katsomassa elokuvaa

Kokoelmia Venäjän ja IVY-18 - 21. huhtikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:47

Kun koko maailma on hiljaa shudders ensi-illassa "Avengers 4: Finaali" rakas lukija täytyy kestää muutaman päivän (jos, tietenkin, elää Venäjällä) ja kirkastaa ilta tai päivä, voit lukea tämän artikkelin. Tämä, tietenkin, ei vastakkainasettelua maailmanlaajuisen mittasuhteet supersankareita pahan kanssa, mutta ilman niitä, ja ei tehdä, mutta toivon, että teksti näyttää mielenkiintoinen. Se on sääli, että sisältö. Koska ehdoin lipputulot kaikki osoittautui melko huonosti: kovaa Prime vielä, ja kaikki rahat säästää tiedä mitä varten. Puhuminen "rahaa" ja "hamstraaminen". Ennen myyntiä huomioon kaksikymmentä-toinen elokuva on Marvel Cinematic universe jo 154 miljoonaa euroa (klo 21:40 torstai). Ja tämä on uusi ehdoton ennätys, joka aiemmin kuului elokuva "Avengers 3: infinity War". Mielenkiintoisin on, että ensimmäisenä päivänä on 94 miljoonaa euroa, joka on jättänyt jälkeensä kaikki kinokontrol lukuun ottamatta edellä mainittu kolmas osa "Avengers". Vaikka tämä outo kotimaan asunnot käynnistä, ymmärrämme kuitenkin, että kirjaa ei voi välttää.

1. "Miljardia" (uusi) - 174 991 251 ruplan

katsojia: 615 711.Kuin laiva puhelun, joten se kelluu. Tämä ei kuitenkaan ole kyseessä, sillä miljardia ruplaa täällä tällä hetkellä, ei haise ja ei haise ollenkaan. Vielä kertynyt määrä on melko vaikea soittaa, kun otetaan huomioon, että vuoden torstai -, elokuva otti toisen sijan, ja sitten koko viikonlopun hän ennusti hieman pienempi rahoitustuotot. Luojat "Miljardia" nyt se on toivonut lisää kestävyyttä lipputulot ja että 29 joku muu haluaa katsella Komedia. Palveluksen jos lähestymme toukokuun vapaapäiviä. Sillä välin, kuva tarjoaa laajan mainonnan tukea, useita elokuvateattereita ja vapaa kilpailu ensi viikonloppuna.

Elokuva Roman Prygunov kertoo "huolehtiva" isä, muistelee heidän veljensä vain silloin, kun hän on riistetty kaikki sen "verta", koska se on avioton auttaa häntä saamaan hänen omaisuutensa takaisin. Rooli lasten isä meni yksi menestyksekkäimmistä venäjän toimijoiden, Vladimir Mashkov. Hänelle, se on neljäs starter uransa aikana, joista ensimmäinen paikka on arvoinen tilalla elokuva-katastrofi "Miehistö". On huomionarvoista, että urheilu draama "Liike ylöspäin", joka alkoi sen matka on paljon enemmän vaatimaton suorituskyky, valmistui se toinen paikka historiassa venäjän elokuva, breaking merkki kolme miljardia ruplaa. Mutta Johtaja sai etenee tuotti vain draama "duhless 2" (231 miljoonaa euroa).

Mukaan epävirallisia tietoja, talousarvio toiminta Komedia teki noin 250 miljoonaa ruplaa. Kunnollinen määrä jäljellä, mutta takaisinmaksuaika kynnys on vielä teoriassa mahdollista saavuttaa. Se on kuitenkin epätodennäköistä, että tämä edistää vain yksi tuotteita Venäjällä ja IVY-maissa. Huhtikuu 28, on määrä saada ensi-iltansa Saksassa, ja 5. toukokuuta iso-BRITANNIASSA. Suuria yllätyksiä kukaan ei tietenkään voi odottaa, mutta ainakin joitakin lisätuloja valtion Kassaan elokuva.

