katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia toinen puoli. lokakuuta 2018

Date: 2020-07-11 03:24

Rakas cinephiles! Nopeasti lähestyy 31. lokakuuta ja sen kaunis ja kauhistuttava Halloween! Kerätä kurpitsat ja kynttilät, oppia, miten pelata Tämä on Halloween, valmistella puvut hirviöitä, erittäin huolellisesti valita ystävien keskuudessa Klovneja, saada perehtyneisyys henki, kommunikoida Frankenstein, Dracula ja muut hullut! Ja tietenkin, älä missaa ehdoton tarina syvään juurtunut paha "Halloween" näyte vuonna 2018. Ja nyt eteenpäin ilmoitukset!

"Diva" - Brittiläinen Ohjaaja Stephen Frears, täydellinen insinööri naisten suihku kertoa maailmalle tarinoita kaikkein epätavallinen naiset ("Vaarallisia suhteita", "Mary Reilly", "Mrs Henderson esittää", "Queen", "Sheri", "Vastustamaton Tamara", "Philomena", "Victoria ja Abdul"), saavutti elämäkerta, Florence foster Jenkins, lady puolihienosto ilman kuulo ja ääni, intohimoisesti haaveillut, vaikka epäpätevyys, urastaan ja palvonta yleisölle, että olisi purkaa hänen ikävä, yksinäisyys. Rooli prima Frers kutsuttu "suurin näyttelijä aikamme" Meryl Streep, jonka laulu kykyjä oli kysyntää monilla nauhat, ja "Diiva" ("Ohdake", "Postikortteja reunalta kuiluun", "Mamma MIA!", "Kauemmas metsään...").

Nauha on kerätty vuonna 2017 paljon ehdokkaita palkinnon "BAFTA", "Golden globe" ja "Oscar". Lisäksi Nauhat, joukossa ehdokkaat olivat Hugh Grant rooli onnettomat rakastaja Diva, ja Simon Helbergille kuin hänen musiikillinen mentori. Nauha on päättänyt Johtaja hengessä ironista Komedia ja olisi näyttänyt mitenkään tuore, jos ei julkaissut vuotta aiemmin, Ranskalais-Belgialainen elokuva "Margarita", voittaja "Venice international film festival 2016", joka perustuu elämäkerta sama Firenze Jenkins, jossa tärkein rooli kimaltelevaa Catherine froh, viehättävä, hauras nainen, jolla teräs merkki (ei enempää eikä vähempää cavalier order of merit of Arts ja kirjeet, Legion of honor), myönnetty tämä asema, jonka award "Sezar 2016". Laatikko 18. lokakuuta.

"Galveston" - Roy Cady, palkkasoturi mob, sairas, keuhkosyöpään, saa pomo, työ, että se tarvitsee mennä ilman aseita. Tämä työ oli järjestetty. Elossa, Cady on nyt pakko mennä juosta pakoon väkivaltaa pomo. "Hännän" häntä "falling" nuori prostituoitu, Raquel, joka ei ole aikaan ja väärässä paikassa. Mutta se on mahdotonta paeta ikuisesti, ennemmin tai myöhemmin täytyy käsitellä hänen kirous. Elokuvan Ohjaaja tehnyt ranskalainen Ohjaaja, näyttelijä, käsikirjoittaja, tuottaja, kuvaaja Melanie Laurent. Elokuva perustuu romaaniin kirjailija ja käsikirjoittaja, Luoja TV-sarja "True detective" nick Pizzolatto. Pääosissa Elle fanning, Lily Reinhart, Ben foster, Maria Valverde, Beau bridges, Depero Oduye, Sindy chambers, , Michael ray Escamilla, Jeffrey Grover. Laatikko 18. lokakuuta.

