katsomassa elokuvaa

Kokoelmia Venäjän ja IVY-28 - 31. Maaliskuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:44

Kuten vanhemmat, voit nopeasti, edullisesti ja pienin kustannuksin viihdyttää lapsensa keskellä spring break? Se on totta, mennä koko perheen elokuvia! Tietenkin, voit tehdä budjetti vaihtoehto muodossa lähettää jälkeläisiä isovanhemmat, mutta silti. Huomattuaan, että tämä viikonloppu on eräänlainen "Kultainen suoneen", suuret studiot yleensä ota se niin pian kuin mahdollista, edellä kaikkia mahdollisia kilpailijoita. Joten, viime vuonna tähän aikaan tuli ulos fantastinen elokuva Steven Spielberg "Ensimmäinen pelaaja saada valmis", ilahdutti yleisöä useita mielenkiintoisia löytöjä ja useita viittauksia, joka maksaa vain yksi kohtaus La "Shining." Vuonna 2017, "sleeper" osuma oli animoitu "Pomo on ääliö", joka toi paljon levyjä luojia, mutta pieni ilo tulla näkyviin. Ja vuonna 2016, voimakkaasti aloitti matkansa, mutta nopeasti "puhalletaan pois" ulos turhautumista yleisölle, "Batman V Superman: dawn of justice". Nyt loput oli Walt Disney, joka tähän mennessä vielä toinen tulkinta entinen osuma.

1. "Dumbo" (uusi) - 269 525 091 rupla.

Määrä katsojaa: 1 082 816.



Kun sarja onnistuneita uudelleensuunnittelu niiden klassinen sarjakuvia Walt Disney silmänsä putosi animoitu elokuva 1941 - "Dumbo", joka kertoo "viallisia" vauva norsu, jonka puute muodossa jättiläinen korvat ilmestyi pian hänen tärkein "valttikortti", jolloin pikku Dumbo lentää. Tarinan remake ei ole niin suuri, mutta oikea lähestymistapa edun yleisöä hän ei olisi ollut vaikeaa. Vahva rush kanssa vapauttamaan elokuvan kaikki samaa ei synny. Kuitenkin, kevyt leffa korvat johtava asema uusi Tim Burtonin elokuva on enemmän kuin tarpeeksi. Saatu määrä oli hieman parempi kuin "Alice in Wonderland" 2016 (260 miljoonaa euroa), mutta huomattavasti huonompi kuin oli vuonna 2010, "Alice in Wonderland" (411 milj. euroa), lausunnon, joka oli myös vastuussa Burton.

muun teoksia Johtaja varmempi alkoi vuokrata ja elokuva mukauttaminen kirja "House of vieraita lapsia Miss peregrine" (414 milj. euroa). Viiden viime vuoden aikana on heikompi tällä kertaa alkoi vain kotimaiset "Ghost" (187 miljoonaa euroa). Tulos "Dumbo" koko kunnollinen, vaikka jotkut analyytikot silti toivonut summa jotkut vaikuttava yhteensä. Oikeudenmukaisuus, on todettava, että "leijonanosan" perheen yleisö on paljon tyytyväisiä julkaistiin juuri ennen kolme sarjakuvia, joka ansaitsi yhteensä 2,2 miljardia ruplaa (lähes 10 miljoonaa euroa, lippuja myydään). Se ei ole yllättävää, että tällaisessa tilanteessa, "Dumbo" ei voi saavuttaa suuria korkeuksia. Yleensä melko luottavainen, että se olisi mahdollista luottaa edelleen kestävyyttä autossa, mutta saapuminen ensi viikolla vakava vihollinen ja ei ole kaikkein mairitteleva arvosteluja, merkintä liiallista synkkyyttä ja väkivaltaa nuorille katsojille, se on todennäköisesti odottaa. Suuri menestys on jo voittaa virstanpylväs puoli miljardia rupla, vaikka tämä on edelleen yksi pahimmista tulokset peli disney pictures innoittamana kuuluisa satuja, takana jopa elokuvan "Tuhkimo" 2015 (612 milj. euroa).

