katsomassa elokuvaa

Paras video pelejä keväällä 2020

Date: 2020-07-11 03:19

Ehkä minun olisi pitänyt aloittaa ilmoituksen anteeksipyyntö, koska läsnäolo tämän sarakkeen "talvehtimisen", mutta sitten väite olisi oikein kysyä, pelin kehittäjät ja niiden julkaisijat, talven kausi oli mukana hyvin lattea kokoonpanolla pelejä meidän julkinen näyttö. Kun alkaa keväällä kun olen, niin kehittäjä-pelejä, päätti korvata vaikuttaa pelaajien moraalista tappiota. Kuitenkin, ongelmia ei tule yksin – tarkoitus ilmoittaa tässä numerossa "Cyberpunk 2077" oli äskettäin siirtynyt 16 huhtikuu-syyskuu 17. Se on karu todellisuus tässä virtuaalimaailmassa! Joka tapauksessa, portaali "Movie news" otti huomioon kaikki nykyiset muutokset ja perusteella heidän olemassa tarkkoja tietoja päätti tarjota sinulle tulevista tärkeä tiedotteet. Niin, alkoi lataus prosessi-me Paina nappia "Käynnistä" ja käynnistä!


"Nioh 2" – 13. Maaliskuuta
Console yksinoikeudella alkaen Japani on pitkään ollut harvinaisuus, ja kaikki on jo tottunut siihen. Kuten tiedätte, omistajat PlayStation lähes joka kausi, on mahdollisuus arvioida toinen laatu suuren budjetin tuote. Tässä tapauksessa huomio on varsin merkittävä hanke kattaa ns ajan Japanin historian Sengoku - "Aikakauden sotivien maakunnissa." Tuolloin Japani oli järkyttynyt loputon myllerryksessä, ja usein vallankaappauksia. Aika-kaudella "Nioh 2" tiivisteet noin keskellä era – myöhään 1500-luvulla, mutta pelin esiosa edellisessä osassa. Enemmän visuaalista näyttävyyttä tämän sarjan pelejä käyttää fantasia genre, täyte pelattavuus on eri myyttisiä olentoja ja sitten täytyy taistella koko pelin.

ensimmäinen vaikutelmia rullat mitään uutta ei ole esitetty tässä, mutta havaittu myönteisiä tuloksia rendering ympäristö ja taitoja päähenkilö. Se oli aivan odotettavissa, että tappaa aikaa, murskaamiseen hirviöitä panssari samurai soturi, tulee kalliiksi. Venäjän PlayStation Storesta ennakkoon viite kokoonpanot esillä hintalappu 4499 ruplaa. Date of entry into PC ei ilmoittanut, mutta perimätiedon mukaan toteuttaa hänen tahtonsa kuusi kuukautta ainakin.

"Resident Evil 3" - 3. huhtikuuta
Tiedetään, että itse asiassa linjan tuotanto taitoa ja innostusta Japanilaiset valmistajat ole ottaa. Tämä puolestaan koskee taikureita yhtiö Capcom. Jälkeen uuvuttava reitin numerointi seitsemäs osa "Resident evil 7", kuuluisa igrodelov päätti muuttaa käsite, ja vuonna 2019 iloisesti yllättynyt fanit palata perusasioihin, eli hyvä remake "Resident Evil 2 Remake" sama peli 1998 julkaisu. Peli pian sen jälkeen saanut useita arvostettuja palkintoja, ja myynti joissakin maanosissa ja erilaisia verkko saavutti johtavan aseman. Kaikki tämä, tietenkin, antoi kehittäjät luottamusta he ovat odotetusti otti seuraavan ensisijainen hanke – "Resident evil 3: Nemesis". Tuolloin hän muisti, että oli viimeinen yksinomainen tämän franchising PlayStation.

