katsomassa elokuvaa

Kokoelmia Venäjän ja IVY 31 Oct - 03 Nov

Date: 2020-07-11 03:08

Viime viikonloppuna kotimaan lipputulot onnistuneet antamaan elokuvateatterit paljon yllätyksiä. Kyllä, itse rakenne tuotos tässä tapauksessa oli hyvin epätavallinen ovat yhä suosittu Venäjällä Halloween ja Päivä kansallisen yhtenäisyyden, (mukaan lukien loma maanantaisin). Puhumattakaan edelleen mennä täydellä kaasulla koulujen loma-aikoina. Mutta kaikki on kunnossa kerromme teille, rakkaat lukijat, seuraava ja voit pystyä varmista, että zombit ovat yhä suosittu venäläinen elokuvat olivat vielä ammuttiin kaappi, ja vähitellen mennä pois muodista, jos otsikko on sana "Terminator".

1. "Addams family" (uusi) - 391 569 029 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 392 671 067 ruplan. Määrä katsojia: 1 647 638.Anna sarjakuva ja oli muutamia hyviä temppuja hihassani ennen virallista alkua siinä tapauksessa, että loman ensimmäinen päivä, vapaa ammatteihin lapset ja nuoret, ja kaikki tunnistettavissa merkki, kuitenkin se oli vaikea kuvitella, että hän kykenee ei vain olla voitokas taistelu on fantastinen sarja, joka on aloitettu jo vuonna 1984, mutta ylittää sen valtava marginaali. Valtava yleisön kiinnostus animoitu elokuva alkoi osoittavat tulokset pre-myynti, joka oli myös suurempi kuin tärkein kilpailija viikolla. Ja alussa torstaina kysymys johtajuutta on lopullisesti ratkaistu.

viikonlopun lipputulot oli enemmän kuin tarpeeksi osoittamaan neljäs tulos ensimmäinen osa sarjakuvia, jotka eivät ole spin-off-suosittuja elokuvia. Kiitos tehokkaan mainonnan tukea, jakelija mahdollista tavoittaa yleisö. Lähetetty lähes kaikkialla lyhyitä videoita myydään kevyt viihde-tuote, jossa erityistä ja hieman erityinen "musta" huumori, joka lainasi hanke tiettyä charmia. Exit, tietenkin, ilo ei kaikki katsojat, kuitenkin, niin tehokas sulake pitäisi riittää kukistamaan vähintään 800 miljoonaa ruplaa vuoden vuokra.

2. "Terminator: Tumma kohtalo" (uusi) - 287 254 103 ruplaa.

katsojia: 692 981.Kun edellinen osa ei vain ei oikeuta odotukset yleisölle, ja se on turhauttavaa tehdä yleisö sukeltaa maailmaan esittämä franchising aika kovaa. Punnituksen jälkeen kaikki "hyviä" ja "huonot", Studio päätti mennä takaisin perusasioihin ja tehdä suoraa jatkoa elokuvan "Terminator 2: tuomion päivä", tuoden mukanaan Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger ja jopa Edward Furlong. Se oli ohjannut pahamaineinen Tim Miller. Oli käsi luomiseen elokuva ja James Cameron. Näyttää siltä, että syyt elokuvissa kuudes elokuva killer robotit, tekoäly ja tavallisten ihmisten he vastustavat, tarpeeksi. Mutta se ei ole auttaa palauttamaan uskottavuutta, heikentänyt useita kertoja peräkkäin.

"Dark destiny" alkoi kulkue läpi elokuvateatterit 54 prosenttia huonompi kuin Genesis. Ei ole toivoa, että tulevaisuudessa, hanke ei näytä mitään vastarintaa. Eniten näytti selvästi ole tyytyväinen siihen, mitä he näkevät, mikä herättää epäilyksiä tulevaisuuden koko franchising. Ei tällainen lopputulos olisi luojat kuudes sarja, vapauttaen sen 35 vuotta alkuperäinen nauha.

3. "Pahatar 2: mistress of the dark" - 255 426 269 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 504 1 811 359 ruplaa. Määrä katsojaa: 7 315 564.Edelleen yllättää sen sietokykyä asettaa tällä kertaa kolmanneksi fantasia nauha. Tarina, johon Angelina Jolie on menettänyt 44 prosenttia lipputulot viikko sitten ja valmis tulos ensi viikonloppuna tulla elite club ruplan dvuhmillimetrovy. Joukossa tiedotteet 2019 "Maleficent 2: mistress of the dark" vie viidenneksi rahassa ja myytävien lippujen määrä. Jos ajatellaan, että lipputulot Venäjällä ja IVY-maissa kokonaisuutena, se on viidestoista kaksikymmentä kolmannen paikkoja, vastaavasti.

4. "Teksti" - 80 111 991 ruplan.