2. "Me" (uusi) - 91 687 412 ruplaa.

katsojia: 329 208.



Jordan Joivat yksi niistä Johtajista, joiden debyytti työ oli voi ei vain olla menestys, mutta myös toi lipputulot menestys, kriittistä suosiota, lukuisia palkintoja ja rakkaus yleisölle tämän "epätavallinen" tyyli pelata, joten odotan seuraava elokuva. Odotukset lisääntynyt huomattavasti julkaisun kanssa ensimmäinen traileri, on lisääntynyt uusien mainosmateriaali ja saavutti huippunsa positiivista paina arvosteluja. Lopulta, nauha, "Meidän" osoitti varsin mainio genre, tulos, sen jälkeen, kun neljä päivää melkein yhtä paljon kuin "Poissa", oli kaikki aika (102 milj. euroa).

Reaktio tällä kertaa oli yllättävän vaihtelevia: osa näytti ei enää kiitosta elokuva silti, toinen kertoo hänelle, ei ole loppua, lannistaa kaikki ystäväni ja tuttavat elokuvissa. Monet valitukset perustuvat "outo juttu", hitaus kerronnan, "ja itse asiassa se ei ole kauhuelokuva". Yleisö, valmis itsensä kutittaa hermot ovat todennäköisesti edelleen pettynyt, mutta niille, jotka etsivät "food for thought" tulee saada sitä suuria määriä. Koska kilpailijoiden "Me" oli raikas tuulahdus niille, jotka eivät halua mennä elokuviin, ottaa "lapsen" luokitus, ja todellinen vaihtoehto runsaasti perhe-hankkeet. Muutama viikko sitten yhtä luottavainen alkoi vuokrata Trilleri "Klaustrofobinen" (109,7 miljoonaa euroa), mutta ennen sen tulosindikaattorit toinen luonnos Näki Jordanin, jossa hän toimi Johtajana, saada epäonnistua.

3. "Balkanin frontier" - 77 470 461 rupla.

Yhteensä palkkiot: 256 934 795 ruplaa. Määrä katsojia: 1 017 252.



Tositapahtumiin perustuva Trilleri, jossa melko pettymys viime viikolla, menetti vain 42 prosenttia. Tällainen vastarinta voi johtua, tietenkin, lomien, mutta me kaikki tiedämme, että tämä elokuva on korkea luokitus "16 ", joka leikkaa pois näkyvistä yleisön luokkaan "lapset", ja näin ollen todellisuus tässä asiassa on epätodennäköistä, on asenne. Pikemminkin se on noin tulla täydellä voimalla ja vaikutus positiivinen hellemekko, kun kaikki, yleisö sen jälkeen, kun ensimmäiset osumat olivat ylivoimaisesti tyytyväinen siihen, mitä hän näki, ja vaikka sen pieniä puutteita ei ole suositeltavaa katsomaan kaikki ne, jotka voivat, kuten niin usein tapahtuu kotimainen tuote.

Kuitenkin, vaikka minimaalinen vaurioita, tulos on edelleen liian heikko. Kyllä, me tiedämme, että elokuvien sotilaallinen aiheista ei aina "ampua", varsinkin jos ne eivät mene juhlava ajan, miksi "Balkanin raja", hinta näyttää kunnollinen. Mutta älä unohda, että talousarvio on 230 miljoonaa ruplaa, joka on vain yksi palkata Venäjällä ja IVY-maissa ei voi saada takaisin noin korkean tason mainonnan tukea Keski-kanavien, että useimmat hankkeet voivat vain uneksia, ja siitä, että vaikka elokuva toimii riittävän hyvin joillakin alueilla (noin. ensimmäisenä viikonloppuna Serbian osoittanut, kuudes tulos kaikki historia), tämä ei vielä riitä välttää taloudellisia tappioita. Kun vain sinä voit iloita siitä, että pian jää taakse lopullinen lipputulot sotilaallinen draama "Voittamaton" (258 milj. euroa).

