katsomassa elokuvaa

Paras elokuvia toinen puoli. huhtikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:46

totta cinephiles on viimeinen mahdollisuus hengähtää ja kerätä voimia ennen alussa kesäkauden, joka avaa odotetuin, mukaan portaalin käyttäjien "elokuva uutiset," elokuva on 2019. Ennen elokuvan "Avengers 4: Finaali" alkaa tyhjentämään taskut ja kerätä teidän kirjaa, sinun pitäisi kiinnittää huomiota määrä ole niin suuri, mutta se on arvoinen katsomassa elokuvia.

"Miljardia" (2019)


Komedia, sankari, joka vaikutusvaltainen pankkiiri Matthew Levin, aalto taikasauvaa "hyvin wishers" miljardöörejä muuttuen kerjäläinen. Palauttaa rahat, hän on pakko Ryöstää oman Pankin Monte Carlo outo yritys omaa lasta, joiden olemassaolo tuli hänelle vielä suurempi yllätys kuin tappio kunto.elokuvan Ohjaaja Roman Prygunov ("duhless", "Duhless 2", "Kuollut järvi"), kirjoittaja skenaario Andrei Zolotarev ("Jäänmurtaja", "Valmentaja", "Ice"). Pääosissa yksi tärkeimmistä karismaattinen moderni kotimainen näytön Vladimir Mashkov, sekä Dmitri Astrakhan, Alexander Bortech, Gela Meskhi, Paul Chinarov, Marina Petrenko. Rajoitettu julkaisu 18. huhtikuuta.

"Peli mielissä" (2019)
Elokuvateatteri näytöt ulos kuva, joka perustuu tositapahtumiin. Vuonna 1857 Lontoon society of kielitieteilijät päättää luoda "Uusi sanakirja englanti kieli", joka tuli tunnetuksi myöhemmin "Oxford englanti dictionary". Ja kun 20 vuoden jälkeen innostus laatijat laski ja näyttää siltä, että sanakirja ei ole tarkoitus ilmestyä paikalle, James Murray, loistava leksikografi ja kielitieteilijä. Hän innokkaasti vie työtä ja hänen avustajansa etäisyys on valmistunut Yalen Yliopiston Tohtori William Chester Minor, joka on psykiatrisessa sairaalassa rikollisille, Broadmoor.

elokuva perustuu kirjan Simon Winchester "Kirurgi Crowthorne: Tarina murhasta, hulluutta ja rakkautta sanoja." Mel Gibson osti elokuvan oikeudet kirjan vuonna 1999, mutta vasta vuonna 2016 miehistö alkoi luoda elokuva. Aluksi hän halusi tulla elokuvaohjaaja, mutta myöhemmin tämä kanta oli hallussa Farad ja Safinia. Tärkein rooli pari Mel Gibson pelasi Sean Penn. Elokuva myös näytteli Natalie Dormer, Jennifer El, Ioan gruffudd. Vuonna palkata, koska 25. huhtikuuta.

"Vaikutukset" (2019)
Saksan sodanjälkeisen aikakauden, on laantunut, aseet, maa on raunioina. Britannian sotilaallinen Lewis Morgan (Jason Clarke) on nimitetty väliaikainen Hampurin pormestarin. Aseman kunnia ja vastuu, koska kerran upea kaupunki tuhoutui lähes kokonaan. Rakkaan vaimonsa Rachel (keira Knightley) ja sen jälkeen hänen miehensä. Väliaikaisia suojia perheille on tullut ylellisyyttä kartano, jossa asuu saksalainen arkkitehti, jolla on tytär. Tässä on yksinkertainen juoni lupaa meille emotionaalisesti latautunut ja hyvin vaikea nauha. Tärkeintä, historiallinen tarkkuus oli säilynyt vähintään tasolla järkeä. Ei mitään huomaamatta, seuraukset - ajan kysymys. Lisäksi tärkein all-star valettu elokuvan, James Kent oli merkitty Pandora Colin, Jack LaSky, Alexander Scheer ym. On kaksi vihollisen elää saman katon alla tai halu kostaa ottaa, selvittää, 25. huhtikuuta?!

"Piraija Napolin" (2019)
Rikos draama ohjannut italialainen Claudio Giovannesi, moninkertainen voittaja kansallisen ja Euroopan tason palkinnot, nauha-voittaja Berliinin elokuvajuhlilla 2019 (Hopea Karhu) parhaasta käsikirjoituksesta. Kirjoittaja käsikirjoitus ja romaani se perustuu italialainen kirjailija ja toimittaja Roberto Saviano, tunnettu sarjan romaaneja paljastava tutkimus noin Napolilaisen mafian, joka antoi hänelle kuolemantuomion ja oli pakko lähteä hänen kotimaassaan Italiassa. Yhtä vanha kuin maailma, tarina siitä, miten nuori, ylimielinen, ahne elämän, nuoret mafiaa, yrittää paeta köyhyyttä, ja lopulta rauhallisesti tehdä tiensä ylös rikollinen maailmassa. Teema Napolilainen rikollisuuden oma ja yhteinen työ Saviano ja Jaava-sarjassa "Gomorra". Roolit nuorten gangsterit näytteli ei-ammattimaisten nuoriso: Francesco Di Napoli, Vivian ja Aprea, Vecchione chiro, chiro, jne. Pellechia rajallisesti 25. huhtikuuta.

