katsomassa elokuvaa

Kokoelmia Venäjän ja IVY-23-26. toukokuuta 2019

Date: 2020-07-11 02:57

Jos fanit alkavat "elää" elokuva, silmät yleisö pakenee toimitettu ohjelmistoa, ja jakelijat yrittää käyttää enintään ponnisteluja, jotta napata suurin osa käteistä piirakka, sitten palkata alkoi kauan odotettu vaiheessa nimeltään "kausi myyntihittejä". On selvää, että elokuvien ehtoja vakavia kilpailu on melko vaikeaa aikaa, ja vaje on mukana kunkin uusia tuotteita niin paljon kuin hän ei mene perille. Nyt, kuitenkin, useimmat opiskelijat ovat jo vapaata koulusta, monet opiskelijat tulevat looginen johtopäätös lukuvuoden ole kaukana jäljessä heitä, "ahkera" ja "workaholics", jotka yrittävät ottaa lomaa kesällä kausi - kaikki tämä yhdessä antaa hyvän virtauksen kannalta lipputulot viikon aikana, mikä auttaa kompensoimaan vaatimaton viikonloppu.


1. "Aladdin" (uusi) - 387 423 149 ruplaa

Määrä katsojaa: 1 520 277.Sarjan reconsiderations disney animated classics toinen suuri menestys. Enemmän viime aikoina, alla iso alkuun oli kelluva osittainen höyhenet, elefantti, kuten jo ilmentää ihmisten halu Genie. Niistä edellinen yrittää puhaltaa uutta eloa vanha hankkeet ja asiat olivat paremmin taustasta Wizard of oz, poika, joka asuu keskuudessa luonnonvaraisten eläinten viidakossa ja tarinoita prinsessa ruusunen kasvot tärkein konna - Pahatar. Kolmas tulos oli, huomioon will Smith, joka esiintyi yksi johtavista rooleja elokuvassa. Mutta guy Ritchie - elokuvan Ohjaaja - ansaitut tuloja ja kaikkea hyvää urallaan.

Oletettavasti venäläinen jakelija oli odottanut vähän enemmän summia, mutta edes tämä ei ole merkittävin alussa on mahdollisuus kerätä yli 900 miljoonaa loppuun mennessä vuokra. Todistaa tämä upea hellemekko on loistava arjen box office. Jos on vakavia contendereiksi huomiota yleisön on tärkeää tässä tilanteessa näyttää vaikuttava alku. Kuitenkin, "Aladdin" on tilanne, jossa kertymistä täysin tyhjäksi avaamista.

2. "Secret life of Pets 2" (esikatselu) - 153 497 680 ruplaa

katsojia: 603 173.Kolme vuotta sitten, maksut ensimmäinen osa oli todellinen löytö minulle. Kokonaismäärä sitten ylitti kaksi miljardia euroa, mikä mahdollisti animaatioelokuva ottaa kolmas sija luettelossa korkeimman katsotuin elokuvia. Jatko-osa yrittää toistaa saavutus alkuperäisen tai ainakin lähellä sitä. Ensimmäinen, tähänastiset tulokset viittaavat siihen, että, todennäköisesti, "the secret life of Pets 2" "prosyadut" 20-25 prosenttia, verrattuna edelliseen sarja, joka vain alkoi kahden päivän vuokra peukaloilla ja on ansainnut niitä 202 miljoonaa euroa. Oikeudenmukaisuus, on huomattava, että vuonna 2016, kilpailu oli paljon pienempi.

syitä lasku yleisön kiinnostusta ei ole vielä selvää. Luultavasti se oli raikas tuulahdus muutama vuosi sitten, mutta nyt ei voi yllättää. Lisäksi yleisö ei ole niin lämpimästi sai ensimmäisen sarjakuva. Seuraava suuri animaatio projekti - "toy Story 4" alkaa vasta sen jälkeen neljä viikkoa. Ja siihen asti kaikki Lemmikit eivät pysty ravista pois taskuista yleisö, he onnistuneesti tehdä.

