katsomassa elokuvaa

Odotetuin elokuvia 2020 mennessä. Osa 1

Date: 2020-07-11 03:12

Vuoden 2019 osoittautui elokuva-alalle monessa mielessä käännekohta. Näin ollen sopeutuminen Marvel comics "Avengers 4: Finaali" rikkoi monia absoluuttinen kirjaa, mukaan lukien tärkein, kesti vuosikymmenen. Elokuva "Jokeri" oli ensimmäinen projekti, jossa Amerikkalainen R-luokitus, joka onnistui ansaita yli miljardi dollaria. Sony Studio ohjauksessa sama Marvel käyttöön sen kaikkein käteistä tarina spider-Man. Kumppanit onnistuneet murtamaan uudestaan ja sitten uudistaa sopimuksen yhteisestä käytöstä luonnetta. Korean draama "Loisia", lavastettu tunne Cannesissa, luottavaisesti kerännyt eniten arvostettuja kansainvälisiä palkintoja ja suuntasi katseensa oscar-palkinnon.

Koko elokuva markkinoilla oli kuumeinen ennakoiden uusien streaming palvelut, ja entinen monopoli - Netflix on kärsinyt valtavia tappioita. Kaikki viittaa siihen, että tulevana vuonna, monet suuntaukset viime vuonna edelleen. Lukuun ottamatta, ehkä, taistelua otsikko korkein bruttoutusmenettelyksi elokuvan historiassa. Joten, mitä elokuvia 2020, yleisön tulisi kiinnittää huomiota ja ei kärsiä heidän vapauttamistaan.

"Hyökkäys" (2020)

Kesto: 129 min Budjetti: 10 000 000 $Voit viitata työn Ohjaaja Fjodor Bondarchuk, mutta se on mahdotonta olla tunnustamatta hänen kyky ampua kaikkein näyttäviä ja yksi menestynein kotimainen myyntihittejä. Jatko fantastinen melodraama "Vetovoima" on selvästi ole poikkeus. Ilmeinen haastaja johtajuutta keskuudessa elokuvia venäjän tuotanto vuonna 2020. Asunnot perinteisesti kaikkein kannattavaa näitä maalauksia, ajan Joulu loma.

"1917" (2020)

Kesto: 118 min.Perinteisen vuokra myöhässä ulos vaatia paljon palkintoja sotilaallinen nainen. Ensimmäisen maailmansodan harvoin saa linssit kuuluisa elokuvantekijät, ja sitten toisella puolella kamera, siellä oli koko Sam Mendes, ja lausuma Roger Dikins ja sen ainutlaatuinen menetelmiä ammunta. Tammikuun 30 elokuvateattereissa iso-näytöt.

"birds of Prey: Uskomaton tarina Harley Quinn" (2020)

Budjetti: 75 000 000 $Perintö elokuva mukauttaminen DC comics "suicide Squad", joka on arvoinen menossa elokuviin pitkälti läsnäolosta Margot Robbie törkeää asuja ja maila kädessään. Toiveena on huomattava silpominen, niin tyypillistä konna, ja virta uskallettu vitsejä. Kaikki tämä värikäs naisten häpeäksi elokuvia 6. helmikuuta.

"Ice 2" (2020)
Viime vuosina urheilu draama tuli todellinen villitys kotimaisen teollisuuden. Ne ovat suuri kysyntä keskuudessa merkittävä osa meidän yleisö, ja urheilu, yhdessä karismaa tärkeimmät tähdet venäjän ruutu, Aleksander Petrov, ja vielä enemmän. Jatko-osa erittäin onnistunut elokuva "Ice" vuonna 2017 oli aivan väistämätöntä, joten hymy ja ratsastaa 14. helmikuuta.

"uskomaton matka lääkärin Doolittle" (2020)
Varmasti yleisö nauttia symbioosi Sherlock Holmesin ja Tony stark, kun kaikki, vuonna nimiroolin näytteli Robert Downey Jr., mutta ohittaa täynnä seikkailuja ja puhuvat eläimet, tarina, joka tuli edelläkävijä meidän Lääkäri Dolittle, suorastaan mahdotonta. Venäjällä elokuva julkaistaan hieman myöhemmin kuin muissa maissa - 20. helmikuuta.

"ja Punaiset" (2020)
- Elokuvien genren "VIN Diesel" - se on aina hyvä lääke tylsyydestä tai huono sää, ja jos tämän perusteella projekti oli erittäin mielenkiintoinen graafinen romaani, jopa enemmän. Traileri elokuvassa ei ollut liian asetettu jotain omaperäistä, mutta arvostavat yritys Diesel moottorin nousta varjoista ja "fast and Furious" on ehdottomasti sen arvoista. Vähintään lahjaksi Puolustaja Isänmaan Päivä. Helmikuun 20.

"sonic elokuva" (2020)

Kesto: 100 min Budjetti: 90 000 000 $Aluksi elokuva voi olla kiinnostava vain fanit video peli sarja noin hyvin nopeasti sininen siili. Mutta dramaattinen taistelu "oikea" design päähenkilö on pakko kiinnittää huomiota tähän hankkeeseen ja yleisö on kaukana pelaamista teollisuuden. No, tällaisten lahjakkaita toimijoita, kuten Jim Carrey ja James Marsden, voi hieman lieventää vaurioita näköä. Helmikuu 20, voit alkaa kilpailu.

