katsomassa elokuvaa

Kokoelmia Venäjän ja IVY-2 5. toukokuuta 2019

Date: 2020-07-11 02:54

se vain kävi Niin, että Venäjän kansa joutui odottamaan tärkein ensi-ilta 2019 pisin. Ja aluksi se oli, joka pidetään muutamaa päivää aikaisemmin. Kuitenkin, Maaliskuun alussa tuli tietoon, että elokuva alkaa pienellä viiveellä. Kysymykseen, mikä oli syy, selvää vastausta ei koskaan kuullut, mutta ennen kaikkea, he puhuivat julkaisu liikkuvan "ikkuna" kotimaan hankkeisiin. Lopulta, tämä päätös ei voittaa yksi: monet katsojat onnistui saamaan muutaman annosta spoilereita niille, jotka ovat täysin ollut aikaa nauttia maalaus, puhumattakaan siitä, että kappaletta hyvä laatu alkoi "kävellä" läpi verkoston, ja edellinen viikonloppu onnistui tullut pahin joulukuusta 2012 lähtien.
1. "Avengers 4: Finaali" (uusi) - 1 019 934 627 ruplaa

Yhteensä palkkiot: 305 2 490 747 ruplaa. Määrä katsojaa: 7 593 329.Ei aikaisemmin ollut kaksikymmentä-toinen elokuva on Marvel Cinematic universe-autoon, kuten on jo alkanut asettaa kirjaa. Kuten he sanovat, mitä on elämä-antaa jännitystä. Niin, ennakkotietojen mukaan myynti Kinomax ansainnut 308,8 milj. euroa, joka ylitti saavutus viimeiset kaksi ja puoli kertaa. Mutta vaikka nämä säästöt eivät salli arvata, miten käyttäytyä elokuvassa tulevaisuudessa, tai pikemminkin, miten voimakas on alussa läpi näytöt. Seurauksena, he ylitti jopa villeimmätkin ennusteita, "Avengers 4: Finaali" onnistui ensimmäisenä päivänä palkata 511 miljoonaa euroa, asettaa ennätys palkkioita maanantaina, alkaa päivä ja päivä Yleensä. Se on elokuvateattereissa 29. huhtikuuta ja ennätys määrä katsojia (1,7 miljoonaa ihmistä), jossa keskimääräinen osallistumisprosentti 102 henkilöä per istunto. Ole kaukana jäljessä saavutuksia tiistai (349 miljoonaa) ja keskiviikko (427 miljoonaa euroa), joka johti paras maksuja, tiistai, keskiviikko, toisen ja kolmannen päivän vuokra. Kolmen ensimmäisen päivän Pankki tape brothers Russo oli 1,287 miljardia ruplaa, kun taas "Avengers 3: infinity War" voi ylpeillä määrä 1,161 miljardia euroa koko neljän päivän viikonloppu. Kirjattu "Lopullinen" omalla kustannuksella ja nopea miljardia ruplaa, joka kesti vain kolme päivää.Custom alkavat maanantaina evätään elokuva tahansa mahdollisuus asettaa ennätys lipputulot ensimmäisenä viikonloppuna. Mutta jopa tässä tapauksessa, ansaittu määrä oli kolmas tulos (ja toinen sarjakuva elokuvia) historiassa kotimaan jakelu, antaa vain seikkailu elokuva "pirates of the Caribbean 5: Dead men eivät puhu" (1.05 miljardia euroa) ja aiemmin mainittu kolmas "Avengers." Hän tuli kolmanneksi ja vain yksi Venäjällä. On syytä huomata, että, toisin kuin kaksi johtajaa, ajoitus seuraavan elokuvan CME on kolme tuntia, ja se vähentää merkittävästi useita istuntoja päivässä. Keskimääräinen aika, elokuva oli 628 tuhatta, ja lipun hinta oli sama 328 ruplaa. Voittaa virstanpylväs kaksi miljardia kinokamera se kesti vain 6 päivää. "Sota infinity", vertailun, selviytynyt tähän tehtävään 17 päivää.

