katsomassa elokuvaa

Lopulta Pedot, tai miksi esiosa "Harry Potter" tuomittu

Date: 2020-07-11 03:25

Elokuva "Fantastic beasts 2: Rikos vihreä de Wald", jonka Warner Bros yrittää vahvistaa jatkuva tausta tarina kirjoja noin misadventures Harry Potter ja yhtiö alkoi Pohjois-Amerikassa ei ole vain huonosti, mutta katastrofaalisesti. Huolimatta voittaa application management Studio, joka keskittyy menestys kansainvälisissä vuokraus, mahdollisuus koko projektin ovat jo nähtävissä: toinen kolme jaksoa, vaikkakin värikäs, mutta liian tyhmä vilske toissijainen merkkiä katsoja ei kestä.

vaikutelman, että erittäin John.To. Rowling, ja kaikki vastuussa olevat henkilöt, Studio, puhumattakaan Ohjaaja David Yates, täysin unohtanut, mitä on perustuu uskomaton menestys kirjoja Potter. Kyllä, tietenkin, suuri merkitys oli erinomainen yksityiskohta maaginen maailma, kauniisti piirretty merkkejä ja yleensä mielenkiintoinen versio vanha kuin maailma, historiaa vastakkainasettelua hyvän ja pahan välillä.

Mutta tärkein etu sarja oli se, että se valittaa ei vain aikuisille, ja ei edes niin paljon hänelle kuin lapsille, jotka kasvavat yhdessä merkkiä, kokeilla niiden kuvia, haaveilee Tylypahkasta ja tapaamisia maagisia olentoja. Mitään, kuten "Fantastinen petoja ei ole." Valtaosa näyttelijät ovat aikuisia, joiden kanssa kukaan yleisössä ei yhdistä itseään. Kyllä, jotkut niistä on mainittu "potterian", mutta vain ohimennen. Ei ole väliä kuinka mukavaa on, mukaan luojat, newt Salamander, hän ei voi tulla arvoinen tilalle ei vain Potter, mutta jopa hänen välitön ympäristö.

Puute kirjallisuuden lähde "Fantastinen olentoja", joka voisi harjoittaa eri reseptoreihin faneja ennen vapauttamista elokuva mukautukset, on ehdottoman tärkeää. Tuuletin palvelu ei ole mitään vikaa, ja asianmukaisen käytön se voi jopa tarjota joitakin osinkoja. Mutta missään olosuhteissa tuuletin voi olla perustana on laajamittainen hanke. Painajainen ja alkaa palkkiot jatko-osa "Fantastinen olentoja" Amerikan auto - elävä esimerkki siitä.

Mikä on tie ulos tästä tilanteesta Warner Bros.? Valitettavasti tila on erittäin rajoitettu. Sinun täytyy tunnistaa harhaluulo alkuperäinen suunnitelma, johon luomista viisi elokuvia Salamander, vihreä de Wald, Dumbledore ja muut vastaavat niitä, ja yrittää poistaa useimmat todentaa runsaasti todella tärkeitä tapahtumia kolmas sarja, joka päättyy sen upea vastakkainasettelu tiedät-kai-kenen kanssa joku tietää. Ja sitten, jos se olisi sääli jättää tällainen tärkeä franchising, tehdä jotenkin JK Rowling kirjoittaa, Jumala varjelkoon, ei käsikirjoitus, ja kirjoja omistettu kohtalo Potter. Työskennellä menestyksekkäästi kymmenen vuotta, voit yrittää elokuva.

muuten, arvo kunkin osa "Fantastinen olentoja" vain kasvaa, koska kasvava palkkiot lyijy näyttelijät, ja koska täytyy viettää enemmän mainonta vakuuttaa jäänteitä fanikunta odottaa finaalia näin paljon keskiasteen historia. Ja kiinnostus "Fantastinen olentoja" on tasaisesti vähentynyt. Ja ei "Mimino" myyrät-kleptomaani ei auta tässä.

Paras video pelejä keväällä 2020 | Paras elokuvia hait | 2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa II) | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 1 | Paras elokuvia säiliöitä ja säiliö sodankäynti | Hollywood kollegansa venäjän tähdet. Osa 2 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 6 | Kinganon. Elokuvia toinen puoli päivästä tammikuuta 2020 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 21. helmikuuta - 24. helmikuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-18 - 21. huhtikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogony tiede ja tekninen , perus tavoite täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.