katsomassa elokuvaa

Paras video pelit. syyskuuta 2018

Date: 2020-07-11 02:51

Rakkaat ystävät, jotka ovat saavuttaneet lopussa toinen kesä. Eivät ole sen arvoinen, edessä kaunis vuodenaika - syksy. Multi-värillinen metsässä, hohtavan eri värejä, aika piristää, antaa aimo annoksen nautintoa. Eläimistö sileää ylös säännöksiä, ja pelaajat ympäri maailmaa täydentää box - "PLAY", alennuksia, tarjouksia ja tietenkin uudet tarjoukset ovat saatavilla, joten ei vitkastella ja aloittaa. Oletteko samaa mieltä?!

VAROITUS!!! Lue aina järjestelmävaatimukset (PC), tietämättömyys ei ole vapautettu virheellisen toiminnan. Ladataan...

4. SYYSKUUTA
"Destiny 2: Hylätty" - suuri lisäksi "Kohtalo 2" vuonna 2017. On vakuutus kehittäjät, ulko-Länsi-pelaajat löytävät monia mielenkiintoisia asioita, niistä perus ratsioita, täysin uudistettu ase järjestelmä, Luke, mahtava kyky Huoltoa, kokeellinen tila ja sisustus season pass. Toiminta paljastuu Riutta, asteroidi vyö.

Itse asiassa, letís arvostelu - ampuma-aseiden, vaan kyky varustaa tahansa ase tahansa korttipaikkaan, ja kaikki ilman rajoituksia. Älä epäröi, huudot iloa ovat tervetulleita! Ominaisuudet drop-alas kädet ovat määritetty satunnaisesti, ja pumppaus se kestää melko pitkän aikaa. Teknisesti kaikki on erittäin hyvä, lähes erinomainen, mutta suhteen juoni vielä tuore, juoni ei ole toimitettu. Puolustus, voimme sanoa, että koko sarja ei ole erityisen täynnä juonittelua. Haluaisitko?!

Kadut ovat tyhjiä, ei tarvitse soittaa poliisille, kaikki ihmiset, pelissä, ja Ministerit jotta eivät todennäköisesti ottaa sen, kun kaikki, RAID "City of Dreams" (jokaisen käynnin jälkeen on muutos, joka tarjoaa uusia tehtäviä, palapelit, salaisia huoneita, ja vastustajat) eivät vain anna mennä. Lisäksi, ja uusi tila "Gambit", yhdistää PvP ja PvE-elementtejä, liian, vie paljon vaivaa. Sarjan faneille luettelo tuetuista alustoista on hyvin tiedossa, niille, jotka ovat ei - PC, PlayStation 4, Xbox One. Hinta riippuu laitteen tyyppi ja versio julkaistu, on rikas (PC - 2799 HIEROA, konsoli - 4699 ruplaa) ja meille kuolevaisille (PC - 1399 ruplaa, konsoli - 2499 ruplaa.).

TÄRKEÄÄ!!! Valmistellessaan materiaali, hyvin usein olen törmännyt tällaisia tietoja, lainaan: "käyttää Forsaken on vain ne pelaajat, jotka ovat ostaneet kaikki aiemmat Lisät peli."

7. SYYSKUUTA
"Spider-Man". Jälleen kerran sankari Marvel, mutta tällä kertaa näytön koko on paljon pienempi. Ennen meidän ensimmäinen peli uuden linjan "Marvel Pelaamista maailmankaikkeus". Tiedot juoni on melkein siellä, mutta vain tietää, että tarina on täysin uusi - alkuperäinen, et joku poika, ja asettui sankari. Pelin on kehittänyt Insomniac Games ja kattaa kaikki näkökohdat elämä, Peter, onko se matka kauppaan tai hyppää välillä taloja tiukoissa trikoissa. Kolmas henkilö näkymä ja valtava avoin maailma. Mutta tämä ei ole yllättävää, mutta mitä on todella mielenkiintoinen on uutinen, että meidän taistelija oikeudenmukaisuuden taistelussa aktiivisesti käyttäen elementtejä parkour, ja taistelun lopputuloksen riippuu ympäristön ja hyvän vuorovaikutuksen hänen kanssaan. Kauan olemme odottaneet kunnon peli noin ystävällinen naapurustossa. Toinen syy iloon - yksinoikeudella PlayStation 4.