3. "Pokemon. Etsivä Pikachu" - 96 381 648 ruplaa

Yhteensä palkkiot: 410 815 591 rupla. Määrä katsojia: 1 706 155.Jälkeen erittäin heikko tällaiselle hankkeelle aloittaa ja voisi parantaa niiden Asioiden, "Etsivä Pikachu", joka menetti lähes 62% edellisestä viikolla. Brändi "Pokemon" Venäjällä erittäin suosittu ja tunnistettavissa. Koko maassa ja fanit TV-ohjelmia, elokuvia ja pelejä kanssa niiden osallistumista. Joku jopa vielä tallennettu kyinen, takavarikoitu huomiota monet lapset ja nuoret alussa viime vuosikymmenen aikana. Puhumattakaan siitä, että viime aikoina erikoinen ilmiö oli mobiili peli "Pokemon Go". Viimeisin mukauttaminen peli Warner Br. - "Tomb Raider: Lara Croft," - ilmoitti tässä vaiheessa oli 375 miljoonaa euroa. Mutta ehdoton ensisijaisuus jää elokuva, "Warcraft", joka voitti lähes puoli miljardia ruplaa.

4. "John Wick 3" - 83 777 801 ruplan

Yhteensä palkkiot: 399 492 266 ruplaa. Määrä katsojaa: 1 485 046."John Wick" - tämä on yksi harvoista viime franchising, jossa jokainen pala lisää huomattavasti suorituskykyä edellisen. Vuonna 2015 alkuperäisen elokuvan näki vain kolme viikkoa, mutta onnistui ansaita 150 miljoonaa euroa. Jatko-osa onnistui lisäämään tämä saavutus on kaksi ja puoli kertaa, kerätä 358 miljoonaa euroa. Trikvel edelleen kasvun trendi, jossa kaikki mahdollisuudet noin 450 miljoonaa loppuun mennessä vuokra (jos sinulla on useita kalliita hankkeita naapurustossa). Se on tarpeen vain onnitella Keanu Reevesin uuden menestyksekkään trilogian, kuitenkin, korkein bruttoutusmenettelyksi elokuvan näyttelijä on edelleen fantasia "47 Ronin" (860 miljoonaa euroa).

5. "Gori, Gori yasno" (uusi) - 49 353 755 ruplaa

katsojia: 185 011.Ottaa paljon yhtäläisyyksiä mainoksia kinokontrol Zack snyder "man of steel", osa tietämätön yleisö oli naiivi tarpeeksi ajatella, että tämä on toinen tausta muodostumista Teräsmies. Pettynyt tai ei siitä, mitä olen nähnyt - vaikea sanoa. Mutta kuten edistäminen elokuva on varmasti ollut pieni rooli. Jos katsot tulos puhtaasti genre, se on erittäin hyvä, vaikka hyvin huonompi monia julkaisi tämän vuoden hankkeita. Nyt, jos he tekivät päähenkilö paha versio Iron Man, sitten maksut olisi ollut suurempi. Koska sama "man of steel" ensimmäisenä viikonloppuna kertynyt hieman yli 180 miljoonaa, joten se on yksi vähemmän suosikki merkkiä sarjakuvia maassa.

6. "Otpetye huijarit" - 28 489 319 ruplaa

Yhteensä palkkiot: 362 210 608 ruplaa. Määrä katsojia: 1 427 855.Todellinen "musta hevonen" oli Komedia pääosissa Anne Hathaway ja rebel Wilson. Lisäksi, enemmän arvostettuja kannalta Näyttelijöitä nauha "8 ystävät Oushena" (yhteensä 419 miljoonaa euroa) ei ole niin paljon lopullinen määrä ohittaa duetto päässä "Piintynyt huijareita". Ehkä yleisö vain jäi Hollywood komedioita, täynnä Isänmaallinen, tai ehkä en vain ole ollut elokuvia, jotka on suunniteltu naisten yleisölle.

7. "Avengers 4: Finaali" - 19 383 573 ruplan

kulut Yhteensä: 2 945 417 713 ruplaa. Määrä katsojaa: 10 251 652.me Kaikki tiedämme, että elämässä tärkeintä - vakautta. Ja "päättyy" heidän tippaa meille osoittaa. Yllättävää kyllä, ensimmäisen viikon vuokraus osuus oli yli 75 prosenttia kaikista maksuista. Aluksi näytti siltä, että pystyvät vastustamaan jopa "Avatar" (3,645 miljardia euroa). Sitten näytti siltä, että se on mahdollista kiertää ainakin urheilu draama "liikkuu ylös" (3,044 miljardia euroa). Sitten siellä oli toiveita vain kerätä kolme miljardia euroa. Nyt on tämä. No, okei. Määrä, tietenkin, kaunis, ja merkki on psykologisesti tärkeä, mutta meidän täytyy muistaa, että tämä hetki, tässä tapauksessa, kolmas sija luettelossa korkeimman katsotuin elokuvia koko ajan palkata (ja katsojille liian). Yhteensä yli kymmenen miljoonaa lippua elokuva onnistui myymään vain nämä kolme edellä mainittua nauha. Nämä "kolme pilaria", todennäköisesti, ja seistä kotimaan vuokraus (vähintään yksi vuosi). Tulos "Sota infinity" ohittanut lähes 800 miljoonaa ruplaa.

