katsomassa elokuvaa

Paras video pelit. huhtikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:43

Kevät on täydessä vauhdissa, omistajat maa taloa, hellästi tunnetaan nimellä ranch, alkaa valmistautua seuraavaan (aina uusin) istutus kausi. Omistajat asuntoja ei saa iloita, jolloin äiti-isä, isoisä-Baba, äiti-in-law-isä-in-law on odottamassa sinua.

VAROITUS!!! Lue aina järjestelmävaatimukset (PC), ei tiedä, ei ole vapautettu virheellisen toiminnan, ja seurauksena kaivaa puutarhassa. Missä on lapio?

5. HUHTIKUUTA

"Dance of Death: Du Lac ja Fey"


jotenkin rauhoitella kaipuu uncharted seas, maailman ja muissa paikoissa olemassaolon Yleisten Neuvosto oli päättänyt aloittaa tarkistaa tämän pelin. Jano seikkailu vallitsi! Muutaman sanan tontti: tapahtumat kehittymässä Victorian (viileä ääniä) Lontoossa 1888.Jack the Ripper terrorisoi kaupungin kuolema, pelko, toivottomuus. Kaduilla kerran upea kaupunki oli autio, apatia ja epätoivo on tihkui joka talossa. Ei elämä koskaan palaa ennalleen? Kuolematon sankari Lancelot Du Lac ja noita Morgan Le Fay, mikä haastaa paha, mutta metsästää alas vaikeasti sarjamurhaaja ei ole niin helppoa. Mutta kuka on uhri ja kuka metsästäjä on iso kysymys. Ajatella, peli alkoi.

HUHTIKUU 16,

"World War Z"

pelaa samassa elokuva, joka kuvattiin samannimisen kirjan max Brooks. Se on niin pitkä ketju, mutta mitä tehdä. Mainonta projekti jättää paljon toivomisen varaa, kaikki harmaa ja melko steriili. Ei ole mittakaavassa. Vaikka traileri onnellinen ja toiminta-ja melko kirkkaita värejä, mutta kiinni potentiaalinen pelaaja ei selvästikään ole pois. Koska meitä on monta, ja huhtikuussa melko huono suurille tiedotteet, tuhoamaan laumoittain zombeja ensimmäinen henkilö saattaa hyvinkin kirkastaa ole yhden yön. Ota ase ja lähdetään pelastamaan maailma. Taas! Toiminta paljastuu Moskovassa, new Yorkiin, Jerusalemiin, ja muita kaupungeista maailmassa, se on budjetti vaihtoehto ulkomaille. Tuolloin käynnistää pelin kehittäjien Sapeli lupaus viisi pelitilaa: capture the flag, capture zone, löytää resursseja, seinästä seinään ja pitää pistettä. Kaikki tutut, mutta...


Ampua undead kaikilla alustoilla, ja omistajat työpöydän koneet, sitten varastoida 20 GT vapaata tilaa kiintolevyllä (poista XXX), 8GB RAM, ja GeForce GT 730 näytönohjain/Radeon R7 240. Kyllä, voit ostaa sen vain Epic Games-Kaupasta, yksinomainen. Foorumi, joka kehittää, vapisemaan, kilpailijat.

"Anno 1800"


haluat rakentaa? Me - Kyllä, puupalikat tai LEGO siellä, mutta täällä on virtuaalinen hiekkalaatikko emme anna periksi. Jos sinulla on kaikki kunnossa, sitten tarjota pelata kaupungin rakennus simulaattori/strategia, jossa taloudellinen puolueellisuudesta reaaliajassa. Seitsemäs peli sarjassa, kehittäjät Ubisoft koira tässä tapauksessa söi ja ei pitäisi tehdä virheitä. Tai pitäisi?joten, XIX vuosisadalla, tekosi riippuu paitsi maailman kohtalo, ja kaiken, aivan kaiken, että sinulla on niin merkittävä. Valitse polku valloitus, tai tuoda demokratiaa Maapallon joka kolkassa (usein yksi ja sama!) – sinä päätät. Kaupunki, valtio, maailma, sinun tekosi ovat rajoitettu vain kunnianhimoa. Kehittää tarina kampanja, läsnäolo moninpeli-tilassa "hiekkalaatikko" – luulet? Vain PC-ja Mac, mutta muut alustat eivät suosi tämän tyylilaji.

HUHTIKUU 23

"Mortal Kombat 11"


Tässä me tulemme, mitä oli alkanut, ja koko artikkelin. Lue pelin nimi, ja pääni toistaa ikonin melodia elokuvasta (joka muuten, tuli elämään)? Meillä on - Kyllä, kovempaa ja kovempaa! Ja tässä me ajaa nauhan, vapisevin käsin, painan PELATA ja mennä. Riko vähän kädet ja jalat, istua alas pöydän ääreen ja tulostaa loput kaksi sormea. Yhdestoista peli sarjassa taistelevat peli.Näyttäisi siltä, että mitä voi olla tavallista verilöyly? Paljon, ennätys:

- deep räätälöinti – jokainen yksityiskohta puku voidaan räätälöidä;

- verinen epätodellinen ja julma kuolemantapauksia. Apunaan parannettu grafiikka ja uusi moottori.

- uudet ja vanhat sankarit, Lemmikit ja ei. Voit valita minkä tahansa;

- Kohtalokas Isku (ex X-Ray), nyt ei tarvitse tallentaa mittakaavassa ottamista, mutta se voidaan käyttää vain kerran per peli ja kun kaksi kolmasosaa elämä voittaa.

Kehittäjät NetherRealm Studios on tehnyt loistavaa työtä, ajoittain kiusanteko meille upea perävaunut, meillä on jäljellä vain nauttia prosessista. Tuo kuolema virtuaalinen massa, lopulta, selviytyminen on aina vahvin. Kaikilla alustoilla, kaikki. FINISH HIM!!!

siinä kaikki, huolehtia ja pitää hauskaa, sinun Chegada.

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea kehitys opit ja tekniikka , perus organisaatio suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.