2. "Jälkeen" (uusi) - 115 610 428 ruplaa

katsojia: 458 145.Jos muita uutuuksia kaikki tiesi (tai ainakin arvaa), mitä tuloksia odottaa, melodraama", Kun olet" lupasi olla todellinen yllätys, mikä se oikeastaan oli, sama vetää Polkupyörän kuopasta nimeltään "pahin viikonlopun aikana." Tällainen mukauttaminen suosittu kirjoja rakkaudesta, jossa hän on uhka, ja hänen viattomuutensa, vuokra ei ole harvinaista, mutta harvat niistä voi ylpeillä sama summa, ottanut viikonloppuna. Anna säästöt tarinoita vampyyrit, ihmissudet tai fanfiction eroottinen hahmo perustuu niitä joka tapauksessa paljon, mutta hankkeita, kuten "Ennen kuin tapasin sinut" (94 miljoonaa euroa) tai fault in our stars (35 miljoonaa euroa) häämöttää jossain takana.


3. "Curse of the weeping" (uusi) - 69 371 022 ruplaa.

katsojia: 258 885.Joka viikko kymmenen taukoja joitakin kauhuelokuva. Lisäksi neljännen kerran peräkkäin tämä genre ei aio antaa paikka kolmen parhaan joukossa. Tällä kertaa pelotella katsoja oli toinen projekti tuottaja James WAN, joka on luonut jo useita tunnettu kauhu franchising. Ja vaikka ansainnut ensimmäisenä viikonloppuna, määrä on merkittävästi jäljessä kollegansa maailmankaikkeuden, "Kirous" (yksi jaettu luonne, muuten, kuvat on), se silti on pidettävä onnistuneena. Silti yksi nimi ei mennä pitkälle, La Llorona - hahmo, vähän tunnettu kotimaan katsojille, ja perävaunujen lähes ei pelkää, puhumattakaan ylitarjonta kauhu elokuvia elokuva. Yleensä, sen sijaan, että tällaiset hankkeet ovat jakautuneet tasaisesti ympäri vuoden, ne kasa toisiaan ensimmäisen 3-4 kuukautta, ja sitten syyskuussa ja lokakuussa.


4. "Shazam!" - 41 210 671 ruplan

Yhteensä palkkiot: 616 161 975 ruplaa. Määrä katsojaa: 2 326 943.Päästä lähemmäksi hodgepodge supersankareita DC Expanded universe yksinäinen "Shazam!". Matkalla, samalla totteli vain "the Dark knight 2: legenda jatkuu" Christopher Nolan. Hiukan, mutta mukavaa. Osalta RV DC Billy Batson vaikka sijoittui viidenneksi (seitsemän) ennakoiden puolivälissä. Tuntematon kotimainen yleisö sarjakuva hahmo olla edessä enemmän suosittu Superman ja Wonder woman on syytä paljon. Kuitenkin, tämä ei mene mihinkään verrattuna kilpailijat Marvel, jonka heikoin kannalta lipputulot elokuva vuonna 2015 on "ant-Man" (672 milj. euroa).

5. "Hellboy" - 36 626 296 ruplaa

Yhteensä palkkiot: 216 433 600 ruplaa. Määrä katsojia: 797 496.Valitettavasti tässä on toinen koominen hahmo, jossa samaa numeroa ei voi ylpeillä. Lisäksi toisen viikonlopun hän on menettänyt 75 prosenttia. Tällä viikolla uudelleen tarinoita eri olentoja, johti olento helvetistä Hellbom ylitti "Hellboy II: Kultainen armeija" (191 miljoonaa euroa), mutta sitten elokuva oli parempi, ja muina aikoina, ja hinnat eivät ole korkealla, niin myytyjen lippujen määrän (1 316 605) toisen sarjan romaaneja Guillermo Del Toro ja pysyy ulottumattomissa.

6. "Pörröinen vakooja" (uusi) - 24 393 531 ruplan

katsojia: 115 551.Toinen sarjakuva (tällä kertaa Belgia ja Saksa), ei väitä laakereillaan mestaruuden, mutta on löytänyt yleisönsä. Työskenteli animaatioelokuva sama tiimi, joka työskenteli "Ulkomaalaisten talossa", joiden säästöt olivat viime syksynä, on paljon suurempi - 48 miljoonaa ruplaa. On syytä huomata, että kun viiva oli paljon tuttuja kotimaan yleisö ja on paljon mukavampi kuin bug-eyed eläimiä "Pörröinen vakooja".

