katsomassa elokuvaa

Paras video pelit. marraskuuta 2018

Date: 2020-07-11 03:24

Pian Uusi vuosi, puhumme lahjat tulevat enemmän ja useammin, hienovaraisia vihjeitä ja tarkat ohjeet siitä, mikä on parasta.... Ja mikä on parasta meille, pelaajat? Oikeus, vapaa-aika ja hyvä peli - kaksi parasta kaveria. Tosin johtuu siitä, että pian meidän lompakot ovat melko tyhjä, nolla, on tarkka (kuten Rodney), päätimme puhaltaa lista ja pysähtyy eniten. Mukaillen lauseke, "Kaikki pelit eivät osta."

"Ilmoitustaulu"

Kuten kaikki tietävät, "Shadow of Tomb Raider" on saanut varsin ristiriitaisia arvioita. Kun arvioidaan seurauksia, Eidos Montreal muistutti, että joka kuukausi peli on ottanut käyttöön uuden työ - pyramidi, jossa on salaisuuksia ja esineitä, plus muita kivoja juttuja. Runsaudensarvi loppuu vuoden päästä, joten on syytä kokeilla.

ilmoitus jatkoa kilpa simulaattori "DIRT Rally 2.0" (Codemasters). Uusia paikkoja, uusia autoja ja klassinen kilpailuista, tämä mestari, joka odottaa meitä, luonnollisesti tuonut ja moninpeli (jos ilman sitä?), Odotettu päivämäärä 26. helmikuuta 2019.

Jotta peli "Call of Duty: Black Ops 4", julkaistiin patch. Ei mitään outoa, tietenkin, jos ei yksi "mutta": koko se - 50 FI. Edellyttäen, että peli itsessään painaa 55, päivitys on varsin merkittävä. Johtopäätös on selvä: kehittäjät ovat kokonaan korvattu peli, joten älä kiirehdi ostaa levyn painos, lataa kuva, se on tuoretta. Kiva: peli rikkoo myyntiennätyksiä.

kauhuelokuva "Tuskaa" tuolloin, on saanut hyvin vaihtelevia arvioita. Tilanteen korjaamiseksi kokeile versio ilman sensuuria: eroottisia animaatioita, korkea resoluutio tekstuurit, poistetut videot, uutta sisältöä ja juttuja. Yritämme?!

Ja mikä tärkeintä, legendaarinen pelaamista lehden "Gambling" ei enää julkaista painetussa muodossa, uusin julkaisu on odotettavissa joulukuussa. Jättäen koko aikakausi, kuva otti maailmaa, tukea ja ostaa julkaisu.

VAROITUS!!! Lue aina järjestelmävaatimukset (PC), tietämättömyys ei ole vapautettu virheellisen toiminnan. Ladataan...

6. MARRASKUUTA
"Overkill"s Walking Dead" - post-apokalyptisen ensimmäisen persoonan räiskintäpeli mukana maailmankaikkeudessa walking dead, ja se on esitetty kehittäjien monia tunnettuja simulaattoreita ryöstöt "Palkkapäivä". Kuten "Palkkapäivä" peli on suunnattu ensisijaisesti co-op-tila, jossa yksi pelaaja (mutta kuka on täällä?). Juoni: tavallinen zombie tappaminen kaduilla hylätty kaupunki meille esitetään neljä merkkiä: Aidan, Maya, Grant, ja Heather, joista jokainen on oma tyyli pelata ja rooli ja taitoja, joita prosessissa voi olla voimakkaasti pumpataan. Mitä? Sama "Vasen 4 Kuollut", vain sivukuva? Mahdollista. Mutta toivomme, että Kävelijät voivat houkutella pelaajia, joilla on jotain uutta alalla osuuskunta ampujat noin zombeja. PC omistajat voivat arvostaa tässä vaiheessa jo marraskuun alussa, mutta PlayStation 4 ja Xbox Yksi on vielä odotettava noin vasta helmikuussa 2019.

sarjan faneille on hyviä uutisia, Studio Skybound Games on ilmoittanut, että sen jälkeen, kun lähes sulkeminen Studio Telltale (hylätään 95% henkilöstöstä), että hän lopettaa kausi "Walking dead". Ole rohkea, ystäväni.

13. MARRASKUUTA
"Hitman 2" on tietokone, peli genren stealth-toiminta. Sen jälkeen melko onnistunut uudestisyntyminen sarja jatkuu eteenpäin. Heijastus, kehittäjät IO Interactive (julkaisija Warner Bros Interactive Entertainment) päätti olla jakaa peli tulee jaksoja, ja vapauttaa täysimittainen kampanja. Kalju tappaja viivakoodin takaisin hänen päänsä uudelleen. Kun pelin tapahtumia kaksi vuotta sitten esi-47 matkustaa Miamiin: aurinko, rannat, tytöt... Yleensä, todellinen Paratiisi. Kehittäjät lupaavat meille kuusi tehtäviä eri puolilla maailmaa (kaksi pistettä yhdysvalloissa, Kolumbia - Bogota, Intia - Mumbai, Uusi-Seelanti ja pohjanmeren rannikko). Tietenkin, ei tehdä ilman osuuskunta moninpeli-tilassa, koodi nimi Sniper Salamurhaaja, joka on jo saatavilla niille, jotka ennakkotilattavissa peli (mitä se on - kiristystä tai painetta pelaajia?). Kiikarikivääri on paras ystäväsi! Ydin: kehittyneempi älykkyys, parannettu animaatio ja vuorovaikutus ympäröivän maailman. Palaa meidän suosikki asia, ja se mahdollisuus kuljettaa paljon enemmän aseita ja tehdä sen salaa, uusia vempaimia, paljon suurempi luettelo yksiköt sovittelun todellinen juhlaa ei salamurhaajia. Tilauksia kaikilla alustoilla. Sinun tehtäväsi...

