katsomassa elokuvaa

Oscar-2019: Veto musta

Date: 2020-07-11 03:33

mitä tapahtuu seremonia "Oscar 2019", se ei missään tapauksessa jää historiaan kuin palkinto itsessään ja elokuva Yleensä. Ei vain siksi paljon prosessin ssa tapahtuu ensimmäistä kertaa, mutta myös, koska mielissä Akatemian ilmeisesti oli tärkeä murtuma, joka on kauaskantoisia seurauksia.

- kohokohta-ohjelma, tietenkin, oli seitsemän ehdokkuutta "Oscar" elokuva Marvel studiosin "Musta Pantteri". Ensimmäinen, koska tämä on ensimmäinen osuma elokuva mukauttaminen sarjakuva-ehdokkuuden "paras elokuva". Mitään tällaista ei ollut ennen tapahtunut, vaikka paras edustajat genre, esimerkiksi elokuvan "the Dark knight", joka oli jätetty huomiotta, vaikka kaikki siihen liittyvät tiedot melun ja safiireja. Sinne lopulta, tärkein palkinto Marvel projekti, ei liian tärkeä. Paljon enemmän mielenkiintoisia muutoksia, jotka kuvaavat tämän laajennuksen.

muista se, sillä jos ennakoida tulevan voiton "Mustat Pantterit", konservatiivinen osa Akatemian yritti kesällä 2018 luoda erillinen luokka, jossa he olivat turvallisesti "yhdistää" kaikenlaisia myyntihittejä. Näin oli tehty varsin ilmeinen yritys erottaa elokuvia, jotka saivat eniten tukea yleisö, "oikeaa taidetta", mikä tietenkin vähentäisi prestige-tällaisen palkinnon. Onneksi yritys epäonnistui. Kuukautta myöhemmin, "jälkeen pitkiä neuvotteluja," Academy kieltäytyi tämä outo uusi idea. Todennäköisesti, painostuksesta nuorempi osa sitä.


Seurauksena, "Black Panther", on tasoittanut tietä huipulle hankkeita "kevyt genrejä", samoin kuin yhdysvallat on oikeuskäytännön, sitten pioneer seuraa muiden. Jotain tällaista historiassa Hollywood on jo tapahtunut, kun torjunnassa "vakavien" elokuvien liittyi musikaaleja.

Mutta paljon enemmän mielenkiintoisia kuin läpimurto "Black Panther", oli menestys elokuva-confessions of Roma, joka luotiin Ohjaaja Alfonso cuarón. Ei siksi, että mestari kaikki kaupat cuarón on oikeutettu heti kolme Kultaisia patsaita. Niin hartaasti tukea Meksikolainen draama, sai 10 ehdokkuutta "Oscar 2019", on paljon enemmän poliittisesti korrekti kuin äänestää Kinomax Marvel, ja, todennäköisesti, ei ole suhteessa sen ansioista.

se, että äänestää äänestäjät tapahtui taustanaan akuutti poliittinen kriisi YHDYSVALLOISSA aiheuttanut yhteenotto Presidentti Donald trump ja Demokraattinen puolue, joka jopa johti pysäkki toimi monien valtion virastot. Syynä tähän konfliktiin oli halu Puhemies rakentaa seinän rajalla kotimaa Alfonso Cuaron. Ja Hollywood, kuten tiedämme, paitsi sen yksittäisiä jäseniä, on aina ollut syvä opposition nykyinen johtaja Valkoinen talo. Siksi, riemuvoitto "Roma" - on moderni versio Opposition tai protestiäänen.

joten, voittaa hänet, jos se tapahtuu, tulee olemaan paljon enemmän poliittinen kuin se olisi, jos "Musta Pantteri". Niin laittaa mustat, hyvät naiset ja herrat, tämä voittaa kaiken.

Että Funko POP Luvut avain salaisuuksia elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 6 | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. huhtikuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-14 - 17. Maaliskuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 31 Oct - 03 Nov | KinoNews.ru - käyttöohjeet | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 3 | Paras elokuvia toinen puoli. kesäkuuta 2019 | Teaser traileri elokuvan "Avengers 4". Sana peli | Paras vampyyri elokuvia

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin vinttikoira kehitys opetukset ja tekninen , perus rooli suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.