katsomassa elokuvaa

Miten tappaa seremonia "Oscar 2019"

Date: 2020-07-11 03:36

Yhdysvaltain elokuva-Akatemia on syvässä kriisissä, ja lähempänä palkinnot seremonia "Oscar 2019", selvempi tulee vakava ongelma. Se olisi erittäin naiivia ajatella, että se kaikki alkoi saapumisesta uuden johdon henkilö John Bailey, joka astui virkaansa elokuussa 2017. Hän peri jo hyvin sairas rakenne, mutta taistelu järkeä ja yrittää yhdistää poliittinen tilanne, jossa liiketoiminnan prosesseja ja jäänteitä taide-elokuva.

Tarpeeksi muistaa kaikki nämä boikotit, jotka kutsuivat itseään elokuvantekijät takana aliedustus mustat toimivat luokat, välittämättä naiset, jotkut vitsejä lavalta edustajat Aasian Diaspora, se on vielä jonkin synneistä, joilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, nostaa tuotteen laatua, eli elokuvia. Lopulta, kaikki kuumeinen uudistuksia ", jotta suurempi monimuotoisuus on avain päätöksentekoon" on johtanut mieleenpainuva tapaus tekoon tärkein "Oscar" vuonna 2017, mutta menetti tärkein ongelmia on ollut tasaisesti laskussa arvostelut näyttää.

kunnioittaa edellisen uudistajia, he ainakin yrittänyt pitää kiinni omista päätöksistään ilman, muuttuvat pelisäännöt kerran kuukaudessa. Nykyinen johto ilmeisesti päätti mennä vielä pidemmälle.

elokuussa 2018 se oli ilmoittanut noin perustetaan uusi nimitys "sillä erinomaisia saavutuksia luoda suosittuja elokuvia", toisin sanoen, blockbuster. Ajatus oli hyvin kiistanalainen, koska hankkeet ovat herättäneet eniten huomiota yleisön, rahaa, joka, itse asiassa, on olemassa, elokuva-alan, olivat siis tuotteet toinen luokka, joka ei kuulu samaan luokkaan, jossa "oikea elokuva". Ja tämä siitä huolimatta, että tällainen käteisellä osuu toistuvasti voitti päättäväisesti kaikki tärkeimmät palkinnot. Lisäksi kyseisten vuosien tähteä ulos seremonia "Oscar" oli ennätysten. Syyskuun alussa, päätös oli päinvastainen.

Seuraavaksi tuli skandaali juontaja, joka oli määrätty suosittu Amerikkalainen koomikko Kevin HART. Hän piti tässä tilassa pitkään, kuin täysin ajan hengen huolellinen "hyvin wishers", muisteli vanhoja vitsejä homoista, joka, tietenkin, "ei ole sopusoinnussa arvojen Akatemia". HART kieltäytyi työstä, jossa tuottajat "Oscar 2019" tilaisuus kiireessä keksiä uusia järjestelmiä ideoita osallistujat ja vieraat ssa.

Ja viimeinen sointu tämä Symphony of chaos oli päätös vähentää kestoa TV kattavuus kustannuksella esittelee joitakin palkintoja aikana mainoskatkoja. Lisäksi valittiin luokat, yhdistää, kuten hän sanoi, Guillermo Del Toro, ammattilaisia, jotka "on elokuva" meikki asiantuntija asennus ja muut. Luonnollisesti tämä on aiheuttanut raivoa keskuudessa ammattiliittojen, joka lupasi ottaa joitakin vastatoimia. Toinen uudistus oli ohi yhtä nopeasti kuin kaikki aiemmat.

tapaus todistaa, että johtajuus Akatemia ei vain ole selkeä toimintasuunnitelma kriisitilanteessa, mutta edes perus tahtoa puolustaa omia päätöksiä. Hyvin mahdollisesti, John Bailey ja yritys eivät oikein ymmärrä tilannetta ja yritän vain satunnaisesti vastata ulkoisiin ärsykkeisiin, yrittää miellyttää kaikkia, paitsi yleisö. Tietenkin, se on enemmän discreditied organisaatiossa, ja se on todennäköisesti myönteinen vaikutus luokitus päänäyttely elokuva.

täydellinen luettelo ehdokkaat "Oscar 2019" löytyvät sivun palkinnon.

Elokuvia 2018. Suurin pettymys | Valikoima parhaita elokuvia venäjän elokuva | Parhaat elokuvat. helmikuuta 2019 | Kinganon. Elokuvia toinen puoli helmikuun 2020 | Hollywood kollegansa venäjän tähdet. Osa 2 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 5 | Paras elokuvia toinen puoli tammikuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-4 - 7. huhtikuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 24 27 päivänä tammikuuta 2019 | Oscar-2019: Veto musta

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira kehitys opit ja tekniikka , perus organisaatio suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.