katsomassa elokuvaa

Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. huhtikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:44

ensimmäisellä puoliskolla toisen kuukauden keväällä alkaa lämmetä ennen suurta kesäkaudella, kun käteistä maksut lasketaan ole kymmeniä ja satoja miljoonia, ehkä miljardeja dollareita. Tässä mielessä huhtikuuta on viimeinen mahdollisuus tänä vuonna nauttia jaosto elokuvia eri tyylilajit, alkaen mukauttaminen klassinen teoksia Stephen king, elämäkerrallinen nauhat, omistettu kuuluisa Pohjoismaalaisia.

"Shazam!" (2019)


sen Jälkeen, kun vaikuttava vapauttamaan elokuvan "Vesimies" kansan keskuudessa alkoi kävellä sitä mieltä, että cinematic universe DC alkoi nousta polvilleen. Toivoen vakiinnuttaa menestys hänen edellinen hengentuote, Warner Bros julkaisee toisen supersankari elokuva nimeltään "Shazam!" on paljon vaatimattomampi talousarvio, mutta voimakkaampi komedia komponentti. Keskellä tarina on tarina 14-vuotias Billy Batson, joka kerran tapasi 3000-vuotias taikuri Shazam. Vanha mies kertoi Billy noin maaginen sana, jonka poika oli annettu mahdollisuus tulla soturi, jolla on valtuudet kuusi antiikin jumalat.Ohjaajan tuoli projekti kesti David F. Sandberg, tuttu katsojat kuten kauhuelokuvista kuten "Kirous Annabelle 2: the rise of evil" ja "siellä menee valoa...". Valettu on Zachary Levi, mark strong, Michelle Borth, Dimon Khonsu, Adam Brody, Ross Butler, Jack Grazer, grace Fulton. Kriitikot elokuvasta DC universe oli jäljellä kunnioitusta (93 prosenttia Rotten Tomatoes), totesi näyttelijä on työtä Jäljellä ja Grazer, sekä laaja valikoima huumoria. Joten älä missaa - venäjän elokuvateattereissa, sillä 4. huhtikuuta.

"lemmikkieläinten Hautausmaa" (2019)
Elokuvateatterista tulee toinen mukauttaminen työtä, "King of horror" Stephen king. Louis creed, sekä hänen vaimonsa ja kaksi lasta, muutti uuteen taloon, jota ympäröi metsä. Eräänä päivänä hänen tyttärensä liittolainen lähellä kotia etsii hautausmaa, jossa paikalliset haudata Lemmikkejä. JUD crandall, uusi naapuri, kertoi minulle, että tämä paikka oli merkitty kadonneeksi Intian heimo paikka, jossa Paha vaanii. Kissa, jonka Louis oli haudatuksi pet hautausmaa, tuli takaisin, ja iloinen Ellie juoksi tavata Tom, kuolee pyörien alle kuorma. Kuoleman tytär rikkoi Luis, ja hän päätti haudata hänet hautausmaalle. Ja sen jälkeen kun Ellie palasi, mutta hän ei palannut täynnä itseään.

Johtajan paikka oli ottanut tandem Kevin Coll, Dennis Widmyer. Musiikki luotu Christopher nuori. Pääosissa Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetz, Naomi Frenette. Muuten, tämä on toinen mukauttaminen kirja, ensimmäinen pidettiin vuonna 1989, ja Stephen king pelasi rooli. Suuri osa elokuva mukautukset kuningas teokset eivät ole saaneet odotettua tunnustamista, mutta jotkut ovat parhaita maalauksia historiassa elokuva. Ja 4. huhtikuuta, meidän täytyy tietää - ei tämä elokuva tulla, jos ei paras, ei ainakaan huonoin elokuva mukauttaminen Stephen king.

"Cyrano. Aikaa ensi-iltaan" (2018)
4. huhtikuuta venäjän näytöt lehdet elokuvan merkittävin ja dramaattinen ajanjakso elämässä Edmond Roston. Ranskalainen runoilija ja näytelmäkirjailija, on epätoivoinen, hän ei ollut rahaa, kaksi lasta käsissäni, ja mitään luovia ideoita. Mutta hänen suojelija, hän lupaa uuden pelata. Kokeneet lukuisat rakkaus ja luova käänteitä, kourissa syntynyt maailmankuulu "Cyrano de Bergerac". Pääosissa nuori ranskalainen näyttelijä Tom Soliveres (pelasi elokuva "1 1"). Kaikille ystäville kirjallisuuden (erityisesti tarinoita, jotka liittyvät kirjoittaminen kpl) ja ystäville ranskan cinema - elokuva on suositeltavaa katseluun!

