katsomassa elokuvaa

Kokoelmia Venäjän ja IVY 31. tammikuuta - 3. helmikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:35

Viidennen viikonloppuna tammikuun eivät ole niin ruusuinen vuokra, joka voi osittain johtua puuttuminen hankkeita, joiden tarkoituksena on suurelle yleisölle. Mikään uusi viikko ei kerää yli sata miljoonaa ruplaa tai ainakin lähellä, että kohta, kun vuosi sitten se oli mahdollista tehdä Trilleri Nikolai Khomeriki "Selfie", start-up-pääkaupunki, joka oli 123 miljoonaa euroa. Kaksi vuotta sitten raivosi ja repi sielut katsojat, ei kaikki, kuitenkin, fantastinen elokuva Fjodor Bondarchuk "Painovoima" onnistunut tyhjä kukkarot kunnon 408 miljoonaa ruplaa. Ja vuonna 2016, jossa on 372 miljoonaa euroa oli ensimmäinen sarjakuva Studio DreamWorks "Kung fu Panda 3", jossa rasva suupala, ja niille, jotka eivät tunne tämä trilogia on kohta tarina noin Panda nimeltä po.

Teki toisen maalin peräkkäin portti venäjän lipputulot johtaja viikonloppuna joku onnea, mutta pääsääntöisesti, valitettavasti, on tullut syntymässä kansallinen Komedia, "Isoäiti easy virtue 2. Vanhusten Avengers", oppinut tällä kertaa 101 miljoonaa ruplaa melko maltillinen lasku 52 prosenttia. Koko pääoman elokuva Marius Weisberg on nyt 369 miljoonaa euroa (1 512 505 katsojaa). Tulos julkaistiin elokuun puolivälissä, "Mummo helppo hyve" on jo ylittänyt 20 miljoonaa ruplaa, mutta yleinen määrä jatkoi kurkistaa hieman jäljessä. Muilta toimii Johtajan suuria saavutuksia, varmasti käteisellä, voi vain ylpeillä "8 uudet käynnit" (419 milj. euroa) ja "Rakkautta suurkaupungissa 3" (520 euroa), ja jos ensimmäinen Komedia pääosissa Alexander Revva ja Glukoosi voi saada ympäri ilman mitään vaikeuksia , kunnes toisesta päästä, todennäköisesti, ei toimi.Riistää viikonloppuna pienintäkään juonittelua, toisella sijalla on historiallinen draama "Tallenna Leningradin", joka kokosi yhteen lähes 88,5 miljoonaa ruplaa. Sanoa, että elokuva Aleksei Kozlov oli odottamassa enemmän, vastaa ilman sanoja lainkaan. Ensimmäinen Herätys elokuvateattereissa pettymyksen omistettu Päivä täydellinen vapauttaminen Leningradin Natsien saarrosta esikatselu-näytökset viime viikolla. Ikään kuin kaikki tämä ei ollut yrittää kirjoittaa pois muodossa, rajoittamalla istuntojen määrä, emme voi kieltää sitä, että monet mainosmateriaali vahvistaa päivämäärä palkata 27 Jan. Kaikki draaman lopussa viikonloppu sisältää määrä 128 miljoonaa euroa (542 778 katsojaa).

