katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2018

Date: 2020-07-11 03:25

"Kansakunnan killers" - 22. marraskuuta 2018

Melko rohkea ja omaperäinen hanke, olemus joka kuihtuu yksinkertainen ajatus: "Ihmiskunnan pitkä menettänyt ihmiskunta." Moderni yhteiskunta elää web, online-25 tuntia päivässä. Siellä voi olla muitakin, näyttää kaikki heidän "omaperäisyys", mutta kun se tulee saataville kaikille, niin siellä ei ole naurun asia. Hiljainen tarina korkean profiilin tapahtuma, kun pieni kaupunki Salem vain hulluksi, ja ainoa tapa selviytyä on tappaa ensin. Provosoiva työn Ohjaaja Sam Levinson, jonka tarkoituksena on houkutella huomiota. Jos ajattelee sitä, edessämme on varsin todellinen päättyy meidän globalisaatio. Ketju veriset tapahtumat palauttaminen: Suki Waterhouse, Colman Domingo, bill Skarsgård, Joel McHale, Anika Noni rose, Bella Thorne, Cody Christian, Susan Gastley, Kelvin Harrison Jr., Noah Galvin ja muita "uhreja" olosuhteissa. Raportin tapahtumasta etsiä lähimmän elokuva, teatteri 22. marraskuuta.

"Lesket" - 22. marraskuuta 2018

Anglo-Amerikkalainen rikos draama tekemästä voimakas progressiivinen kehityksen Johtaja Steve McQueen ("Kultainen kamera" Ohjaajan debyytti "Nälkä", Cannes 2008; award for outstanding achievement in world cinema, Euroopan elokuva-Akatemia, 2014; paras elokuva "12 vuotta orjuuden" - "Oscar 2014"). Nauha, tavallaan, edelleen feministisen perinteen moderni elokuva parhaimmillaan — tarina leskiä, jotka joutuvat jatkamaan työtä niiden kalliisti lähti miehensä ja tasa-pelata miesten peli. Jopa huolimatta siitä, että nämä pelit ovat varsin kunnioitettava, ne täytyy sukeltaa maailmaan rikollisuus, selvittää kuka lavasti niiden miesten aikana custom ryöstössä Chicagossa, korjata tilannetta poliisin kanssa, kilpailijoiden ja kierot poliitikot. Käsikirjoitus perustuu Brittiläisen mini-sarja 1983 kirjoittanut McQueen yhteistyössä Gillian Flynn (gone girl).Jos hänen edellinen nauhat McQueen vetosi ensisijaisesti yksi johtava toimija ja hänen luovaa yhteistyötä, jossa Michael Fassbender oli win-win, tämä draama, hän keräsi tähdistö ammattilaiset toimivat ammatti: ehdokkaat ja voittajat palkinnon "Oscar" viola Davis, Liam Neeson, Robert Duvall, Jackie weaver, löytö vuoden Daniel Caluya ("Off"), voittaja Golden globe-Colin Farrell, joka pelaa Tuomari Frank castle John Bernthal, tärkein tyttö "fast and furious", Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Carrie Coon ja muut toimijat. Kriitikot sanovat, jäykkyys materiaalin ja puute sentimentaalisuus, vetää Yhtäläisyyksiä kanssa "Dark knight" Christopher Nolan ja kallistuu bändin menestystä tulevassa Oscar-kisassa. Teattereissa 22. marraskuuta.

"Podbrey" - 22. marraskuuta 2018

Kolmas elokuva 29-vuotias venäläinen Johtaja Ivan I. Tverdovsky ("Class of korjaus", "Eläintieteen"), kuvattiin oman käsikirjoituksen. Dramaattinen tarina orpoja Dennis, joka tapahtui yhtäkkiä horisontissa äiti laittaa kannattavaa rikollista liiketoimintaa — simuloida onnettomuus, kiirehtivät pyörien alle kalliita autoja, käyttäen hänen lahja on kirous, ei tunne kipua. Nauha oli ehdolla pääpalkinnon klo Kinotavr vuonna 2018, palkinnon kuvauksesta palkittiin maaginen kamera Denis Alarcon Ramirez ja paras näyttelijä (Anna Sylkeä). Pääosissa Denis Vlasenko, Danil Steklov, Paul Chinarov, Anna Syljen, Wilma Kutavichus, Alexandra Ursulyak, Maxim Vitorgan, Natalya pavlenkova. Teattereissa 22. marraskuuta.