"wild life" venäjän palkata alkaa ohjaajan debyytti näyttelijä Paul Tämä nimeltään "wild life", juoni, joka samannimisen romaanin Richard Ford. Elokuva kertoo tarinan romahdus yksi Amerikkalainen perhe, esitetään silmin teini-ikäinen. Kuusitoista-vuotias Joe Osceola center on pakko katsoa, koska hänen äitinsä on suhde, jossa ulkomainen mies, kun hänen isänsä menetti työnsä, taistelee metsäpaloja. Tapahtumia elokuva avautua vuonna 1960. Pääosissa Carey Mulligan, Jake Gyllenhaal, bill camp, Darryl Cox. Tällä hetkellä elokuva on 100% luokitus arvostelua lukijaohjelma Rotten Tomaatti (54 myönteisiä arvioita). Kriitikot lähes yksimielisesti kehui näyttelijän työtä, Mulligan ja Gyllenhaal, ja huomaa myös, että oli aika vahva draama ja vahva esikoisohjaus Tämän kanssa. On mahdollista, että "wild life" on oikeutettuja useita palkintoja. Joten suosittelemme, ettet unohda. Elokuvateattereissa 18. lokakuuta.

"Halloween" on Suoraa jatkoa vuoden 1978 elokuva. Trendi kun elokuvantekijät, ymmärtämättä, että jatko-osia trikvela kultti-nauhat, lievästi sanottuna, ei, tai koko sarja yksinkertaisesti pysähtyi, ottaen muoto. Täydellinen uudelleen? Ei. Se on kuin kirous tulevaisuuden nauha. Yksi ratkaisu on jättää kaikki, kun alkuperäinen, 1981, poistetaan, poistetaan, 1998, 2002 pyyhitty pois, pyyhitty pois, pyyhitty pois. Unohtaa miten kauhea unelma. Juoni uusi elokuva on yksinkertainen: Michael Myers (Nick castle/James, Jude Courtney) kaipaa "kotiin" call of menneisyyden, pitkä häkki ei voi pitää sitä. Paha palaa kaduilla Haddonfield, tuhoa ja kuolemaa.

Nauha takaisin perusasioihin ja sai hyviä arvosteluja kriitikoilta ja ensimmäinen yleisö. Kehua käsikirjoitus, ohjaus, grafiikka, musiikki, ja mikä tärkeintä toimijat ja luovat huomiota yksityiskohtiin. Niistä puutteet jakaa hedelmättömyyttä, vähän verta, vähän lihaa. Kuitenkin, tämä antaa minulle toivoa siitä, että kauhuelokuva. Legendaarinen hullu on palannut. Ohjaus: David Gordon green, sanoo, että tämä osa on loppu historiaa. Aika näyttää, nauti siitä kun voit. Taistella teurastaja yrittää verraton Jamie Lee Curtis, jonka hahmo (Laurie Strode) ja alkoi tämä tarina neljäkymmentä vuotta sitten. Paeta hullu yrittää: Judy Greer, Jeannie Gardner, will Patton, Toby Huss, Nick castle, Terror Bilginer, Jefferson Hall, Andy Matychak ja muita tunnistamattomia ihmisiä (tärkeintä on, ettei kompastu). Voi Myers kuolla? Vastaus annetaan alkaen 18. lokakuuta.

"Mies, joka yllätti kaikki" - Harvinainen, lähes ainutlaatuinen tilaa kotimainen elokuva, elokuva transsukupuolisten kysymys. Jörö Metsänhoitaja maakunnissa, rasiteta perheen, oppii toivoton syöpä diagnoosi, ja viime tosissaan yrittää huijata kuolemaa, muuttaa lattia neuvoja paikallisten poppamiesten:mitä jos kuolema tuli ankka, käännä ankka. Elokuva on ohjaajan tandem Natalya Merkulova ja Aleksei Chupov (palkinnon "Sotšin vuoden 2014" paras debyytti, "yksityisiä osia") osallistui kilpailukykyinen ohjelma "Venetsian elokuvajuhlilla 2018" ja myönsi palkinnon paras näyttelijä (Natalya Kudryashova). Pääosissa Jevgeni Tsyganov, jonka brändi toimii maltillisesti ja viileys yhdistettynä epätavallinen tarina jättää avoimeksi mahdollisuuden, kuten kriitikot sanovat, että mikä tahansa tulkinta historiasta filosofinen tarina satiirinen pamfletti, mistä metaforat sarkastinen vitsejä. Teattereissa alkaen 25.lokakuuta.

Parhaat elokuvat vuoden 2018 loppuun mennessä | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla syyskuun 2019 | Paras elokuvia säiliöitä ja säiliö sodankäynti | Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla elokuussa 2019 | Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020 | Sarja. Lupaavia innovaatioita 2019 | Alkuperä Moskovan film distribution | Sarja. Uusi Mma-2018. I osa | Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogony opetukset ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.