katsomassa elokuvaa

Kynä ja paperi – uskomaton maailma animaatio

Date: 2020-07-11 03:27

Tässä tulemme finaali, meidän matka päättyy ja sen käsityksen maailmaan animaation. Jälkiruoaksi meillä on varastossa sinulle klassinen animaatio, lyijykynä, maali ja paperia. Tämä luettelo sisältää hankkeita lähellä meitä, he ovat lämpimät ja tarjoavat lämpimiä muistoja kaukaisesta lapsuudesta. Odota, viimeinen tarina alkoi. Mukava katsella.

"flying ship" (1979). Musiikki -, tuuli-up-sarjakuva, löyhästi perustuu venäjän satuja. Kaikki sekaisin ja niin paljon hauskaa. Nuohooja Ivanushka rakastuu prinsessa on Hauskaa, tietenkin sellainen puolue ei ole kuin kuningas, joka on jo pitkään halunnut häntä naida rikas aatelismies. Hauska tuo ehto, että vain naimisiin jonkun, joka oli ensimmäinen rakentaa ilmatyynyalus. Se on siinä, vai mitä ihmiset?! Iloinen ja helmeilevä, ja mikä tärkeintä sydäntä lämmittävä seikkailu odottaa meidän nuohooja. Vesi-ja Isoäiti-Eiki auttaa Ivan, mutta ei vain niin, ja pilke ja tanssia. Se on voima suuri rakkaus. Tärkein etu sarjakuva on kappaleita, josta tuli osumia hetkessä. Meidän hum niitä melko usein, istuu kylpyhuoneessa tai haaveilee kirkas tunteita. "Ja en halua halua laskentaan....".

"Bremenin musicians" (1969, 1973). Käsin piirretty musikaali seurue vaeltava muusikot, löyhästi perustuu samannimisen tarina Grimmin Veljekset. Sarjakuva (tai pikemminkin, hänen ensimmäinen onnistunut 2 osaa) sisältää paljon zabavchik sielu kappaleita: "Byaki Buki", "auringonpaiste kulta", "Mikään maan päällä voi olla parempi!", "Suuri etsivä". Eniten meistä ei edes voi laulaa ilman horjuvaa, jokainen heistä. Joten katsotaanpa katsomaan näitä heti!

"Sammakko-matkustaja" (1965). Keksijä ja matkailija, innovaattori ja luova, vihreä ja pysäyttämätön, lahjakas ja vaatimaton, älykäs ja rohkea, utelias ja ylpeä, nokkela ja monisanainen sammakko-quaqua satu V. Garshin on muistettava, joita monet katsojat mukaan sarjakuva. Tarina on yksinkertainen ja kertoo tarinan sammakko, joka halusi oppia ja nähdä, mitä Etelä -, lentävät yhdessä parven ankkoja alueella. Keksi yksinkertainen laite, sammakko ei mene kaikkein unohtumaton seikkailu, jossa katsoja tekee monia tärkeitä opetuksia.

"Vovk vuonna Tridevyatom Valtakunta" (1965). Lyhytelokuva ohjannut Boris Stepantsev, seikkailuista Doodle poika, loukussa unenomainen maailma. Sitten sinä ja kultakala, ja kuningas ja Vasilisa wise, ja kaksi arkku, saman henkilön kanssa – kaikki nämä merkit tavalla tai toisella nostaa susi kuin mikä tahansa muu lapsi, istuu aikana katsomassa sarjakuva TV.

"Apina" (1983-1997). Käsin piirrettyjä sarjakuva-sarja, joka koostuu seitsemästä kysymyksiä Johtaja Leonid Shvartsman perustuu script lasten kirjailija Gregory Austero, tiedätkö? "Ongelma lapsi" Neuvostoliiton ja Neuvostoliiton jälkeinen aikana oli niitattu näyttö ei vain nuoria katsojia, mutta myös aikuisille. Seikkailuja viisi nuorta apinat ovat syöpyneet mieleeni ja pysyä siellä ikuisesti. Pieni, mutta hyvin aktiivinen, he eivät voi istua yhdessä paikassa, heidän lannistumaton energia voittaa reunan yli, ja niin tarvitaan jossain ohjata sitä. Tietenkin kepposia piti ratkaista, ja teki niin vain äiti (missä on isä?). Lakkauttamista yhtyeen laulu "time Machine" suorittaa solisti Oksana Subinoy mielenkiintoinen perhe voi viihdyttää nyt. Vähän enemmän ymmärrettävää tämä animoitu sarja tulee, kun elämässäsi on yksi lapsi, ja se on parempi kaksi tai kolme, mutta vähemmän hauskaa siitä tulee!

