katsomassa elokuvaa

Kokoelmia Venäjän ja IVY 21. helmikuuta - 24. helmikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:38

helmikuu jäädyttää sen ensin puoli siinä mielessä, että lipputulot, voi olla todellinen pettymys elokuvia. Kuitenkin, kun käynnistää viime viikolla, useita kunnianhimoisia hankkeita, hän oli alkanut sulaa, ja hänen viime viikolla, iloksi elokuva, puhkesi tosissaan, antaa Yleiset velvollisuudet kymmenen vain seitsemän viikonloppuisin 2015 ja 2016, mikä oli 1,274 ja 1,331 miljardia ruplaa, vastaavasti. Kiitos tästä monin tavoin, on sanoa hyvästit korkea huomata yleisön kanssa on animoitu elokuva "How to train your dragon 3".

Näyttäisi siltä, että vapauttamista suurten Hollywood sarjakuva talvi eikä koulujen lomien aikana, jos ei itsemurha, sitten vain väistämätön tappio lipputulot, joka osoitti selvästi, alkoi paljon heikompi kuin odotukset vuokra-polku "Kung fu Panda 3". Kuitenkin, lopullinen Luku tarina ei tarkastella mitään esteitä ystävyys Hikka ja Toothless onnistuneesti osoitti päinvastaista, "lentää" jopa kaikkein rohkeita ennusteita ja huomata useita saavutuksia. Ja vielä, kun katsot yleisö täynnä kyyneleitä hallit, jopa vahvempi, mutta onnesta, itkee runko, laskenta virtaava joki liikevaihdosta.Lopullinen sarjan animoitu trilogia, ottaa joissakin maissa alaotsikko "salainen maailma", pystyi avoimesti "kesyttää" vuokra 715 miljoonaa ruplaa, houkutellaan katselu 2 879 264 katsoja. Tämä johti siihen, että seuraavat saavutukset:

~ ensinnäkin, se on parasta aloittaa dragon-sarja. Maaliskuussa 2010, ensimmäinen nauha on juuttunut kiinteä 212,8 miljoonaa euroa (1 031 921 viewer), ja kesäkuussa 2014 jatkuva yli kaksi kertaa tämän tuloksen saavuttamiseksi 442,2 milj. euroa (1 818 885 katsojaa);

~ toiseksi, tämä on uusi ennätys aloittaa vuokra-sarjakuvia DreamWorks Animation SKG, joka kuului yksi tärkeimmistä "mustien hevosten" 2017 "Pomo-tikkari" (654 miljoonaa euroa (2 813 898 katsojaa). Yli 600 miljoonaa euroa ja jäi päiväksi vaihtoehtoinen todellisuus vihreä jättiläinen, joka on myös pääosassa elokuvassa "Shrek 4: Ikuisesti", jonka jengi mukaan lukien rasva Kissa saappaat, rähjäinen Perse, kuuma Fiona ja joukko muita keiju olentoja, toi luojat 604,4 miljoonaan ja 2 078 833 lippuja myyty.

~ kolmas, on toiseksi ensimmäisen viikonlopun jälkeen soolo esityksiä keltainen hännystelijät GRU vuonna "Hännystelijät" vuonna 2015. Aika söpö, mutta melko tylsä perustaminen in search of a new host hyvin ennen tapahtumia pääsarjan löytynyt 865 miljoonaa ruplaa vuonna elokuvateattereissa Venäjällä ja IVY-maissa. 3 547 778 näytti tyytyväinen, ei kaikki, joka syntyi vuonna ei ole suurin animaatio kertoimella 2.16 suhteessa alkuperäiseen tulokseen.

~ neljäs, toinen paikka-hanke, joka debytoi helmikuussa. Ensin valtava kuilu on edelleen purkautuvan Ystävänpäivä "Deadpool". Noin Puhelias Palkkasoturi vuonna 2016, ei kuullut vain laiska ja kuuro ja sitten sai 964 miljoonaa alussa oli uusi ennätys kotimaan lipputulot.

