ja Daniel Olbrychski. Ohjaaja ja käsikirjoittaja Sergei Livni, yksi menestyneimmistä tuottajista kansallisten elokuva 1990-luvulla ("kiemurteleva kanava", "maa kuuro"), jonka tarina on osittain omaelämäkerrallinen. Pääosissa Jelena Koreneva, Polina Agureeva, Natalya Negoda, Aleksandr Sirin, Svetlana Nemolyaeva, Olga Ostroumova, Syöminen Sanko, Eugene Tkachuk. Teattereissa 7. Maaliskuuta.

"Captain marvel". (2019)
joten on melko vähän ja me selvittää, mitä on lopettaa vastakkainasettelu Avengers ja Thanos. Sillä välin, meidän täytyy tavata toinen sankari marvel-Universumin, joka on sanonut, on merkittävä, jos ei tärkein rooli yhteenotto Thanos. Ja hänen nimensä on Kapteeni marvel. Tai pikemminkin hänen. 90-luvun alussa, Majuri USA: n ilmavoimien Carol Danvers joutuu Central intelligence Agency johdolla nick fury. Onnettomuus Carol on partaalla kuolema, ja sitten tulee auttaa häntä rodun Kree. Sen jälkeen, on niiden DNA: ta, se saa supervoimia, kun menettää muistoja menneisyydestään. Takaisin Maan päällä, se pitäisi vain auttaa ihmiskuntaa taistelussa scrollon Talos, mutta myös muistaa monia vaiheita hänen edellisestä elämästä. Ohjaajan tuoli otti tandem henkilö Anna Boden ja Ryan Fleck.

pääosissa brie Larson, Jude law, McKenna grace, Ben Mendelsohn, Samuel L. Jackson, Lee pace, rune Temte, Dimon Khonsu, Annette Bening. Elokuva ennen ensi "ajautunut" skandaali, "syntynyt", kuten johtava nainen ja fanit DISI. Mutta faneille kinokontrol sillä ei ole mitään merkitystä ja hän on edelleen mennä elokuva. Ensi-ilta venäjän Federaation 8. Maaliskuuta.

"Varjo". (2018)
Tavallista Hollywood-uutuus tulee laimentaa eksoottisia "mausteinen". Tämä rooli on täydellinen draama, Kiinalainen elokuvan Ohjaaja Zhang Yimou, tunnettu elokuvien genre UNL (jossa aktiivisesti osoittaa martial arts). Keskuudessa hänen teoksensa ovat "lentävien tikarien Talo" ja "Great wall". Lisäksi dynaamista sisältöä, Yimou on kuuluisa sen värikäs visualisointi, erityisesti elokuva "Varjo" innoittamana tyyli perinteinen Kiinalainen maalaus nimeltään Guohua (kun silkki tai paperi soveltaa mustetta ja vesiohenteiset maalit). Ja juoni vie katsojan three kingdoms Aikakauden. Komentaja zi Yu on kaksintaistelu Kenraali John takavarikoitu kaupungin Pey. Koska tämä röyhkeä ja rohkea temput Yu joutuu vaikeuksiin hänen kuningas ja riistetty kaikki oikeudet. Mutta istuu jälki-istuntoon, hän ei hylkää hänen aikeet vihollinen, koska sen sijaan häntä koko vuoden toimii Varjo - erityisesti koulutettu kaksinkertainen. Kuva on osallistunut Venetsian festivaali ja ansaitsi kiitosta kriitikoilta Rotten Tomaatti, saada korkea 95 prosenttia. Tässä elokuvassa, 7. Maaliskuuta!

"Kursk". (2018)
venäjän ydinsukellusvene "Kursk" upposi aikana merivoimien harjoituksia 2000 barentsinmerellä. Koska se oli tunnustanut myöhemmin, Navy, syy tragedia oli torpedon räjähdys. Draama kuoleman miehistön venäläinen sukellusvene, kaikki 118 miehistön jäsentä, ravisteli koko maailma, valmistettu kuuluisa tanskalainen Ohjaaja Thomas Wintenberger ("Metsästys") yhteistyössä elokuvantekijät Ranska, Belgia ja Luxemburg, ja, toivottavasti, tuli muistomerkki rohkeutta venäjän merimiehet. Hankkeessa oli mukana parhaat voimat elokuva: nauha kirjailija Robert Rodat, ehdokas "Oscar-1999" paras käsikirjoitus "pelastakaa sotamies Ryan". Kameran takana on Oscar-voittaja Anthony DoD Mantle ("Slummien Miljonääri"), joka ohjasi loistavasti nopea auto toiminta Formula 1 "Rotu." Kirjoittaja soundtrack, kaksi kertaa Oscar-voittaja Alexander Desplat. Pääosissa tähdet Eurooppalaisen elokuvan Lea seydoux, Colin Firth, Matthias Soarts, Max von Sydow, Mikael Nyquist, August Diehl, Steven Waddington. Teattereissa 14. Maaliskuuta.

että"90-luvun Puolivälissä". (2018)
Meillä ei lakkaa ihailla Jonah hill. Hauska pullea häviäjä teini komedioita hän on tullut vakava dramaattinen näyttelijä. Ja nyt Johtaja, joka halusi ampua kuvan noin teini 90-luvulla (itse asiassa, hänen lapsuuden). Elokuva esitettiin äskettäin Berliinin elokuvajuhlilla – ja nyt venäjän vuokraus. Tämä on tarina vauva Stevie antoi enemmän aikuisen ryhmän luistelijat. Tarina kasvaa, historia-tehdä itse. Mutta vaatimaton tarina kätkee nostalginen tunne 90-luvulla, terästetty kanssa erinomainen musiikki ja laaja valikoima - pop ja hip-hop alternative rock suoneen Nirvana. Pääosissa Aurinkoinen Suljic, Katherine Waterston, Lucas suojaukset, harmoniaa Korin, Margaret Newburn ja muut. Tässä elokuvassa, koska 14 Mar!

Kuinka Paljon on nyt "Star wars"? | Golden globe-2020. Voittoisa vika Scorsese ja Netflix | Kokoelmia Venäjän ja IVY-4 - 7. huhtikuuta 2019 | Versio Snyderin tai yksi vaarallinen ennakkotapaus | Paras elokuvia merivoimien taisteluissa | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. I osa | Paras zombie-elokuvia | Odotetuin elokuvia 2020 mennessä. Osa 1 | 2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa II) | Epämiellyttävä kysymyksiä elokuvan "Avengers 4: Lopullinen"

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogony opetukset ja tekninen , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tiedon matkatavarat ja tieto.