katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2018

Date: 2020-07-11 03:22

"Agentti johnny inglish 3.0" - Kunnes maailma-kuuluisa sarja noin erikoisagentti kärsinyt ongelmista, todellinen sankari menee sotajalalla. Täytä vain ja vailla johnny English. Velvollisuus kutsuu, kruunu on vaarassa, puhumattakaan demokratian Linnake. Kolmas tulossa eräänlainen spy valkokankaalle lupaa tehdä todellisia splash. Elokuvan Ohjaaja David Kerr sanoo, että henki, tyyli, ja kiilto edeltäjänsä tallennettu 100%. Englanti huumoria partaalla foul, korkea-laatu vaikutuksia, rehevä maisema ja tunnetta seikkailu, että on, mitä odottaa meitä. Veitsenterällä kaikki sama mies vailla legenda Rowan Atkinson. On vaikea kuvitella elokuvaa ilman häntä, hänen karismaa ja charmia, ei kannata yrittää. Mustalla listalla: Olga Kurylenko, Emma Thompson, Jake Lacy, Ben Miller, Miranda Hennessy, David Momeni, Paul Blackwell, Nick Oakford, Samantha Russell, ja muita epäilyttäviä kansalaisia. Sinun tehtäväsi alkaa 20. syyskuuta.

"Mies, joka tappoi don Quijote" on Vihdoin ulos kesken Terry Gilliam, tietoisesti kuvannut maailmankuulu romaani, jonka Cervantes. Tämä tuotanto helvetti kesti 29 vuotta ja jopa muodostivat perustan dokumentti "lost in La Mancha". Rooli don Quijote eri aikaa oli pelata Sean Connery, Jean Rochefort, Robert Duvall ja John hurt - mutta hanke keskeytettiin. Rooli Panza, oletettiin, Danny DeVito, mutta myöhemmin guillam poikennut kanuunoilla klassinen elokuva mukauttaminen työtä, kääntämällä tarina hänen ominainen absurdin surrealismin ajan matka-ja muut ohjaajan fantasioita.

se on Myös mukana uusi hahmo nimeltä Toby Grisoni, joka alkoi pelata johnny Depp jälleen jäädytti hankkeen. Kun kaikki osoittautui hyvin ja löytyi oikea määrä rahaa (usein tämä oli suurin ongelma hankkeen siirtyä kuollut kohta), tärkein rooli oli hyväksynyt Jonathan Pryce (joka näytteli Gilliam vuonna "Brasilia") ja Adam Driver, joiden joukossa on enemmän Olga Kurylenko ja Stellan Skarsgård. Juoni kertoo tarinan mainonta Johtaja Toby, joka täyttää pähkinäinen suutari Javier, kuvittelee itsensä ritari sorrowful countenance. Hänen uusi ystävä, hän vie Sancho Panza ja yhdessä he mennä hurja surrealistinen seikkailuja, kokenut seuraukset elokuva, ammuttiin vuonna kaukaisessa menneisyydessä heidän pieni espanjalainen kylä. Yksityiskohtainen ilmoitus tämä elokuva on täysin osoittaa mielenkiintoa tätä hanketta kohtaan. Yritä kuvitella helvetillinen sekoitus ohjaajan tyyli on "paras myyjä" kaikkina aikoina ja kaikkien kansojen 27. syyskuuta!

"Professional" - teattereissa venäjän Federaation lehdet kuva "Siperia", joka on teattereissa jotenkin sai nimen "Professional". Päähenkilö Lucas hill, joka käsittelee timantteja, saapuu Pietariin, missä sen pitäisi tavata kanssa hänen kumppaninsa Peter. Peter on erittäin harvinainen sininen timantteja, että he aikovat myydä johtaja yksi ryhmittymien venäjän mafia Boris Volkov. Mutta Peter oli poissa ja ainoa paikka, jossa voit löytää oli kaupungin Mirny Siperiassa. Lucas menee sinne, mutta täyttää Kate, tunteet kuohahtavat välillä. Mutta kun olet tekemisissä venäjän mafia - se tarkoittaa, että voit olla iso ongelma. Ja Lucas on taistella hengissä.

elokuvan Ohjaaja teki Matthew M. Ross, jonka perusteella on mahdollista jakaa TV-sarjassa "Nashville", jossa hän oli yksi käsikirjoittajat. Pääosassa on Keanu Reeves. Muita rooleja, näytteli Alex paunović, Ana lumi kukko, Veronica Ferres, Paul Lychnikoff, Pascal Petardi, Corey Chetyrbok, Molly Ringwald, joka tunnetaan hänen romanttinen nuoriso komedioita 80: n "Synttärit" "Breakfast Club "Pretty in pink". Elokuvateattereissa alkaen 27. syyskuuta.