"Hiljainen paikka 2" (2020)


Ensimmäinen sarjassa tämän fantastinen Trilleri hyökkäys reagoi ääniä hirviöitä oli todellinen ilmestys. Toinen osa on yksinkertaisesti pakko tuoda projektin uudelle tasolle. Ainakin selittää syitä maailmanlaajuinen katastrofi. No, inhottaa hyökkääjät kotiin planeetalla. Vaikka, se voi olla vasemmalle, kunnes kolmas elokuva. Yritetään selvittää, 19. Maaliskuuta.

"näkymätön Mies" (2020)

Budjetti: 1 230 000 $Fantastic teoksia Herbert George wells jäljelle jäi vain nimi. Käsite oli muuttunut, että on, reaaliajassa, ja mukaan moderni kehitys juoni ei ole mies ja nainen. Tietenkin, hyvin näkyvä. Tietenkin, jahtaa paha mies. Huolimatta banaalisuutta suunnittelu, arvioida tilannetta edelleen voimassa. Ainakin esiintyjä otsikko rooli ja tapoja havaita näkymättömiä matelija. 26. maaliskuuta.

"Mulan" (2020)

Budjetti: 150 000 000 $Toinen yritys Walt Disney ansaita rahaa menestys oman animoituja klassikoita. Vuonna 2019 yksi heistä oli erittäin onnistunut, saavuttaa toisen jätti paljon toivomisen varaa. Edellyttää sopeutumista muinainen Kiinalainen legenda noin tyttö-soturi katsojaa tahansa Kiinan ulkopuolella, tulee selväksi, kun 26. Maaliskuuta.

"aika kuolla" (2020)

Budjetti: 250 000 000 $Vuosipäivä episodi "James bond" ja jälkimmäinen, jossa rooli agentti 007 soitti Daniel Craig. Muistuttaa, katsella elokuva James bond-elokuvassa, koska se ei ole vielä kunnollinen. Konna taide, kauneus kaikenlaista, ajo kalliita autoja, cocktaileja, gadgetit q-haara. Kaikki tämä ja enemmän voidaan sekoittaa, ei sekoitettuna, alkaen 9. huhtikuuta.

"jousimiehet" (2020)
Toinen urheilu draamaa. Jälleen Petrov. Faneille jalkapallo historia on epäilemättä utelias. Toiset, riippuen siitä, missä määrin historiallisia tapahtumia, laadukkaita esityksiä ja annos Isänmaallinen kiihkeys. Pelata 16. Huhtikuuta.

"Musta Leski" (2020)
Kun Natasha Romanoff oli pieni tyttö, jolla oli kihara tukka, hän oli Kay Gee Bee ja toi paljon ongelmia vihollisia Neuvostoliiton vallan. Sitten hän ajatteli paremmin sitä, lähemmäksi lihaksikas kaverit ympäristöstä Tony stark ja vaihtoi ensin demokratian vihollisia, ja sitten universaali paha. Me tiedämme, että. Mutta miten tämä muutos voi tulla ilmi uusia elokuvassa Marvel comics. Huhtikuu 30, kaikki tulee ilmi.

"Ihme nainen 2: 1984" (2020)
Mahtava Amazon oli todellisuudessa elokuva "paluu tulevaisuuteen" ja sarja "Hyvin outo tapaus". Noin tällä kertaa, Presidentti Reagan kutsui Neuvostoliittoa "pahan Imperiumi", ja alkoi lopullinen vastakkainasettelu Neuvostoliiton ja Länsi-blokkien aikana "kylmän sodan". Onko elokuvantekijät tehdä ilman poliittisia iskulauseita ja vastakkainasettelua, joten merkityksellinen meidän aikanamme? Miten ja, mikä tärkeintä, miksi on palannut rakkaan päähenkilö? Katso 4. Kesäkuuta.

"Sielu" (2020)
Studio Pixar, jo lähettämällä yleisön matkalle läpi ihmisen aivot, on nyt mukana hyvin hienovarainen sielun. Studio ei koskaan antanut minulle syytä epäillä niiden laatua tuotteita. Se on selvää, että tässä tapauksessa, katsojat näkevät värikäs ja jännittävä seikkailu, tietenkin, onnellinen loppu. Alkaa 18. Kesäkuuta.

Jatkuu: odotetuin elokuvia 2020 mennessä.

Paras elokuvia säiliöitä ja säiliö sodankäynti | Kynä ja paperi – uskomaton maailma animaatio | Sarjan 2020 mennessä. Uusi kesäkuussa | Oskar 2020 mennessä. Menettää Netflix ja Korean voitto | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 1) | Sarja. Uusi Mma-2018. I osa | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 1) | Ensimmäinen traileri "Captain marvel". Hän vain ei tiedä, Martha | Elokuva 2018. Cash-on-vuoden Venäjällä ja IVY - | Perintä Venäjällä ja IVY-17. -20. tammikuuta

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin vinttikoira ontogeneesi opetukset ja tekniikka , perus rooli suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.