katsomassa elokuvaa

Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus

Date: 2020-07-11 03:17

Vuonna 2020 palkinnon KinoNews juhlii ensimmäinen merkittävä vuosipäivä - hänen voittajat määritettiin lukijoille kymmenennen kerran. Viime vuosikymmenen aikana se oli kapina Akatemia, ylisti niitä, jotka monta vuotta on huomiotta vaikutusvaltainen elokuvamainen ammattiliitot, tulokset iloinen jonkin verran ja turhautunut muut. Ei ollut poikkeus ja palkinto KinoNews 2020, noin voittajia ja häviäjiä jotka me puhumme hieman enemmän.

Jos tärkein nimitys - "paras elokuva" johtaja oli määritelty ensimmäisen vaiheen äänestys, jossa voi osallistua kaikki rekisteröityneet jäsenet, joilla on tietty sijoitus, kategoriassa "paras venäläinen elokuva" taistelu meni kirjaimellisesti viime sekunnilla. Omistettu Ensimmäisen maailmansodan draama Sam Mendes "1917" oli ainoa, joka onnistui pisteet yli kahdeksan pistettä, hänen lähin kilpailija oli voittaja "Oscar 2020" - Etelä-Korean elokuva "Loisia", joka sijoittui tuloksella 7,57 pistettä. Kotimaisten maalauksia tärkeimmät kilpailijat teräs "Teksti" ja "Pitkä". Uusin menetti johtoaseman jo loppuvaiheessa äänestystä Academy. In "Text" otti johdon kanssa pisteet 7,28 6,89 vastaan "Ylevä".

Hallituksen jäsenet olivat kaikki helpompaa: Sam Mendes ja Klim Shipenko, että on, otti "off the bat" ja ei tuotto palm kenellekään, koska ilmoitus pitkä luettelo hakijoista. Britannian Johtaja oli myös ainoa, joka onnistui pisteet enemmän kuin kahdeksan pistettä. Toinen paikka oli jaettu PON Joon-Ho ja Quentin Tarantino, joka sai yllättävän samanlaisia arviointi - 7.71 pistettä. Vastakkainasettelu kotimaisen Hallituksen oli hieman terävämpi täällä, Luoja "Ylevä" Cantemir ja Balakov takana johtaja vain kuusi kymmenesosaa kohta.

toimii luokkiin lukijat painos "movie news" olivat yksimielisiä monet Länsi-ammatillinen elokuva-organisaatiot: Joaquin Phoenix ja Renee Zellweger voitti suurella marginaalilla alkaen kilpailijat. Toiseksi miehet olivat Leonardo DiCaprio, takana johtaja at pisteet, ja naiset - Scarlett Johansson, joka menetti melko vähän - 6,84 pistettä vastaan 7,16 on Zellweger. Toiseksi heidän venäläiset kollegansa osoittautui Andrey Smolyakov ("Plant") ja Vasilisa Perelygina ("äiti antaa tupenrapinat").

"Avengers 4: Finaali" oli kiistaton johtaja kategoriassa "best special effects", ja he vain onnistunut saamaan enemmän kuin kahdeksan pistettä. Kun valmis "Alitan: Battle angel", jäi puoleen pisteeseen. In nimitys "paras animaatioelokuvan" tärkein kamppailu oli välillä sarjakuvia "Klaus" ja "toy Story 4", Savelovskaya ensimmäinen voitto pisteet 7,9 vs 6.95 pistettä.

Yksi odotetuin elokuvia elokuva mukauttaminen "dune" ei vakavia haastajia. Toisen ja kolmannen tuli maaliin "Argumentti" ja "Ei ole aikaa kuolla." Tom cruise oli melkein tarpeeksi Robert Pattinson kategoriassa "paras newsmaker", Alitan melkein kiinni kanssa Raketti in nimitys "paras tietokoneen merkki". Odotetuin peli 2020 oli "Cyberpunk 2077", jossa on suuri kuilu toinen valmis "Resident Evil 3".

Ole kytketty pois päältä kategoriassa "paras sarja". Fiction Trilleri "Boys" luottavaisesti oli johtaa alusta ennen loppua tuli toisen jatkoa historian Windsor - "Kruunu". Luultavasti suurin ero johtaja ajajia kirjattu luokkaan "paras mini-sarja". Täällä "Tšernobyl" on saanut lähes puolitoista prosenttiyksikköä korkeampi kuin lähin "True detective".

Emilia Clarke kirjaimellisesti viimeisen sekunnin oli riistetty bonus tulee koko ajan ensimmäinen, Helena Bonham Carter in nimitys "best näyttelijä sarjan". Ero oli vain kolme kymmenystä. Miehillä on se etu, Karl urban on ollut ylivoimainen, on toinen paikka oli hänen kaveri "Poika", Anthony Starr. No, paras valettu sarjassa "Tshernobyl" on lähes vaiheessa ennen rakenteen päättyi sekoitettu huomautus näytä "Game of thrones".

täyden listan ehdokkaat ja voittajat löytyvät sivulta elokuva KinoNews 2020 mennessä.

Warner Bros.: Menestyksekäs franchising, ja mistä löytää niitä | Että Funko POP Luvut avain salaisuuksia elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2019 | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. toukokuuta 2019 | Elokuva. Odotukset 2019. | Paras video pelit. huhtikuuta 2019 | 2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 2) | Kokoelmia Venäjän ja IVY-23-26. toukokuuta 2019 | Paras video pelit. syyskuuta 2018 | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2019

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogeneesi opit ja tekninen , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.