vertailu tässä tilanteessa johtaa vaikeaa. Viime elokuvia, jotka liittyvät sotilaallisen teema oli "T-34", tuloksia, joista me piirtää analogisesti yhtä typerää kuin kieltää se, että pilvenpiirtäjä suuri kaupunki enemmän kuin kylässä. Lähempänä maksuja "Tallenna Leningrad", se floppasi at ruutuun maalaus Konstantin Maksimov "Voittamaton", joka kokosi yhteen alussa 94 miljoonaa ruplaa talousarvioon 300 miljoonaa euroa, mutta toivon, että sama hyvä kestävyys tällä kertaa ei selvästikään ole tarpeen: puute lomia ja tuleva viikonloppu tulee, kun armeija pysyy nauha istuntojen kanssa gulkin nenä.Ray of light niille, jotka väittävät, että venäjän yleisö on erittäin siveetön ja rakastan kaikenlaisia elokuvamainen pulauttelu, on suuri 81 miljoonaa ruplaa, valmistettu ehdolla viidessä kategoriassa palkinnon "Oscar" nauha "Vihreä kirja". Liikkeeseen kasvoi 21 prosenttia, jakelua Venäjällä harvinainen ilmiö, joka miellyttää tahansa elokuvan fani, ja se tapahtui vuonna tavallinen viikonloppu. Aika välillä elokuva pysyi samalla tasolla (179 dollaria), ja se on edelleen paras top 20. Yhteensä palkkiot tragikomedia tulokset kaksi viikkoa on saavuttanut 177 miljoonaa euroa (581 086 katsojaa), ja siksi toivoo, että "Vihreä kirja" Peter Farrelly voi saavuttaa ruplan heights julkaistiin viime vuonna, draama Martin Macdona "Kolme Billboard rajalla Häviämässä, Missouri", perusteltua. Nyt se ei ole poissuljettua, että se yrittää varastossa kytkin ja virstanpylväs 300 miljoonaa euroa.Pelannut lähes 220 tuhatta lähin kilpailija, otti neljännen sijan. kuvio Komedia Sean Anders "Family fast", debyytti joka voidaan kutsua ehdollisesti onnistunut - 50 miljoonaa ruplaa (176 787 paikkaa). Keksiä mark Wahlberg ja rose Byrne kiireessä elokuvamainen perhe kaavittu yhdessä enemmän vuonna 2008 julkaistu "Sexdrive" (7 miljoonaa ruplaa - 37 378 katsojaa), mutta oli huomattavasti jäljessä aiempia kuvia Johtaja: "Isä dosvidos" vuonna 2012 ansaitsi 77 miljoonaa euroa (342 784 henkilöä), kaksi vuotta myöhemmin, "Horrible bosses 2" on 79 miljoonaa euroa (288 726 katsojaa), "Hei, isä, Uusi vuosi!" ansainnut hieman enemmän Jouluksi 2016 - 79,6 miljoonaa euroa (289 699 katsojaa), paras oli elokuva "Hei, isä, Uusi vuosi! 2", prihodova marraskuussa 2017 84 miljoonaa euroa (305 607 katsojaa).

toisella paikalla viides putosi "Lasi" M. night Shyamalan. Trilleri sai kolmantena viikonloppuna 49,8 miljoonaa ruplaa syksyllä 64%, jolloin kokonaismäärä rahaa 671 miljoonaa euroa (2 517 156 katsojat). 700-miljoonaa markkaa on kulunut parhaassa tapauksessa, sunnuntai -, pahin, maanantaina tai tiistaina. Tulosta edellisen työn Johtaja "Split" (570 miljoonaa euroa) ylitti valtava marginaali, kaukana on luotu ja kaikki muut Shyamalanin elokuvia. Kaikki henkilöt, jotka osallistuvat tähän hankkeeseen, voimme vain onnitella niin valtava menestys. Keskinkertainen arviointeja yleisö ja valtaosa negatiivinen kriitikot enemmän kuin maksettu pois ruplan ja muiden valuuttojen.Paljon mielenkiintoisia asioita tällä kertaa tapahtui paikoissa, alkaen kuudes-yhdeksäs, ero, joka oli enintään miljoona ruplaa. Voittaja tässä Kvartetti tuli kotiin animaatioelokuva "Sudet ja Lampaat: Tietysti sika." Toinen viikonloppu toi sarjakuva lähes 34 miljoonaa euroa, laskua 34 prosenttia. Yhteensä 92,2 miljoonaa euroa (440 427 katsojaa) 33 prosentin tuotto, joka oli samassa vaiheessa 122 miljoonaa euroa (561 327 katsojaa) ensimmäinen osa - "Sudet ja lampaat: BAA-e-e-suminoe muutos". Puolustus edelleen sanoa, että alkuperäinen nauha oli julkaissut aikana keväällä tauko, niin kuin nyt lapset upotetaan koulun tai istuu kotona, kylpemään peiton alla.

