katsomassa elokuvaa

Mitä vikaa traileri elokuvan "the Joker"

Date: 2020-07-11 03:44

Luoja erittäin onnistunut Komedia "Hangover" ja sen vähemmän onnistuneita jatko-osia, Todd Phillips on julkistettu ensimmäinen traileri elokuvan "Jokeri", joka tehdään uusi yritys kirjoittaa elämäkerta legendaarinen DC konna: Jokeri. Tämä on toinen "sunset", Warner Bros.-merkin jälkeen katsotaan nyt viittaus ehdottama tulkinta Heath Ledger vuonna "Dark knight". Ilmeisesti kiistaton toimii taitoja Joaquin Phoenix ei ole tarpeeksi, jotta Joker on palannut real.

Jos uskot, osoittaa kohtauksia, tulevaisuuden Jokeri nimeltä Arthur (tämä suosittu DC nimeä) oli hyvin laiha ole nuori pelle, joka satuttaa. Sitten osuma kasvot juliste kujalla, löi kasvoihin metro-auto. Läsnäolo puolison on erittäin kivulias sellainen pahentaa tilannetta ja johti sen jälkeen, kun useita tansseja hänen alusvaatteet, tarkoituksena on osoittaa hänen ehtyminen, alkaen banaali pelle Arthur ei ole triviaali. Ilmeisesti, että on mukaan Todd Phillips, ja tarvitaan muutosta tavalliselle kansalaiselle Jokeri.

Ja tässä se on tarpeen huutaa jotain melko teatraalinen alkaen Stanislavski. Esimerkiksi klassinen "ei mitenkään!". Miten hyvin aikuisten, jopa vaikeissa tilanteissa, saatat olla psykopaatti tappaja? Koska vaikutus kasvot juliste? Koska kuoleman hänen rakas puoli? Täyteläisyyttä.Tiikerit kylpyhuoneessa on vain iso krapula, käyttää laittomia huumeita.

Ehkä tarina tässä tapauksessa ei ole tärkeää, ja yleisölle esitellään täysin ainutlaatuinen variantti antagonisti, kuten oli laita "Dark knight". Variantti sairas, maanläheinen, erittäin hauska ja aivan mahtava? Tehdä selväksi, miksi Batman katsoi häntä todella vaarallinen vastustaja. Sen jälkeen, kun kaikki, se ei ole mikään maalattu huijari, puhumme JOKERI. Joaquin Phoenix on mahtava näyttelijä, ja voi pelotella yksi niiden ulkonäkö ilman meikkiä, mutta Jokeri jos hän, vaikka kaikki maali ja röyhelöinen puku? Valitettavasti, ei vielä.

Okei, mutta ehkä me, yleisö, ovat odottamassa, jos ei liian onnistunut lukeminen kuvan, mutta loistava tuotanto? Mitä paikka? Täällä: "äitini aina kertoi minulle..."? Kasoista roskaa, jonka kaikki aika siirtää päähenkilö, ja joka on tullut symboloivan tuhon ja hävityksen? Lukuisat pahoinpitelyt, että hän puhaltaa?

siellä on yksi toivo, että kaikki tämä on vain ole erittäin hyvä elokuva, ja Ohjaaja vielä jäljellä hihassa... no, ei ÄSSÄ, koska se olisi muuten, ja Jokeri. Nyt vain verrata ensimmäisen elokuvan elokuvan "the Joker" ja elokuva "the Dark knight". Ei mittakaavassa, ei erityisiä vaikutuksia, ei Betmena, ja vaikutelma, jossa kaikki tämä sai alkunsa. Vain kuunnella ääntä, jopa ilman ymmärrystä tekstin. Mitä traileri kuulet äänen Jokeri?