katsomassa elokuvaa

Paras video pelejä Dec 2018

Date: 2020-07-11 03:26

Tähän loppuu vuonna 2018 kalenterin viimeinen kuukausi, joka, kuten lumihiutale, joka lensi meidän talon, nopeasti sulanut. Tämä vuosi antoi meille paljon iloa ja se oli henkeäsalpaava. Niin kauan kuin olemme yhdessä, sinun Chigaga tarjota uudelleen upotetaan maailmassa tietokonepelit. Sukellus, ilman alkutahdeista.

"Red Dead Redemption 2" Rockstar Studios, rikkomatta kirjaa, massa hysteria otti maailmaa. Pelaajat lakaista hänen pois hyllyt, jos kaikki ei ole tarpeeksi. Yllättävää, koska julkaisun (26. lokakuuta) lisääntynyt määrä sairaalassa. Ihmiset tarkoituksella tehdä äänestys, kääntyi pois puhelimesta, poistaa kaikki virtual itse, ja pää/jalat/kädet sukeltaa pelattavuus. Ehdottomasti vuoden peli!!!

Luojat "Star Wars: Battlefront II" käyttöön uusi hahmo (kuten jos se muuttuu) - "newbie" Kenraali grievousin. Avata tietyn merkin vaatii vain 35 tuhatta opintopistettä. Tehokkaita menetelmiä, hyvin tiedossa kaikille faneille galaxy pitkälle, kaukana ovat liitteenä (kolmas jakso auttaa). Yleensä, hiukan, mutta mukavaa.

Ennätys ei ole kaukana, budjetti peli "Star Citizen" on jo ylittänyt $ 200 miljoonaa euroa. Se on niin paljon lahjoittanut hankkeeseen, joka on ollut kehitteillä jo 7 vuotta. Ajanjakson aikana, ja tarkka (edes suunnilleen) julkaisupäivä ja emme tiedä. Saada rahaa takaisin enää, koska sopimuksen ehtoja muutetaan siten, että hyvitystä ei anneta. Tämä menettely kesti kolme vuotta. Mitä tämä on - kovaa työtä tai yksinkertainen tyhjennys rahaa meille? Mikä pelaajia!

Mobiili peli "Command and Conquer: Rivals" on vielä tulossa ulos, ja tämä siitä huolimatta, että aalto kritiikkiä ja kovaa vihaa pelaajat suuntaan Electronic Arts. Totuudenmukaisesti, kaikki odottavat koko pelin "aikuiset" ympäristöissä, mutta kuten he sanovat, bezrybe syöpä - kala. Julkaisupäivä 4. joulukuuta. Samanlainen skandaali puhkesi ja Blizzard IV on osa kultti peli me tarjottiin mobiili versio. Kehittäjät ja studiot voivat ymmärtää - markkinat mobiili pelit kasvaa, sinun täytyy miettiä tulevaisuutta. He kaikki haluavat olla.

VAROITUS!!! Lue aina järjestelmävaatimukset (PC), ei tiedä, ei ole vapautettu virheellisen toiminnan. Lataus on valmis.

1. joulukuuta
"GRIS" – tasohyppely elementtejä helppo palapelit, suunniteltu lievittää aivojen, rentoutua ja vain nauttia uskomattoman kaunis akvarelli grafiikka ja lumoava musiikki. Tarinan tärkein sankaritar Gris matkustaa tuntemattomille maailma kun muuttuu ja kasvaa henkisesti, että peli näkyy vain väri ja ääni. Jos olet kyllästynyt töissä tai ongelmia omassa elämässä eivät anna levätä, yritä viettää iltaa tämä visuaalisesti rikas "simulointi kävely." Interaktiivinen kuva on saatavilla omistajille PC-ja Nintendo-Kytkin.

4 DEC
"Mutantti Vuonna Nolla: Road to Eden". Taktinen strategia perustuu periaatteeseen, - tässä on joukkue, hallita. Tutkia maailmaa, parantaa taitoja heidän taistelijoita, sekä yksilön ja taktiset ominaisuudet koko joukkue. Ensimmäisen perusteella sanoa, että ainakin se on kunnon peli ja vaivan arvoista aikaa ja resursseja, varsinkin jos olet fani sarja, "tomb RAIDER", sitten juoksi myymälän laajan valikoiman pelaajat: PC, PlayStation 4, Xbox One, Mac, tolerantnenko.

"Persona 5: Tanssii Tähtien valossa". Tykkäätkö tanssia? Tanssia. Henkilökohtaisesti, meillä on sana liittyy hetki, jolloin tytöt olivat lähteneet tanssimaan, ja kaverit miehekäs muodossa, seisoi lähellä seinää club ja voimakkaasti siirtää yksi jalka (oikealla). Jos kehon, kun kuulet sanan "TANSSI" hieman hallitsematonta ja alkaa liikkua aikaa melodia, sitten tämä peli on ehdottomasti sinua. Joten, ennen kuin sinulla on mitään, kuten tanssia spin-off, jossa voit hehkuttaa hittejä viides osa kuuluisaa sarjan. Yksinoikeudella PlayStation 4, PlayStation Vita (myynti, joka päättyy pian).