"Kasakat" (1967-1995). Monet suosikki klassikko. Joten voit luonnehtia tämän sarjan suuria tarinoita, sidottu yhdessä karismaattinen Trinity Kasakat, jotka vain ei voi istua vielä ilman välikohtauksia. Hämmästyttävä jalkapallo taistelu, Rooman popeska taistelu sodan Jumala Mars, läpi jalo Muskettisoturia, heartwarming tarina talossa pahaa, mutta myös paljon muuta mielenkiintoista, kuin on kohdattava meidän sankareita, ja ilahduttaa yleisöä hänen luovuutta ja epätavallinen lähestymistapa materiaalin. Luoda yksi kauneimmista ja kiehtovaa sarjan sarjakuvia omistettu yksinkertainen kolme Kasakat, joka ei pian jätä mielikuvitusta.

"Paluu tuhlaajapoika parrot" (1984-1988). Koko tarina tämän animaatiosarja pyörii omituinen papukaija Kesha. Meidän höyhenpeitteinen ystävä asuu kaupungin asunto, poika, jolla on suuri nimi Vovka. Ottaa hyvin väkivaltainen luonne, Kesha usein ilmaisee tyytymättömyytensä ja juoksee pois kotoa, mutta aina se tulee takaisin. Papukaija on omapäinen lapsi, joka vaatii ehdotonta huomiota henkilö, mutta kun kääntyi, on tragedia. Mahdollisesti kaikki, koska armoton tunnetta seikkailu?! Itse sanoa, että tämä mestariteos on varmasti osoittanut, että lasten ja aikuisten on hyödyllistä tutustua materiaaliin. Lisätietoja, juoni sarjakuva lapsi psykologit ovat tottuneet ratkaisemaan konfliktitilanteita, joissa teini-ikäiset, se on siinä. Ja karkasit kotoa?

"Kolme Kirnupiimä" (1978, 1980, 1984). Ei kiinnitä huomiota "jotain", joka julkaistiin vuonna 2018, jolla on samankaltainen nimi, sarjakuva noin Prostokvashino on aina ollut yksi suosikeistani. Jälkeen kaikki, miten voit olla rakastua kanssa, että ihana, maustettuna huumorilla ja täynnä monia ikimuistoisia lainauksia tarina itsenäinen poika, joka vuoksi kissa päätti lähteä kotiin ja mennä elää kylässä? Aivan oikein, ei mitään. Ja joka ajattelee toisin, ne ovat vain pahoja. Ja ne ovat pahoja-miksi? Ja koska heillä on pyörä siellä!

"olipa kerran koira" (1982). Hämmästyttävä ja erittäin sydämellinen tarina odottamaton ystävyys aikaisemmin, melkein vannonut vihollisia, susi ja koira. Heidän pitkä vihamielisyyttä, kumma kyllä, ei koskaan vihaa, mutta vain ehdollisesti niiden, jotka kuuluvat eläinten maailmaan. Yksi metsästää ruokkia itseään, muita suojaa ruokaa. Mutta kun äkillinen ikä yllätti heidät molemmat, heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin yhdistyä. Kostaa, Uh, yrittää auttaa toisiaan. Tulossa todellisia ystäviä. Värikäs ja eloisa maalaus, joka asettaa merkityksellisiä ja ajankohtaisia asioita ystävyydestä ja perheestä, antaen ymmärtää, että ei kaikki elämässä niin yksinkertainen ja selkeä ensi silmäyksellä.

"No, pogodi!" (1969-2012). Jokainen kymmenen minuutin episodi tämä sarjakuva Kani ja jahtaa häntä Susi on pitkä pysyvät muistissa. Ja huolimatta siitä, että kaikki nämä sarjat on tunnettu loppu, me kaikki silti rakastan häntä ja ylpeänä nimeltään "sarjakuva aikojen": ihana musiikki, suuri hahmot ja ainutlaatuinen tarinoita... Et, liian, ei ole koskaan tavannut jänis-robotti, joka olisi haaveillut painajaisia?