Ja lisäksi alkoi olla tapana menossa pois muita soveltuvia alustoja. Tulossa ydin tapauksessa - niin mitä voi olla eri tämä Nemesis klooni? Joo, varmaan sama parantunut grafiikka ja kolmiulotteinen tasot tutkimus kuin edellinen klooni vuosi sitten. Kuitenkin, tällä kertaa "karkkia" hid täytettä, eli moninpelissä "Vastus" verkko-showdown viisi pelaajaa. On selvää, jäljitettävissä nyt kunnianhimoa ja samanaikainen menestys jokainen sarja osoittaa paremmuus zombie Saga yli muiden franchising kilpailijat maasta Nouseva aurinko. Asteikot hyväksi "resident evil" edelleen laskee ja suhteellinen saavutettavuus tuotteita tällä hetkellä "Resident Evil 3" kustantajat vaativat Steam vuonna 1999 ruplaa.

"Predator: Metsästysmaille" - huhtikuu 24
"Universal Hunter", vaikka ei ole harvinaista, joissakin peleissä, mutta soolo-albumin oikea laatu, lievästi sanottuna, hän ei usein ulos. Tilanteen korjaamiseksi otti masters Studio IllFonic, että vuonna 2017 leimasi verinen episodi Jason Voorhees "Friday the 13th: The Game" c-ikäiset stä. Muuten, fanit Predator ovat aina mielellään kovaa luokitus on se elokuvia tai pelejä. Koska tämä hahmo näkyy koko komeudessaan vain, jos käyttää hänen tavallista kehittyneempiä menetelmiä murha, ja se ehdottomasti vaatii 18 rating. Sen suosio ulkomaalainen teurastaja, tietenkin, velvollisuus elokuvan "Predator" vuonna 1987.

Haluan uskoa, että kaverit IllFonic, ottaen huomioon se otti juoni se, kuten nähdään peli kaikki sama aika ja paikka toimia. Itse Saalistajat peli on esitetty erilaisia muunnelmia – valtava Saalistaja Berserker on näppärä Nainen Saalistaja. Tavoitteena oli "Päästä chopper" on ensisijainen, ja hän on joukkueen neljä pelaajaa – eliitti sotilaallinen ryhmä erityistä tarkoitusta varten. Toimia kuin Petoeläin ja metsästää joukkue tulee olemaan yksi pelaaja. C 27-29. Maaliskuuta PlayStation 4 beta testi peli ja moninpeli on ilmeisesti jätti ensimmäisen käyttäjille onnellinen. Virallinen PC-vaatimukset, valitettavasti, eivät ole yleisiä, mutta onneksi hinta on 899 ruplaa. Odotetusti korkean profiilin hankkeita, julkaisu tulee olemaan mukana kolme suurta pelaamista alustat.

"Gears Taktiikka" - 28. huhtikuuta
olisi Virheellisesti uskovat, että hengentuote Kanadalaiset alkaen Koalitio vahingossa harhaili markkinarako, jossa kymmenen vuotta on lujasti hallitsi sarjan vuoropohjainen strategiapeli UK - "Total War". Mutta se ei ole kulunut kuusi kuukautta siitä, kun lähdin viime ampuja "Gears 5" samasta kehittäjille. Alusta edition pelejä, että on vuonna 2006, kaikki osa franchising saavuttanut toivottua menestystä. Kyllä, ja brändi on tunnettu laajalle yleisölle ympäri maailmaa, erityisesti omistajille Xbox koska sen laajamittainen liikkeeseen. Tietenkin se on hienoa, että olemassa olevaa kapasiteettia, jotta ne voidaan ottaa käyttöön lupaava suuntiin. Kanadan käsityöläiset seurasi nyt muodikas trendi palaa alkuperäiseen asentoon.

Julisti, että tapahtumia pelin avautua 12 vuotta toimintaa, joka pidettiin ensimmäinen "Gears of War". Sodan "Heinäsirkat" on edelleen kunnianhimoinen ja häikäilemätön, mutta ilman moninpeli-tilassa. Täydellinen voitto joukkue palkkasotureita johti Gabe Diaz on mestata vihollinen, joka on tuhota Luoja maanalainen hirviöitä Ukon. Tehtävä on vaikea, vihollinen on monta kertaa suurempi kuin määrä ja kohtalo ihmiskunnan planeetalla Sera, se riippuu teidän joukkue. Joten 40 tuntia jalo taistelu ihmiskunnan pelastukseksi tulee olla suuri, jos olet TIETOKONEEN omistaja, jolla on vähintään 8 GT RAM-muistia, prigotovilis pulittaa kun 1085 ruplaa.

