katsomassa elokuvaa

Mustaa huumoria James bond-elokuvat

Date: 2020-07-11 03:01

viime vuosina ei lopeta riitoja siitä, kuka korvaa Brittiläinen näyttelijä Daniel Craig ja saada hänen kapulan yksinomainen autoja, ainutlaatuinen vempaimia, ja, tietenkin, lupa tappaa, joka hävittää 007 hänen suorituskykyä. Siellä oli erilaisia oletuksia, kutsutaan joskus kaikkein odottamattomia ehdokkaita. Mutta omistajat oikeudet "James bond" ilmeisesti valmiita menemään paljon pidemmälle. He aikovat erottaa käsitteet "James bond" ja "007".

aikaan bond toteutus Craig oli myös eräänlainen poikkeama Canon. Sen sijaan tavallista kiillotettu herrasmies, katsojat näkivät julma katu kiusaaja, älä epäröi käyttää raakaa voimaa ja turvautumalla apua fiksu elektroniikka-osasto Q pikemminkin vain sen vuoksi. Kuitenkin, uusi kuva osoittautui erittäin suosittu, myös, koska sen suurempaa realismia. Lopulta, lisäksi rautaa maksassa, jolloin non-stop imeä alkoholijuomia, ja luotettava erektio viestintä lukuisia kaunottaret, bond joskus ollut vakavasti rikkoo heidän vastustajat. Ja ilman erinomainen fyysinen muoto se olisi näyttänyt vähän oudolta.

Mutta sitten maailma alkoi tapahtua uskomattomia asioita, jotka tekivät Länsi-elokuvantekijät kuumeisesti työskennellyt muuttaa yli vuoden, ja jopa vuosikymmeniä, käsite liikkeellä. Ja kilpailussa kaikki nämä "bodypositive", #MeToo ja rainbow ylpeys oli yhtäkkiä tärkeämpää kuin slimness juoni linjat, riittävyyttä valu, ja usein järkeä. Ja on olemassa tulevista muutoksista maailmankaikkeudessa James bond, (jos he todella ovat), näyttää siltä, että yritys ei vain seurata muotivirtaukset ja tulla niiden liikkeellepaneva voima.

bottom line. Mukaan British sanomalehti Daily Mail, 25 episodi "James bond" James bond on edelleen bond, mutta hänen koodi nimi, sekä kaikki lisenssit tulee olla ensin siirretty täysin erilainen luonne - musta lady. Vaikka oletamme, että siellä on jokin merkitys, (onhan joku on tappaa kunnian Kruunu, kun taas bond nauttii eläkkeelle vuonna Jamaika), niin miksi ei antaa tämän työn olemassa olevat merkit, kuten Miss Manipedi? Antamatta heille kaksi nollaa. Miksi ei käytä klassisen järjestelmän bond on kuollut, kauan eläköön bond?

Ja Kyllä, sinä, elokuvantekijät, lähes valmis meille, yleisölle, muuttaa rodun bond. Meidän olisi pitänyt ottaa se, jos puku Tom Ford, sanoa, Idris Elba. Lisäksi joissakin lähitulevaisuudessa saatamme jopa ovat sopineet Jane bond, esimerkiksi suorituskykyä Tilda Swinton. Mutta agentti 007 kauemmin kuin bond on hieman liian hullu edes meidän aikaa.

Kerro minulle, että se kaikki on vitsi! Se on vain väliaikainen toimenpide, ja seuraava elokuva tässä sarjassa näemme Tom Hiddleston, Nicholas Holt, Matthew huppu, tai joku muu, suussa, jonka kuuluisa lause "my name is bond. James bond" ei kuulosta pilkkaa. Ja erittäin lahjakkaita Näyttelijöitä tahansa muu rotu, suuntautumista tai poliittista vakaumusta on toisia, tietenkin, yhtä vaikuttava rooli. Varma, naiset ovat anteeksi sinun on osoitus miesvaltainen. No, valtaosa niistä.

Star wars 9. Lopullinen, joka ei | Kokoelmia Venäjän ja IVY-7 - 10. Maaliskuuta 2019 | Paras elokuvia toinen puoli. kesäkuuta 2019 | Paras video pelejä tammi-helmikuussa 2019 | Koska se oli tarpeen lopettaa "Game of thrones" | Paras kohtauksia taisteluhelikoptereita elokuvissa | Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla syyskuun 2019 | Vastaan Coronavirus elokuvafestivaaleilla | Ikimuistoisin introja TV

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea kehitys tiede ja tekninen , perus tavoite suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tiedon matkatavarat ja tieto.