"Kääpiö Nenä". Ei voinut huomata ensimmäisiä merkkejä elpyminen kotimainen animaatio, joka on voittanut monia arvostettuja palkintoja. Erikoinen tulkinta satuja "retale" ja "Kääpiö nenä", julkaistiin vuonna 2003. Tarina paha noita haluaa lapsen puhdas sielu ja hyvä sydän. Jacob, poika suutari Heinz ja selenity Hanna, ihanteellinen ovela suunnitelma. Deception hän vietteli hänet, mutta hän kieltäytyy ja juoksee pois, mitä vihainen noita muuttaa hänet ruma kääpiö. Hetki linna kestänyt seitsemän vuotta todellisessa maailmassa, ja nyt Jaakob, kukaan ei tiedä. Mitä tapahtuu seuraavaksi? Kaunis animaatio, kirkkaita värejä, unohdettu aikana 90 mittakaavassa, kaikki tämä on hengittää uuden elämän osaksi animaatio post-Neuvostoliiton aikana.

"Nalle Puh" (1969, 1971, 1972). Hyvää elämää maailmassa Winnie-the-Pooh! Lisäksi sahanpuru päähän ja lahja valepuvussa, hän on ystäviä, jotka voivat ja ruokkia kaikki talossa, ja haulikolla tapauksessa tehdä, kysymättä syistä. Sitä paitsi, mistä hyväntahtoinen Nalle meni ensimmäisen luokan runoilija! Mikä tahansa laulu voi mennä säveltää. Vain suuri lahjakkuus! Täällä on yksi parhaita esimerkkejä todella merkittävä Neuvostoliiton merkki, vaikka hän oli alun perin luotu englanti kirjailija Alan Milne.

"Mystery kolmannen planet" (1981). Kir Bulychev pidetään yhtenä merkittävimmistä Neuvostoliiton science fiction-kirjailijoiden, romaaneja, joita voidaan kutsua uskonnollinen kaunokirjallisuus Neuvostoliiton menneisyyden. Yksi mukautukset hänen kirjoja on sarjakuva, omistettu satunnaisia ja jännitystä lomat Alice ja hänen perheensä pitkälle saavuttaa tilan. Niiden tapa tavata planeetta on hämmästyttävä (Pala rautaa ja Aldebaran juuri mitä ovat), salainen salaliittoja, suuri tutkimusmatkailijat, lentävät lehmät, käynnissä live-laatikko, paikallinen "Fantomas", salakuljettajat (jalo merirosvot), sekä upeita maisemia nämä planeetat. Piirustus tyyli on auttanut suuresti nauha jäädä meidän aikuisten sydämet pitkään, yllättävää sen yksinkertaisuus ja tyylikkyys meille tänään. Mutta itse tarina ansaitsee tulla pitkä muisti, kuten sarjakuva.

"adventures of Leopold cat". Tässä se on, millainen sarjakuvahahmo, esitti Neuvostoliiton yleisölle vuonna 1975. Sarja koostuu 11 jaksoa, ja julkaistiin vasta vuonna 1987. Ja anna kaksi ensimmäistä sarjaa olivat luoma tekniikka laskemisesta yli muiden oli toteuttaa käyttämällä käsin piirretty animaatio. Tarina, liian hyvä Leopold terrorisoida kaksi hiiret huligaanit. Meidän sankari on niin hyvä, hän ei voinut antaa banaali vastaus. Hän uskoo vain hyvää ja uskoo, että kaikki voi elää sovussa. Valoisa ja erittäin puhdasta sarjakuva, jolla on merkitystä nyt. Voit myös arvostella ja uusia seikkailuja punainen kissa, 12 jaksoa 15 minuuttia julkaistiin vuonna 2015. Ystävät, olkaamme seurata esimerkiksi meidän lemmikki. "Guys, nyt elää yhdessä".

"Queen hammasharja", "Moidodyr", ja monet muut. Maaginen maailma animaatio on valtava, mennä sen horisontti, on epätodennäköistä, joten parempi nauttia siitä, mitä on seuraavaksi. Ja sinulle, äiti, piirustus, mitä hankkeita muistatko kanssa uppoamisen sydän, ja säännöllisesti tarkistaa? Jaa, ystävät, rohkeampia. Vilpittömästi teidän Chegada!

Tekijät: Monokuma_I, Stefa, Maiki.

Paras elokuvia epidemia | Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee | Paras elokuvia toinen puoli tammikuuta 2019 | Terminator. Haluttomuus oppia materiaalia tappaa franchising | Sarjan 2020 mennessä. Uudet tuotteet tammikuussa (Osa 1) | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. tammikuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28 - 31. Maaliskuuta 2019 | Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö | Vaikutus Thanos, tai aviomies Palaa töistä | Sarja. Uusi helmikuuta 2020 (Osa 2)

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogeneesi opetukset ja tekninen instituutti, perus tavoite täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.