"Päivitä" - 22. marraskuuta 2018

hyvä esimerkki siitä, miten hyvin vaatimaton budjetti voi tehdä todella laadukkaita ja jopa alkuperäinen elokuva. Ja niin ainutlaatuinen näyte olemme Australiasta. Edessämme on tulevaisuuden teknologiaa, joka on tehnyt uskomattoman harppauksen eteenpäin ja se tuli jokaisen talon jokaisessa vaiheessa elämää. Enemmistö hyväksyi teknologinen vallankumous ilolla, mutta on niitä, jotka vastustavat muotivirtaukset. Yksi harvoista ja sankari nimeltään harmaa, hän eschews kaikki, yritän elää omaa elämääni. Mutta melko painava olosuhteet pakottaa häntä harkitsemaan hänen periaatteet ja painopisteet. Hyvä tarina, tulevaisuus, tekniikka ja kaikki se oli kirjattu ruudulla naurettava $ 5 miljoonaa, niin paljon, että Länsi kriitikot ja yleisö oli haltioissaan (86 prosenttia). Ohjaaja ja kirjailija on tehnyt Wonnell, joka varmasti pitäisi huomata suuri Studio ja antaa ymmärtää hankkeen hänen unelmansa (kuten käytäntö osoittaa, se on ollenkaan). Pääosissa: Logan Marshall-green, Abbie Cruden, Harrison Gilbertson, Benedict hardy, Betty Gabriel, Arthur angel, Rena Gallagher. Nauttia kaikki nautinnot tulevaisuus 22. marraskuuta.


"Robin hood: the Beginning" - 29. marraskuuta 2018

kuuluisin folk merkkiä Englannin Kuningas Arthur ja Robin hood. Ja koko ajan olemassaolon elokuvissa muodossa tai toisessa, niistä ampua elokuvia. Vuonna 2017 maailman elokuva näytöt seuraavaksi tuli maalaus Kuningas Arthur "Miekka, kuningas Arthur", jonka tarkoitus oli aloittaa elokuva. Mutta valitettavasti, vuokra ei vastannut odotuksia, ja elokuva ansainnut ei niin paljon kuin se oli toivonut. Ja nyt.29 Nov elokuvateatterista ulos uusi kuva Robin hood - "Robin hood: the Beginning". Locksleyn Robin palaa, yhdessä Pikku-John seuraavan ristiretken toteaa, että Nottingham ja koko Englannissa vallitsee pahuus ja korruptio. Vaivaa taistella epäoikeudenmukaisuutta, Robin kokoaa tiimi, kuten häntä, vihollisia laittomuuden ja alkaa palauttaa oikeudenmukaisuutta, antaa köyhille rahaa varastettu varakas. Samaan aikaan hän tulisi johtaa ja maallinen tavalla, jotta voidaan seurata Nottinghamin Sheriffi. Ja eräänä päivänä hän tapaa Marian, morsian hänen veljensä, joka kuuluu.

elokuvan Ohjaaja oli tehnyt Otto Bathurst, yksi Johtajista TV-sarja "Black mirror" ja "peaky blinders". Yksi tuottajista elokuvan tehnyt Leonardo DiCaprio. Tärkein rooli on Taron Edgerton, Ben Mendelsohn, Jamie Dornan, Paul Anderson, Eve Hewson, Jamie Fox, Joshua Herdman, Tim Minchin, Björn Bengtsson, Ian nokkia. Toivotaan, että tämä kuva kärsii parempi kohtalo kuin "Miekka, kuningas Arthur".