7. "Brownie" - 24 018 212 ruplaa

Yhteensä palkkiot: 92 980 651 rupla. Määrä katsojia: 422 936.Varaa tilan käteistä häviäjä venäjän fantasia nauha, joka epäonnistui toisella viikolla parantamaan sen taloudellista asemaa ja upposi 60 prosenttia. Budjetti on 150 miljoonaa euroa 120 tulos tuskin miellyttää luojat. Varsinkin kun "Viimeinen sankari" vuonna 2017 oli yksi korkeimmista bruttoutusmenettelyksi elokuvia vuoden, kerätä 1, 73 miljardia euroa, ja sen jälkeen kun sai "vihreää valoa" muutamia jatko-osia. Täällä, tämä ei selvästikään ole odotettavissa, mutta ei erilaisia genre-repertuaari, joka äskettäin todennut, Komedia, ehdottomasti, kiitos.

8. "Lemmikkieläinten hautausmaa" - 19 992 266 ruplaa

Yhteensä palkkiot: 380 071 813 ruplaa. Määrä katsojia: 1 517 821.Saapuminen kilpailija siiven alle Warner. "Eläinten hautausmaalla" alkoi huonosti. Asema tuli pienempi, syksyllä - enemmän (77 prosenttia), yleisö on vähemmän rahaa, että he kantavat kassaan elokuva, liian. Pitää kiinni 400 miljoonaa euroa ei riitä mitään. Jos kuitenkin arvioida objektiivisesti, tämä on yksi parhaita tuloksia kauhu. Kun osa onnea ja mahdollisesti "Emoji elokuva" (394 milj. euroa) kiertää.

9. "Dumbo" - 16 900 903 ruplan

Yhteensä palkkiot: 519 074 383 ruplaa. Määrä katsojia: 2 219 168.Neljä viikkoa se otti big-eared norsu lentää läpi virstanpylväs 500 miljoonaa euroa. Kollegojen muita tulkintoja disney klassikoita usein, se kesti paljon vähemmän aikaa. Yllättävää, että suhteessa alkaa viikonloppuna, viimeinen kerroin ei ole kaksi. Ja mukaan lopullinen maksuja Tim Burtonin elokuva on lopetettava takana toinen tales Studio nimeltään "Pähkinänsärkijä ja neljä kingdoms" (543).

10. "Nureyev. Valkoinen Korppi" - 6 803 241 ruplan

katsojia: 22 390Melko vaatimaton voidaan kutsua ensin suorituskyky tämä elämäkerrallinen draama. Paljon vaatimattomampi oli aikaa välillä elokuvateatteri otsikolla pahin kymmenen, ja keskimääräinen osallistumisprosentti 9 katsojaa per istunto. Kaikki maksut kolmannesta tapahtui Moskovassa, että sen ytimessä, ei ole yllättävää. Tällaista elokuvaa harvoin nauttii huomiota laaja segmentti yleisön, vaikka siellä on jotain kiinnostaa yleisöä. Ainakin se, että Ohjaaja teki tuttu kaikille katsojille suorituskykyä rimpsu-de-mort Ralph Fiennes, ja osa toimijoista - meidän maanmiestensä.

Vain tilille top 10 529,7 miljoonaa ruplaa, joka on vain 1 prosenttia enemmän kuin viime viikolla. Mutta tarina jatkuu ensi viikonloppuna. Kyllä. Jopa siinä tapauksessa, että "Avengers 4: Finaali" julkaistaan 29. huhtikuuta. Ja tarina on siinä, miten voi ensi viikonloppuna olla pahin vuosi ja yleensä yksi heikoimmista viime vuosina. Toivotaan, että tämä voidaan välttää. Aion yrittää auttaa tätä, useita uusia julkaisuja, kuten sarjakuva "villi", draamaa, "Barabbas" ja "Seuraukset", Trilleri, "Game of minds" ja muut. Lue lisää siitä, jotkut niistä voit löytää "Best elokuvia toinen puoli huhtikuu 2019".

tässä tarkastelussa kuudennentoista viikonlopun aikana tuli loppu. Kommentteja ja ehdotuksia siitä, muodossa artikkelin kommentteja ja jakaa vaikutelmia sivuja "onnekas", pääsi alkuun, ja kuten hyvän elokuvan. Nähdään ensi viikolla.

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea kehitys opetukset ja tekniikka , perus tavoite suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.