"NBA Live 19". Urheilu fanit tässä kuussa on myös valmis lahja, mutta ei yksin. National basketball Association, korkein Liiga koko komeudessaan. Se on sama urheilu SIM, vain parempi: uudistettu ura-ja moninpelitiloja, päivitetty grafiikka ja kehittynyt tekoäly, jota vakuutus kehittäjät, asettaa todellinen soimaan. EA Sports totta, sen perinteitä, laatu mukavuutta kaikki alustat ja järjestelmät. Kaikki mitä tarvitaan.

"Kuolematon Unchained". Edessämme on toinen prototyyppi "Dark Souls" kehittäjät Toadman Interactive. Roolipeli järjestelmä, ja kolmas henkilö ampuja yhdessä. Peli on asetettu pimeässä fantasiamaailmassa, jotka putoavat loppu on lähellä. Ja se voi vain pelastaa sinut, kun ohjaus sotilas, joka kärsii muistinmenetyksestä. Hän unohti kaiken, hänen mielensä on tyhjä taulu. Kuka hän on ja mistä? Se jää nähtäväksi. Viite, muistinmenetys, sankari on paikallinen eikä ulotu kyky tappaa ja taistelutekniikan. "Rauhan maailmassa" tai "Totuus on tuolla jossain", sen mukaan, kumpi on lähempänä. Iloita PC.

14. SYYSKUUTA
"Shadow of Tomb Raider" on jatko suosittu peli "Rise of Tomb Raider". Kolmas osa päivitetty sarja, jossa Lara Croft menee latinalaisessa Amerikassa. Salaperäinen esineitä, salaisia järjestöjä, yliluonnollisia voimia, luolia, vuorenhuippuja, Maya pyramidit, Meksikon saarella Cozumel, Yleensä kaikki, mitä me rakastamme tässä genressä.

peli työllistää kanadan Studio Eidos Montreal ("Varas", "Deus Ex: Human Revolution" ja "Deus Ex: Mankind Divided"), eikä luojat kahden edellisen osan Crystal Dynamics. Ollakseni rehellinen, kuten monet, se tekee minut varoa, vaikka rikas portfolio. Pelattavuus keskittyy varkain, vaeltaa, ei paljon tapahdu. Lara hyökkää takaapäin kansi, ja auttaa häntä olla jousi ja nuoli, kaksi "uskollinen ystävä" on jätetty pois yhtiön. Lyhyesti sanottuna, enemmän arvoituksia, geokätköily ja uinti. Myös kehittäjät korostavat, että voimme kohdata tummin osa sarjassa, pelastaa maailma menee kelkasta, tuhoaminen sivilisaation on tulossa, mutta vielä tärkeämpää, mikä motivoi Lara on kosto. Videot ovat vaikuttavia, mutta yksityiskohdat paljastavat vähän. Cross sormet ja olan yli ei unohda. Teknisellä puolella, tämän sivuston, erinomainen animaatio, paljon yksityiskohtia, kirkkaita värejä on peli "" luokka. Olisi mukava ja kunnollinen juoni.

Mahdollisuus löytää artefakti on kaikki PC -, PlayStation 4-ja Xbox One - .

18. SYYSKUUTA (mahdollinen lykkäys kuukauden loppuun)
"Kapinan Hiekkamyrsky", niille, jotka eivät pelkää vaikeuksia, voittaa kaikki koettelemukset sotilaallinen toiminta menee eteenpäin, kalvava huipulle. Tavoitteena on suorittaa tehtävä millään tavalla. Jatko-osa on varsin haastava moninpeli ampuja, joka kehittymässä tapahtumia lähi-Idässä (Syyria, "Niin oikein: Irak tai Iran?"), jossa pelaajat jaetaan kahteen joukkueeseen 16 ihmiset taistelevat toisiaan. Tärkein ero alkuperäiseen on tarina yritys on pieni (enintään 5 tuntia), mutta silti se on siellä. Tylsää? Kerää joukkue ja taistella.