"Veljet Sisaret" - 29. marraskuuta 2018

Wild West puolivälissä 19th century. Palkkionmetsästäjät veljet Sisaret saavat tilauksen viranomainen, joka valvoo länsirannikolla Amerikassa, on uusi uhri. Kuitenkin, tällä kertaa uhri, kemisti-gold digger osoittautuu liian fiksu solmii Liiton etsivä, jonka Sisaret palkkasi, ja alkaa selviytymisen peli, jossa hullu tarina. Länsi-Euroopan tuotanto viime vuosina, ei vain ole huonompi Hollywood esimerkkejä genre, mutta aika järkyttynyt tavallista stereotypioita ("Bone Tomahawk", "Länteen", "Pelastus", "Pimeässä laaksossa"). Hänen sanansa tässä genressä päätti sanoa ja Pariisilaisen Jacques Audiard, jonka epäsovinnainen draama ja Komedia merkitty koko joukko Euroopan awards ("Nähdä, miten ihmiset ovat laskussa", "sydämeni ei enää voittaa", "Read my lips", "Profeetta", "Rust and bone", "Dylan").Ei ole sen palkintoja, ja nykyinen Länsi "Silver lion" paras Johtaja ja myrsky ei ole hiipumassa suosionosoitukset ensi-illan jälkeen, 2018 Venetsian elokuvajuhlilla; audience award San sebastián 2018. Tämä on ensimmäinen englanti-kieli hanke ranskalainen Ohjaaja, joka perustuu useita palkittu romaani kanadalaisen Patrick Dewittin, kuuluisa virtuoosi vuoropuhelua. Kriitikot sanovat kokonaisuus, keveys ja elävä ihmiskunta nauha, ei anti-sankareita sellaisenaan, hän nautti monimuotoisuuden välisiä suhteita merkkiä nauhan kaikkein naurettava tilanteissa ja vaatia, että mukana elokuvassa, näyttelijät pelataan heidän parhaat roolit. Pääosissa väri moderni Hollywood — Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, Rutger Hauer, John C. Reilly, Carol Kane, riz Ahmed, Duncan Lacroix, Johannes Haukur Johannesson, Niels Arestrup. Kirjoittaja soundtrack Oscar-palkittu säveltäjä: Alexandre Desplat ("Hotelli "Grand Budapest", "vesi"). Teattereissa vuodesta 29. marraskuuta.


"valkoinen" - 29. marraskuuta 2018

Kaksi vuotta sitten, yleisö yhdessä merkkiä "Maanjäristys" by Sarik Andreasyan oli keskellä maanjäristys Armeniassa vuonna joulukuuta 1988, joka toi kauhea tuhoa ja vaatinut monia tuhansia ihmishenkiä. Nyt hänen versio dramaattiset tapahtumat tarjoaa Alexander Kott ("Brest fortress", "Testi"). Käsikirjoituksen elokuva palkittiin parhaan Ohjaajan klo MIFF 2018 kirjoittanut Marina Sotši, puoliksi armenialainen, ja se perustuu tarinoita hänen ystävänsä, joka pelasti ihmisiä, Spitak. Ohjaaja ei ammu katastrofi elokuva, mutta runollinen draama, "elokuva-Requiem", jopa mystinen historia, kuten he sanovat silminnäkijät. Tarina keskittyy nuori mies, joka jätti Armenian ja asettui Moskovassa, mutta traaginen tapahtuma pakotti hänet hylätä uuden elämän ja hypätä Spitak, jossa vanhemmat olivat, ex-vaimo ja tytär. Pääosissa Oleg Vasilkov, Alexander Kuznetsov Dmitri Mulyar, Andrew Permyakov, Olivier Pagès, Joséphine Japy. Teattereissa vuodesta 29. marraskuuta.


"Sinä kuolet tai palautamme rahasi" - 29. marraskuuta 2018

huumorintaju, mikä voisi olla parempaa!? Hienostunut, herkkä, mutta se ei ole aina selvää. Juoni pyörii todellinen häviäjä (William), joka tajusi, että tässä elämässä hän ei ole paikka yrittää tasata tilit hänen kanssaan. Kuitenkin on yksi asia, ja sitten hän ei ole onnekas. Uudestaan ja uudestaan hän selviää ja sen jälkeen yhdeksäs yrittää mennä toiseen maailmaan, meidän sankari päätti hakea ammattiapua (Leslie). Kerran laitoin allekirjoitus sopimuksen kuoleman, kaikki muuttuu: uusi työ, tyttöystävä, uusi elämä. Mutta mitä tehdä tappaja, joka aikoo suorittaa, jotta hinnalla millä hyvänsä? Oikealle, juokse! Yksinkertainen, mutta varsin mielenkiintoinen tarina Tom Edmunds. Kasti on ennen kaikkea ylistys. Pääosissa: Ttom Wilkinson, ja Aneurin Barnard, Marion Bailey, Freya naomi watts Christopher Eccleston, että Velibor Topic, Nigel Lindsay, Gethin Anthony, Gioacchino Jim Cuffaro ja muut aateliset. Tässä elokuvassa, koska 29 Nov.

Paras elokuvia koirat | Kynä ja paperi – uskomaton maailma animaatio | Taistelu streaming palvelut. Ota vankeja! | Versio Snyderin tai yksi vaarallinen ennakkotapaus | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. huhtikuuta 2019 | Kinosalona romuttuneet toivoo, | Palkinnon KinoNews 2019. Klikkaa Thanos | Kokoelmia Venäjän ja IVY-Maaliskuu 21 - 24, 2019 | Hollywood kollegansa venäjän tähdet. Osa 2 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 1

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä ontogony opit ja tekniikka , perus tehtävä täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.