katsomassa elokuvaa

Oscar-2019. Soita Bryan singer

Date: 2020-07-11 03:37

Yhdysvaltain elokuva-Akatemia vuonna 91 th aikaa suun Hollywood-ja muita kuuluisuuksia ilmoitti voittajat palkinnon "Oscar" for 2018. Tämä seremonia on true cinema ystäville odotti suurella mielenkiinnolla, koska paljon on tapahtunut ensimmäistä kertaa. Esimerkiksi, ensimmäistä kertaa in tärkeimmät ehdokkaat julkistettiin elokuva mukauttaminen sarjakuva, ensimmäistä kertaa taistelussa tärkein palkintoja osallistui hankkeeseen, ei julkaistu laaja julkaisu, ja esitteli live streaming-palvelu, ensimmäistä kertaa kolmeen vuosikymmeneen ssa jäi ilman isäntää. Mutta, valitettavasti, mahdolliset näistä innovaatioista ei ole täysin käytetty, ja "Oscar 2019" oli yksi kaikkein ennustettavissa ja tylsää.

ensinnäkin, se on syytä huomata, että käyttäjät portaali "movie news", äänestivät voittajat helmikuun alussa, pieleen kaikki luokat, paitsi yksi. Niin, lukijamme voittaa nimitys "paras elokuva" palkittiin elokuva "Roma", viimeistelty vankka etu. Toimii luokkiin hallitsi Glenn close ja Viggo Mortensen. Ja vain kategoriassa "best animaatioelokuvan" valinta on samaan aikaan..

kuten Romanien, tappio finaalissa oli odotettavissa, sillä merkittävä osa Akatemian asettaa vastaan streaming-palvelut, varsinkin Netflix, ei ilman syytä uskoa, että ne ovat hitaasti mutta varmasti tappaa auton. Ehkä lähitulevaisuudessa tilanne muuttuu, mutta siihen asti, kunnes signaali on jätetty on melko ilmeinen. Ei auttanut edes se kuuluisa vastakkainasettelu Hollywoodin ja YHDYSVALTAIN Presidentti ja kaikki tämä on erittäin kivulias American society of Meksikon agenda.

Voisi voittaa "Musta Pantteri"? Tietenkin, ei ole. Ja se ei ole mitään taistella jonkun oikeuksia ja edellytyksenä tasa-arvoon. Äänestä "Panther", Akatemian olisi tunnustanut mielettömyyden hänen ehdotettu sama uudistus erillisenä luokka myyntihittejä, niin yhtäkkiä perustettu kesällä 2018 ja yhtä nopeasti "lykätty kunnes parempia aikoja." Mutta Marvel ei ole syy rikos, koska hänen hanke on saavuttaneet kolme palkintoa kerralla, ottaa myönsi tämän indikaattorin vain "Bohemian Rhapsody" ja mikä on sama kuin Roma.

Toinen asia, Ohjaaja spike Lee reagoi väkivaltaisesti kuin "Oscar" varten käsikirjoituksen elokuvan "Musta kaikenlaisia asioita yli" ja häviäjä kategoriassa "paras elokuva". Onko uhmakkaasti nousi ylös ja käveli oven saliin, kun se oli ilmoittanut noin voitto "Vihreä kirja", ja sitten uhmakkaasti nousi lavalle takaisin, onnellinen, kun luojat "Kirjat" olivat hajallaan Kuittaukset. "Kun elokuvassa joku jossain on onnea, olen aina menettää", - pettyneenä hän kommentoi, viitaten tilanne vuonna 1989, kun hänen elokuva "Tehdä oikein" ei ole saanut luettelon ehdokkaat, ja tärkein "Oscar" sai draama "miss Daisy".

Siirrä spike Lee ja tuli kirkkain jos tämä seremonia. Varmasti ei tee hänelle oikeutta, koska selvää epäkunnioitusta kollegansa, mutta se on varsin selitettävissä, kuten "Vihreä kirja" olivat tyytymättömiä ei vain sukulaisia tärkein sankari ei Shirley, mutta kaikenlaisia musta julkisuuden henkilöitä, julistaa maalaus "satu valkoiset erotella."

Vähän hälventää ikävystyminen poliittiset julistukset, välissä hyvin outoa voittoja iso mainos ryhmän "Queen 2", vilkas ja koskettava vastaus "Oscar" Olivia Coleman. Lisäsi hieman kemia, yhteinen suorituskykyä Bradley Cooper ja Lady Gaga. Sinun melkein pakko pahoitella, ettei vahva johtava ilmiö Melissa McCarthy vaipan muhkea kaneja. Melkein aiheutti röyhtäily kuulosti lavalla vitsejä naisten kuukautiset ja pikkuhousut. Mutta ei enempää.

Kulunut seremonia osoittaa, että Yhdysvaltain elokuva-Akatemia ei ole vielä valmis muutokseen, vaikka katastrofaalinen lasku luokitukset osoittavat viime vuosina. Se on aivan sama hirveän konservatiivinen rakenne, joka ei tunnista "oikea elokuva" myyntihittejä eivät ole valmiita hyväksymään uusia menetelmiä sisällön jakelu, ja, mikä kummallista, ei voi ymmärtää, miten kaikki sen resurssit tehdä innostava, värikäs show. Jos siellä on joku palkinto, joka myönnettiin eniten epäonnistunut suorituskyky, "Oscar 2019" olisi johtaja ehdokkaita.

Ja viimeinen. Jos se oli niin pelottavaa sanoa lavalta Dolby cinema, sanomme: "Bohemian Rhapsody" syntyi ansiosta Bryan singer, mitä olisi voinut se on poissaolevana ei veloiteta. Valitettavasti, rakennettu USA absoluuttinen syyttömyysolettamaa oudolla tavalla ei toimi Hollywoodissa. Ehkä kannattaa luottaa häneen organisaation tärkein osoittavat, elokuva-alan, koska hän onnistui kääntämään Rami Malek Freddie mercury?

Kinganon. Elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2019 | Parhaat elokuvat joulukuun puolivälissä, 2018 | Taistelu streaming palvelut. Ota vankeja! | Paras video pelit. huhtikuuta 2019 | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 2) | Elokuvia 2019. Tulokset | Sarjan 2020 mennessä. Uusi kesäkuussa | Sarjan 2020 mennessä. Uudet tuotteet tammikuussa (Osa 2) | Paras elokuvia toinen puoli tammikuuta 2019 | Vallankumous Venetsia

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogony tiede ja tekninen , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.