"Mysteeri talon clock" - Eli Roth. Rehellisesti, läsnäolo tämä henkilö luettelossa miehistö, ja erityisesti aseman Johtaja pystyy hämmentää, kuten Johtaja, hän on hyvin epävakaa. Mutta ole väärässä ainoa joka ei tee mitään. Uusi työ - näytön mukauttaminen Goottilainen romaani John Bellers (1973). Tarina Lewis Barnavelt muutti Michiganiin setäni. Heti, kun nuori mies ylittänyt kynnyksen vanha talo, jossa hänelle alkoi tapahtua hyvin kummallisia asioita, ja se on avattu uusi, tuntematon maailma: velhot, magic-kello, laskee alas maailman loppu. Klassinen tarina ikuinen vastakkainasettelu hyvän ja pahan välillä ei ole mitään, mutta yritys Studio saada hänen "boy, joka asui". Onnea, materiaali on sopiva, tärkeintä ei ole pilata kaikki huolimaton toteutus. Yksi "pimeä" ja "kevyt" totesi: cate Blanchett, Jack black, Kyle MacLachlan, Colleen camp, Lorenzo Izzo, Rene Goldsberry, Aurinkoinen Suljic, helmi Middleton, Charles Greene, Braxton Berken ja muut. Kello pysähtyy 27. syyskuuta.

"Perhonen" - Rikollisuuden Trilleri, joka perustuu omaelämäkerrallinen proosa Henri "Perhonen", jonka Shirer, kassakaappimies ja ex-con. Vääriä murhasta, hän tuomittiin vankeuteen vankilassa vaarallisia rikollisia ranskan Guayanassa. Jälkeen lukuisia epäonnistuneita pakenee, hän löytää itsensä ranskan island-siirtomaita, jossa näyttäisi siltä, periaatteessa, ei juosta pois, koska liian jyrkkä pankit. Mutta intohimoinen halu vapauden joskus vahvempi kuin maalaisjärkeä. Vuonna 1973, romaani oli sovitettu näytön nero Hollywood käsikirjoittamisen työpaja Dalton TRUMBO ja ohjaus Franklin j. Saffaron. Rooli Koi näytteli Steve McQueen – luultavasti tärkein Hollywood macho aikakausi 1960-luvun - 1970-luvun tyyli-ikoni, racer, darling julkisen ja auto porho, joka maksoi hänelle kohtuuttomia maksuja mainonta.

tähän rooliin, Steve oli ehdolla "Golden globe-1974". Ja nyt, neljän vuosikymmenen jälkeen tapahtumat ovat jälleen kerran eloon ruudulla tuotanto tanskalainen Ohjaaja Michael Noera lähes alkuperäinen käsikirjoitus vuodelta 1973. Korvataan McQueen tuli Charlie Hunnam, jotka suurin osa yleisöstä liittyy rooli Jackson teller, johtaja biker club brutaali TV-sarja "Sons of Anarchy". Kuitenkin, viime vuosina, hän onnistui vierailla Lemmikit Guillermo Del Toro, voit saada ihoon legends englanti historia, Kuningas Arthurin, tähti elämäkerrallinen-seikkailu, draama kuuluisa Brittiläinen Tutkimusmatkailija Amazon, Percy Ruusuke. Kollega Koi julkaisu, rahoitus-Wheeler-dealer Louis Dega, soitti Rami Malek, joiden ulkonäkö kuva erinomainen muusikko ja laulaja Freddie mercury ("Bohemian Rhapsody"), yleisö odottaa malttamattomana. Versio 1973 rooli Degas näytteli Dustin Hoffman. Selvittää, mitä mielenkiintoisia tarjouksia sinulle uusi versio tarinasta mahdollista 27. syyskuuta.

"maailman Sydän" - elokuva ansaitusti kerännyt useita palkintoja Kinotavr 2018 — Tärkein palkinto, Paras näyttelijä (Stephen Devonin), palkinto Guild of film critics. Tärkein viesti tämä odottamaton, osittain hiljaista ja yksitoikkoista elokuva Natalia Mishaninoj - melkein unohdettu hyve "hyväntekeväisyyteen", hävisi tunnelma levottomuus ja kova stressi. Tämä on tarina nuoren eläinlääkärin koulutus-autoasema metsästys koiria Jumalan hylkäämässä erämaassa. Joukossa heidän potilaista ja osastoilla (koirat, ketut ja muut pedot) se tuntuu enemmän paikallaan kuin ihmisten keskuudessa, on otettava tahansa työtä ja on valmis kaikin tavoin miellyttää omistaja-asema, mutta ei menetä paikka. Käsikirjoitus oli kirjoitettu Commonwealth itse Meshaninov, Boris Khlebnikov ("Rytmihäiriö") ja nimi näyttelijä Stepan Devonin. Muita rooleja Dmitri podnozov, Jan Sexta, Eugene Fed, Ekaterina Vasilyeva. Älä missaa ruuduilla 27.syyskuuta.

Paras elokuvia toinen puoli tammikuuta 2019 | Kokoelmat Venäjällä ja IVY-maissa 14. helmikuuta - 17. helmikuuta 2019 | Ensimmäinen traileri "Captain marvel". Hän vain ei tiedä, Martha | 2019 Sarja. Tärkein herkkuja (Osa 1) | Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-18 - 21. huhtikuuta 2019 | 2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 1) | Elokuvat 2018: Avain herkkuja | Oscar-2019: Veto musta | Kuinka Paljon on nyt "Star wars"?

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogeneesi opit ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy ihmiset tieto ja tieto.