"Vain Aiheuttaa 4". Hullu toiminta taas ruuduilla, neljäs sarja noin agentti Rico Rodriguez (aka macho). Uusi seikkailu vanhoilla menetelmillä, tässä on kaikki mitä tarvitsee tietää tämän pelin. Hieman? No sitten tiedoksi: avoimen maailman, räjähdys räjähdys jahtaa, uskomattomia temppuja (Tom cruise hermostuneesti polttaa sivussa) ja hurricane ammunta (John Woo lainattu savuke Tom). Toiminta muutti saarelle Solis (Etelä-Amerikka), hallitsi julma kartelli. Värikäs mainokset huutaa meille, että kehittynyttä tekniikkaa käytetään täysimääräisesti: parannettu dynaaminen sää, hurrikaanit ja tornadot, jotka noudattavat fysiikan lakeja (MITÄ???), valtava kartta (kaupunki, viidakko ja autiomaa). Kuulostaa mielenkiintoiselta, voit peuhata kaikilla tärkeimmillä alustoilla.

tuskin oli pelin ulos ja kaupat ovat laskeneet hinta tuore julkaisu. "1C-Edun" laskea hintalappu konsoli versio 3799 2999 ruplaa. Kuitenkin, siellä on yksi vastalause - tarjous on voimassa vain fyysinen media. Hinta digitaalinen versio on edelleen sama, 3799 (PSN/Microsoft Store), mutta Steam peli on houkuttelevampi 1999 ruplaa.

7. JOULUKUUTA
"Super Smash Bros. Ultimate". Toinen pieni yksi lista. Vähemmän ei tarkoita huonompi. Asettaa tunnelman täydellinen arcade taistelupeli, voit valita valtava luettelo merkkiä ( uudet), joka koskaan välähti Nintendo-sarjasta, niin, että se on täysiverinen ei yksinoikeudella erittäin suosittu foorumi Venäjällä Nintendo Kytkin.

11 DEC
Seuraava vauva meillä on, on salaperäinen nimi "S. O. N.". Seikkailu kauhu, joka kehittymässä tapahtumia meidän päivää. Pelaajien täytyy auttaa isä poika nimeltä Jay löytää mies pimeässä metsässä Pennsylvaniassa. Sakea tunnelma, yksityiskohtainen maailma, mielenkiintoinen esitys ja tietenkin hyytävä vaikutus, useimmat, piristää mukavan pimeä yö. Ja jälleen yksinoikeudella PlayStation 4.

no, ei paljon. Studio pomot on ilmeisesti päättänyt olla järkyttää perheen ja ystävien pelaajia viime kuussa myymälä ei ole monia mielenkiintoisia julkaisuja, mutta voit valita, hyvä asia poryskat hyllyillä.

Haluan sanoa kiitos Godzilla1, joka ensin soitti lisävaruste lainauksia Nov. Vastaus annettiin muutamassa minuutissa, oppineisuus meidän käyttäjien on vaikuttava. Niille, jotka ovat hieman laiskoja, me paljastaa mysteeri, puhumme peli "Project", koodi sanoja, tärkein konna. "Tiesin sen", huusi he!

Ja lopulta päätimme olla toistamatta itseäni (uhri maailman ja niin masentavaa) ja esitellä sinulle TOP parhaat pelit vuonna 2018, ja vain luettelo huomionarvoinen. Me hymyili, nauroi, oppinut, ja joskus kamppaillut ekstaasia, absorboivat julma osa luomista ja litraa verta

1 - "Red Dead Redemption 2" (26. lokakuuta 2018)
2 - "Far Cry 5" (27. Maaliskuuta 2018)
3 - "Spider-Man" (7. syyskuuta 2018)
4 - "God of War" (20. huhtikuuta 2018)
5 - "Detroit: Tulla mies" (25. toukokuuta 2018)
6 - "Black III" ...
......
......
......
...jatkuu...

Chegada ei ole erityisiä ihmisiä, se on idea, joka toivottavasti elää hyvin pitkään. Kanssa juhla, ystävät, onnellista Uutta vuotta. Varma, olemme puhdas sydän ja aikomukset. Älä unohda ottaa suhteessa kaikki käyttäjät eri näkökulmista - normi. Ymmärtää, puolustaa omia, älä unohda, että olet myös mies, joka voi erehtyä, err... Uusi tähti näköpiirissä, sinun tarvitsee vain odottaa. Kiitos kaikille teille.

Paras TV-sarja noin maniacs ja sarjamurhaajia | Paras zombie-elokuvia | Kokoelmia Venäjän ja IVY-4 - 7. huhtikuuta 2019 | Elokuvia 2019. Tulokset | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa I) | Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. helmikuuta 2020 | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2018 | Perintä Venäjällä ja IVY-17. -20. tammikuuta | Hollywood-tähti vs. Donald trump. Dawn of justice | Sarja. Uusi Nov 2018

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogeneesi opit ja tekninen instituutti, perus tavoite suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tiedon matkatavarat ja tieto.