8. "Kaunis, pahat ja rumat" (uusi) - 626 134 10 ruplan

katsojia: 32 813.Niin nöyrä, lähes huomaamatta vietti ensimmäisenä viikonloppuna säännöllinen draama (hiljainen tyttö ja koko vaarallinen mies), joka onnistui nauttia meidän yleisö. Kuitenkin, on huomattava, että julkaisu meni varsin maltillista, jossa jopa leveä ei ole kutsuttu. Ole kokeillut kuin jotain erityistä mainostaa ja edistää. Mutta niille, jotka ovat kyllästyneet räjähdyksiä, visuaalinen, kirkkautta ja värikylläisyyttä, elokuva ehdottomasti onnistunut houkuttelemaan.

9. "Myrkkyä rose" (uusi) - 5 621 120 ruplaa

katsojia: 16 040.Vielä pahempaa kaikki ovat kääntyneet "Myrkyllinen ruusuja". Trilleri sai vähiten aikaa top 10 ja oli yksinkertaisesti poljettu alhainen (suurin osa) arvioi näytti. Elokuva, joka sisältää departed (tai lähtee) ei-olemassaolon toimijoiden (Fraser, Janssen, Travolta, Freeman), valitettavasti, entiseen loistoonsa he toivat.

10. "Metri" - 4 516 627 ruplaa

Yhteensä palkkiot: 212 143 784 ruplaa. Määrä katsojia: 072 877.Lähellä sen lähtöä ylhäältä, ennen kuin se lopulta kiinni, joten ihan tyytyväinen, elokuva melodraama. Jätti tällä viikolla takana ei vähemmän onnistuneita nauha "Jälkeen" (211 miljoonaa euroa). Luulen, että jakelija elokuva Volga - varsin iloinen siitä, että lopullinen sointu, jonka "metrin päässä toisistaan" osoitti seitsemäs tulos yhtiön historiassa.

muita mielenkiintoisia tapahtumia ulkopuolella kymmeniä huomaa erittäin huono tulos, elokuva-parodia "Games of thrones", joka meni suosittu tv-sarja, joka on lähestymässä loppuaan. 1,1 miljoonaa ruplaa - liian pieni summa edes tällaisen elokuvan. Toisaalta, näki traileri ei pitäisi olla yllättyneitä.

Vain huomioon top-10 875 miljoonaa euroa, mikä on 26 prosenttia parempi kuin edellisenä viikonloppuna. Yrittää jatkaa kasvu-uralle ja ensi viikolla valmistautua yleisö täysimittainen käynnistää sarjakuva "the secret life of Pets 2", eepos blockbuster "Godzilla 2: king of monsters" ja useita muita hankkeita, jotka voi löytää sen harvinainen, mutta katsoja. Johtaja, jolla on suuri todennäköisyys tulee animaatioelokuva. Lue lisää uutuuksia viikolla ja "Oldies" vuokra-voit löytää verkkosivuilla artikkelissa "Paras elokuvia toukokuun jälkipuoliskolla."

tässä tarkastelussa kaksikymmentä-ensimmäinen viikonloppu vuonna päättyi. Kommentteja ja ehdotuksia siitä, muodossa artikkelin kommentteja ja jakaa vaikutelmia sivuja "onnekas", pääsi alkuun, ja kuten hyvän elokuvan. Nähdään pian.

Paras elokuvia Jumala | Ikimuistoisin introja TV | Sarja. Uusi Mma-2018. I osa | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. toukokuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-23-26. toukokuuta 2019 | Paras ulkomaisia elokuvia noin tilaa | Kirja vs. Elokuva. Kuka voittaa? | Sarja. Uusi Dec 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-24 - 27. lokakuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 7. helmikuuta - 10. helmikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogeneesi opit ja tekninen instituutti, perus delegointi suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tieto ja tieto.