Sijaitsee seitsemännessä asema sotilaallisen draama "T-34" viides viikonloppu toi luojat alkaen 33.94 miljoonaa ruplaa, ja yhteensä - 2, 287 miljardia euroa (8 906 951 viewer). Näin jätimme taaksemme animaatio Disney nimeltään "Zeropolis" (2,28 miljardia euroa). Saavuttaa kolmas sija luettelossa korkeimman katsotuin elokuvia "Pirates of the Caribbean 5: Dead men eivät puhu" (2,326 miljardia euroa) todennäköisesti vielä kävellä paljon, määrä katsojia elokuva Aleksei Sidorov tuli kuudes, ohittaminen "Ironia kohtalo. Jatkuu" (8 794 660 katsojaa). Kahdeksas oli 33,13 miljoonaa ruplaa historiallinen draama, George Lanthimos "Emäntä". Osalta näkyy muodossa esikatsella sen koko pääoma kasvoi 37,5 miljoonaa euroa (106 355 yleisö).Täydellinen pettymys alkoi 33 miljoonaa ruplaa (131 912 katsojaa) Pavel Sidorov kauhu elokuva "Dawn", ja luojat avoimesti ilmoittanut, että he toivovat ohittaa debyytti muita tehtäviä kotimaisen elokuvan tämän tyylilaji on Morsian 2017 (euroa 95 - 384 376 paikkaa). Kuten he sanovat, toivoa parasta, varautua pahimpaan. Ole varma, että he ovat valmiita siihen, mutta sinun täytyy olla tyytyväinen siihen, että ne ovat niukat. Viimeisen kymmenen oli panned arvostelijat elokuva, Steven knight on "Sea of kiusaus", joka ei houkuttele matkan elokuvissa laajemman yleisön. Toisena viikonloppuna lisätään Trilleri 10,9 miljoonaa ruplaa, mutta vasta nyt hyödykkeen elokuvan pääosissa Anne Hathaway ja Matthew McConaughey 58 miljoonaa euroa (205 460 paikkaa). Saavutuksia muita hankkeita ei sijoittunut top 10, se on syytä huomata, tulos sarjakuva "Grinch", lopullinen maksut joka oli 1,1 miljardia ruplaa (4 996 797 paikkaa), enemmän animaatio hankkeita Valaistus Ent. se oli vain "Despicable me 2" (1,158 miljardia euroa), vuonna "Despicable me 3" (1,547 miljardia euroa) ja "Hännystelijät" (1,866 miljardia euroa). Ei toiminut tällä kertaa päästä kaksikymmentä vahvin Komedia "poliisi ja rupla. Uusi vuosi on kaaos".

kuitenkin, olemassa olevan tilin elokuva Ilja Kulikov 1,761 miljardia ruplaa saa ottaa 13 paikkaa kaaviossa korkein bruttoutusmenettelyksi elokuvien kaikkien aikojen. Sillä näytteli siirretään serial muodossa kokoillan teos Alexander Petrov on viides rupla miljardööri. Lisäksi aiemmin mainittu "POLIISI rupla. Joulu kaaos" ja "T-34" ristissä bar "Ice" vuonna 2018 (1,502 miljardia euroa), "Vetovoima" vuonna 2017 (1,073 miljardia euroa) ja Yolki 3 vuonna 2013 (1.245 miljardia euroa). Jotain muita venäläisten toimijoiden ei ole koskaan ollut. Kaiken kaikkiaan viides viikonlopun lipputulot kärkikymmenikköön 515,6 miljoonaa ruplaa - luovutti 27.5 prosenttia edellisellä viikolla. Kun ennätys tammikuussa, sen odotetaan olevan melko niukat maksut, Feb.

se on Selvää, että elokuva on pitkään ollut ei ole suuri hitti, joka voi houkutella lähes kaikki yleisö ehdollinen. Korjata tämä masentava tilanne voi "Alitan: Battle angel" (14. helmikuuta) ja "How to train your dragon 3" (21. helmikuuta). Johtaja ensi viikonloppuna on todennäköisesti sarjakuva Warner. "LEGO. Elokuva 2", myös yleisö esitellään draamaa Juri Bykov "Kasvi", toiminta Hans Petter Mulanda kanssa Liam Neeson nimiroolin "Heittäjä", biopic Julian Schnabel ", van Gogh. Kynnyksellä ikuisuuden", joka toi neljäs nimitys, joka pelasi elokuva on Willem Dafoe, venäjän Komedia, "Miten minusta tuli venäjän", Trilleri, Adam Robitel, että "Klaustrofobinen" ja muut.

Paras TV-sarja noin maniacs ja sarjamurhaajia | Paras elokuvia toinen puoli. lokakuuta 2018 | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa I) | Sarja. Uusi tammikuuta 2019 | Valikoima parhaita elokuvia venäjän elokuva | Maailman elokuvia, kun Avengers | Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee | Elokuva. Odotukset 2019. | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 1) | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin vinttikoira ontogeneesi tiede ja tekninen instituutti, perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.