"Hellboy" (2019)
eikä odottaa lopullinen tarina siitä, Guillermo Del Toro, Länsi-kinodely on päättänyt vapauttaa täysi reboot, mutta silti aikuisen luokitus. Tarina on sama: Helvetin syvyyksistä meidän maailmaamme tulee jotain, joka, kun melko onnekas olosuhteet tulivat meidän puolelle. Tavalliset ihmiset eivät ehkä onnellinen, legendan mukaan hän oli tarkoitus tuhota maailman. Verta, väkivaltaa ja mustaa huumoria. Pieni budjetti, jossa on melko laaja toiminta - riskialtista liikkua. Ehkä se toimii. Todistajien Maailmanloppu on: Milla Jovovich, Ian McShane, David harbour, Sasha lane, Daniel Dae Kim, Penelope Mitchell, Sophie Okonedo ja muut. Kommunikoida punainen messenger of death 11. huhtikuuta.

"Liikemiehet" (2018)
Tarina kolme kaveria tuli edelläkävijöitä markkinoilla liiketoimintaa Kazakstanin 1990-luvulla. Jännitystä, riski, suurten yritysten partaalla laillisuuden, rakkaus, uskollisuus, petos, jengi sodat... Taustana kuvitteellinen osia tarina olivat todellisia tapahtumia ja todellisia merkkejä. Johtaja akan Sataev on paras työntekijä teollisuuden Kazakstanin, saaja kansallisen palkinnon "kansan suosikki of the year" 2014, perustaja Astana Elokuva Löytynyt, luotu tukea nuorten kazakstanin elokuvantekijät ja pienen budjetin auteur elokuvateatteri, tunnetaan parhaiten rikos draama "Alueet" entisen NEUVOSTOLIITON ja historiallinen draama "Teiden äiti" noin Kazakstan aikana yhteisomistukseen ja suuren Isänmaallisen sodan ja sodanjälkeisen vuotta. Pääosissa Askar Ilyasov, Sanjar madiev, Sharip Serik Rasim Zhubaev, Aisulu Azimbaeva, Erken Gubarev, Konstantin Kryukov. Vuonna palkata huhtikuusta lähtien 11.

High society (2018)
Kuolemaan tuomittujen vankien tarjotaan sen sijaan rangaistuksen, lähes kohtalokas tehtävä - salaisuus tilaa kokeilla etsiä uusia energialähteitä musta aukko. Nauha oli esitetty kilpailun IFF San Sebastian 2018 ja ehdolla pääpalkinnon Golden shell. Elokuvan Ohjaaja ja yhteistyössä kirjailija 70-vuotias Ranskalainen Claire Denis, jonka draama oli toistuvasti ehdolla top palkintoja Euroopan festivaaleilla, totta itselleen ja vie ole tähti eeppinen, mutta draama yksinäisyydestä ja ihmisen käyttäytymistä suljetussa tilassa hengessä Tarkovski ja Kubrick.

Mukaan kriitikot, Danny tuhoaa kaikki mallit ja kanuunoilla genren science fiction. Tämä auttoi häntä Robert Pattinson äskettäin omistettu fani elokuva Madame Denis, on aina uskomaton ja erittäin odottamaton täällä Juliette Binoche, André Benjamin, joka pelaa Hendrix vuonna biopic 2013, tähti kauhu "Parantaa terveyttä" ja "Suspiria" MIA Goth, saksalainen Lars Eidinger (Keisari Nikolai II "Matilda"), polka Agata Buzek (nunna alkaen "Vaikutus Kolibri"), ja muita toimijoita. Vuonna palkata huhtikuusta lähtien 11.

"White Swan" (2018)
Biopic noin norjalainen Sonja Henie, taitoluistelija kaikkien aikojen ensimmäinen ja ainoa kolminkertainen Olympiavoittaja naisten taitoluistelu, suosikki Adolf Hitler ja Joseph Goebbels, myöhemmin korkein maksettu Hollywood-näyttelijä hänen sukupolven ("sun valley Serenade") ja kaikkein onnistuneen liiketoiminnan nainen of America, suosikki merkki, skandaali, juoru sarakkeet, helposti muuttuvat aviomiehet ja ystäville. Toinen tarina siitä, miten yhteensopiva nero ja roistomaisuus. Johtaja bändejä Anna Savitsky, käsikirjoittajia Mette M. Bolstad ja Andreas Markusson. Pääosissa Ina Maria Reggio, Valiini Kane, Eldar Skar, Anders Mordal, Aidan McArdle, Malcolm Adams. Vuonna palkata huhtikuusta lähtien 11.

"Amundsen" (2019)
Ja lopuksi toinen biopic noin kuuluisa historiallinen hahmo. Roald Amundsen - ensimmäinen henkilö, joka on käynyt sekä maantieteellinen puolalaiset. Hänen polar toimituskirjoista ja on omistettu norjan elokuvan Ohjaaja Espen Sandberg ("pirates of the Caribbean 5: Dead men eivät puhu"). Pääosissa Paul Sverre Hagen ("Tyhmä on tarpeeksi yksinkertainen") ja Katherine Waterston ("Alien: Covenant"). Elokuviin alkaen 4.huhtikuuta.

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogeneesi tiede ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.