"Yksi meistä. Osa 2" - toukokuuta 29 (pelattavaksi kesäkuun 19)se on ollut 25 vuotta vuodesta pandemian, joka pyyhki pois lähes koko suomeen. Päähenkilöt tarinan Ellie ja Joel onnistuu löytämään hiljainen turvaa turvallisen yhteisön pois tartunnan saaneet ihmiset ja seniili ihmisiä. Uusi koti antaa heille himoitun uskoa tulevaisuuteen. 19-vuotias Ellie täällä voit tavata teidän ensimmäinen rakkaus. Mutta hänen rauhallinen elämä on pian varjostaa menetys hänen rakas. Kuolema Dina muuttaa paljon Ellie, ja hän voznamerilsya kostaa sortajiaan huolimatta niiden numeerinen paremmuus. Ympäristö, jossa meidän on tehostettava Ellien kanssa, tietenkin, antaa pelin merkittäviä etuja. Väkivaltaisia kohtauksia laskea edellyttäen, samoin kuin realismia, yhdistettynä draamaa. Sen jälkeen, kun kaikki, aikuisten peli aikuisille. Naughty Dog oli antelias uusi pelimoottori jatkaa osuma.

hengissä post-apokalyptinen maailma on jännittävä kiitos parannettu digitointi kasvot ja lisäämällä paikoissa. Pelissä on uusi, vaarallisempi muoto tartunnan. Kuten voidaan nähdä Studiossa koko ajan on suunnitelma toistaa menestyksen seitsemän vuotta sitten. Kuitenkin, se onnistuu? Onko luojat tarinoita kostosta löytää pelaajat sama vastaus kuin se oli rakkaustarina "Yksi meistä"? Kertoimet ovat, ja tämä on vahvistettu lisäämällä määrä faneja ympäri planeettaa ja painoksia antaa hankkeen palkintoja in nimitys "odotetuin peli vuosi". Joten sormet ristiin ja säästää verta 4499 ruplaa ostaa.

Lue artikkeli jotkut teistä todennäköisesti heti kiire syyttää minua unohtaminen ilmeinen "Doom Eternal" tulossa ulos 20. Maaliskuuta, mutta se, että minulla on oma rivi edellisenä syksynä ilmoitus. Jos äskettäin meni online-traileri "Ghost Tsushima" ilmoitti julkaisupäivä 26. kesäkuuta, en voi, jälleen anna itsellesi kauden loma. Mutta meidän tulee kiinnittää huomiota ensi kesän julkaisu. Ja lopuksi haluan kertoa teille havaintoja siitä, videopelien maailmaan, että viime vuosina, paljon transformirovalsya. Jokainen kehittäjä nyt tulevaisuudessa yhdessä kehittäminen VR teollisuudelle. Hyvin pian kynnyksellä uuden teknologian, saamme nähdä uusi todellisuus, joka on hieman samanlainen Spielberg kuvasi meille elokuva "Ensimmäinen pelaaja saada valmis". Mutta kuten tavallista meille muodossa on edelleen menossa vahva, jatketaan sen kanssa. Kuinka paljon emme ole vtyuhivayut virtuaalinen hatut ohjaimet, ilo osoittaa sormea näppäimistö ja peliohjain emme ota! Odottaa paljon yksityiskohtaisia kommentteja ja havaintoja aiheesta alla artikkelissa.

Paras video pelit. Maaliskuuta 2019 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 4 | Kuinka Paljon on nyt "Star wars"? | Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee | Star wars 9. Lopullinen, joka ei | 20 vuotta "Matrix". Valitsimme väärän pilleri | Lopulta Pedot, tai miksi esiosa "Harry Potter" tuomittu | Sarja. Uusi Nov 2018 | Paras Neuvostoliiton ja venäjän elokuvia noin tilaa | Sarjan 2020 mennessä. Uudet tuotteet tammikuussa (Osa 1)

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogeneesi opetukset ja tekniikka , perus organisaatio täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.