~ viides, trikvel panostamiseen kirjaa maksuja yhden päivän niistä animaatioita. 23. helmikuuta, joka tunnetaan paremmin nimellä Day of puolustaja Isänmaan, on tuonut valtavasti 285,4 miljoonaa ruplaa. Tietenkin, se on paras indikaattori päivä ollenkaan. Aiemmin tätä saavutusta pidettiin joka tuli sensaatio "Zeropolis" (257 milj. euroa). Ymmärtää arvo nämä luvut, se on tarpeeksi katso, mitä hankkeita hänen aikanaan onnistunut ylittämään sarjakuva:

1)"Avengers 3: infinity War" - 323,68 miljoonaa ensimmäisenä päivänä vuokraus, 329,67 kolmannen ja neljännen 287,92;
2)"pirates of the Caribbean 5: Dead men eivät puhu" - 307,73 kolmantena päivänä ja neljäntenä 286,88;
3)"Deadpool" - 325,26 neljäntenä päivänä;
4)"venom" - 299,43 kolmantena päivänä.

Ja lopulta, kun otetaan huomioon "How to train your dragon 3" on paljon muita saavutuksia, kuitenkin hieman pienempi kaliiperi. Varmuudella voimme sanoa, että ensimmäisen 9 vuoden olemassaolon tämän franchising, hän onnistui kiinni fancy monet ja jäädä hetkeksi muistiin kaikki, jotka tapasivat hänet. Ja yhdessä merkkiä on kasvanut henkisesti ja fyysisesti yleisö, ja päätellen ensimmäinen tuloksia lipputulot, ne tuli paljon.

sopiva loppu sarja ei vähemmän suoritettu asianmukaisesti lipputulot. Ja vaikka "salainen maailma" ei voi kerätä tulos yli kaksi miljardia ruplaa, se on lähes taattu puoli miljardia euroa, joka on myös merkittävä määrä, joka sisältää ei vain yksi kärkisijoilla luettelossa korkein bruttoutusmenettelyksi animoituja elokuvia kaiken aikaa, mutta luultavasti yksi eniten katsotuin elokuvia vuoden 2019.

Yllättävää on se, että vain ensimmäinen viikonloppu, sarjakuva tuli korkein bruttoutusmenettelyksi julkaisu, joka julkaistiin tänä vuonna, siirtymässä tässä asennossa, "Lasi", sen 711 miljoonaa ruplaa (2 696 37 paikkaa). Sillä välin, fanit voivat iloita siitä, että animoitu elokuva on ensimmäinen paikka todennäköisesti vasta toukokuussa, kun elokuvan koko pitää levyt toinen tuleminen Thanos, taistelevat suurin osa elossa puolustajat Maapallon "Avengers 4: Finaali". Nyt voimme turvallisesti onnitella Johtaja kaikki kolme osaa-sarjassa "How to train your dragon" Dean Deblois hänen sitkeyttä ja rohkeutta luotaessa projekti. Hänen teoksiaan oli arvostettu kriitikoiden ja yleisön ympäri maailmaa.

Ansaitsi mairitteleva sanoja ja Chris Sanders, oli käsi luomiseen alkuperäisen nauhan, mutta myöhemmin lähti jatko-osa toinen animaatio nimeltään "Croodit". Ikään kuin se ei ollut surullinen, mutta ainutlaatuinen trilogia vahva alku, hyvää jatkoa, joka haluaa ainakin kerran useita vuosia tarkistaa yli. Katsotaanpa nyt, mitä kestävyys on sarjakuva tulevaisuudessa.

