katsomassa elokuvaa

Oskar 2020 mennessä. Menettää Netflix ja Korean voitto

Date: 2020-07-11 03:16

Seremonia "Oscar 2020" jää historiaan, ensin yksi kaikkein ennustettavissa, ainakin näyttelijäntyössä palkintoja, ja toiseksi, koska tuo ehkä suurin yllätys viime 10 vuotta. Tärkein triumph of American palkinto ei ollut Amerikkalainen elokuva, ja suurin häviäjä - edelleen suurin yhdysvaltain streaming palvelu. Lisäksi paremmuus ei ole Amerikkalainen tai edes englanti-speaking elokuva oli niin ylivoimainen, että se ei kyennyt ennustamaan jopa niin maustetaan asiantuntijat, kuten lukijat painos "Movie news".

että Etelä-Korean "Loisia" on yksi voittajia, tärkeintä näyttää elokuva-alan, ei ole epäilystäkään. Kun hän aloitti elokuva ohjaus PON Joon-Ho, joka hän kuvasi omasta käsikirjoituksen, on jo saanut kaikki mahdolliset palkinnot. Hänen pitkä nousu Kultainen pienoispatsaat alkoi Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa viime vuonna. Se oli mahdollista varmuudella väittää, että luojia "Loinen" vie kotiin palkinto annetaan päivitetty ehdokkaaksi ulkomaisten elokuvien, hyvin, ja suurella todennäköisyydellä ennustaa mahdollisuus voittaa nimitys "paras käsikirjoitus". Mutta mitä Korean draama onnistuu ottamaan Oscar-gaalassa kategorioissa "best Johtaja" ja "paras elokuva", kukaan ei ollut aavistustakaan.

katso tulokset tapauksessa äänestää lukijat lehtemme artikkelissa "Oscar 2020 mennessä. Kuka on voittaja?", ymmärtää, miten vähäinen se tuntui mahdollisuudet "Loisia". Ensimmäisessä ja toisessa tapauksessa, elokuva oli vasta kolmannella sijalla, perään valtava marginaali suosikki sotilaallinen draama "1917". Se on ymmärrettävää, koska mahdollisuudet elokuva Sam Mendes näytti erittäin merkittävä: aiemmin hän oli ollut aktiivisesti kerätä palkinnon ja korkeampi testi ei myös ole vain Naamio British Academy, mutta tärkein "Golden globe".

Mutta jotain tapahtui ja se tapahtui. "Loiset" on tullut ensimmäinen ulkomainen elokuva projekti, joka voitti sen "alkuperäinen" luokka ja kategoriassa "paras elokuva". On huomattava, että tämä levy piti olla pari vuosikymmentä aiemmin, kun molemmat patsaat taisteli Italian elokuva "kaunis Elämä", mutta sitten mestariteos Roberto Benigni, väittäen, seitsemän Oscaria, on toinen joukko palkintoja. Jättäen kohtaus hänen ensimmäinen patsas, PON Joon-Ho on luvannut, kuinka juoda, kun virallinen osa, mitä tapahtuu hänelle, kun hänen kätensä oli niin paljon pokaaleja, se on vaikea kuvitella.

kuten Netflix, "Oscar 2020" on itse asiassa toisti tarinan siitä, mitä tapahtui aiemmin "Kulta globe". On ehdoton johtaja on useita nimityksiä (alkaen streaming palvelua he olivat peräti 24), hän voisi liitu jopa vain kaksi palkintoa. Vanhoja hyviä elokuvia tippuu tech jättiläinen lähes kaikki suuret luokat, jopa sellainen, jossa hänen voitto näytti väistämättömältä - "best animaatioelokuvan". Muuten, tässä meidän lukijat on tehty vielä toinen virhe, jolloin voiton animaatioelokuva "Klaus", hetkeksi, jolla on kaksi paremmuutta "toy Story 4".

Mutta, tietenkin, tärkein häviäjä koko palkinnot kausi voidaan oikeutetusti pitää luonnoksen, kirjailija, joka ei ollut niin rakastava kenogamissi Martin Scorsese, ja luominen ja edistäminen, joka on investoinut valtavia resursseja samassa Netflix. Tarina "Irish" tarkalleen toistuva historian toinen rikos draama mestari - "gangs of new York", väitti myös täsmälleen sama 10 Oscar ja ei ole saanut mitään. Mutta 17 vuotta sitten, Scorsese ainakin sai Golden globe ohjaa. Hänen uutta työtä ei arvosteta eikä British Academy (10 ehdokkuutta), tai Hollywood foreign press Association (5-luokkainen).

se on todennäköisesti maailman elokuva ja ei tiedä, että toinen tällainen tapaus, kun kaksi kertaa elokuvissa sama Johtaja, joka taisteli kymmenen "Oscar", oli jää mitään. Seremonia "Oscar 2020" osoittautui yllättävän kevyt ja pienikokoinen. Ehkä joissakin hetkiä puuttui kuohuviini musiikkiesityksiä ja sketsejä Billy Crystal, mutta Yleisesti voidaan sanoa, että toisen kokeilla ilman juontaja oli varsin onnistunut. No, ellei lasketa täysin väistämätön ja ei ole aina johdonmukainen puheet voittajat.

se Jää vain odottamaan tuloksia oman palkinto - KinoNews 2020 mennessä. Kuka tietää, ehkä meidän Akatemia toisin päätä.

Star wars 9. Lopullinen, joka ei | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa I) | Että Funko POP Luvut avain salaisuuksia elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | 2019 Sarja. Uusia kohteita elokuussa | Paras TV-ohjelmia noin tilaa | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 1) | Vaikutus Thanos, tai aviomies Palaa töistä | Paras video pelejä keväällä 2020 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 31. tammikuuta - 3. helmikuuta 2019 | katsomassa elokuvaa

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogony opit ja tekninen instituutti, perus organisaatio suorittaa tieto ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.