katsomassa elokuvaa

Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö

Date: 2020-07-11 03:32

voit Kopioida elokuva, teatteri kokemus kotona on oikeastaan ole niin vaikeaa kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. Tämä kestää vain muutamia tärkeitä komponentteja:

 • LED-TELEVISIO, jossa on suuri näyttö ja korkea laatu sisäänrakennettu äänikortti;
 • miellyttävä yritys;
 • tavallista välipaloja: popcorn, voileipiä ja kylmiä juomia;
 • elokuva mielenkiintoinen juoni ja hyvä, toimii.
Ehkä ensimmäinen kohta – on vaikein prosessi luoda improvisoitua teatteria. Kuitenkin, haku-LED-TV – prosessi, vaikka aikaa vievää, mutta erittäin mielenkiintoinen. Ostaa SONY LED-TV täällä. Meidän lukijat voivat helposti valita täydellinen TV, esitämme sijoitusta paras LED laitteita SONY.


 1. KD75ZF9BR2 – todellinen jättiläinen, joka on vain yksi sen kokoa muistuttavat tavallista näytön elokuva. Uutuus viime vuonna 4K resoluutio, suunniteltu asennettavaksi seinälle tai erityinen stand. Huolimatta vaikuttava lävistäjä, vie vähän tilaa ansiosta minimaalinen paksuus kehon. Toiminta perustuu suosittuun Android-käyttöjärjestelmä, tukee langatonta teknologiaa, voidaan käyttää myös yhdessä pelikonsoli.
 2. KD75XF9005BR2 toinen 75-tuumainen laite korkeamman hintaluokan. Suuri kotiteatteri, koska johtuen suuri koko näyttö on täysin turvallinen visio (kunnioittaen toimintasäännöt). Toiminta perustuu innovatiivista teknologiaa, joten se näyttää rikas, kirkas ja "mehukas" laukausta.
 3. KD65ZF9BR2 laite on varustettu moderni tehokas grafiikka-prosessori ja sisäänrakennettu akustiikka. Piirre malli, suuri kuvakulma, jonka avulla voit nauttia katsella elokuvan sisältöä käytännössä missä tahansa huoneessa.
 4. KD75XF8596BR2 – 2018 uusi, joka mahdollistaa 100% kokea tapahtumia ruudulla. Tärkein etu on realismia kuvia, mahdollisuus katsella elokuvia tällä hetkellä suurin mahdollinen tarkkuus.
 5. KD65XF9005BR2 – suorituskyky, toimiva ja helppokäyttöinen-TV, joka sisustaa tahansa sisustukseen. Lisäksi tyylikäs ulkonäkö on tehokas, koska se kuuluu paras energiatehokkuusluokka.
 6. KD55XE9305BR2 laite, jonka määrä asiantuntijoita, optimaalinen kotiin katselu. TV-kuka haluaa katsoa ikuisesti. Korkea yksityiskohtaisesti, realistinen värintoisto, helppous prosessin ohjaus, erinomainen äänenlaatu – lista "plussia" TV on hyvin pitkä.
 7. KD49XF9005BR – tuore malli, varustettu erilaisia liittimiä liittää ulkopuolisia laitteita. Voidaan käyttää pelaamista seurata. Tukee langattoman tiedonsiirron tekniikka, joten se on täydellinen pelaamiseen, viestintä suosittu pikaviestimien, ja katsella tallennetun sisällön.
 8. KD55XF8596BR2 malli, joka perustuu Android, joka tukee auto-paranna ominaisuus näytetään kuvia. Tukee sekä analoginen ja digitaalinen lähetysstandardi, ja voidaan myös katsoa kolmannen osapuolen sisältöä – esimerkiksi tilaamalla suosittu teemalla sovelluksia.
 9. KD65XE7096BR2 laite, joka sopivat täydellisesti sisätilojen tehdä missä tahansa tyyliin. Näyttää helpolta, mutta houkuttelevin. Kiinnitetään seinään, jonka vankka kiinnitys järjestelmä, ja se voidaan myös asentaa jopa lattialla, koska läsnäolo kompakti ja siisti jalat.
 10. KD55XF8096BR2 TV, joka voidaan liittää henkilökohtainen tietokone pelaamista. Varustettu tehokas grafiikka-prosessori, joten se takaa optimaalisen FPS-peli. Sopii perheelle katsella suosikki elokuvia, valokuvia ja ikimuistoisia elokuvia valkokankaalla.prosessissa valikoima LED-TV kotiisi, se on tärkeää keskittyä koko lävistäjä, kustannukset malli ja muut (ei vähemmän tärkeä) vaihtoehdot:

 • suunnittelu ominaisuudet (kehon väri, muoto, tyyli);
 • käyttöjärjestelmä, jota käytetään laitteen käyttämiseen;
 • kyky asentaa ohjelmiston (pääsy app store);
 • mahdollisuus liittää kolmannen osapuolen laitteiden ja ohjaus TV-niiden avulla;
 • yksilöllisen maun mieltymykset, jotka liittyvät toiminnallisuutta, energiatehokkuus ja muut ominaisuudet laitteen.

Kokoelmia Venäjän ja IVY-10 - 13 Oct. "Jokeri" pois kilpailusta! | American cinema vastaan Universal studios | Ensimmäinen traileri "Captain marvel". Hän vain ei tiedä, Martha | Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 4 | Paras zombie-elokuvia | Parhaat elokuvat ensimmäisellä puoliskolla kesäkuuta 2019 | Paras kohtauksia taisteluhelikoptereita elokuvissa | Kokoelmat Venäjällä ja IVY-maissa 14. helmikuuta - 17. helmikuuta 2019 | Paras vampyyri elokuvia

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä kehitys opit ja tekninen , perus delegointi suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.