"Jumalan tahdosta" (2018)
Joka voi sitoa kolme miestä? Lapsuus! Yksi, joka oli tarkoitus suojella epäkypsä mielissä, käytti heidän herkkäuskoisuutta, ikuisesti tuhota arvokkain vuotta elämässä jokaisen lapsen. Alexander, Francois, Gilles päättäneet taistella demonit menneisyyden ja kiittää heitä kaikki synnit. Karkaistu periaatteet, vakaumus ja surua, jokainen niistä tulee itse päättää, kuka voi hakea anteeksiantoa ja kuka ansaitsee ankaran rangaistuksen.

viime vuosina elokuvantekijät ovat melko aktiivisesti viljellä aihe pedofilia seinät Kirkon. Ristiriidat ja vastakkainasettelu – niin mehukas aihe. Mutta tarina on niin herkkä asia tulisi aina aloittaa asennosta totuus, mutta miten löytää se, ja onko kaikki on kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Hänen tarinansa päätti kertoa ranskalainen Ohjaaja francois Ozon ("angel", "Franz"). Euroopan nauha (Ranska/Belgia), vaikkakin huomattavalla viiveellä, silti teki sen meidän näytöt, ainoa ongelma on, että muoto on selvästi ole yksi, jonka minä mennä elokuviin, kotimainen yleisö. Niille, jotka koukussa tähän aiheeseen, kiire, istunnot on hyvin pieni, ja jos ei ole, kaikki on alennettu nollaan. Pian lehdet tärkein elokuva vuoden. Löytää oikeus päätti: Melvil Poupaud, Denis Menoche, Swann Arlo, Francois Martore, Bernard Wehrle, Josiane Wise ja muita asianomaisia ihmisiä. Tässä elokuvassa, 25.huhtikuuta.

"Synonyymit" (2019)
25. huhtikuuta venäjän näytöt ulos kuvan Israelin Johtaja Lapid Navada. Tämä yritys oli tarpeeksi hänelle, että elokuva voitti tärkein palkinnon Berliinin elokuvajuhlilla "Golden bear". Tämä on tarina kotiutettujen Israelin Yoav, jotka asettuivat luminen Pariisin lämmittämättömässä asunnossa ja ensimmäinen päivä ilman vaatteita ja makuupussi, kiitos varkaita. Hänen tajuton löytää myötätuntoinen nuori naapurit antaa hänelle vaatteita, rahaa ja puhelin. Ottaa laskeutui jonkinlaiseen vaatekaappi, päähenkilö alkaa "heittää pois kengät" Israelin, ja tulla todellinen Ranskalainen. Pääosissa nuoret näyttelijät Tom Mercier, Quentin Dolmar, Louise Chevillot ja muut. Kaikille ystäville Euroopan elokuva noin pakolaiset – nauha on suositeltavaa katseluun!

"Avengers 4: Finaali" (2019)
kauan Odotettu hetki on tullut. Ilman liioittelua, odotetuin elokuva vuonna on tulossa näytöt ympäri maailmaa. Ennusteita lipputulot tehty. Liput varattu ja myyty pois. Multimillion armeija faneja ja tavallisia katsojia ei voi odottaa loppuun tämän massiivinen taistelu Thanos, joka tuhosi puolet koko Maailmankaikkeuden. Kaikki meistä arvioitu tontti on jo tiedossa - jäljellä kourallinen Avengers yrittää asettua konna, joka aiheutti heidän tappionsa. Team Falcon eye -, Mies-ant ja Kapteeni marvel. Taistelu on eeppinen. Merkkiä suorituskykyä jotkut toimijat sitten varmaan täytyy sanoa hyvästit ikuisesti. Päättyy tämän tarinan alkaa uusi vaihe kynoselen marvel. Väitti, soolo yksittäisiä supersankareita. Ja siellä on jo merkkejä kokoelma Kettu vihdoin "kotiin." Niin ... kuinka surullista oli loppu, tulevaisuudessa tämän multi-vaihe franchising on edelleen kirkas. Elokuva 29.huhtikuuta.

Sarja. Uusi Dec 2018 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 5 | Paras video pelit. huhtikuuta 2019 | Vallankumous Venetsia | Paras zombie-elokuvia | Kokoelmia Venäjän ja IVY -, 17 - 20. lokakuuta. Maleficent - emännän vuokra! | Sarja. Uusi helmikuuta 2020 (Osa 2) | 2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 1) | Ensimmäinen traileri "Captain marvel". Hän vain ei tiedä, Martha | Sarja. Uusi helmikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogony opit ja tekninen instituutti, perus delegointi suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.