lopussa viikonloppuna "Lopullinen" otti heti viidenneksi luettelossa korkein bruttoutusmenettelyksi elokuvia, ja koska maanantai (71 miljoonaa) on nyt kolmantena. Eteenpäin silti fantastinen elokuva "Avatar" (3,615 miljardia euroa) ja urheilu draama "liikkuu ylös" (3,044 miljardia euroa). Numero näytti eri tilanne: vain seitsemästoista paikka, mutta me kaikki tiedämme, että korkeat kustannukset lippuja. Muistutamme, että tämä elokuva on noin joukkue supersankareita, jotka eivät ole pystyneet hyväksymään tappion taistelussa voimakas konna Thanos, sillä seurauksella, että puolet väestöstä Maailmankaikkeus on kirjaimellisesti haihtunut. Nyt loput Avengers mitä oli yrittää korjata tilanne ja palauttaa "kadonnut", vaikka jos minun täytyy uhrata vuoksi oman elämänsä. Ne onnistui se tai ei, voit oppia vain katsomalla kuvaa.

2. "Metrin päässä toisistaan" (uusi) - 85 520 192 korko

Yhteensä palkkiot: 101 961 095 ruplaa. Määrä katsojia: 387 463.Ei ollut aikaa palkata yksi kuolla alas romantiikkaa, kuten jo erinomaisia tuloksia ja osoittaa toinen, ja yksi jakelija. Tällä kertaa elokuva puhumme poika ja tyttö, jotka olosuhteiden pakosta kutsutaan kystinen fibroosi, se on tarpeen säilyttää etäisyys. Mutta "mitä et tee rakkautta", eikö? Saatu määrä on vain hieman takana draama "Ennen kuin tapasin sinut", ja juhlava ympäristössä jopa hieman ylitti sen. Koska suuri yleisö, mahdollisuus toivoa hyvää kestävyyttä, mikä voi edistää ja sarjan uusi tuotos.

3. "Iso matka" - 65 901 133 ruplan

Yhteensä palkkiot: 116 452 380 ruplaa. Määrä katsojia: 547 942.Kun näennäisesti huono alku onnistui yllättämään toisella viikolla rullattu sarjakuva tuotanto Venäjällä ja yhdysvalloissa. Määrä viikonloppuna edellinen lähtö on kasvoi 142 prosenttia, jakelua maassamme on melko harvinaista, ottaen huomioon, että elokuvateatterien määrä väheni 2. Ehdottomasti panos tähän oli tehty loma viikonloppu, kun suurin osa lapsista oli vapaa koulusta. Ensinnäkin, yleisö alkaen animoitu elokuva ei ole innoissaan, kuitenkin, "on bezrybe syöpä ja kalaa." Lisäksi se on ainoa julkaisu, jossa niin suuri maalaus, suunniteltu perheen yleisö (rating "6 ").

Tarina siitä, miten newshemaletube keskenään luonnossa eläimet yrittävät palata kotiin vauva Panda, yksilöllisesti suunniteltu kansainväliseen jakeluun, erityisesti Kiinassa. Se olisi merkittävästi auttaa takaisin rahat on käytetty. Mutta vaikka Venäjällä yhteensä määrä $ 150-200 miljoonaa on hyvä indikaattori. Edellinen kotimainen sarjakuva "Sudet ja Lampaat: Kurssin sika" (115,8 milj. euroa) jää taakse.

