katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia viime vuosikymmenen helmikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:37

Talvi on päättynyt, ja se on yksi kaikkein ennustettavissa aikoja elämässä elokuva-alan. Ennen huipentuma palkinnot kausi muodossa seremonia "Oscar 2019", ja sitten siellä tulee aika suuria myyntihittejä, kun sekä voitto ja tappio ilmaistaan satoja miljoonia dollareita. Joten nyt yleisö on viimeinen tänä vuonna mahdollisuuden nauttia hiljainen, lähes kamari-kuin elokuva. Meidän pitäisi käyttää sitä.

"How to train your dragon 3" (2019)


Jokainen franchising on taipumus lopulta hyväksi viimeistely hänen historiansa. Ja alkoi tämä trilogia yhdeksän vuotta sitten. Sitten ensimmäisen osan, ja pian sen jälkeen hänen toinen oli erittäin tyytyväinen kuin suurelle yleisölle ja ammatillinen kriitikot. Totta palkkiot tämä franchising on edelleen heikko verrattuna kuuluisa Studio DreamWorks Animation SAG "Shrek", "Kung fu Panda" ja "Madagaskar." Mutta pian se voi olla kiinteä.joka tapauksessa, budjetit kunkin seuraavan osa tätä franchising oli vähentynyt (165 miljoonaa euroa ensimmäisen 145 on toinen, ja kolmas on 129 miljoonaa dollaria), mutta laatu ei vastaa, että minun on myönnettävä, ei ole aivan tyypillinen hetkellä. Päätellen innostunut vastauksia, jotka olivat onni olla ensimmäinen katsojat sarjakuva luojat, ilmeisesti, eivät ole ohi, ja osui naulan kantaan. Se hikka lopussa historia kypsynyt, tuli johtaja hänen heimonsa, ja alkoi pohtia, toinen yritys metsästäjien tuhota dragons palo-hengitys olentoja. Tämä epilogi, yhdistettynä innovatiivinen animaatio, paljon hauskoja ja huvittavia hetkiä, taattu lupaus meille miellyttävä kokemus. Muut ei ole odottaa toista ja ei maksa. Tässä elokuvassa, 21 Feb.

"Power" (2018)
elokuvateatterista ulos elämäkerrallinen Komedia-dramaattinen kuva oscar-palkittu näyttelijä Adam McKay "Voimaa" dick Cheney. Dick Cheney, erotettiin arvostetun Yliopiston, kahdesti tuomittu rattijuopumuksesta ja kiertää palvelun Vietnamissa oli lopulta pää yksi suurimmista öljy-yhtiöiden yhdysvallat, jäsenvaltioiden hallintojen neljä YHDYSVALTAIN presidentit, puolustusministeri ja lopuksi Vice-Presidentti George Bush Jr., Mutta tuli Varapuheenjohtaja, hän ei vain otti virallisen kannan, hän tuli "harmaa Eminenssi" ei vain Amerikkalainen, mutta maailman politiikassa. Pääosissa Amy Adams, Sam Rockwell, Alison pill, Steve Carell, Jesse Plemons, Lily RAB, Eddie Marsan, Shi Wigham, Tyler Perry, ja tunnustettu mestari valepuvussa Christian bale. "Oscar 2019" elokuva oli ehdolla kahdeksaan luokkaan, mukaan lukien "Paras elokuva", "Best näyttelijä", "Paras uros tukeva rooli, Paras narttu rooli toisen suunnitelman", "Best Johtaja". Elokuvateattereissa 21. helmikuuta.

"Tobol" (2019)
Tarinan päivinä hallituskauden Pietari hiljainen rauhallinen retkikunta Siperian erämaa Venäjän rajojen kultaa, jotka kaipaavat paikalliset ruhtinaat, kääntyi iso sota. Historiallinen seikkailu elokuvan ohjannut Igor Zaitsev ("high security Vacation") käsikirjoituksen Alexey Ivanov ja Aleksei Permyakov antoi suojaa hyvin sekoitettu yleisö tuomittujen virkamiesten, shamaanit, Ortodoksinen lähetyssaarnaajat, kauppiaat Bukhara Kiinan salakuljettajat, ja vangit Ruotsalaiset. Juoni pyörii nuori guards upseeri Ivan Demarin, joka hänen rykmentti ympäröi villi sotaisa ja Jungar heimot. Pääosissa 25-vuotias teatteri-ja elokuva näyttelijä Ilya Malanin, tähti viime vuoden draama "piiri" ja "Vaikeasti." Muita rooleja, tähdistö kotimaisten toimijoiden suosittu keira Knightley, Dmitri Nazarov, Pavlo Tabakov, Andrey burkovsky, Agata muceniece, Ekaterina Guseva, Ivan Kolesnikov, Jevgeni jne. Vuonna palkata, koska 21. helmikuuta.

"Madonna: the Birth of a legend" (2019)
28. helmikuuta venäjän näytöt dokumentoidaan ominaisuus elokuva tuntematon new York tanssija, joka haaveilee tulossa laulaja. Nauha sisältää haastatteluja muusikot, johtajat, läheisiä ystäviä Madonna Ciccone, joka tiesi rock-laulaja useissa ryhmissä, joissa hän esiintyi kuin rumpali, kitaristi ja laulaja - sekä fiktiivisiä kohtauksia, muodossa pelejä toistamaan tapahtumia noiden vuosien (1979). Vuonna Ohjaajan tuoli yksi kaveri Guido. Pääosissa Jamie vanha. Huimaa tarina naisesta, joka tuli populaarikulttuurin ikoni, tunnustettu paras-myynti ja rikkain rock-laulaja XX-luvulla, mukana Liikkuvan Stoyne luettelossa "50 greatest artists" kaiken aikaa, inducted "Hall of fame rock-n-roll" ja voittanut lukuisia Grammy-palkintoja ja muita palkintoja. Tämä tarina naisesta, joka tuli äiti!