Heittää oikealle ja vasemmalle kaikki heidän lukuisat kilpailijat tyttö, cyborg elokuva "Alitan: Battle angel" eivät kykene selviytymään Lemmikkieläimet Berk, kuitenkin, ei ole kärsinyt vakavia vaurioita. Pisara 59,6 prosenttia elokuvan alussa yli 300 miljoonaa ei kohtalokas kuva, jopa täysin hyväksyttävää. Vain huomioon science fiction-elokuvan jälkeen toisena viikonloppuna lähes 684 miljoonaa ruplaa, joka tarjoaa uudelleenlaskenta 2 885 327 mahdollisesti odottaa jatkoa yleisö, jonka toivoo jatko on perusteltua vain huomattavan kestävyyttä. Mutta Rosa Salazar, joka suorittaa rooli Kansalaisuuden on jo otettu alas Scarlett Johansson eri mukauttaminen manga "Ghost in the shell" (483 miljoonaa - 1 691 292 katsojaa). Odottavat vuoroaan ja "Ensimmäinen pelaaja saada valmis" (754 milj. euroa - 2 689 581 katsoja), joka ei voi vastustaa hyökkäystä elokuva, Robert Rodriguez lähitulevaisuudessa.-entinen on alueen pääsy katsojaa kotimaan Komedia, "kaiutin", jonka jakelija oli yhtiön WDSSPR. Hankkeeseen osallistuminen Kvartetin Ja hävisi vain 47 prosenttia sen toimistot, laittaa kustannuksella 119 miljoonaa ruplaa. Yhteensä maksut oli lähes 395 miljoonaa euroa (1 447 184 henkilöä). Elokuvaohjaaja Aleksei Haluttu heti ensi viikolla menee ohi, "mikä miehet puhuvat 3. Jatkuu" (408 miljoonaa - 1 256 430 katsojaa) ja yrittää kovasti, päästä lähemmäksi elokuva "mitä muuta miestä", joka teki hänen lahja Uuden vuoden, 2012, 565 miljoonaa euroa (2 339 321 katsoja), joka osallistui myös erottamaton nelikko. Jos vielä ei kulje, niin en halua, jos ohitus on myös hyvä. Mutta edelliseen työn Ohjaaja: "minä laihduttaa", "mitat", joka ylittää 670 euroa (2 716 135 katsojaa), silti laihtua ja laihtua. Ehkä, yrittää niin kovasti Komedia ei, ja se on liian hyvä.jälleen Kerran ei venäjän palkata nauha. Tällä kertaa se oli uhri, joka otti neljännen sijan historiallinen draama "Tobol", onnistui sen ensimmäisenä viikonloppuna 72 miljoonaa euroa (280 914 katsojaa). Budjetti on 500 miljoonaa ruplaa, lievästi sanottuna, ei paljon. Ei paljon auta, ja putosi lauantai-teema osapuoli. Suunnilleen sama alkoi palkata viisi vuotta sitten, "Poddubny" (70 miljoonaa euroa - 292 700 katsojaa), mutta sama vastus elokuva Igor Zaitsev odottanut tätä aikaa ei ole tarpeen.

nyt, suhteen kestävyys, niin kaikki kunnia kuuluu bändin "Vihreä kirja", joka on 33% vahinko on vakavin yhtä paljon kuin viides viikko vuokraus. Järjestetään yhdysvalloissa vuoden toisella puoliskolla 20-luvulla pieni touring muusikko ja palkkasi kuljettaja tuskin odotettavissa lämmin prima Venäjällä, mutta, onko ne piti siitä tai ei, he saivat sen. Saa uudelleen ja uudelleen.Lisää optimismia ja kolme saamat elokuva Peter Farrelly palkinnon "Oscar" varten käsikirjoituksen, mies miessivuosa ja mikä tärkeintä paras elokuva. Oppaan lopullinen kassalle nyt se on nähty, "Cloud Atlas" vuonna 2012 517 miljoonaa euroa. Miksi ei? Nyt huomioon tragikomedia 396 miljoonaa euroa (1 347 092 viewer), joista 30 miljoonaa oli tämän viikonlopun.