14. MARRASKUUTA
"Fallout 76". Maailma, kun ihmiskunta on lähes tuhonnut itsensä kanssa sen omissa käsissä, on taas kanssamme. Uusi osa suosittu sarja alkaa neljännesvuosisata sen jälkeen, kun räjähdys atomipommi (mitä, joko taas???). Vuonna 2102, West Virginia, suojaa Nro 76. Olet nuori partiolainen ja täytyy elvyttää elämä maapallolla. Älä huoli, maailma on kärsinyt, mutta on paikkoja, joissa jopa pilkahdus elämän, jossa luonto ei luovuttaa kantoja. Lahjoja kasvistoa ja eläimistöä on enemmän erilaisia, mikä tuo lisää kirkkaat värit harmaa todellisuutta. Vain olla valpas - 25 vuotta eläimet ovat muuttuneet hieman, ja yksi toinen pää kasvoi kaksi paria jalat ja jalat, ja joka kooltaan on lisääntynyt, vain noin 10-15. On myös niitä, jotka ovat suorittaneet kurssin itseopiskelua. Kyllästynyt vain ei ole. Kaikkein herkullisia suuri kartta on neljä kertaa parempi kuin kartta edellisestä kunnia (neljäs).

Se on jaettu kuuteen alueeseen, jossa ainutlaatuinen maisema, luonto, eläimet ja vihollisia. Näitä ovat ylänkö, tasangot ja metsä kosteikot, säteily tilaa (missä toimeen ilman niitä?). Lisäksi teknisiä parannuksia ohjaus pistettä kaapata, laitteet, aseita, mutantteja, askartelu ja tietenkin moninpeli. Pelin tavoitteena on pysyä yhdessä, ja näin ollen ei tarina vuoropuhelua, kun kaikki pelaajat saavat itse luoda tarinan ja harjoittaa sanallinen sparraus keskenään, voidaan pitää innovaatioita. Tutkia, kerätä resursseja, ryöstää, tappaa, Yleensä hengissä. Jos haluat jättää maailman tulevaisuuden hienosti, ja sitten kerätä erityinen koodi, etsi bunkkeri, ja soittaa ydinohjus, anna heidän tietää, että olet leikkimistä. Tutut käsitteet hyvä ja paha ei enää ole, kiitos kehittäjät Bethesda Game Studios. Kuten aina PC, PlayStation 4 ja Xbox One.

20 NOV
"Battlefield 5". Tappaa, tappaa, tappaa!!! Ystävät, alan johtava takaisin, jättäen jälkeensä sen kilpailijat, hän uudelleenpyydetyistä meidän seurata, mutta mieli pysyi ennallaan. Ja tässä miksi. Vaikka kaikki tekniset mullin: dynaaminen valo, tuhoaminen, fysiikka, ja oikea käyttäytyminen (näyttää erittäin mehukas ja viileä), se on sama klassinen Battlefield (viidestoista peli on tarkka), vain yksi ero - teatterin toiminta ovat juoksuhautoja world war II. Kuten aina, arvokkain asia pelissä on moninpelitila, joka imeytyy kaikki parhaat aiemmista peleistä kuin kilpailijat, ja niiden. Kehittäminen peli EA DICE sanoi, mutta uudenaikainen tila battle Royal - Criterion Games. Yhden yrityksen, tietenkin, mutta se näyttää, että se on niin tiedoksi. Hanki valmis, ystäviä, tämä on viihde-tuotteen, niin täydellinen historiallinen tarkkuus ei ole syytä odottaa. Ja massat pitäisi ottaa pelin paljon suurempi määrä, tässä on naishahmo, ja koneelliset Natsit ja muut tiedot (Hei, "Wolfenstein"!!!). Kaunis kuva voi valloittaa, mutta mitä siitä, lumous? Tiedämme pian.

27
"Portal III". Eräänlainen klassikko Gunfire Games genren slasher. Ehkä paras peli arcade. Yksinkertainen, ei yrittää näyttää jotain suurta ja maailmanlaajuista, peli, joka tekee sinut tunnin tai kaksi. Päähenkilö seisoo Raivoa, hän on sisar Kuolema, Riitaa ja Sotaa (naiset...). Hän on maagi käyttää combat magic ja hänen ruoska. Sinun tehtäväsi on tuhota SSG (???), ja palauttaa tasapaino maailman. Peli tapahtuu post-apokalyptinen maailma, maan, Taivaan ja Helvetin syvyyksiin, sota vaikuttaa kaikki. Siinä kaikki. Ai joo, kaikki alustat mukaan. Vanhemmat, HUOMAA: tämä peli on 18 !!!

Joka tuo minut loppuun meidän lyhyt kiertue syksyllä tiedotteet. Kiitos käsittelyssä, tämä on sinulle. Voittaja lokakuussa 2018, piilossa hänen valkoinen hymy nimellä John23, ei koskaan ottanut meihin yhteyttä, palkinto, kuten tämä. Alas vaatimattomuus! Lopuksi lainaus: "voisitko ystävällisesti".

huolehdi... Vilpittömästi sinun Chegada.

Kokoelmia Venäjän ja IVY 31 Oct - 03 Nov | Parhaat elokuvat joulukuun puolivälissä, 2018 | 20 vuotta "Matrix". Valitsimme väärän pilleri | 2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 2) | Paras elokuvia Jumala | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla elokuussa 2019 | Klikkaa Mikki hiiri | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 1 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 3 | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. huhtikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea kehitys opit ja tekniikka , perus delegointi suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.