4. "Magic Park Joon" - 59 386 596 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 224 435 619 ruplaa. Määrä katsojia: 1 139 817.



Saapuminen pieni sirkus vaikka epätavallinen pitkän korvainen peto, antoi jopa 47 prosenttia kuvitteellinen (niin, että jo todellinen) huvipuisto tyttö nimeltä kesäkuu. On aikoja, että Studio sarjakuvia on tiedossa päivämäärä, määrä ja enemmän, mutta siellä, missä on Ensiarvoisen Animaatio kilpailla DreamWorks ja hänen nauhat. Mutta "hankkeen Johtaja", mitä ei, mutta ennätys, eikä levy-muodossa pahin viimeisen kymmenen vuoden tulos. Tämä ulkopuolinen oli "Rango", sai "Oscar" parhaan animaatioelokuvan 2011 ja kerää vain 338 miljoonaa ruplaa loppuun mennessä hänen Maalis-näytöt.

5. "Royal corgis" - 52 643 553 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 183 056 381 ruplaa.



Määrä katsojia: 886 064. Päinvastoin, yksi parhaista maksuja riippumaton animaatio on "Royal corgis", menettivät 40 prosenttia verrattuna ensimmäisenä viikonloppuna. Tällä alalla vahvan johtoaseman "Ballerina" ($247 miljoonaa euroa), mutta toisessa asennossa animoitu elokuva "Thunder cat ja lumottu talo" (207 miljoonaa euroa) lähitulevaisuudessa voi muuttua. Ehkä elokuva on alkuperäinen päivämäärä 7. Maaliskuuta, sen suorituskyky olisi ollut huomattavasti suurempi, mutta nyt se on mahdollista vain arvailla.

6. "Raittiina kuljettaja" - 50 620 403 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 192 631 414 ruplaa. Määrä katsojaa: 736 239.



Toinen onnistunut ja olettaa, takaisin kotimaan Komedia tänä vuonna. Tarina maassamme, kuten niin kuva siitä, että mies on luuseri, todennäköisesti teeskentelemällä, että hän on varakas, on osoittautunut suosittu katsojia. Uran Johtaja Rezo Gigineishvili tämä työ on nyt yksi eniten rahaa. Jätti jälkeensä "rakkaudesta. Vain aikuisille", kuuluvat pian "Ilman rajoja" (203 milj. euroa), mutta "ZhARA" 2006 (408 milj. euroa) ei saavutettu.

7. "How to train your dragon 3" - 36 988 502 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 1 807 531 916 ruplaa. Määrä katsojaa: 7 833 025.



Korkea huomata ei vain päättynyt seikkailuja ja lohikäärmeitä ja Viikingit, mutta niiden käteisellä kohtalo. Sillä DreamWorks Animation ei enää ole vain "rahaa", mutta myös katsotuimmat sarjakuva. Toinen arvioi, sunnuntai oli kulunut "Shrek 4: Ikuisesti" (7 815 417 katsojaa). Juuri nyt, kun otetaan huomioon "How to train your dragon 3," yhdestoista sijalle lipputulot (ei vastustanut "pirates of the Caribbean 4: On stranger tides" - 1,782 miljardia euroa) ja kahdestoista varten myytävien lippujen määrä (hyvin pian, Hikotus ja hampaaton murskaa "Avengers 3: infinity War" (7 884 849 henkilöä). Joukossa kymmenen erosivat animoitu elokuva ja vähintään 30 prosenttia vahinkoa, ja keskimääräinen aika elokuva top 20, hän tuli kolmas on menettänyt kaksi johtajaa tänä viikonloppuna. Merkillepantavaa on, että dollaria trikvel sijaitsee keskellä välillä "How to train your dragon 2" (30 015 773 dollaria) ja "How to train your dragon" (23 485 237 dollaria), kun taas määrä watchers on kasvanut 3 ja 4,5 miljoonaa ihmistä vastaavasti.

