katsomassa elokuvaa

Kuinka Paljon on nyt "Star wars"?

Date: 2020-07-11 03:36

lopussa 2018, kuusi vuotta ostopäivästä "Star wars" the Walt Disney company. Luoja franchising George Lucas menetti hänen luomuksensa neljä miljardia dollaria, josta hän sai osittain rahana ja osittain osakkeina. Kuinka onnistunut oli Walt Disney tässä käsitellä, ja mitä arvoa verrattuna kaikkiin muihin tuloksiin oli "Star wars" ei ole liian vaikuttava maksuja elokuva "Han Solo: Star wars. Historian"?

jotta ymmärtää mittakaavassa, mitä tapahtuu "Galaxy far far away" sinun täytyy mennä takaisin muutama vuosi sitten, ja katso tilastoja. Kuten tiedätte, elokuva "Star wars: Episode 7 - the Force awakens" on kerännyt maailmassa palkata yli kaksi miljardia dollaria, monta kertaa vähentää kustannuksia, sen luominen ja edistäminen. Tämän pitäisi olla tarpeeksi oikeellisuuden alkuinvestointeja. Mutta se oli vasta alkanut.

arviointi vaikutusvaltainen julkaisu Bloomberg, seitsemäs episodi "Star wars" on antanut Walt Disney tulot yhteensä määrä 9,6 miljardia dollaria. Vain ensimmäisen vuoden julkaisun jälkeen elokuvan. Luonnollisesti, otamme huomioon paitsi työn elokuvateattereissa, ja myynti lisensoitu kopioita elokuva -, video-peli, sekä erilaisia oikeuksia televisio-ohjelmia, tuotanto-leluja, Matkamuistoja ja niin edelleen. Joten, tulot myynti liittyviä tuotteita oli arviolta viisi miljardia dollaria. Paljon tai vähän? Vertailun vuoksi voidaan viitata lausunnot yksi suurimmista lelujen valmistajat maailmassa - Hasbro. Vuonna 2014 sen liikevaihto oli neljä miljardia dollaria. Puhutaan täytäntöönpano KAIKKI lelut Hasbro, kun Walt Disney ja sen kumppanit vain "Star wars" ansainnut miljardi enemmän.

kaksi elokuvaa "Star wars" tuotti yli miljardi dollaria kukin, Tietenkin, toistaa ennätys tulos 2016, Walt Disney yritys epäonnistui, mutta tilanne oli silti miljardeja dollareita ansainnut ulkopuolella elokuvateattereissa ympäri maailmaa. On kuitenkin huomattava, että myynti kaikenlaisia leluja vaikuttaa konkurssi suuren yrityksen Toys "R" Us, miehittää noin 15 prosenttia markkinoista.

Ja sitten siellä oli valitettava markkinointi kömmähdys muodossa "Han Solo", julkaistiin vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun kahdeksas episodi ja vähemmän kuin kuukausi sen jälkeen, kun tuhoisa "Avengers 3". 392 miljoonaa dollaria voisi tuoda onnea monet muut Hollywood-elokuva hankkeita, mutta elokuvan sarja "Star wars" se oli ilmeinen vika. Mutta on se todella niin huono oliko kyseessä "Solo" kun kaikki muut keinot ansioita saatavilla Walt Disney. Tietenkin, ei ole. Mukaan Analytics yritys comScore Lattia Dergarabedian, "Soolo" oli menestys kaikin tavoin, mutta rullattu, ja silti edelleen ansaita".

se vain vielä lisätä, että viimeistään vuoden 2019 net-arvo franchising "Star wars"...oli arvioitu 43,5 miljardia dollaria, se oli suurempi kuin kustannukset "Harry Potter" ja "James bond" yhdessä. Vuonna 2019, the Walt Disney company ei vain julkaistu yhdeksäs episodi kuuluisa Saaga, mutta avaa myös uusia huvipuistoja omistettu yksinomaan Star wars. Jumalan olla heidän kanssaan vallassa!

2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa II) | Paras elokuvia toinen puoli. kesäkuuta 2019 | Oscar-2019: Veto musta | 2019 Sarja. Tärkein herkkuja (Osa 1) | Tulevan 2019 vuosi! | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28. helmikuuta - 3. Maaliskuuta 2019 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Päättyy | Paras video pelit. Maaliskuuta 2019 | Sarjan 2020 mennessä. Uusi kesäkuussa | Paras elokuvia toinen puoli. lokakuuta 2018

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogony opetukset ja tekninen instituutti, perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.