katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:03

Kun lyhyt hengähdystauko, elokuvallinen maailma alkaa jälleen syöksyt kuiluun bobastro, joista osa on mukana eri luokitukset odotetuin elokuvia ole vain kausi, mutta ympäri vuoden. Mikä miellyttävä yllätys, valmistelee yleisö syyskuun loppupuolella, jakaa Academy-portaalin "movie news".


"Rambo 5: Last blood" (2019)

Kesto: 101 min.Venäjän palkata alkaa edustaja elokuvia niin sanottu "B-luokan" "Rambo 5: Last blood", joka päätellen nimi, on viimeinen Luku historiassa John Rambo. Juoni paljastuu Arizonassa, jossa sodan veteraani yrittää johtaa rauhallinen ja mielekäs elämä tilalla hänen isänsä, harjoittaa koulutus hevosia. Vaikka oma elämä monta vuotta Rambo ami kanssa läheinen ystävä Mary, joka on työskennellyt tilalla koko elämänsä, auttaa häntä kotitöissä. Myös Rambo pitää kiinni hänen tytär Gabriela, joka kasvoi hänen eteensä, ja jota hän hoiti koska tytön isä, lähti äitinsä, monta vuotta sitten. Eräänä päivänä, Maria kertoo Rambo että Gabriela puuttui, kun hän meni Meksikoon etsimään hänen isänsä. Epätoivo, Mary kysyy Rambo apua, ja hän päättää ylittää YHDYSVALTOJEN ja Meksikon rajalla löytää tyttö. Saapuvat maahan, hän lyöttäytyy toimittaja nimeltään Carmen, jonka sisko on myös kadonnut, ja joutuvat kohtaamaan väkivaltainen rikollinen syndikaatti mukana myyntiin naisia seksiorjiksi. Käyttäen kaikki heidän kokemusta ja taitoja, Rambo menee, että mitä oli pysäyttää johtajat organisaation ja lopettamaan sen epäinhimillistä toimintaa.

hänen nimiroolin palasi korvaamaton Sylvester Stallone, ja yhtiö hän oli vähän tunnettu toimijoita, Paz VEGA, Oscar Jaenada, Luis Mandylor, adriana Barraza, Yvette Monreal, Sergio Peris-Mencheta, Joaquin Cosio. On vastuussa suuntaamalla Adrian Grunberg, joka teki elokuvan "Hauska loma" Mel Gibson. Sanoa hyvästit kultti sankari on 19. syyskuuta. Ystäville "Rambo 4" voit olla varma, koska luojat luvata, kova luokitus.

"Mystery of the seal of the dragon" (2019)

Kesto: 120 min Budjetti: 49 000 000 $Kuten viime kerralla, Johtaja "Mystery of the seal of the dragon" oli tehnyt Oleg Stepchenko, joka vietti yhdeksän vuotta kuvaamisen ensimmäinen osa. Toinen kesti hieman alle viisi vuotta. Pääpaino nyt oli sijoitettu Aasian markkinoilla, joka oli ei vain muuttaa sijainnin maalaus, mutta myös houkutella suosittuja toimijoita Kiinassa, joista jopa Jackie Chan. Ota osa yleisöstä ja osallistumista Arnold Schwarzenegger. Onnistuneen vuokraus, elokuvantekijät aikovat vapauttaa kolmas elokuva, jossa päähenkilö on odotettava seikkailut Intiassa. Elokuva-syyskuussa 19.

"Huone haluja" (2019)

Kesto: 100 min.Ei niin kauan sitten pyyhkäisi teatterit, kuten hänen luonteensa-Genie disney-elokuva mukauttaminen sarjakuva "Aladdin", keskellä juoni, jossa täyttäminen haluja. Käsikirjoitus on tulossa 19. syyskuuta kotimaan näytöt mystinen elokuva "house of halujen", kuten aiemmin mainittiin, tarina liittyvät unelmat, mutta jätetty väärään pakkaukseen. Pari, sen jälkeen useita epäonnistuneita on vauva, muutti uuteen taloon. Ystäville löytää piilotettu huoneeseen. Mitään unia ilmaistu se, tullut todellisuutta. Nainen epätoivoisesti tulla äiti, valitsee helpoin polku haluttuun. Mutta löytyi tämä tapa vaalia lapsi, jonka joku kirjoittamaton sääntö, ei voi jättää seinät estate. Pääosissa Olga Kurylenko, Kevin Janssens, Marianne Bourg, Francis Chapman, John Flanders, Eric Jigi, Carol klo Weyers. Ohjaaja: Christian Volckman.

"Zeroville" (2019)

Kesto: 96 min Budjetti: 12 000 000 $Toinen eri projektin James Franco, joka kuvattiin paljon aikaisemmin "Mountain Luoja" ja muutaman vuoden viettänyt hyllylle, koska ongelmia oikeudet jakaa. Mukauttamista romaanin Steve Erickson, kirjoittajat näytön mukauttaminen Paul Saksalaisten ja Ian Täyttäneistä. Juoni tämä dramedy kummajaisia (James Franco), hän on opiskelija, arkkitehti, tatuointi ajeltu pääni (merkkiä Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift alkaen osuma 1951 "paikka auringossa", joka perustuu romaaniin Dreiser), joka vuonna 1969-vuosi on vakavasti otettava toimittaja valloitus Hollywood Olympus, kun elokuva-alalla on menossa läpi siirtymäaika, ja tällainen ei niin paljon Paratiisista, kuinka monta korruptoitunut alamaailman. Franco keräsi rikas toimiva joukkue kokonaan suosittuja nimiä: Megan Fox, Joey kuningas, Seth Rogen, will Ferrell, Jackie weaver, Dave Franco, Danny McBride, Craig Robinson ym. Tämä kaistale tyyliin Tarantino "Once upon a time in Hollywood" kanssa whimsical sekoitus todellisia ja fiktiivisiä hahmoja ja ainutlaatuinen maku aikakauden, voimme selvittää, 19. syyskuuta.

