katsomassa elokuvaa

Palkinnon KinoNews 2019. Klikkaa Thanos

Date: 2020-07-11 03:36

Ehkä koskaan historiassa Palkinnon KinoNews taistelua johtajuutta lähes jokainen luokka ei ole niin suuri kuin alussa 2019. Kirjaimellisesti, kunnes viime päivä äänestää, juonittelua oli siellä, ja lopulta monien luokkien voittajat edellä kilpailijoitaan muutamalla kymmenyksellä.jakaa pisteitä. Kaikki tämä viittaa siihen, että nykyisessä palkinnon kauden joukkuetta taisteli tasavertaisesti, huolimatta niiden hyvin eri painoluokkien siinä mielessä, tuotanto, mainonta ja muut budjetit.

se ei ole yllättävää, mutta suurin draama on kategoriassa "paras elokuva", jossa läsnäolo Thanos näyttää tekevän mitään vastusta turhaa. Kuitenkin, lähes koko toisen vaiheen äänestys, suosikki ei elokuvassa Marvel comics ja blockbuster "Mission impossible 6: seuraukset" menettää johtaa viime hetkellä. Lopullinen saldo osoittautui niin - "Avengers 3: infinity War" - 7.75 pistettä, "Mission 6" - 7.6 pistettä, "Vihreä kirja" - 7,4 pistettä.

Joukossa venäjän maalauksia tällainen voimakas vastakkainasettelu ei tapahdu. Täällä lähes välittömästi johti kisaa draama "Summer", ja taistelu oli vain "hopea", joka annettiin "valkoinen", kolmas rivi rating otti elokuva "Mies, joka yllätti kaikki", takana johtaja enemmän kuin piste.

kategoriassa "best näyttelijä" johtaa onnistui käydä kaikki osallistujat, ja voittaja ei ole itsestään selvää, kunnes viime päivä äänestää. Tulos puhuu puolestaan: elokuva-Akatemia portaali "movie news" ja ei nimeä yksi voittaja ja palkinto myönnettiin kaksi Rami Malek ja Bradley Cooper, jotka sijoitettiin 7.7 pistettä. Kymmenesosa takana, Josh Brolin ja viisi - Tom cruise. Samanlainen tilanne vallitsee luokassa venäjän näyttelijät: Jevgeni Tsyganov ("Mies, joka yllätti kaikki") nappasi voiton lähes maaliviivalla. Kymmenesosa takana Fedor Dobronravov ("Eli"), toinen viisi sadasosaa - Konstantin Habensky ("Selfie").

Näyttelijöitä vakavia yhteenottoja ei tapahtunut. Emily blunt ("Hiljainen paikka") melkein heti tuli johtaja ja oli ennen hänen lähin kilpailija Olivia Colman ("Rakastajatar") on juuri se kohta, Natalie Portman ("Tuho") sijoittui kolmanneksi. Venäläisten kollegojensa kanssa, tämä kilpailu oli hieman terävämpi: Alexandra Bortech ("minä laihduttaa") sai 7.44 pistettä, ja Natalia Kudryashova ("Mies, joka yllätti kaikki") - 7.33 pistettä.

Ehkä kaikkein odottamaton muutos tapahtui kategoriassa "best Johtaja". Sekä ensimmäisen ja toisen vaiheen ehdottomia suosikkeja olivat Russo veljekset, mutta lähempänä finaali, Steven Spielberg on tullut varsin reippaasti kiinni heidän kanssaan ja lopulta ylitti maaliviivan ensimmäisenä, vain yksi pisteytys enemmän kuin kahdeksan pistettä. Luojat "Avengers 3" on rullattu oikeus on kolmas sija ja toinen meni Christopher mcquarrie 7,8 pistettä. Kotimaiset tuottajat hyötyvät Kirill Serebrennikov oli kiistaton. Toinen ja kolmas sija otettiin Edward parry ("Eli") ja Alex Tarve ("minä laihduttaa").

kategoriassa "best animated film" varten ensimmäinen paikka taisteli "Ihmeperhe 2" ja "spider-Man: universumiin", pieni etu oli hankkeen Pixar. Mutta viime päivinä, riidan yhtäkkiä puuttui "Ralph vastaan Internet" ja alkoi liikkua niin nopeasti, että lopulta oli vain yksi, joka on yli 7 pistettä. Sen kilpailijat valmis rodun kanssa ero yksi kymmenesosa on 6.7, verrattuna 6,6 pistettä. Video-kilpailu erityistä on tapahtunut: "God of War" pallo on todennut, teki 8,44 pistettä, "Detroit: Tulla mies" tuli toiseksi tuloksella 7,69.

osa TV-sarjassa "villi Länsi" menetti viime hetkellä, menettää sarja, "Jack Ryan" kanssa pisteet 6.24, - 6.47 pistettä. "Viikingit" tuli kolmas - kuusi pistettä tarkalleen. "American crime story" on hyvin luottavaisesti voitti kategoriassa "paras minisarja" ja "paras uusi sarja" kirjoittamalla molemmissa tapauksissa, enemmän kuin seitsemän pistettä. Ainoa kilpailija, ja siellä oli "Kauhu" jäljessä johtaja noin puoli piste.

Vain kaksi tapausta, yksimielisyyttä äänestäjiä oli niin kovaa, että voittaja oli mahdollisuus pisteet enemmän kuin yhdeksän pistettä. Puhumme ehdokkuutta: "paras tietokoneen merkki" ja "odotetuin elokuva". Ensinnäkin, kuten asiaan kuuluu Titan kanssa Käsine Infinity, voitti maanvyörymä voitolla Thanos toisella - Yleensä, hän on elokuvan "Avengers 4: Finaali". Kaikki hänen kilpailijat eivät voi edes saada kahdeksan pistettä. Kaikkein odotettavissa kauhuelokuva "Se: Osa 2", joka sijoittui toiseksi, ja "John Wick 3", viimeistely kolmas.

Koko listan ehdokkaat ja voittajat käy Palkinnon KinoNews 2019.

Paras elokuvia toinen puoli. huhtikuuta 2019 | Ensimmäinen traileri "Captain marvel". Hän vain ei tiedä, Martha | 2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 2) | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla Maaliskuun 2019 | Vastaan Coronavirus elokuvafestivaaleilla | Kirja vs. Elokuva. Kuka voittaa? | Paras video pelejä keväällä 2020 | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 2 | Paras elokuvia toinen puoli. kesäkuuta 2019 | Paras elokuvia viime vuosikymmenen helmikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin vinttikoira ontogony tiede ja tekninen , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.