4. "Miljardia" - 60 626 100 ruplaa

Yhteensä palkkiot: 393 863 772 ruplaa. Määrä katsojia: 1 481 124.Hankkeen joka on osa yleisöstä on aiheuttanut paljon vihaa ja tyytymättömyyttä ei ole, koska se on kyseenalainen laatu ja koska hän luultavasti oli lykätty elokuvan suurin määrä supersankareita per neliömetri. Järjettömyyden shift ensi-ilta osoittautui alhainen esiintyvyys toiminta Komedia kolmas viikonloppu (noin 29 prosenttia). Tämä vain osoittaa, että jos joku haluaa katsoa elokuvan, hän tekee sen joka tapauksessa, riippumatta siitä, kuka hänen kilpailijansa ovat. Mutta myöhäistä aloittaa neljännen "Avengers" ympäri nauha Roman Prygunov ilmestyi kukaan ei halua negatiivinen aura. Joukossa venäjän päästöt 2019, elokuva on siitä, miten käyttää paskiaiset, voit nopeasti palauttaa kadonneet varat, on nyt kolmannella sijalla, takana komedioita "hands-free" (547 miljoonaa euroa) ja "Isoäiti easy virtue 2. Vanhusten Avengers" (457 milj. euroa).

5. "Game of minds" - 17 341 257 ruplaa

Yhteensä palkkiot: 48 259 367 ruplaa. Määrä katsojia: 150 162.Ei sillä, että emme halunneet, mutta sanoja oli vielä joku kuullut, ja draama on onnistunut pakenemaan toinen viikonloppu vähintään vaurioita 27%, jälleen kerran, ottaa ilo teidän jakelija. Osalta jälkimmäinen - yhtiön Näytteilleasettaja Elokuvan "Game of minds" on jo sijoittui kuudenneksi korkein bruttoutusmenettelyksi tiedotteet, jossa on hyvä mahdollisuus olla jopa toisella rivillä. Tarina Professori Murray ja rikoksentekijän, pieniä, väitetään toimimasta ensin englanti sanakirja, oli ehdottomasti kiinnostaa katsojille.

6. "Tassu partio ja nella, rohkea Prinsessa" (uusi) - 10 072 175 ruplaa

Yhteensä maksut: 10 441 892 rupla. Määrä katsojia: 57 142.

Pennut ei paljon tapahdu. Täällä luojat animaatiosarja päätti myös, että yleisöt tarvitsevat uusi erityinen kysymys "Puppy patrol". Hämmästyttävä asia on, että julkaisun jälkeen "tassu partio: Megadance" ei ole väliä, ja kuukausi. Verrattuna edeltäjäänsä, ansaittu määrä oli lähes puolet vähemmän. Edelleen, tällaisissa tapauksissa on ehdottomasti keskeyttää. Mutta älä syytä jakelija hyödyntää vapaapäiviä. Ottaa huomioon, että ilman pohja asiat voisivat olla paljon pahempi.

7. "Jälkeen" - 9 651 326 ruplaa

Yhteensä palkkiot: 205 983 706 ruplaa. Määrä katsojia: 871 842.Liittymisen jälkeen vuokra kilpailija on sama yleisö, kun jo merkittävä pudotus viime viikolla ja sen jälkeen monet katsojat huomasivat, että tämä fan fiction fan fiction "Hämärä" romanssi "Jälkeen" on menettänyt 73 prosenttia niiden maksuja. Mutta matkan varrella on ollut voittaa este 200 miljoonaa euroa, mutta samaan aikaan ja jää yhdeksänneksi katsotuin elokuvia jakelija "Volga".

8. "Kirous itkien" - 9 040 142 ruplan

Yhteensä palkkiot: 141 159 419 ruplaa. Määrä katsojia: 566 192.laskee Edelleen (nyt 70 prosenttia) ja tuottaja on projektin James WAN. Ja tämä on ensimmäinen kerta kuuteen viikkoa, kun kauhuelokuva ei kärkikolmikkoon. Kauhu tyylilaji tänä vuonna on neljäs tulos (ja Kyllä, emme ota huomioon monia venäläinen "Komedia"). Kolmas paikka, jossa nyt sijaitsee "Meidän" (157 miljoonaa euroa), ollut melko vähän.