20 SEP
- Voin olla hetken. Folk viisaus sanoo, - "Enemmän, kalliimpaa ei tarkoita parempaa". Saat esimerkiksi yksi pieni, mutta melko kiehtova peli Studio Mexond. "Decoy" on arcade-toimintapeli, jossa pelaajat ottavat roolin syötti. Tavoitteena on siirtää huomiota vastustajia, mutta hengissä. Omistajat vanha PC, iloita, naurettavaa, järjestelmän vaatimukset, ja sanoa jotain ääneen hävetä. Oi, ja me olemme sinua varten lisensoitu tuote, noudata sääntöjä, älä KÄYTÄ laittomasti resursseja, muuten tällaisia hankkeita ei pian.

27. SYYSKUUTA
Ensimmäiset viisi jaksoa "Elämä on Outo-2". Erikoinen tietokone pelit - interaktiivinen elokuva seikkailu elementtejä. Projekti kehitti ranskalaisen Dontnod Entertainment julkaisija Square Enix. Kolmas osa sarjassa "Elämä On Outoa" ei poikkea edeltäjänsä uusi tarina, uusia hahmoja ja paikkoja. Erikoisuus piilee siinä, että kaikki päätökset hyväksyi spin-off "Amazing adventures of Captain Henki" vaikuttaa juoni jatko-osa, vaikka kuinka kehittäjät eivät ole selitetty. Meidän täytyy vain odottaa, peli on käydä kaikki tärkeimmät alustoilla.

SYYSKUUN 28
"FIFA 19". World Cup on laantunut, YLÄ-ja alamäkiä, ilon kyyneleitä ja katkeruutta tappion. Jotkut joukkueet yrittävät kannattavasti myydä tähtipelaajia, kun taas toiset ovat valmiita antamaan miljoonia tärkein luojat mestaruus oli heidän joukkue. Seuraava painos jalkapallo simulaattori EA (26 peliä, olla tarkka), joka tarjoaa pelaajille "innovaatiot", joukossa ensisijainen joukkueet, pelaajat, taktinen järjestelmä, advanced AI, toi jopa juoni. Miksi sinä naurat? Olen tosissani. Lapset luokitus ja suurin kattavuus nykyisen alustoilla (PC, Nintendo Kytkin, PlayStation 4-ja Xbox One). Pelit - massoja.

siinä kaikki, nähdään sivuilla meidän portaali tasan kuukausi. Odotamme kuuma uutinen: "Call of Duty: Black Ops IV", "Taistelukenttä 5", "Red Dead Redemption 2" on tulossa todellinen sota huomiota ja, tietenkin, kukkaro. Pumpataan ylös voi olla lukemassa uusimmat videot ja myydä, ennakoiden välittömän tiedotteet jakoi lähes mitään peliä, jossa numerointi miinus yksi. Mutta ennen menossa lopullinen opintopistettä, ehdotan jälleen vastata yksi mielenkiintoinen, mutta melko yksinkertainen kysymys, mitä pelejä lainaus: "Vaikka kirja on löytää totuus"? Onnea!

Paras elokuvia merivoimien taisteluissa | Paras video pelejä tammi-helmikuussa 2019 | Elokuva 2018. Cash-on-vuoden Venäjällä ja IVY - | Paras elokuvia toinen puoli. huhtikuuta 2019 | Sarja. Meidän huhtikuuta 2019 | Paras elokuvia toinen puoli. lokakuuta 2018 | Paras video pelit. Maaliskuuta 2019 | Vallankumous Venetsia | Parhaat elokuvat vuoden 2018 loppuun mennessä | Elokuvia 2019. Tulokset

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin vinttikoira ontogeneesi opetukset ja tekninen instituutti, perus delegointi suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.