"Eilen" (2019)

Kesto: 116 min Budjetti: 26 000 000 $Kerran ilmestyi yksi toisensa jälkeen peli biopic noin N. W. A., Hendrix, Freddie mercury, Elton John, hyötyä suorituskykyyn Beatles valkokankaalla oli vain ajan kysymys. Työtä, jossa kaikki hänen tapana taiteellinen omaperäisyys tuli kultti Ohjaaja Danny Boyle, että Britannian elokuva suunnilleen sama kuin fab four British musiikkia ja maailman musiikin Olympus. Boyle alkoi, että käyttöön rinnakkainen maailma ilman Beatles, ja sitten anna kerjäläinen muusikko, joka sattumalta osoittautui vain "vihje" ihmiskunnan hyväksi legendaarinen hittejä yhtyeen omakseen.

käsikirjoittaja Richard Curtis, verraton mestari komedioita ja melodraamoja, kuten musikaali (franchising Bridget Jones, "Todellinen rakkaus", "Rock-aalto"). Pääosissa tässä odottamaton fantasia nuori Brittiläinen debutant iso näyttö, Hiten Patel ja viehättävä Lily James, joka kunnioittaa läsnäolollaan hiljattain venäjän palkata ylellisyyttä British dramedy "book Club ja piiraita perunan kuoria". Muita rooleja, Ana de Armas, Kate McKinnon, Lamorne Morris, ed Sheeran, Sophie Di Martino, Dominic Coleman, mana, Anand, Derek SIow. Syksyllä 2007, maailma näki elokuvan "Across the universe" - se ei olisi väärin kutsua sitä ribbon esimerkki 34-m osumia oli Liverpoolin puolella, nämä kappaleet on sidottu koko juoni. Teattereissa 19. syyskuuta.

"tähdet" (2019)

Kesto: 122 min Budjetti: 87 500 000 $näytöt elokuvateattereissa lehdet fantastinen elokuva elementtejä draamaa ja Trilleri tähdet. Maan päällä, on tulipaloja, kieltäytyä laitteet, kaatuilu lentokoneita. Kaikki nämä tapahtumat ovat nimeltään "Reboot". Sotilaallinen ratkaisu tähän ongelmaan houkutella insinööri army corps of Roy McBride, jonka isä, Clifford McBride, oli työskennellyt salaisen projektin "Limusiini" top-secret asia, ja joka katosi 20 vuotta sitten. Se on ollut mukana, mitä Kentällä tapahtuu. Ja nyt Roy täytyy mennä etsimään hänen isänsä poikki expanses Aurinkokunnan pelastaa ei ainoastaan ihmiskunnan, vaan koko Maailmankaikkeuden. Johtaja ja co-skripti, James gray. Operaattori otti paikka ehdolla palkinnon "Oscar" Hoyt van Hoytema. Pääosissa brad pitt, Liv Tyler, Ruth Negga ja titans strogili Hollywood Tommy Lee Jones ja Donald Sutherland. Mukaan James gray elokuva "kaikkein realistinen kuvaus space travel". Elokuvateattereissa syyskuun 26.

"rakkaus, Anton" (2019)

Kesto: 92 minuutin19. kesäkuuta 2016 oli kauhea tragedia! Pihalla hänen talo Los Angeles löytyi kuolleena suosittu Hollywood-näyttelijä Anton Yelchin. Hän ei ollut vielä 28 vuotta vanha. Tämä uutinen järkytti kaikki. Mutta, lisäksi eri mainitsee median dedications op elokuva ja tavallista lohdutuksen sanoista, varmasti tarvitaan hyvä dokumentti! Ja nyt me odotamme! Lisäksi löytöihin, mukana nauha todellisia muistoja hänen vanhempansa, sekä kuuluisa ystäviä ja kumppaneita asettaa: Willem Dafoe, Nicolas cage, Jennifer Lawrence, Kristen Stewart, j. j. Abrams, jodie foster. Yhdessä niistä me muistamme, ei vain nuori Kyle Reese alkaen "Terminator: salvation", ei vain Pavel Tšehov "Star trek", ei vain "Hollywood", ja vain ihana näyttelijä ja mies väsymätöntä energiaa ja suuri rakkaus elokuva! Elokuvan 26 Sep!

Lopulta Pedot, tai miksi esiosa "Harry Potter" tuomittu | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 2 | Oscar-2019. Soita Bryan singer | Paras TV-ohjelmia noin tilaa | Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö | Oskar 2020 mennessä. Menettää Netflix ja Korean voitto | katsomassa elokuvaa | Paras zombie-elokuvia | Että Funko POP Luvut avain salaisuuksia elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | Teaser traileri elokuvan "Avengers 4". Sana peli

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä ontogeneesi tiede ja tekniikka , perus tavoite suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.