8. "Captain marvel" - 318 35 595 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 297 506 1 511. Määrä katsojaa: 4 767 997.



Muutamaa viikkoa ennen heidän seuraava suorituskyky, totuus on joukkue, Carol Danvers edelleen houkutella yleisöä, vaikka tällä kertaa ja piti syntyä tappioita 61 prosenttia. "Captain marvel" voittaa "Avengers" (1,277 miljardia euroa) ja tavoitteena on voittaa kilpailija projekti Studio - "Vesimies" (1,314 miljardia euroa). Niistä alkuperäinen sisältyvät elokuvat CME kertynyt enemmän Guardians of the Galaxy (1,363 miljardia euroa) ja "Tohtori outo" (1,429 miljardia euroa). Tällä hetkellä 50 Kinomax vie paikka käteisellä ja 71 yleisö.

9. Beach bum (uusi) - 20 535 140 ruplaa.

katsojia: 64 891.



Tuskin oli lipputulot toipua epäonnistumisesta yksi elokuva, jossa Matthew McConaughey (Trilleri "Sea of kiusaus" ensimmäisenä viikonloppuna sai 36,6 miljoonaa ruplaa), kuten tässä tuli toinen, ja enemmän vaikuttava, mutta ei mitä oli draama "Valkoinen poika Rick" (yhteensä: 12 milj. euroa). Ja kaikki kolme hanketta Venäjällä tuli tänä vuonna kaksi kuukautta. Näyttelijä alkoi selvästi ole kovin valoisa kertaa urani aikana, ja nyt, joten tarvitsemme rahaa osuma, joka, valitettavasti, ei ole vielä näköpiirissä.

10. "Vihreä kirja" - 8 760 508 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 552 365 949 ruplaa. Määrä katsojia: 1 883 345.



Luultavasti tässä luettelossa tragikomedia olemme nähneet viime aikoina, mutta se piti kunnon. Viimeksi kun olin kymmenen "Zeropolis" ja ennen kuin hänelle ennätys kolmetoista viikkoa ovat olleet "Avatar". Kestävyys on todella ainutlaatuinen. Kuten ovat lopulliset maksut, jotka on tehty vähäinen määrä näyttöjä, joissa on erinomainen hellemekko ja vain Venäjällä. Mielenkiintoinen kehitys ulkopuolella top 10 toteamme, että Komedia "Mistress" (306 miljoonaa euroa) on ylittänyt "Mitä miehet tekevät!" (304 miljoonaa euroa), joka käynnistettiin vuonna samana ajanjaksona. Lähellä loppua, sen vuokra fantastinen elokuva "Alitan: Battle angel", joiden osuus on 820 milj. euroa (2 892 997 katsojaa).

Vain kymmenen onnistunut 703 miljoonaa ruplaa, mikä on 9 prosenttia enemmän kuin viime viikonloppuna. No Maaliskuuta on tullut sen looginen johtopäätös, edessä fanit TV-ohjelmia ja elokuvia ympäri maailmaa rikkaampi. huhtikuuta ja ehkä saattaa olla paras elokuva sarjakuvissa laajennetun universumin DC, uusi versio , alusta viimeisen kauden "Game of thrones" ja hänen kolmas sarja, jossa luultavasti suurin taistelu historiassa elokuva, uusi versio tarinasta noin creature from hell, "Hellboy", ja, tietenkin, "Avengers 4: Finaali". Ensi viikolla yleisölle esitellään Kinomaks "Shazam!", joka todennäköisesti tulee olemaan voittaja viikonloppuna yksi parhaista tuloksia, DC -, tasavirta -, kauhu elokuva "lemmikkieläinten Hautausmaa" ja muut. Lue lisää tulevista ensi-voit löytää sivuston.

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea kehitys tiede ja tekninen , perus tavoite täydellinen tieto ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy ihmiset tieto ja tieto.