katsomassa elokuvaa

Paras video pelejä tammi-helmikuussa 2019

Date: 2020-07-11 03:28

Paras korjata huonoja muistoja - hauskaa! Lopussa vuoden, monet kuuluisa ja ei-niin-Studio teki kömmähdys odotettavissa hankkeita ei ainoastaan epäonnistunut surkeasti, he häpäissyt koko maailma, menetti kaikki kunnia ja arvokkuus. Nimiä syyllinen, emme, miksi lietsoa menneisyyden...

johtuu siitä, että perinteisesti tammikuussa, uusimmat tiedotteet vähän, päätimme yhdistää sen kanssa helmikuussa yhdessä. Kaikki sinulle, koska rahat loppuu tänä vuonna. Tavoite on elää PALKKAA, ja hän, kuten tiedämme, vain olla vuonna 2019!!!

VAROITUS!!! Astetta, täytyy nostaa, ei laskea. Rikkominen tämä yksinkertainen sääntö - sinun ongelmasi!!!


15. TAMMIKUUTA

"Walking Dead: Kausi (Rikki Leluja)" (2019)Viimeinen jakso on melko suosittu peli sarjassa, joka ei koskaan nähdä valoa. Faneille tämä on todellinen lahja, ei ole oikeutta tässä maailmassa.

TAMMIKUU 24,

"Battlefleet Gothic: Armada 2" (2019)Jatko-tilaa strategia, tapahtumia, jotka avautua maailmankaikkeuden Warhammer 40.000. Kiehtoi? Tässä on toinen seikka, vapisemaan. Kolmastoista musta ristiretki on tulossa, maailman Mobil laskee. Kehittäjät Tindalos interactive on luvannut meille loistava grafiikka, enemmän kuin yhdeksän pelattavaa ryhmittymiä, uudistettu mekaniikka, tasapaino, käyttöliittymä ja monia muita pullia. Tietoa ei ole liikaa, mutta vapauttaa hyvin pian, sormet ristissä. Kaikille omistajille PC, ja loput ohi.

TAMMIKUU 25,

"Resident Evil 2 Remake" (2019)


Tärkein julkaisu ensimmäisen kuukauden, jonka tarkoituksena on muistuttaa vanhempi sukupolvi ja osoittaa uusia, mitä pelit olivat ennen. Parannettu koko live-klassikoita kauhu tyylilaji. Täysin uudistetun grafiikan (dynaaminen valot, varjot, high definition) miellyttää silmää sekä gamer, että haluan kiljua ilosta. Leon Kennedy ja Claire Redfield on pöly pois aseita ja kiire taisteluun, kaduilla pesukarhu kaupunki täynnä zombeja ja umbrella-Yhtiö pidättäytyy kommentteja. Kaikkein vaativimmillekin pelaajille lisätty kyky muuttaa aseman kameran, kuka pelaa, kuka tietää, mitä oli tekeillä, sääli nuorempi sukupolvi ja heidän psyyke. Kiitettävää! Meillä on edessämme todellinen juhla, täyttäminen haluja. Kun minulla olisi mahdollisuus, ostaa sen, heti, peli on kaikkien saatavilla.

HELMIKUU 15


"Far Cry: New Dawn" (2019)Jotain "uutta" sarjassa, koska meillä ei ole mitään muuta kuin jatkoa viides osa blockbuster. Peli sijoittuu tulevaisuuden maailmaan post-Apocalypse. Lyhyt ilmoitus on selvää, että meidän kasvot jälkeen maailman ydinsodan, verta ja väkivaltaa perhe. Älä kiirehdi iloita, koska hanke oli liian paljon muistuttaa muita, julkaisu, joka on toisella neljänneksellä 2019. Perävaunujen uuden "Far Cry" täsmälleen jäljitellä perävaunut "Rage 2", ja yhdennäköisyys jättiläismäinen mittasuhteet. Yksi toivoo, että erot gamrie on paljon suurempi. Ja se on aivan sama hurrikaani-maailman tulitaisteluissa ja selviytymisen stream-tyyppi Ubisoft Montreal, kirkas kuva eikä muuta. Henkilökohtaisesti, tämä projekti oli hyvin hämmentynyt. Ja sinä? Faneille huomaa, roistoja, tai roistoja, nyt kaksi, ja ne ovat Afrikkalainen-Amerikkalainen (ei suvaitsevainen, ei suvaitsevainen Oh). Peli alkaa kaikilla alustoilla.