Yhteensä palkkiot: 225 974 931 rupla. Määrä katsojia: 292 841.Vain 18 prosenttia menetti menossa suuri hellemekko draama Klim shypenko. Lisäksi erinomaista palautetta yleisöltä, huomattavasti auttaa elokuva-ja hälinää ympärillään, tunne. Kestävyyttä kotimaan alamäkeen todella ainutlaatuinen. Yllä menestys ja että "Teksti" on jo takaisin sen tuotantobudjetti ja alkaa tuoda joitakin voittoa niille, jotka työskentelivät hankkeen. Ei ole epäilystäkään siitä, että lopullinen palkkiot elokuva helposti jättää merkki 300 miljoonaa euroa. Elokuva Rahasto, elokuva ei ole rahoittanut.

5. "Zombilend: Ohjaus shot" - 57 686 852 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 244 350 450 ruplaa. Määrä katsojia: 959 022yli kaksi kertaa parempi kuin maksut ensimmäisen sarjan kauhu Komedia, joka palasi jatko-osassa kaikki päähenkilöt ja Johtaja. Katsojille paremmuus on hieman yli 200 tuhatta ihmistä. Täällä, tietenkin, vaikuttaa hinta lippu nostetaan kymmenen vuotta lähes $ 100.


6. "Jokeri" - 48 049 080 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 872 1 208 583 ruplaa. Määrä katsojaa: 6 818 726.Pieni ei yltänyt tasolle kaksi miljardia ruplaa palkkioita Venäjällä ja IVY-kuva on kaikkein suosittu konna sarjakuva kustantaja DC. Jakelija elokuva ei tarjoa täydelliset tiedot kaikissa maissa, ja vain venäjä ja Valko-Venäjä, virallisesti, on tyydyttävä edellä mainitut tiedot. Kuluvana vuonna tämä on kolmas tulos lipputulot ja kuudes yleisössä ja kaikki aika - yhdestoista ja kahdeskymmenesseitsemäs.

7. "Uskollisuus" (uusi) - 37 773 335 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 38 745 471 rupla. Määrä katsojia: 131 225.Seuraavan kahden paikoissa panostamiseen kaksi kotimaista projektia. Pieni etu edessä puhuminen oli odotettua parempi draama "Fidelity". Lipputulot viikonloppuna osoittautui noin par edellisen työn Johtaja - "rakkaudesta. Vain aikuisille".

8. "Robo" (uusi) - 36 292 300 ruplaa.

katsojia: 172 346.Erittäin huonoja asioita uudelta toimii by Sarik Andreasyan, joka alkoi jopa pahempi kuin viime "Tytöt ovat erilaisia". Yksi tärkeimmistä syistä käteistä epäonnistumisia voidaan pitää oversaturation markkinoiden, perheen kuvia, joista ne, jotka haluavat valita katsella "Robo" osoittautui ei niin paljon. Ja lopussa koulujen loma-aikoina, ehkä, elokuva odottaa suuria pudota ensi viikolla.

9. "Lapsi sää" (uusi) - 23 333 131 ruplaa.

katsojia: 89 602.Mukava aloittaa oman vuokra-uusi animoitu elokuva Makoto Cinco. Alku oli melko puolet enemmän kuin yleisön suosikki sarjakuva, "nimesi". Mutta onko tämä aika sama vastus? No, se selviää pian.

10. Everest - 22 468 929 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 721 451 809 ruplaa. Määrä katsojia: 3 349 659.Viiden viikon ajan he onnistuivat jäämään kymmenen seuraavan sarjakuva Studio DreamWorks. Ja vaikka on suora ja vain juuri käynnistänyt rival animoitu elokuva menetti vain 54 prosenttia. Joukossa Studio julkaisee edessä häämötti "Peikot", joka on kertynyt 807 miljoonaa euroa, ja takana ensimmäinen "How to train your dragon", joka onnistui vuonna 2010 tuottaa 687 milj. euroa. Jossain keskellä pitäisi olla lopullinen tulos "Everest".

Vain huomioon top-10 1,24 miljardia ruplaa, mikä on 38 prosenttia enemmän kuin edellisenä viikonloppuna. Anteeksi, ei ole voinut välttää taantuman, lipputulot tulevana viikonloppuna. Suuri mahdollisuus voittaa on "Tohtori Uni". Myös yleisö esitellään Trilleri "Yhdeksäs" ja "Paradise hills", Komedia, "Menestys", ja enemmän. Nämä ja muut hankkeet voivat olla osittain löytyy kohta "Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. marraskuuta 2019".

tässä tarkastelussa neljäkymmentä-kolmas viikonloppu vuosi on päättynyt. Kommentteja ja ehdotuksia siitä, muodossa artikkelin kommentteja ja jakaa vaikutelmia sivuja "onnekas", joka on kaavio, ja vain nauttia hyvä elokuva. Nähdään pian.

Elokuva 2018. Cash-on-vuoden Venäjällä ja IVY - | Paras elokuvia epidemia | Teaser traileri elokuvan "Avengers 4". Sana peli | Hollywood kollegansa venäjän tähdet. Osa 2 | Star wars 9. Lopullinen, joka ei | Elokuva. 2018 | Kirja vs. Elokuva. Kuka voittaa? | Parhaat elokuvat vuoden 2018 loppuun mennessä | Palkinnon KinoNews 2019. Klikkaa Thanos | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. I osa

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea kehitys tiede ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.