katsomassa elokuvaa

Paluu tuhlaajapoika Gunn

Date: 2020-07-11 03:40

Koko konfliktin Walt DIsney company ja Luoja elokuva "Guardians of the Galaxy", James Gunn on ominaista yksi lainaus loistava Gogol "Tarina siitä, kuinka Ivan Ivanovitš riidellyt Ivan Nikiforovich": "Ivan Nikiforovich heräsi, mitä huolimattomuudesta, lausuminen sana, mutta se oli liian myöhäistä: sana on lausuttu. Kaikki on mennyt päin helvettiä!". Turhuuden tämä väite oli kaikille selvää, ja, sekä kirjallisuuden klassikoita, nämä kaikki laittaa paljon vaivaa antaa ex hyviä ystäviä syytä tehdä rauha. Mutta, onneksi, Walt Disney ja Hanna oli melko piilotettu syitä ei tuoda vastakkainasettelua järjetön.

alusta Alkaen, tämä tarina oli, kuten vaudeville. Ei, reaktio Walt Disney, paikannus itsensä valmistajan perhe-sisältöä olivat odotettavissa: yritys ei voinut julistaa selkeästi ja julkisesti, että tällaisia vitsejä, vaikka vuosisadan vanha, on sen brändi. Mutta eroamisen James Gunn oli liiallinen toimenpide, se on selvää, aivan kaiken.

Studio puolelta suihkussa moitteita eri intensiteetti, heikko itsepäinen lainaus pyhien Kirjoitusten osa, Tähti Herran, hyvin erityisiä uhkia Drax Destroyer. Laskea menetys Walt Disney, joka on riita, todennäköisesti ei vain joutuisi maksamaan Hanna kiinteä korvaus ennenaikaisen ja yksipuolinen irtisanominen, mutta investoida luoda uuden käsikirjoituksen, joka todennäköisesti edellyttäisi seuraaja. Kuitenkin, mitään, kuten se tapahtui. Molemmat osapuolet pitivät epäilyttävä hiljaisuus, ei kommentoi mitään avata kirjeitä kannattajat Johtaja, eikä tulevaisuuden näkymiä elokuva, jonka työnimenä on "Guardians of the Galaxy. Osa 3". Ja se on mielenkiintoisin osa vaudeville.on Syytä muistaa, että kesällä 2017, kun Grand menestys toinen osa oli jo selvää, Sam Gunn väitti, että kolmas sarja "määrittää kehitystä kynoselen Marvel vuosia". Myöhemmin selvisi, että tämä hanke voisi alkaa uusi Vaihe. Eli toisin sanoen, arvo voisi olla liioiteltu. Ja sitten tapahtuma sattui, joka muutti kaiken. Joulukuussa 2017, Walt Disney osti Fox Studio ja koko sen kirjaston merkkiä, joka vain odotti tilaisuutta liittyä jo muodostunut ruudulla perheen supersankareita. Tietenkin, tämä ei voi tehdä muutoksia kaikki tulevaisuuden suunnitelmat, mukaan lukien ne, jotka liittyvät "Huoltoa."

lyhyesti sanottuna, ei olisi estänyt tekosyy pitää taukoa ja tehdä tiedustelu. Ja hän ei ollut hidas kääntää ylös. Tietenkin, emme puhu "mnogohodovochke" viittaa siihen, että disney-aineet kaivoi likaa, Hannah jatkaa virallisesti keskeyttää hänet. Todennäköisesti se oli puhdas onnettomuus, mutta se on erittäin onnistunut kaikista näkökulmista. Se mahdollisti yhtiön toisaalta vahvistaa mainetta johdonmukainen puolustaja tietty joukko arvoja, toinen - siirtää tuotannon "Guardians of the Galaxy 3" ennen lopullista selvitystä tilanteesta, jossa perintö Ketun.Kaikki tämä on tietenkin pelkkää teoriaa, mutta lopulta paluu tuhlaajapoika vielä tapahtuu, sidosryhmien on oltava tiedossa alusta asti. Koska vain tämä voi selittää se, että Walt DIsney ei edes yritetty etsiä asianmukainen korvaushoito. Ja sillä välin, välttää haitallisia tahansa lahjakkuus tyhjäkäynnillä, Hanna sai "harjoitella kissat", joka on, harjoittaa mukauttaminen sarjakuvia kilpailija Studio. Mitä, muuten, Johtaja vihjasi takaisin vuonna 2018, demonstratiivipronominit ruoskinta.

Ja mitä nyt? "Olen syvästi kiitollinen päätöksen Disney, ja mielellään jatkaa tehdä elokuvia rakkauden siteitä, jotka yhdistävät meitä kaikkia. Minulla oli ja on edelleen uskomattoman liikuttunut rakkautta ja tukea. Kiitän lämpimästi teitä. Rakastan teitä kaikkia," kirjoitti James Gunn jälkeen uudelleen.

Tämä tarina on aivan loogista päätellä, viimeinen lause romaanin Nikolai Gogol: "se on Tylsää tässä maailmassa, hyvät herrat!".

KinoNews.ru - käyttöohjeet | Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus | 2019 Sarja. Uusia kohteita elokuussa | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2018 | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. lokakuuta 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY -, 17 - 20. lokakuuta. Maleficent - emännän vuokra! | Sarja. Meidän huhtikuuta 2019 | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa I) | Että Funko POP Luvut avain salaisuuksia elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | Paras elokuvia takaa-ajoja. Osa 1

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogony tiede ja tekninen instituutti, perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.