"Metro Exodus" (2019)Peli on asetettu vuonna 2035 post-apokalyptinen Maan, ydinräjähdys ja kaikki. Mitä, joko taas??? Hanke on tulossa ulos aiemmin tällä viikolla, mikä on syy, miksi siirto ei ole raportoitu, ja se ei ole tärkeää. Tärkeintä on, että voit taas kulkea poltetun maan, vanhat tunnelit ja kaduilla. Peli on mennyt kultaan, ja kehittäjät 4A Games on esitetty lopullinen traileri, jossa vaikuttunut pelaajat sen kauneus ja laajuus. Venäjällä kustantaja seisoo "Buck" - on täysin venäjän, joka on hyvä uutinen. Voit ostaa peli kaikilla alustoilla ja kaikissa digitaalisissa kaupoissa, ja niille, jotka rakastaa fyysistä kontaktia, on valmis ja lahja painoksia. Tarkista hinta lähimpään peli tallentaa.

HELMIKUU 22


"Hymni" (2019)


Toinen "harmaa maailma tulevaisuudessa" ruuduilla meidän näyttöjä. BioWare on päättänyt pysyä muotivirtaukset tuhoaminen yksi pieni ero. Maailman oli luonut jumalat, mutta he olivat menneet, jättäen ihmiskunnan oman onnensa nojaan. Pimeä energia (Virsi) syttyi ja tuhosi lähes kaikki elossa, meidän Paratiisi vaurioitetaan totaalisesti. Sinun tehtäväsi - selviytyä kovassa maailmassa. Tutkia sitä, löytää aseita, tarvikkeita, jotain, joka auttaa sinua hengittää mahdollisimman pitkään. Olet freelancer ja tarve suojella jäänteitä ihmiskunnan mahdolliset uhat, ulkoiset (monster, ulkomaalaisten ja jengi) ja sisäisen (???). Varsin kiehtova juoni ja erinomainen grafiikka niitattu huomiota paina tämän hankkeen ja alustava palaute on myönteistä. Tarkistaa, jos kaikki on niin ihanaa, kaikilla alustoilla, voidaan se PlayStation 4, Xbox One tai PC.

HELMIKUU 26,

"DiRT Rally 2.0" (2019)Jos lomien aikana olet kiinni rattijuopumuksesta, sinun pitäisi hävetä! Ne, jotka eivät riko sääntöjä, voit nauttia jatkoa spin-off kuuluisia kilpa-sarjan Codemasters. Upea näkymät - Uusi-Seelanti, Espanja, Puola, Australia, Argentiina ja muut kirkkaat paikoissa maailmaa odottavat sinua. Poljin lattiaan, tänään emme voi pysäyttää. Valitse auton ja ajaa radalla. Yksin - tervetuloa moninpeli. Antaa hieman kaasua, avain aloittaa!!!

"LEGO Movie Videogame 2" (2019)


Peli perustuu sarjakuva Warner Bros tämä, itse asiassa, siinä kaikki! Massiivinen, kirkas ja kuohuviini seikkailu näytöt näytöt.

"Anno 1800" (2019)Haluat rakentaa? Me - Kyllä, puupalikat tai LEGO siellä, mutta täällä on virtuaalinen hiekkalaatikko emme anna periksi. Voi kädet ei siitä paikasta? Jos sinulla on kaikki kunnossa, sitten tarjota pelata kaupungin rakennus simulaattori/strategia, jossa taloudellinen puolueellisuudesta reaaliajassa. Seitsemäs peli sarjassa, kehittäjät Ubisoft koira tässä tapauksessa söi ja ei pitäisi tehdä virheitä. Tai pitäisi? Näin ollen XIX vuosisadan, tekosi riippuu paitsi maailman kohtalo, ja kaiken, aivan kaiken, että sinulla on niin merkittävä. Valitse polku valloitus, tai tuoda demokratiaa maapallon joka kolkassa - sinä päätät. Kaupungin, valtion, koko maailma - toimet ovat rajoitettu vain kunnianhimoa. Kehittää tarina kampanja, läsnäolo moninpeli-tilassa "hiekkalaatikko" - luulet? Älä odota vallankumous grafiikka, se on vain hyvä ja ei satuttaa silmiä, se verraton etu pelattavuus, jossa sinun täytyy ajatella. Vain omistajille PC. Ilmeisesti, muut alustat eivät suosi tämän tyylilaji.

siinä kaikki, perinteinen otsikoista ja tutkimuksia ei ole olla huolissaan kanssa valmistautuminen loma - niin paljon ostaa, avata ja viipaloi. Me juoksimme. Ai niin, väärin, kehittäjät/julkaisijat voivat muuttaa suunnitelmia, se tapahtuu, anna heille anteeksi.

Parhaat elokuvat alkupuoliskolla Maaliskuun 2019 | Paras elokuvia Jumala | 2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 1) | Kuinka Paljon on nyt "Star wars"? | Paras elokuvia toinen puoli. huhtikuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 24 27 päivänä tammikuuta 2019 | Paras elokuvia Joulun ja uudenvuoden | Maailman elokuvia, kun Avengers | Hollywood kollegansa venäjän tähdet. Osa 2 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-14 - 17. Maaliskuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä ontogony opit ja tekniikka , perus organisaatio suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.