"Muuli" (2018)
Viimeksi olemme nähneet Clint Eastwood valkokankaalla 7 vuotta sitten, kaikki tällä kertaa hän oli vain rajoitettu tehtävät Johtaja. Päättää, että näyttää olevan tarpeeksi jauhetta pulloissa, pelata toinen tärkeä rooli, hän ohjasi ja hän näytteli rikos Trilleri "Muuli". Tarina keskittyy uuden nauhan mestari on Earl kivi on yksinäinen mies. Hänen oma liiketoiminta on partaalla perikatoon, suhde vaimonsa ei mene hyvin ja lapset näyttävät jo pitkään unohtanut sen olemassaolon. Yhtäkkiä, hän tarjosi, ei pölyinen, mutta kannattavaa työtä – vain ajaa. Kivi aluksi samaa mieltä, ja pian tajuaa, että hän tuli huumekuriiri Meksikon kartellin ja sai näköpiirissä operatiivinen Virasto valvoa huumausainekauppaa. Lisäksi Eastwood, elokuva myös näytteli kristen Stewart, Bradley Cooper, Michael peña, Laurence Fishbourne, Clifton Collins Jr., Manny Montana. Kaiken kaikkiaan elokuva on myönteisiä arvosteluja (70% Rotten Tomaatti), ja jos lyhyesti tiivistää, saat jotain " Clint Eastwood on palannut ja takaisin kanssa melko hyvä elokuva." Teattereissa 28. helmikuuta.

"Happy new day of the dead" (2019)
kauhu Komedia "Onnellinen kuolema päivä" periaatteessa ei tarvita jatko-osa, mutta koska se on kerätty palkata $ 122 miljoonaa dollaria ja sen budjetti on 4,5 miljoonaa, se oli suuri todennäköisyys, että Blumhouse Studio ilmoittaa, että kehitys jatkuu. Ja niin se tapahtui. Ja nyt, kun vuosi venäjän näytöt lehdet jatkoi otsikolla "Happy new day of the dead". Virallinen synopsis elokuvan ääniä seuraavasti: viimeinen syntymäpäivä kohtalo antoi hänelle epäilyttävä lahja – loma toistuu uudestaan ja uudestaan, ja päättyy se on johdonmukaisesti tappoi hullu maski. Onko se tänä vuonna: mikä ilo Herätä aamulla aikaisin ja olla samaan aikaan silmukka. Vasta nyt kuolette kaikki ystäväsi. Tehtävänä on johtaa kaikki samaan Christopher Landon, ja pääosissa kiireinen kaikki samat Jessican Suu, Israel Broussard, Suraj Sharma, Steve Zissis, Wendy Miklosi, Phi vu. Yleensä kritiikki oli hyvin saanut jatko-osa (67 prosenttia Rotten Tomatoes vs 71 prosenttia ensimmäinen osa). Huomaa, että kaikki osoittautui hauskaa ja jopa kekseliäs spektaakkeli, jossa on hyvä peli Jessican Suuhun, vaikka kaikki kriitikot olivat yhtä mieltä. Joka tapauksessa, fanit ensimmäinen osa tulee pettymään. Elokuvateattereissa alkaen 28. helmikuuta.

"lost in the ice" (2018)
Ankara Islannin Tarina selviytymisen. Jossain reunalla maan Arktinen autiomaassa kaatui helikopteri. Elossa lentäjä Huxley on pakko oppia selviytymään kylmä jopa miinus 70 astetta, metsästää, kuolevat nälkään, ja hoitaa satunnainen matkakumppani. Tarinoita taistelun yksinäinen elementit on aina ollut rakastettu elokuva ja yleisö. Niinkin äskettäin kuin viime vuonna oceanic osa taistelua Salin Woodley ja Sam Claflin ("power of elements"), yhtiö ilmoitti vuoristossa kaatui, ilma Idris Elba ja Kate Winslet ("meitä vuori"). Tänä vuonna taistelu elämästä liittyy Mads Mikkelsen, paras TV-Hannibal ja voittaja Cannes 2012 hänen roolistaan draama "Metsästys", jossa hänen kumppaninsa Mary Thelma SmartDoctor. Johtaja bändejä Joe Penna palkinnon Cannesissa 2018 ehdokkuuden hänen esikoisohjaus. Teattereissa 28.helmikuuta.

Kokoelmia Venäjän ja IVY-14 - 17. Maaliskuuta 2019 | Paras elokuvia toinen puoli. lokakuuta 2018 | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. Osa II | Sarja. Uusi tammikuuta 2019 | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. I osa | Paras elokuvia epidemia | Paras Neuvostoliiton ja venäjän elokuvia noin tilaa | Golden globe-2020. Voittoisa vika Scorsese ja Netflix | Kynä ja paperi – uskomaton maailma animaatio | Vastaan Coronavirus elokuvafestivaaleilla

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogeneesi opetukset ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.