9. "Seuraukset" - 7 265 615 ruplaa

Yhteensä palkkiot: 23 213 898 ruplaa. Määrä katsojia: 78 888.Hyvin pidetty toinen draama kymmenen, yksi keira Knightley nimiroolin. Toisena viikonloppuna menetti ensin vain 35 prosenttia, vain täällä jakelija tällä hetkellä ei ole paikkoja top 10 ei ole odotettavissa,. Ja vaikka alkuun 110 se on epätodennäköistä, että se tulee olemaan. Mutta edellinen työ näyttelijä - "Colette" (18 miljoonaa euroa) - oli meidän yllätys, takana.

10. "Hyönteiset 2" (uusi) - 6 941 845 ruplaa

Yhteensä palkkiot: 9 909 988 ruplaa. Määrä katsojia: 48 837.Että outo hetki, kun nimi yrittää perustella heidän vähäiset palkkiot. Vielä suurempi tunne levottomuutta syntyy, kun tarkastellaan tuloksia aiempien sarja - "Hyönteisiä. Seikkailu Laaksossa muurahaisia" (17,5 milj. euroa), joka on jatko-osa menetti lähes kaksi kolmasosaa. Todellakin, mistä kilpailla hyönteisiä, kun laatikossa luonnonvaraisia eläimiä ja Lemmikkieläimiä.

mielenkiintoisia tapahtumia ulkopuolella kymmeniä huomaa, että Kinomaks "Shazam!" (651 milj. euroa) onnistui silti kiertää koko "justice League" (647 miljoonaa euroa), ja niistä seitsemän hanketta Laajennettu DC universe sijaitsee täsmälleen keskellä. En voi ohittamaan epäonnistui kotimainen Komedia "Kiitos ukki voitto", joka otti kahdestoista paikka kaavioita ja ansainnut noin 5 miljoonaa ruplaa.Vain huomioon kymmenen 1,291 miljardia ruplaa, mikä on 394 prosenttia enemmän kuin tulokset seitsemästoista viikolla vuoden. Kaikki kahdeksastoista viikonloppuna menettänyt ensimmäisen vuoden vain. Mutta, valitettavasti, ensi viikonloppuna nämä indikaattorit oli jo epäonnistuu, ja johtaja pysyy todennäköisesti Kinomax "Avengers 4: Finaali". Myös yleisö esitellään draama "Sota Anne", voitti tärkein palkinto palkintoa "Nika" ja "Golden eagle", Komedia "parantumaton veijari", sotilaallinen draama "Veljeyden" ja "Käytävä kuolemattomuuden" seikkailu elokuva "Paris" ja muut. Nämä ja muut hankkeet, voit nähdä "Paras elokuvia toukokuun alkupuolella."

tässä tarkastelussa kahdeksastoista-viikonlopun aikana tuli loppu. Ja tällä kertaa olemme iloisia, että kaksikymmentä-toinen elokuva CME kirjaimellisesti pelasti teatterit konkurssilta. Kommentteja ja ehdotuksia siitä, muodossa artikkelin kommentteja ja jakaa vaikutelmia sivuja "onnekas", pääsi alkuun, ja kuten hyvän elokuvan. Nähdään ensi viikolla .

Läksiäiset 2019. Sarja päättyy | Sarja. Uusi Nov 2018 | Kuinka Paljon on nyt "Star wars"? | Kokoelmia Venäjän ja IVY 24 27 päivänä tammikuuta 2019 | Sarja. Uusia kohteita. elokuuta 2018 | Kynä ja paperi – uskomaton maailma animaatio | Elokuvat 2018: Avain herkkuja | American cinema vastaan Universal studios | Paras TV-sarja noin maniacs ja sarjamurhaajia | Maailman elokuvia, kun Avengers

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogeneesi opetukset ja tekniikka , perus rooli suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.