Kuudes paikka kaaviossa otti kauhuelokuva "omen: Uudestisyntyminen", jonka nimi on merkityksetön samannimisen franchising, ja käyttää mieluummin markkinointitarkoituksiin. On vaikea sanoa, se auttoi tai ei, koska lipputulot potentiaalia kuva oli alun perin pieni, osoittautui 26 miljoonaa euroa (95 513 paikkaa), saada elokuva viikolla.Seitsemäs oli toinen Oscar-ehdokas myönnetään vain, make - up, on elämäkerrallinen elokuva "Power", kun hänen 24 miljoonaa ruplaa (67 973 viewer). Kahdeksanneksi, joilla kerätään 19,6 miljoonaa euroa, laski romanttinen Komedia "Seitsemän illallisia". Kanssa lähtöä Rakastavaisten loma on mennyt ja 70 prosenttia maksuista viime viikonloppuna. Tällä hetkellä saatavilla 99 miljoonaa ruplaa - ei ole merkittävin tulos, mutta melko vaatimaton budjetti (ja hän vahvisti tiedot, todella on), hyvä menestys, joka on tarpeeksi runsas illallinen päättäjät useita vuosia eteenpäin.Viime voimia edelleen hitaasti pelotella yleisö "Klaustrofobinen", joka on lisätty, sen hauras, mutta kuitenkin, tiilitehdas 14 miljoonaa ruplaa. Lipputulot Trilleri on nyt erinomainen 239 miljoonaa euroa (965 726 kurkistaa). Mutta ennen kuin lopulta mennä unohduksiin, se on tärkeää psykologisesti elokuva Adam Robitel saavuttaa miljoonaa lippua on myyty.Sulkeminen alkuun oli suuria vaikeuksia palkata "LEGO. Elokuva 2", jonka tilanne paheni saapumista suora kilpailija. Lohikäärmeitä on vähennetty, ja ilman, että merkityksetön kertymistä suunnittelija 75 prosenttia, jolloin ottaa sarjakuva 13,7 miljoonaa edelleen aamun istunnoissa, jonka vanhemmat olivat kuljettaa lasta yhteydessä puutetta paikkaa saatavilla naapurimaiden hallit. Koko lipputulot saavutti 210 milj. euroa (599 948 katsojaa), samanaikaisesti hyppää yli "LEGO Ninjago Elokuva". Tuo kaunis hetki, ehkä rakentaminen päättyy. Yksi mielenkiintoisia tapahtumia käteisellä elämää elokuvat eivät ole päteviä kymmenen, kaksikymmentä, muuten, on myös syytä mainita on "purjehti" historiallinen draama "Tallenna Leningrad" 200 miljoonaa. Tietenkin, että ei ole pelastusta budjetti on 300 miljoonaa euroa, mutta lukuja vähintään kierroksen.Toinen voittaja kategoriassa "Paras elokuva" viimeisenä sunnuntaina seremonia, kuitenkin, animoitu luokka - "spider-Man: universumiin" - toivat säästöjä 412,8 miljoonaa euroa (1 765 362 katsojaa). Sai palkinnon elokuvasta on mahdollisuus kerätä mitään ja pitää antaa ja pieni, mutta useita istuntoja. Yhteensä maksut top-10 kahdeksannen viikonlopun aikana, verrattuna viime viikolla nousi 38 prosenttia ja oli 1,184 miljardia euroa.

ensi viikolla johto pysyy "How to train your dragon 3," mutta niille, jotka ovat jo nähneet sarjakuva ja haluat jotain uutta, on elokuva tehty useita kantaesityksiä, joukossa kauhuelokuva "Cadavre", draama Clint Eastwood on "Muuli", jossa Clint Eastwood on johtava rooli, kunnianhimoinen Komedia "Rakastajatar", draama "sex," Trilleri elementtejä musta Komedia "Happy new day of the dead" ja muut.

Elokuva 2018. Cash-on-vuoden Venäjällä ja IVY - | Julkisuus: Katsaus oscar-palkinnon elokuva "kaksoiselämää" | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. huhtikuuta 2019 | Parhaat elokuvat ensimmäisellä puoliskolla kesäkuuta 2019 | Paras kohtauksia taisteluhelikoptereita elokuvissa | Koska se oli tarpeen lopettaa "Game of thrones" | Läksiäiset 2019. Sarja päättyy | 2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 2) | Kokoelmia Venäjän ja IVY 7. helmikuuta - 10. helmikuuta 2019 | Star wars 9. Lopullinen, joka ei

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogeneesi opetukset ja tekniikka , perus delegointi täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tiedon matkatavarat ja tieto.